- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
onkelz #12520 üzenetére
"Elbizonytalanodtam ... "
Nem feltétlen ez lett volna a cél, inkább az, hogy a Sonos-ról (aminek azért akadnak jó hangszórói) lebeszéljelek. Ezek a kínai márkák (Tribit, Anker / Soundcore) az "olcsó" hangszórók esetén sokszor elpopsizzák a nagy márkákat (JBL, Sonos, Sony, Bose). Vásárláskor igenis érdemes számba venni őket." ... megyek megnézek egy Motion +t"
Nem tudom, hogy hol és milyen körülmények között "nézed meg", de jó ha tudod, hogy a Motion+ hoz is kell (!) az app. Azon tudod (igazán) jól (custom EQ) beállítani a hangzást. Az alap mélyhang-kiemelést (aminek dedikált gombja van) én pl. egyszer sem használtam. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
onkelz #12517 üzenetére
Biztos, hogy ezt akarod?
A Sonos-t - csak ha a hangját nézzük, akkor - egy ~50$ hangszóró (igaz ez az ár kategória egyik legjobbja) is leiskolázza. Az más kérdés, hogy ha kell a wifi, a multiroom, van több Sonos cuccod, de bluetooth hangszórónak ne ezt ... szerintem. -
-
-
-
sunone
aktív tag
válasz
onkelz #12269 üzenetére
JBL Charge 2+ nem veszi fel a töltést, -(70%-os utángyártott aksi van benne) és USBre dugva sem ad életjelet.
Láttam már döglött hangszórót életre kelni az akkusaruk lehúzása-visszacsatlakoztatása után. Talán a töltésvezérlő ÁK állhat helyre ilyenkor.Mik most az ajánlottak 40-50e forint környékén?
Ha méretben maradnál, akkor Motion+ lenne ajánlott, de azt ilyen drágán nem fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged