- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #16042 üzenetére
Szia!
A Gladiatrixnak akkora sebzése van, hogy ugyan nem S counter mégius simán leszedi a PS-t. Kipróbáltam
Razuelnek viszont igaza volt, hogy cc után vagy eltáncolással szivatható. Mondjuk ahoz olyan terep kell.
Basszus nem egybe írtam
bocs...
Razuel: a pure sadónak meg a nature a szivatós
-
alpihun
senior tag
válasz
Sousuke90 #15871 üzenetére
Ja, az a starter a 64 lapos dekk ami a boltos game mellé jár?
Ám szerintem se könnyű, csak nem akartam murdert megsérteni.
Ja, ottvan a nightguard ,a nasty a frenzy forsaken, ezekre mind ügyelni kell,vagy a túlzott motivatezás.Viszont azt neked is be kell látnod, hogy az ashbone upgrade nélkül egy köpést nem ér, és upplova eggyel szétbontod az ellent...
-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90 #15508 üzenetére
szánalom, nem értik meg h amíg nincs vmi komolyabb nyeremény a kutya nem fog tomozni?
Most eleve csak adtak a szarnak egy pofont.
mert most a tome változtatás pozitív részét meg is ölték.
kb mindenki fire vagy frostal fog menni.
frost a mage miatt nagyon nagy előnybe van míg fire scavjével meg kb már van egy erős alap fire t1...Fogalmuk nincs az egészről, szánalom.
-
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90 #15345 üzenetére
kiegészítésként a tome részhez:
a vásárolt tome a korábbi 900 bfp helyett csak 300 ba kerül, 2 hétig használhatók a lapok, keverhetők a kollekciós kártyákkal is. ha csak tomes lapokból építesz decket 80as deck leveled lesz, nem kell hozzá külön upokat vadászni.azt hogy melyik map milyen uput dob itt tudod megnézni: [link]
(#15346) Fl3x
meg tudod venni belőle egy adott lap upgradjet, s nem kell pve mapon vadászni rá. tokent még a random pve mapokon is tudsz szerezni.igen, ahban vedd meg ami kell, amit ott veszel az véglegesen a tied.
-
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90 #15208 üzenetére
az experience nekem kész homály ^^
de az esetemben vszeg azt jelenti hogy több hónapja nem toltam ranked 1v1eta helyezésváltozás összefüggésben van az aktivitással.
ha aktívan tolod akkor az activity % növekedéssel s így bónusszal együtt törsz előre, ha benyomod passzivitit akkor meg meredeken csökken a helyezésed mint az én esetemben amit 2 lefelé mutató nyíl jelez xD
a 2 fel a 100%os
1 fel nyíl 50-99%
1 le nyíl 49- 1%
2 le nyíl 0% aktivitásúaknál van -
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90 #15197 üzenetére
A tanácsom. Ne kezdjen senki naturéval. Nehéz, nagyon.
Tegnap fáradt voltam és toltam néhány unrankedet. Az utolsó fiend is zsinorban megvert 3x. Olyanokat bakiztam és néztem be, a tempóm se volt jó.
Ami kell t1-re.
WW, dryad (kék), egy swift unit (swiftclaw, amazon stilus függő melyik), roots, hurrikán, surge. Opció: treespirit, envenom, spermen, shaman.
T2: som, do, ghostspear, oink, spirithunter (ált a zöld jobb, mert kevés a pure frost), parasite swarm, mauler. Opció: energy parasite, parasite, burrower, viridya, rogan.
T3: ne nature legyen! Ami naturéból kelhet. drake, drones, fathom. -
Darkzbane
tag
válasz
Sousuke90 #14903 üzenetére
hát ennek nem sok értelme van amit mondtál most érted akkor buffolni mert azért ne mert több a balanszos+nerf , balanszos meg azért ne mert több a nerf+buff os : D így soha nem jön ki matematikailag semmi.
Sztem azért ilyen a watchlist mert nem akarnak a sima pvp be piszkálni, hagyják a tome pvp-t érvényesülni, ha hirtelen balanszosabb lenne a normál pvp a kutya se tomeozna tovább.
-
G4ga
őstag
válasz
Sousuke90 #14881 üzenetére
gondoltam...
szerintem nyithatok akarmijen jo tomot akkor is levertek. tapasztalatlansagot nem potolja szerintem csupan a jo lapok erossege.
sose pvpztem meg. amikor eloszor probaltam Direct tutorial deckkel agyonvert. pedig sokatok segiett deckeket osszerakni
megnezem mijen tomot bontok es meglatom -
-
-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90 #14281 üzenetére
Efféle komolyabb változtatásokat, mint amiekt én is írtam, hogy szinte a játékmechaniak alapjait kelleen átírni új alapszámlálók kerülnének bele...stb ezeket csak mod szinten lehetne csak megcsinálni.Ahhoz kéne egy rakt ügyes modder akik feltörnék a gémet csinálnának neki szervert és beleölnének nagyon sok időt és kb ezt úgy maximum 2000 embernek csinálnák szal, nem igazán van olyan célközönség mint tört mmo szerók százaira, talán épp ezért nincs még belőle tört szerver...
Ez a motor elég fejletlen is lenne ezekhez sztem...viszont különféle számlálót, pl olyat hogy xy egység "nevezett mob" leölése után vagy erre-arra a helyre eljutás után..etc számolhatsz különféle counterekbe(player_ counter,map_counter...)ezeket ki is irathatod.(meg van benen sok idő határozó/módosító is)
Így még a jelenelgei power systemet is lehet manipulálni,torzítani..de nehezen..
de a map_csript pl annyira korlátolt hogy azt h egy spawnolt egység után vagy fakecardplay kijátszása után amit scirptel állítasz be nem lehet sehogy megoldnai hogy kapj voidot, vagy h levonjon powert.
Egységeket se lehet nevezni pl bossnak vmi nevet adni.
nagyon,nagyon korlátolt a bf motorja is elég fos az az igazság...Én amit csináltam az egy rakás új és ebbe a rendszerbe simán beleférne(ebbe a motorba nem lehetne megcsinálni, de ha az alap játékmechanikát nézzük akkor nem lenne ezekne logikai,fizikai akadálya),sokkal rugalmasabb lenne, igaz, de az csak jót tenne neki.
És Íme egy Phyrexia lap ami megmutassa mit is tesz a Phyrexia ha megfertőzi GAIA erejét:
Noxious Revival -
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #14115 üzenetére
Lehet őket egyszerre? Hogyan? Shortcut?
Ja 8 phase azért volt mert egyikünk se ment fel T2-re
Az már hülyéskedés volt, próbálgattam mit érnek. De leszedte az íjászokkal mozgatás után... persze protectekkel...
Én arra keresem a megoldást, hogy hogyan tudom kivédeni mert ÉN nem tudom.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #14020 üzenetére
Nem tudom forsaken melyik profi ellen jó lap (frost mage, hurricane, mine/erupt/firesworn) Mage támadásba, ugye nem gondolod komolyan. AoC támadásba?
Mi az a DA? Ha Dread Charger roots és leszedik a ww-k, nasty el sem éri őket.
Mondjatok védelmet mikrók ellen, ami minden más színnek van...
Oké magam felé húz a szívem, ezért erősíteném
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #14020 üzenetére
T1-en a nature a legerősebb hidd el, nem én találtam ki proktól hallottam. Az egy más kérdés, hogy nehéz vele játszani. Phaset felépítesz 3-at aztán mit csinálsz?
Merthogy ő a sámánokkal és a ww-el megy welleket foglalni... gondolj csak bele... Phase védekezni jó támadásba, ha megmozdítod jó ellenfél odalép és leszed egyet majd heal és sámánok közben persze meg dríad...
Légyszi mondj egy pvp deck összeállítást amit pure sadóval legyőznél pls.
Nekem egy se jut eszembe...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #13776 üzenetére
Igen orb 30 mp, de firenek is, ergő 0 a különbség. T2 előtt te se hozol le dancert. SoG rettentő gyorsan megépül, és u3-on rögtön használható megépülését követően.
Előzőekben említett kombóval pedig tuti elveszít a fire 1 wellt legalább... na majd próbálgatom
...de ne érts félre az ügyesség számít
nem 100% hogy bejön sadónak persze.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #13763 üzenetére
Szia! Egy picit vitatkoznék... úgyis szerettek már. Egy közepes méretű T1 harc után T2 majd mikor lehozod a firedancert én lehozom a Harvit
csak sog kell hozzá. Mostanság ez elég imba. Fire elég nehezen állítja meg, ha még void powerben van az ereje.
2 v 2- ba különösen ütős.Látom valaki érdeklődött, hogy miért olyan drága a harvi
Nos mert brutál erős T2, XL bármit támadhat, skeletonok (ami aura ellen is véd) Felbuffolva megállíthatatlan
ha ügyes vagy és jókor hozod le (időben).
-
Cr4Zy
tag
válasz
Sousuke90 #13637 üzenetére
Az angol majdnem tökéletesen megy, bár a kiejtésemen lenne még mit javítani - de ez nem ide tartozik...
Egy nat-frost paklit használok elsősorban, az értékesebb lapok belőle: treespirit, dryad (kék), amazon (kék - de van zöld is, werebeast-ekkel együtt ez is elég hatásos), hurricane, motk, ensnaring roots, t2-őn home soil - sajnos a mountaineer nincs, és nem is lesz benne, illetve a gravity surge még nincs, de tervezem a beszerzését. Nincs benne a pakliban, de van (zöld) crystal fiends -em is. t3-on eddig ashbone-t és grigorit használtam. Ice barrier-rel, home soil-lal, illetve a grigori attraction funkciójával egy nagyon ütős hármast véltem felfedezni bennük. Emellett van egy shadow paklim, amiből csak a nether warp (zöld) hiányzik, helyette egy soul splicer (szintén zöld) van most bent a pakliban, illetve a charge-okkal vagyok sokszor gondban...
A t1 rush érdekelne, illetve az, hogyan lehet visszaverni egy közepes méretű pályán azt, aki gyorsan megy t2-re, majd gyakorlatilag well-ek nélkül letámad. Illetve még egy kérdés, amely az lenne, hogy fire dancer-ek ellen hogyan tudok védekezni a nat-frost paklival, mert jelenleg azok ellen a legrosszabb az arányom, akiknek van pure fire paklijuk, és tudják is használni azt...
A treespiritet azért szeretem a pakliban, mert a frost-t1-rush ellen nem találtam jobb ellenszert...
-
Zotya21
senior tag
válasz
Sousuke90 #13559 üzenetére
mér a booster miylen volt ?
én csak anyit tudok róla hogy 35% ot ad a 30% helyett meg jobban eszi a wellt
én csak a nerf óta használom ugyhogy nemtomA Harvi meg sztemis ha letod hozni akor használható amíg odaérsz vele legalább life weavingre lesz power harc közbe meg unholyra is
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #13556 üzenetére
Jaja Harvester tényleg nagyon jól használható
...és szerintem nem könnyű leszedni, csak jól kell taktikázni. Cáfolom, hogy frost könnyen megállítja
mert nem. Gondolom itt a coldsnap-re gondoltál. Tegnap nyomtam 1 olyat ahol hiába fagyasztgatott. Egyszerű kivédeni, warp és ott se vagy. Nem olyan mint az oink, van neki felvezető animációja és csak utánna hat.
Tudom van még a home soil + lirysh knight, de ott ugyanez a taktik. Mikor látod, hogy ezeket hozza és ráteszi a spellt warp, el épületek közeléből és már el is veszített 2-3 lirysht. Egy annihilatort így ütöttem be tegnap.
Nagyon nagy taktikai húzás, ha valaki felmegy T3-ra és esetleg pure shadowval (mint nekem
) van shrine of greed-ed. Használod - lerombolod - Harvester - leszeded a T3-át még mielött felépülne.
Harvi nagy ellensége valóban a nature
Ott jó taktika, ha eljutsz valameddig, 1-3-at kb bele tudsz ütni a wellbe. Oinkol meg rootsol elötte de a harvinak kb a 3/4 élete még megvan ekkor, ha buffolod. Majd nasty
1 wellnek tuti annyi + egységeknek. A void power meg az egekbe szökik nálad, így lesz power védekezni, ha kell.
1 nagy bajom van. A koncentráció. Már rég arany pajzsos lehetnék, de hullámzik a teljesítményem. Mikor odateszem magam be tudok ütni nagyon erőseket is, aztán következőben elbénázom egy nálam jóval gyengébb ellen.
OnSeT-nek üzenem, hogy a 2. csatánkon is itt szúrtam el, warppal nem hoztam ki a harvit, hanem (én hülye) lehoztam még 1 harvit 600 power... a helyett hogy figyeltem volna az egyikre vagy felmentem volna T3-ra
-
zoli.22
tag
válasz
Sousuke90 #13547 üzenetére
Egyelőre azzal kezdtem játszani, amit összeraktál, + betettem még a promos harveszter, meg a Church of negation-t. Végül nature lapokat nem is használtam, hanem lehívtam a a harvestert, és végig gyalultam vele a pályát.
Tudom, nagyon noob dolog lehet, de egyelőre ez jött össze. -
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #13530 üzenetére
Jaja phoenixet én is kiszedtem, talán 1 deckben maradt benne. Viszont azt nem igazán használom. Sajnos a nerf óta lassan reagál és sok hulla kell, hogy visszajöjjön. Emlékszem régen 3 egységet leöltem vele és úgy jött vissza 1,5 egységből, hogy még 1,5 a földön maradt
...de adjunk teret az új kártyáknak...
...már ha lenne alternatíva adnék, de csak szedem ki a régi op lapokat és teszem be a régi gyengébb lapokat. Most ez a pakli összeállítási stratégia
-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90 #13455 üzenetére
persze nihille is lehet használni, csak ugye feleslegesen csinálsz amgadank nehezebb feladatot amivel semmit nem nyersz.
épületet nem tudo támadni tehát már ezért elég nehéz neki helyet csinálni+kell hozzá evocator vagy nihil(ami megint totál értemetlen helyfoglaló,szinte semmire nem jó lap)
counterelni jó lenne ha nem tudnámindenki egy 55 poweres oinkal közbetúrni az meg hogy sebzést kioszt a saját lényeidre már csak hab a tortán.
ráadásul még közel se magas életpontú mint mondjuk a grigori h sokáig túlélje vagy kombinatv legyen nastyval.... -
ChromeX
addikt
válasz
Sousuke90 #13261 üzenetére
Ez várható volt általában mindig igy csinálták ha volt valami hasonlo dolog nem állitják le azért hogy kevesebb legyen én is megnéztem ma már 62db van fenn akkora mákom volt tegnap még eladtam pont az utolso pillanatban 900ért...
bár annak nagyobb mákja volt aki több ezerért adta el az elején...
amugy meg ez egy tök hasztalan lap... mire jo? pvpre nemhiszem pveben meg van jobb. kb szerintem a valos lap értéke 200nál nem több semmiképpse
kivácsni vagyok hányan buktak ezzel bfp-t. valaki tuti bizniszelt vele aztán most nemtudja eladni
-
kovsol
titán
válasz
Sousuke90 #13178 üzenetére
csak akik hamar megszerezték azok jó pénzért el tudják adni több ezer bfp, úgy éri meg ha legalább kettőt csinál az ember, egyet elad másikat megtartja
engem 14 óra 22 percre rakott tőle, így majd csak délután ér oda a sereg, de most a második regemnél a szigeten nekem sincs egy darab moloch se, várom jelenjen meg egy, addig épül a sereg még
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90 #13109 üzenetére
Ehh. Megint nature nerf.
Nem jó. Egyedül a do-nál lenne ez bármire is hatással. Akkor ha egy do megy. Ha megy még valami akkor már többet is gyógyit.
Csak az a bibi, hogy pure shadow, lost ellen kell a do.
Az a helyzet, hogy nincs instant do. Ugyanis az 120 power. Ebből az ellen 2 unitot hiv simán.
Meg kellene tanulni mikrózni egyeseknek. Meg folyamatosan nyomás alatt tartani az ellenfelet.
Ha meg nerfelik a surgét majd mindenki használ ray of-t. Akkor lesz majd sirás, hogy nem lehet leütni.Annó javasoltam és kiröhögtek. A surge a mostani értékeinek a 60-70%-t gyógyitsa isntant. A többit meg 10-15 sec alatt mint a ray of. Ennek lenne értelme.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90 #13086 üzenetére
A shadow affos cuccok ált nem jók. Lásd lila affos spirithunter. A pajzsokat gyönyörüen kikerüli. A buff-t viszont nem. Lásd rav + drake (a rav gyógyitja nem csak a fizikai sebzést bár az nem valami nagy, hanem a mérgezést is gyógyitja, lila affos envenomnál szintén ez a helyzet).
-
Razuel
aktív tag
válasz
Sousuke90 #13040 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy minden fölösleges. Azt mondtam, hogy sok marhaság van amit nem használsz, soha az életben. Pl az egyik zh-ba volt egy olyan kérdés, amire a válasz egy A4-es lapon nyomtatottan 2soros 5-6x os beágyazott excel függvényt kellett írni, papíron. Ki a francot érdekel az excel? Egy nagy rakás hmm az egész.. és ráadásul az angol/magyar függvényeket máshogy kell írni és persze tanuljak meg fejből 2x500 (hasraütésre ment az 500) függvényt.. a nagy hmm-öt. Meg a leprintscreenelt wordos dokumentumba kellett hibákat keresni..
Én a DE IK PTI-re járok nem igazán tudom, hogy máshol mi a helyzet, de itt én csak azt látom, hogy szopatnak mindenkit ahol tudnak és mindenért küldik a csekket, hogy fizessél ennyit meg annyit. A neptunról akkor már ne is beszéljünk, mert az egy rakás f*s. Elkondolkodtam már rajta, hogy milyen jó lenne ha valaki felgyújtaná végre azt a szervertermet..
Másik szakra nem megyek, mert a többi szak az sz*r Másik egyetemre meg főleg nem megyek, mert sokba kerülne albérletbe lakni. + csak a debreceni egyetemen tanítanak japánt, amit jövő évbe felveszek. -
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #12874 üzenetére
Hát mit csináljunk, ha Csirke mindenáron ww-vel akart védekezni Rageclaws ellen
de a T2-re felmenni tényleg jobb megoldás csak power előnynél utána még kevesebb power marad unitokra... de ez helyzet függő szerintem.
Na ja burrower genyó jószág
de ha 1 helyre tömörül könnyebb megfogni, mert a területre hetó spellek megérik és mindre hatnak. Ha 2 messzi wellnél már nem minden éri meg és a wellt ugy is elveszíted, ha jó az ellen, de a nem túl széthúzott variációknál biztos leölöd az ellent.
-
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90 #12866 üzenetére
mint M counter 2400 alap sebzés + erre jön még a bónusz
giant slayer, lancers, drones ellen t3on vagy ha az ellennek még van egy nagyobb t2es serege t3ra lépéskor.aktivált képességgel bázisrombolásra és L unitok ellen is használható,
jobb mint virtuoso, mert ez folyamatosan területre sebez, s így a teljes bázis mellett még a védekezésre lehívott unitok is sérülnek.a fire/frost elleni meccs óta van bent deckemben.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Sousuke90 #12774 üzenetére
Hát vmi olyasmi sztem hogy
Csütörtöktől nem tudom használni a ranked duelt.
amikor ráklikkelek a keresésre az az üzenet fogad hogy "Unknown error" és inaktivvá válik a gombtudnátok ebben segíteni ?
dióhéjban sztem ez kellene
valmenyire énis tok angolul de még nem megy rendesen
-
fantom922
aktív tag
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #12664 üzenetére
Jaja, próbáltam azt is
de akkor valószínű én basztam el... Az a baj, ha várok a bázison ő welleket huzogat, ha elindulok a közelembe jön és nem támad vár míg a towert megmozdítom. Ugye mozgatás után simán letolható a tower. Mikor már alig van egysége heal és a towerek mozgatás után széthullanak. Ha nem mozgatom őket nem jutok el soha T2-re. Ezért mondtam, hogy profi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest