- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
psajti #13754 üzenetére
Volt szerencsém XB13-hoz, de halk cuccok.
XB12-t használok inkább! Nagyon kényelmes a 2-t sztereóba kapcsolva használni (True Wireless Stereo) + még van aux in csatlakozás, amit a 13 már nem tud!
Viszont decembertől kifutott modell!Piciben esetleg nézd meg a Tribit cuccát! Tesztek alapján veri a Sonyt és olcsóbb is. >> [link]
-
sunone
aktív tag
válasz
psajti #12140 üzenetére
A bejáratás jót tesz a végleges hangképnek. Hozzáértők szerint 100 óra kell, mire beáll a véglegesnek mondható állapot (vagy legalábbis ez után már nem számottevő a változás).
Én egy hétig éjszakánként a lakás legtávolabbi pontján, a kamrában járattam a hangszórót, youtube-ról fehér zajjal, olyan hangerőn, ami még nem hallatszott el a hálószobáig. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
psajti #12080 üzenetére
" ... van egy 3 sávos EQ." - igen, én is úgy tudom, hogy van, de abban már nem vagyok biztos, hogy a beállítások a hangszóróban kerülnek-e tárolásra.
Talán jár erre egy Sony tulaj, és megmondja a tutit.#12081 Ciccuka
Akkor kifogytam az ötletekből. Ennek pikk-pakk mennie kellene. Másik PC-n nem tudod kipróbálni, ill. másik fej- v. fülhallgatóval ugyanezt a dongle, hogyan viselkedik?
Megnézve a képet, fogadni mernék, hogy ez egy ilyen kamu bt. 5.0-s dongle. Így tudod ellenőrizni.
All-in-all, nem kellene érezhetően (sokkal) rosszabbul szólnia adott fülesnek Win alatt (szemben mondjuk egy Android-os telefonnal).
Vegyél v. nézz egy kicsit komolyabb dongle után szerintem ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
psajti #12062 üzenetére
"Inkább ilyen JBL Flip ligája az amire most hajtanék."
Soundcore Boost (upgraded ver.). Egy komolyabb hibája van (amit eddig tapasztaltam), hogy Win alatt egyirányú a hangerő állítás. Vagyis ha a hangszórón állítod, akkor O.K. ha Win alól, akkor nem.
Android alatt viszont minden O.K. -
<Adamsky>
nagyúr
Itthonról én talán egy Dockin D Mate-re próbálnék rá.
Kintről pedig (ezt devil-k-nak is írom, mert ő nem korlátozta csak itthoni beszerzésre a dolgot) mondjuk egy Anker Soundcore Motion+ (bár ez már 25e+).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Háztartási gépek
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged