- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #11975 üzenetére
"Kínából - ahogy állnak a dolgok - én se hiszem, hogy fogok már rendelni."
Én meg azt hiszem, ezentúl EU-s raktárból nem nagyon fogok. :-)A múltkor leveleztünk, hogy bug-e az, amikor az Anker nem számít fel ÁFA-t.
Nem bug.
150 EUR alatti ÉS alis eladó EU-s vámraktárából vásárlás, megrendelés esetén az Ali felszámítja a magyar ÁFA-t, de Kínából 150 EUR felett nem változott az alis ügymenet.
Két tesztrendelést adtam fel. Július 13-án és 16-án. A 16-i a múlt héten megérkezett. 13 nap alatt. Kínából! (Igaz, a 13-i még Hollandiában.)
Nem állítom, hogy életbiztosítás Kínából rendelni 150 EUR felett, de az Anker egyébként is figyel vevőire. Pár hónappal ezelőtt írtam, hogy a Motion+-t 14 USD-os értékkel küldték el, ezt a mostanit 6 EUR-val.
Függetlenül ettől, nem állították meg a vámon, a posta kihozta ugyanúgy. Lehet, idővel felnőnek a feladathoz, és bírják majd adminisztrációval, és lesz valamiféle vámkezelés magyar ÁFA-val, mielőtt kiadná a Magyar Posta a Kínából rendelt árut, de ki tudja, ez mikor jön el. (És nem mindegy mekkora értékre vetik majd ki a 27 %-ot.)
Sajnos, ha viszont valami menő alis kuponnal (mondjuk 180 USD felett 20 USD kedvezmény) vásárolna az ember, akkor megint előjön az ÁFA, így azokat bebuktuk.Nem ajánlok, és nem beszélek rá (és félre se szeretnék vezetni) senkit. Leírtam a tapasztalataimat, talán valaki hasznosnak találja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpársportok
- Tanuljunk angolul!
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Megkímélt MSI GF65 Thin Gamer Laptop + Ajándék (i5, RTX 3060)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Csúcskategóriás Acer Predator Helios Neo 18" Gamer Laptop (i9 14900HX, RTX 4070, 32gb RAM, 2TB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest