- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
#23310336 #4267 üzenetére
Én kedden indítottam a számhordozást, szerdán kaptam a levelet, hogy hamarosan keresnek, majd egy olyan nem fogadott hívásom volt, amelyik nem jelzett ki hívószámot. A futár tegnap hozta a kártyát a munkahelyi címemre, ahova kértem (egy megbeszélésről rángattak ki...), majd felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mikorra várható a számhordozás, de nagyon nem voltak képben, semmi pontosabbat nem tudtak mondani (talán 2-3 nap). Röviden ennyi. Volt már korábban is blue-s számhordozásom a családon belül, akkor küldtek egy levelet, hogy milyen időablakban jön a futár.
Plusz adalék, hogy kifejezetten 4G-s kártyát kértem, mikor megindítottam a számhordozást és egy 3FF 3D 64K HLR86 feliratút küldtek, amit talán az is - értelemszerűen még nem tudtam kipróbálni.
-
SztiviVander
addikt
válasz
#23310336 #3639 üzenetére
a telefonos üfsz-el az a baj hogy általában a telekomhoz kapcsol ahol halvány fingjuk sincs a blue dolgairól. és ha arra hivatkozok hogy de hát valaki a blue-tól megírta ezt emailban akkor max annyi történik hogy lenémítják a telefon mikrofonját és kollektíven kacagnak rajtam egy jót. azok ott azt sem tudták hogy futárral jön a csere kártya (postát emlegették), utána nem tudták melyik futár cég hozza és nem tudtak szállítási címet sem beállítani. aztán kiszállítás előtt 2 nappal felhívott egy XY néni aki eleve úgy kezdte hogy a "blue mobile üfsz-tól" és megkérdezte mi legyen a szállítási cím... ennyit a telekom üfsz szerinti "csak a szerződésben lévő címre lehet küldeni, máshova kizárt" baromságról. szóval annak az esélye hogy blue-s üfsz-t sikerül elérni kb 5%, annak meg hogy a telekomos üfsz-tól tudsz 4G-s kártyát kicsikarni, kb nulla. egyszerűbb lesz szerintem megvárni amíg hivatalosan is bejelentik. dominosokat valamikor tavaly március körül engedték fel, ha mondjuk 1 évet kell várni hogy lecsorogjon a csóró márkához is akkor pár hét múlva talán módosul is a blue áfsz...
-
törölt tag
válasz
#23310336 #3237 üzenetére
Szia!
Ezek közül használod valamelyiket?
https://www.telenor.hu/mobil/adatcsak mert ezeknek a sávszélessége: 7 Mbit/s letöltési sebesség, 2 Mbit/s feltöltési sebesség
-
törölt tag
válasz
#23310336 #3229 üzenetére
Ezt miből gondolod? Mert szerintem csak a T szolgáltat LTE-n keresztül kártyás mobiltinternetet, ezért is ilyen drága az 1 gb (2490 Ft), míg a Telenor és a Vodafone csak 3g-n keresztül szolgáltat, ezért is olcsóbb (1500 Ft). A Blue Mobile pedig a T hálózatát használva szolgáltat kártyás mobilinternetet, 3g-n keresztül, 1290 Ft-ért.
1 gb mobilinternet:
T-mobile: 2490 Ft (LTE)
Blue Mobile: 1290 Ft (3G)Telenor: 1500 Ft (3G)
Vodafone: 1500 Ft (3G)Amúgy a Telekomnak van a legrosszabb 3G lefedettsége, és a legjobb 4G lefedettsége?
És kinek van a legjobb 3G lefedettsége? -
törölt tag
válasz
#23310336 #2512 üzenetére
Ez egyéni szocproblém. Vidékről is ezt mondom. Vannak adott dolgok, abból lehet válogatni. A Blue ezt nyújtja, és ez még csak nem is újdonság. Ha tetszik, viszed, ha nem, keresel mást, de szánalmas folyton nyavalyogni. Lehet pl. nemokos telfont is használni, vannak még régebbi jó netes telefonok.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest