- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
válasz
<Adamsky> #12388 üzenetére
Szia!
Köszi, értem a lenyeget. Androidos telefonnal lesz használva. És ezt a beállítást lehet eszközönként is állítani? Mert van bt füles is ahol cél a telefonbeszélgetés is, ennél viszont nem. Asszonynak lesz nem nekem, nekem nem voltak ilyen eszközeim, azért nem vagyok jártas a lehetőségekben.
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy BT hangszórót. Jbl go 2 és go3 amit elsőre kinéztem, mert nagyon sok jót olvastam róluk. A go 2 nek van mikrofonja, de a go 3 nak nincs. Ha go3 mal hívnak telefonon, akkor a hang a hangszórón fog jönni és beszélni meg a telefonba kell, vagy olyankor visszavált a telefonra a hang? Mert a go3 jobban tetszene a fogórész miatt meg a type C miatt, viszont haa hangot kiviszi mikrofon nélkül az elég fura, mondjuk mikrofonnal aem hiányozna, mert ha társaság van akkor jobb ha nem hangosul ki a hívás. Ezt be lehet állítani, vagy hogy működik?
Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest