Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
psajti
üzenetére
" ... van egy 3 sávos EQ." - igen, én is úgy tudom, hogy van, de abban már nem vagyok biztos, hogy a beállítások a hangszóróban kerülnek-e tárolásra.
Talán jár erre egy Sony tulaj, és megmondja a tutit.
#12081 Ciccuka
Akkor kifogytam az ötletekből. Ennek pikk-pakk mennie kellene. Másik PC-n nem tudod kipróbálni, ill. másik fej- v. fülhallgatóval ugyanezt a dongle, hogyan viselkedik?
Megnézve a képet, fogadni mernék, hogy ez egy ilyen kamu bt. 5.0-s dongle. Így tudod ellenőrizni.
All-in-all, nem kellene érezhetően (sokkal) rosszabbul szólnia adott fülesnek Win alatt (szemben mondjuk egy Android-os telefonnal).
Vegyél v. nézz egy kicsit komolyabb dongle után szerintem ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő