Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Razuel
üzenetére
a netán egyetem megvan, eddig két évet végeztem, most fogom fejezni a harmadikat itt kint. a csak szívatás és lehúzás mindenhol, erős túlzás.
az úgymond nagy és kommersz egyetemeken/szakokon lehetséges, ahol én vagyok ott nem ez a jellemző.
tárgyakat illetően, kb. a művtöri az egyetlen amit én fölöslegesnek érzek, mert az összes többi (országismeret/társtöri/töri/nyelv/stb.) mind szélesítették az ismeretkörömet, és itt kint hasznukat veszem. választható/kötelezően választhatóból meg olyat veszek fel, ami érdekel.szóval szerintem ez hozzáállás kérdése. ha meg úgy gondolod, hogy olyat tanulsz aminek nem fogod hasznát venni, akkor miért nem mész másik szakra? vagy ha ezt a szakot akarod végezni, akkor meg másik egyetemre, ha ott ilyen a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest