- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
Ez 1 olyan kerdes,ami magadnak kell kifejlesztened....nekem pls 2 shadow-2 nature van a deckembe...shadowal kezdek..utana nature a breeding miatt,megint shadow,meginbt nature...amik vannak a deckembe:forsaken,embalmer,nox,furnace,breedin,phoenix,cultist,wheelek,ashbourne,malac,meg meg sok lamasag,de ezekkel 9es sima,masik deck:ww,dryad shaman,breeding,coldsmap,constructing,malac,wheelek,ashbournbe,furnace...kb ennyi t4 es egysegeket nem is haznalok,mert annyi wheelt szoktam pakolni,de van pl frost kezes is:frost mage,ijjasz stb ...ha 4-en mentek gyakorlatilag t4-ig el lehet menni t1-es lapokkal...parszor menj,kikapsz,maskor mashogy csinalod....nem nehez....En LSbol alapbol kilepek,nem azert ,mert nem tudom megcsinalni,de a vege elott ugy is kibasz...
-
OnSeT
őstag
2 hét után törlődnek, szal ha 2 hét után is akarsz tome pvpt játszani akkor újra kell venned.
és ezek nem fix lapok, random kapod őket a választott tomenak megfelelő kiadásból.tome pvpben csak ezt tudod használni, ott ellenőrzi a rendszer hogy a paklidban csak 1 tomeból származó lapok vannak- e
tehát nem lehet toem pvp esetén keverni 2 tome lapjait.
de ha colectionos pvpre mész ott már több tomeból és tomen kívüli lapból is válogathatsz.
sima lapokkal jobban jársz, de azokra upot kell szerezni(#15349) Sousuke90 igen, nincs korlátozás, ha pvere, rpvere vagy colectionos pvpre használod
ja de van, nem lehet őket u3ra vinni
-
Sousuke90
aktív tag
Szia!
"Ez a play4free játék tartalmaz minden lapot csak BF pontokat kell venni ha akarunk
vmit elérni a játékban? Vagy kell meg kell venni a játék nem free változatát, hogy elérhető
legyen minden lap?"Igen, mindet tartalmazza. Nem nem kell megvenni, elég csak bfp-t venni. De ha van időd és türelmed, és kereskedsz kicsit ingame, akkor még azt se kell.
"Számít az, hogy PVE-ben más paklival játszom mint amivel majd PvP fogok,
mármint arra gondolok h a lotokat PvE pályákon a paklimhoz igazítja vagy teljesen random?"Mivel teljesen más típusú paklik kellenek PvE-re és PvP-re (pl. t4 kérdése), ezért legalább 2 külön paklid lesz. Az viszont, hogy PvE-ben milyen upgrade-t kapsz, az a maptól függ. Mindegyiknek van egy pool-ja, amiből random kapsz.
"Mit jelentenek az h t1, t2, t3?"
Hány orb szükségeltetik az adott lap kijátszásához. A tier szóból jön. T1, 1 orb kell, T2, 2 orb kell, és így tovább.
"Mik azok a totemek? Hogyan lehet őket szerezni?"
Szerintem te tome-ra gondolsz. 4 booster-nyi kártyát tartalmazó csomagok. Bár legutóbbi patchben eléggé megváltoztatták, majd a többiek kiegészítenek. Talán még mindig 1 hónapig él, de utána elveszted az összes lapot. Alapból u2c2-n van minden lap, amit így szerzel. És ezzel tudsz tome pvp-t játszani, ami dupla token van jutalomként.
"Nature/shadow PvP paklit szeretnék majd összedobni, de mi a különbség a Nature/ Frost Shadow közt,mert neten sem naon találtam az utóbbit és az oldalon is csak az elsőnek említett pakli van?"
Nem teljesen értem a kérdést, de ha az a kérdés, hogy mi a különbség nature/frost és nature/shadow között, akkor a válasz a második orbod színe (frost vagy shadow).
"Kombók az pontosan micsodák? Honnan tudom én milyet használhatok és h mondjuk mikre figyeljek oda ha le kell egyet védekezni?"
Nem kell semmi extrára gondolni, sima kombinációk. Mint a TCG-ben a synergy a lapok között. Nincsenek igazából előre kifejezetten meghatározott dolgok. Bármit használhatsz, amihez van lapod.
Na asszem mindenre válaszoltam, a tome-ot valaki majd egészítse ki. Ha valami maradt ami nem világos, kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest