- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Azt próbáld meg, hogy a hangszórón addig nyomogatod a + gombot, míg valahogy (pittyegés, a kijelzőn számokkal v. szöveggel, stb.) nem jelzi, hogy ő most már max. hangerőn van.
Ekkor indíts el valamit a telefonon és próbáld meg ott növelni a hangerőt. Ha, így sem szólal meg, akkor passz. Tényleg, vezetéken keresztül próbáltad?Amit Gixxer88 írt azt úgy tudod előhozni, hogy az About Phone (magyarul talán Telefonról) menüben a Build number-re (ez gőzöm sincs, hogy mi lehet magyarul) többször - 5× talán - gyors egymás után rányomva (egy ilyen kis toast message -be írni fogja, hogy még hányszor) és akkor a System (rendszer) alatt lesz egy új menüpontod: "Developer options".
Itt olyat keress (máshoz ne nyúlj, mert nagyon el tudod állítani a telefonod), hogy Bluetooth audio codec. Itt tudsz esetleg az SBC és az AAC között váltani.
Én mondjuk személy szerint nem hiszem, hogy segítene, mert vagy szól mindkettővel vagy egyikkel sem. Illetve én még nem találkoztam olyan eszközzel, amin a codec állítása - olyan szempontból, hogy megszólal-e vagy sem - segített volna. De, hátha ... láttunk már karón varjút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest