Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Chesterfield
üzenetére
Igazad van!
... 99%, hogy az "LG Sound Sync" (ez a neve a kiválasztott kapcsolatnak a TV és a soundbar között) funkciónak köszönhetően működik a dolog.
Ettől függetlenül az írásom második fele igaz. Vagyis ez a Xiaomi soundbar sose fog rendesen működni (talán egy Xiaomi TV-vel?)
Egyébként nem is értem, hogy hogyan lehet egy ilyen terméket piacra dobni.
Én már azt is elfogadhatatlannak tartanám, hogy váltogatni kelljen a TV és a soundbar távirányítója között, az aztán végképp nonszensz, hogy utóbbihoz nem is jár távvezérlő (HDMI ARC pedig nincs rajta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én már azt is elfogadhatatlannak tartanám, hogy váltogatni kelljen a TV és a soundbar távirányítója között, az aztán végképp nonszensz, hogy utóbbihoz nem is jár távvezérlő (HDMI ARC pedig nincs rajta).