- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
retesz147 #11971 üzenetére
"Tiltva volt a funkció." - és működik? Úgy értem, hogy most szépen állítódik a hangerő a telefonodon (látod a csúszkát), ha a hangszórón változtatod azt?
" ... szerinted ez okozhat ilyen problémát?" - ilyet nem. Erre csak én voltam kíváncsi. Mármint, hogy mi a helyzet a JBL hangszóróival ...
EQ-val próbáltad kompenzálni? A Mix2S-ben nincs rendszer szintű EQ? Esetleg PowerAMP?
#11972 makoss
" ... az internetet meg hagyjuk is ... " - de, mondom, tudniuk sem kell róla. Ha van net, beállítod, és kész.
" ... ami én egyszer beállítok, gombnyomás és megy a Kossuth rádió, mert az van beállítva ... " - így van. De, van ugye szinte mindegyiken memória, és mondjuk az 1-re beteszed a Kossuth-ot, 2-re Petofi, 3-ra Retró, stb. Nem bonyolult. Nálam is "buta telefont" használnak az ősök nekik tök elég.
" ... 2 és fél hónapot vártam a kínai tabomra ... " - ez azért nagyon nem gyakori. Besz*ptad, ennyi. Kínából - ahogy állnak a dolgok - én se hiszem, hogy fogok már rendelni. Viszont ott van az amazon-on, amin azért akad bőven olyan jóság, amit itthon egyszerűen nem tudsz beszerezni (pl. az Anker v. a Tribit termékei)
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy XMG P406 laptop
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest