- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aby_2014 #12935 üzenetére
Nem is egy réteg termék!
Nekem is pont elég hobbi felhasználásra egy Motion Boom/Dockin D Fine."Na az mindennel együtt olyan 1.100.000 körül van.
Hallottam kettőt sztereóban. Azt kell mondjam megéri. Nagyon meg."Relatív kinek mi éri meg, én bárhogy is nézzem ennyi pénzt a szemembe nem ér meg egy hordozható bluetooth hangszóró bárhogy is szóljon.
-
válasz
Aby_2014 #12932 üzenetére
Azért nem mindegyik…
Mondjuk ami nekem van épphogy átlépi a felét.
Sajna itthon nincs túl nagy verseny, ez tényleg nem az a cucc amit az Aldiban az ember betesz a kosarába 20 deka parizer meg két sóskifli mellé
A 98 Db-es 900w Phantom II Reactort 1445 Euróért tudtam megvenni Áfával és kiterjesztett 5 éves Devialet garanciával.
Amikor vettem cakkpakk 544.000-re jött ki, mai árfolyammal már 520-530 között van.Még mielőtt bekapcsoltam, tudtam, hogy ez más kategória lesz.
Én kis naív azt hittem bekapcsolom és megy. Nem nem, szépen minden alaklommal ha kihúzom és újra bedugom addig egy fikarcnyit sem mozdul míg a belsejében az erősítő be nem melegszik a megfelelő szintre.Semmi extra de ha be van dugva hálózatra és egy ideig nem szólal meg rajta semmi akkor szépen pihenőmódba teszi magát úgy, hogy a két oldala szépen lassan ki-be mozog, mintha levegőt venne
Más dolog az Phantom Gold 108 db…
Na az mindennel együtt olyan 1.100.000 körül van.Hallottam kettőt sztereóban. Azt kell mondjam megéri. Nagyon meg.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aby_2014 #12864 üzenetére
Szívesen!
Viszont ezt (amit az előbb kérdeztem a hsz.-em végén) cserébe nézd már meg nekem kérlek...
Milyen verziójú fw. van a Motion+ -on?"Próbálkozom a teló fórumán kérdezni embereket ... "
Kaptál választ? Az, hogy a másik aptX-es (igaz, az is Anker / Soundcore cucc.) nem megy, elég beszédes... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aby_2014 #12861 üzenetére
" ... most néztem mivel támogatja az aptX-et így ... "
Bizony ám, támogatja (ez az egyik jóság benne)." ... olyan mintha a hangszóró mégsem tudná dekódolni az aptX-et... "
Pedig tuti, hogy képes rá. Nekem folyamatosan így csatlakozik a telefonhoz (oda is teszt egy kis aptX ikon-t az eszköz neve mellé). Át tudom kapcsolni SBC-re és úgy is megszólal, de a köv. csatlakozáskor megint aptX lesz a kiválasztott codec.A tesztelt hangszóróid (noname kínai és a JBL) 99%, hogy nem tudják az aptX-et, ezért nem is volt velük gond.
Van másik aptX-es cuccod? Ha, igen, akkor azzal mit kezd a telefonod?
Másik eszközön - amin szól - nézd meg, hogy melyik codec-el kapcsolódik a hangszóró. Amennyiben aptX, akkor a Samsung kottázott el valamit a frissítésben.
Egyébként mikori a Motion+ hangszóród? Milyen verziójú fw. van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest