Hirdetés
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Iberis
csendes tag
Tegnap T...norról hívtam Blue Mobilt, és bemondták, hogy nem kapcsolható, és az illetőt sms-ben értesítik a hívásról. A kérdésem az lenne, hogy ez az sms pénzbe kerül-e bármelyik félnek, és hogy minden nem fogadott hívásról értesít a Blue Mobil?
Tegnap volt az átállás egyik családtagomnak (T...norról), a papírmunkát scannelve és e-mailben intéztünk. Rendkívül gördülékeny és gyors volt az egész. Az első nagy piros pont a Blue-nak
.
És mindenkinek köszönöm a segítséget, amikor elkezdtem intézni az egészet, és voltak kérdéseim.
-
Iberis
csendes tag
válasz
milenda #2436 üzenetére
Kösz, elolvastam a honlapjukat, most már csak ezt a micro sim kártyát nem értem. Miért jobb lecserélni erre a régit? Gondolom az én Nokia 2700-ba még a régi normál kártya kell, nem? Azt kérjem, ugye?
A másik, ha marad valamennyi pénz a telenoros feltöltős kártyámon, a elvész, mikor sim kártyát cserélek, ugye? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de évtizedekig 1 szolgáltatónál voltam.
-
Iberis
csendes tag
válasz
#73820095 #2432 üzenetére
Köszönöm, még azt nem tudom, hogy márkaváltást, vagy számhordozást kell kérnem? Mert a számom meg akarom tartani, de közben szolgáltatót is váltok...
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a I..xen azt írta valaki idén májusban: "Mindkét szolgáltatónál (blue,Mol) van kártyám,egyiket sem lehet külföldön használni!!" Ez valóban így lenne? Mert nehezen tudom elképzelni, hogy akkor ennyien használnák ilyen rossz feltételekkel..
-
Iberis
csendes tag
Nokia 2700-as, kártyafüggetlen ("buta") telefonom van. Eddig Telenor kártyafeltöltős voltam, most szeretnék (szintén kártyás) blue mobilra váltani, számhordozással. Megírnátok mi a teendőm, hogy a leggyorsabban intéződjön a dolog? Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GM 750W Gold 87%. 2029-ig garis
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest