- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
popiika #14333 üzenetére
Igen, elvileg az e-mail címed kell beírni, de a battleforge.com -ra külön kell regisztrálni, a játékon kívül. Én is akkor tettem meg ezt, mikor bajom volt, majd aztán egy kb- 20 soros jól megfogalmazott üzenet után a képemhez vágták, hogy nézzem meg a fórumon, van-e rá válasz, aztán ha nincs, akkor írjak nekik újra...
-
OnSeT
őstag
válasz
popiika #14297 üzenetére
kép nélkül is megoldható, de így jóval körülményesebb lesz, ismerve hogy milyen értetlenek tudnak lenni néha a supportos kollégák.
3 képpel a meccsekről, melyen látszik a desync felirat+ ellenfeled neve + az hogy a minimap szerint nyerésre állsz jelentősen lerövidítette vna a folyamot.
lényegében 1 levélváltásba került vna hogy vissza állítsák accot.feltéve persze hogy van összefüggés a desynces meccseid és az acc eltűnése között és nem csak véletlen egybeesés.
bár sztem ilyen véletlen nincs.
ha megvan a levél magyarul postold be ide, segítünk összedobni az angol verziót.
-
kovsol
titán
válasz
popiika #13937 üzenetére
ilyet én is elfogadok
ha esetleg valaki tud küldeni Darkelf Assassins-t ha van fölös neki akkor megköszönném, megtetszett a shadow mostanában
nevem a játékban: kovsol postán szerintem egyszerűbb(#13935) gamer1567HUN Lost Dancer vagy Lost Wanderer ha érdekel azt tudok küldeni az van fölös
-
zoli.22
tag
válasz
popiika #13816 üzenetére
Én is kíváncsi lennék milyen max-on a grafika. Anno de szép volt ez a játék, mikor kijött!
nem győztünk haverokkal csodálkozni, és azért még mindig megállja a helyét. Igaz, nálam azt hiszem mediumon van, de még így is bőven élvezhető.ja és még mindig várom a választ, hogy hogy tudok meghívni a játékba embereket, mogy a kapható promo Gringer meglegyen, mert bár nem nagyon játszok frost-al, de hátha tesómnak kell. Előre is köszi.
-
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
popiika #13625 üzenetére
multkor még nature voltál?XD emlékszem mikor engem meg Lightkexet összesorsolt veled meg Szuflálval, Kex meg ott hozott vagy 20 amii phantomot XD nem volt rossz meccs
amúgy szentem ne váltogasd annyira a lapjaid.. mert 1es upgradal néha megszívod, bár ha nagyon ügyes vagy akkor az uppon se múlik
Én is felmegyek majd, aztán mehetnek akár a 2vs2 is
-
fantom922
aktív tag
válasz
popiika #13625 üzenetére
Okés
Legalább kiköszörülhetném a múltkori gyatra helytállásom. Hát többiek, Popiika ellen úgy játszottam mint egy noob. Még írta is, hogy többre számított tőlem. Azóta se játszottam olyan gyatrán. De ez az amit írtam, néha rám jön valami és olyan béna tudok lenni
Amúgy ütöttem már ződ rangút nem egyszer, de ha rám jön a bénaság...
Popiika am ügyes, ezért kéne nekem edzhetnénk együtt
és sadó kezdése van...
-
ChromeX
addikt
válasz
popiika #13415 üzenetére
Attol függ hol. PVE mapokon általban ez a legjobb kezdés a sámán+ windweavers combo olcso és az egyik legeffektivebb. mostmár a dryad egy jo kis support szerintem t1en bármilyen deckbe, igazábol bfp függő ha akrsz játszhatsz szép, nemtudom mennyire hasznos treespirittel az amiibol ha van rá pontod
-
kovsol
titán
válasz
popiika #13102 üzenetére
goldból bfp -t értsd rá
(#13104) ricshard444 akkor kapsz egy promo grindert ha 3db barátot meghívsz, ők felhuzzák level 4-re a karaktert és játszol is velük egy játékot. De ha te csinálsz három accountot és saját magadhoz regisztrálod, és után felhúzod level 4-re, majd ha van két géped akkor tudsz magaddal is játszani egyet, vagy egy barátot megkérsz, hogy lépjen be azzal az accounttal amit külön regeltél a farm miatt
-
Zotya21
senior tag
válasz
popiika #12823 üzenetére
jaja
most előb ugy elvertek minket hogycsak nah
elsőbe támadtam énis mint a franc aztán ugye jött össze mondom másodikba csak segítek a cspaattátsnak és hátul építkezek de az elelnfél is elérte közbe a 3. orbot XD
azátn ő nem bszott el anyi powert mint én weel ölésre
meg persze egyik hiorgival jött mivel mással
másik meg soullal mint én -
-
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
popiika #12100 üzenetére
Nemhinném hogy te kapnál, mert a gyerek csinálta háromszor, velem és haverommal ez 2v2 be volt, mindíg egy párost kaptunk és vagy ők is 3x desynek(persze csak ha már vesztésre álltak...) nemtudom azóta mivan velük,de te szerintem megnyugodhatsz
--------------
előzőbe nem Zsotye21 hanem Zotya21 bocs h elírtam, csak már nemtom módosítani sry -
OnSeT
őstag
válasz
popiika #12006 üzenetére
Kaldra azt írta ami jön az nem patch. TheBlackOne azt hogy patch általában kedden és csütörtökön szokott jönni, de ez nem jelenti azt hogy ennek mindig így kell lennie.
Szal amire én gondolok az hogy jövő héten vmikor lesz egy rövid szerver restart ami során fellövik az Amii Edition beta szerverét.
-
OnSeT
őstag
válasz
popiika #12000 üzenetére
egy mod és egy ea staff hozzászólt a témához:
[link]
[link]
[link]lényegében azt írták le még1szer amit már eddig is tudtunk (reméltünk)
viszont az egyik tippem valószínűsége megnőtt a hszeiket olvasva.egyébként én úgy emlékszem hogy tavaly volt vmi bfp osztás is, mélben jött a kód (nem ingame mélre hanem a regelősre) és azt aktiválva lehetett 250 bfpt feloldani.
-
OnSeT
őstag
válasz
popiika #11994 üzenetére
mind kettő scammer, ne írj nekik semmit. és jelents őket a supportnak
az email cím már eleve feltűnő. (hotmail.com) ea.com végződéssel hitelesebb lenne.de az EA soha nem kéri el a bejelentkező adataidat.
én is kaptam már számtalanszor ilyen mélt, és minden esetben a küldők kerültek banolásra ^^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest