- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz Kam1kaze #5486 üzenetére
Nővérem is pont ma kért újat 4G miatt, mondták neki nincs még náluk Nano, így elvileg Microt küldenek. Jó lenne azért ha végül Nanóra törhető jönne mégis és nem kellene szabdalni házilag...
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz SztiviVander #2038 üzenetére
Itt maradt, de már nem használható semmire, azt írja rá a telefon: Invalid sim.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
-
v-man
őstag
válasz _csocso_ #2023 üzenetére
Nekem zökkenőmentesen ment. Múlt csütörtökön kértem, mondták 10 napon belül hozza a futár. Tegnap még felhívtak hogy ma elviszi tőlük a futár, várhatóan másnap megkapom, előtte hív majd a futár. Ma hívott is és már aktiválták is az új, micros kártyát, a régi mindvégig élő volt. Teljességgel pozitív tapasztalat nálam
--------------------------------
Viszont a honlapon az ügyintézésnél belépve ezt kapom:Hiba történt a kérés feldolgozása közben
Technikai hiba.Ez valami általános hiba és másnál sem működik most, vagy csak nálam lehet gubanc?
-
v-man
őstag
válasz mickemoto #1794 üzenetére
na ez az, én se találtam, így elkértem e-mailen, küldték is 1-2 óra múlva csatolva, meg megírták hogy hol is van a honlap menürendszerében (de én nem találtam utána se)
-
v-man
őstag
-
v-man
őstag
A bluemobile-nál van kapcsolási díj? A honlapjukat átolvasva nem találtam, így logikus lenne, hogy nincs, de azért megkérdezem inkább a több tapasztalattal bíró fórumtársakat.
És még egy kérdés, ha OTP direkten t-mobilos feltöltésnek adom meg a blue-s 30-as számát, az működik rendesen? A honlap csak az OTP automatást emlegeti.
Köszönöm!
-
v-man
őstag
Hali, új, micro simet csak futárral lehet igényelni vagy Lidlben is találni? Eddig kettőben kérdeztem és ott csak hagyományos volt :-(
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Óra topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Proxmox VE
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...