- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11976 üzenetére
" ... ezt a mostanit 6 EUR-val."
A több mint 150$-os csomagra?
"Függetlenül ettől, nem állították meg a vámon, a posta kihozta ugyanúgy."
Ezt nem is értem.Az 1$-s cuccot is le kéne Áfa-zák. Ez független attól, hogy az Ali kezeli-e a Áfa-t (a csomag kap egy IOSS számot) vagy sem. Az Eu raktár - ahogy írod - tényleg bukó.
Egyébként az elmúlt pár hétben a nagy meleg miatt gondoltam veszek egy Mi Fan-t (okos venti) kintről. Már majdnem rányomtam a vásárlásra, amikor ... mondom nézzük már meg van-e itthon és mennyiért?! Hááát, ~6e Ft-al volt alacsonyabb itthon a kisker bruttó, és erre - mármint az Ali-sra még rájött az Áfa. Na, mondom!
" ... viszont valami menő alis kuponnal ... " - ja, és nem tudom nézted-e, hogy a kedvezmények csak a végén vonódnak le.#11977 retesz147
" ... úgy pont egy fokkal több mindene ... " - az EQ-val játszottál már kicsit? Szerintem az alap Bass UP - vagy mi a szösz - csapnivalóan sz@r#11978 zuzozuzo & Chesterfield
Írjatok a service@soundcore.com -ra. Szoktak válaszolni, és készségesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest