- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444 #23602 üzenetére
Majd lesz pvp ai a kezdőknek, hátha népszerűbb lesz.
Az ajánlatom még mindig áll. A kezdőknek szívesen adok lapokat ne kelljen szenvedni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444 #23600 üzenetére
Elég gyér sajna.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444 #23598 üzenetére
Nálam ilyen gond nem szokott lenni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444 #23515 üzenetére
Mondjuk az nem is volt az igazi. De indulásnak 8-10 packot kaphattunk volna.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444 #23114 üzenetére
Hello Skylords,
Stream starting in 2 hours ! (3PM CEST)
See you thereHope you'll appreciate it !
[link]
Sincerly,
InsaneHawk. -
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444 #23038 üzenetére
rolii92i: most akkor hogy lesz a régi acc-t használod?
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444 #23016 üzenetére
Normális free játék mindig megy.
Ez is ment addig mig nem kezdtek el agyatlankodni.pachito: hátha van valami ügyes kezű mechanikus.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444 #23001 üzenetére
Erről beszéltem. EA-nek csak a lehúzás, meg a tucat játék megy.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ricshard444 #22998 üzenetére
Nekem is kell, nekem is!
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444 #22983 üzenetére
Nekem is az rts elemek hiányoznak ezekből a játékokból. Az a gáz hogy BF igen magasra emelte a mércét számomra rts fronton. S hiába keresem már jó ideje, nem találok egy hasonló kaliberű játékot.
Ti nem tudtok véletlen ajánlani nekem egy jóféle rts-t?
Ami fontos, ne legyen FoW, vagy csak opcionális. Illetve hogy a hangsúly a mikrón legyen s ne a makrón.
Tehát a gazdasági, bázisépítős rész legyen minimális.Starcraft 2-t és a kiegészítőjét is végigtoltam. Single kampányt bátran ajánlom, nagyon jól össze lett rakva, blizz minőség, s a játékidőre se lehet panasz. Viszont a multi az enyhén szólva is unalmas egy BF után.
10 perc csak arról szól hogy építkezik az ember, ami alapjáraton nem lenne gond csak a lehetőségek száma korlátozott.Jah és ami még fájó pont, a time limit hiánya.
BF-be azt szerettem hogy ált. 10-15 perc volt egy kör, de a 30 perces limit az garantált volt. S akkor is megérte belogolni, ha csak pár körre ért rá az ember. Starcraftban meg órákig is el lehet lenni egy meccsel, ami akkor gáz ha egy sok vs sok meccsben laza 1,5 óra játék után épp nyerésre álltok mikor lépned kell.
-
Sident96
tag
válasz
ricshard444 #22981 üzenetére
Persze, ráadásul ez CCG, azaz nem lehet kereskedni a kártyákkal. Olyan mint egy kézzel fogható kártyajáték, de engem megfogott nagyon
Más stílus, de egy próbát megér!!
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #22951 üzenetére
Olvass vissza Rankerzig
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444 #22946 üzenetére
Jaja. Voltak bajok. Aztán lett rá megoldás, mert én is szenvedtem vele.
Most nézem fiam volt acc-t. Ott sincs, ami eddig ne lett volna. -
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444 #22944 üzenetére
Nem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444 #22942 üzenetére
Az ok. De hol lehet elérni?
-
plus44
veterán
válasz
ricshard444 #22921 üzenetére
Köszi, most próbálgatom (volt régebbről felhasználóm), igénybe venném majd később, csak most nem szívesen trollkodnám szét a tiédet.
-
plus44
veterán
válasz
ricshard444 #22919 üzenetére
Szerettem volna, de így, hogy nagy valószínűséggel bezárják nagyon nem vetném bele magam. Ennek a petíciózásnak nagy értelmét nem látom.
-
pachito
őstag
válasz
ricshard444 #22902 üzenetére
Hat igen sajnos...azert ez a mondat nagyon ott van:
`Those of you who still have a balance of in-game currency are encouraged to spend it before the game is shut down`
Reg nevettem ilyen jot.
Nehogy valaki bfp-vel vonuljon vissza, inkabb kartyakkal
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444 #22888 üzenetére
de amugy nekem 8 on megy 64 biten
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444 #22886 üzenetére
jah nekem is már 8 van
azthittem az örök xp sek közé tartozol akiket soha nem fogok érteni
adok teamwievert és játszhatsz a én gépemen
persze csak viccvolt
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444 #22884 üzenetére
miért mi bajod a win 7 el ?
-
válasz
ricshard444 #22883 üzenetére
Tettem egy Win7-t, azon jó, de nem fogok azért mindig OS-t váltani, mert játszani van kedvem
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
ricshard444 #22856 üzenetére
Ha szeretnéd én mennek veled pár unranked1v1et,mostanság elég ritkán játszom, +egy deckembe sincs fire
-
válasz
ricshard444 #22855 üzenetére
Viszont szomorúan tapasztalom, hogy még mindig Pure Fire paklikkal lámulnak az emberek meg Rusholnak, így számomra teljesen értelmét veszti a játék. Anno is ezért hagytam abba (a kizsebeléseken kívül..)
Csúcsformámban anno 5ből 3-t visszavertem, de 2 még ígyis oda vissza vert.
Más kevert kártyás játékosokkal pedig hosszú idő után volt csak győzelem, háromszor levertem top 100-s arcokat, az volt a karrierem csúcspontja -
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444 #22853 üzenetére
Böngésződdel lesz akkor vmi, nekem letöltötte arról a linkről.
Feltettem data.hu-ra a patch fájlt, próbáld innen. [link]Telepítőd van bf-hez?
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444 #22851 üzenetére
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444 #22843 üzenetére
Kb. egy hónapja vezettek be egy változtatást, már csak hitelesített e-mail címmel lehet belépni. Itt írnak róla, hogy mi a teendő ha nem megy a log-in. [link]
-
pachito
őstag
válasz
ricshard444 #22843 üzenetére
Ja az laza....mennyit nyultak le?
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #22601 üzenetére
Remélem vissza tudtad szerezni,nem buktál semmit
-
pachito
őstag
válasz
ricshard444 #22601 üzenetére
`én meg eladtam pár napja`
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #22599 üzenetére
Még mindig nem kaptál e-mailt?szokott működni....
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #22596 üzenetére
Nagyon sajnálom!! DE:hogy a francba törik fel?Sosem fogom megérteni!!!Nem szabad semmilyen oldalon az accoddal belépni!!Ennyire egyszerű szerintem.Másik amivel van esélyük a keylogger,de azt a legalapabb windefender is kiszűri......Nem szeretnék senkit megbántani,de ezidáig mindig ezt hallottam
lyan oldalra akart valaki belépni,ahol ingyen bf-et lehet szerezni,vagy hack...most akinek ilyen oldalról törik fel,már meg ne haragudjatok,de meg is érdemli....
-
Undred
csendes tag
válasz
ricshard444 #22596 üzenetére
Uhh:SSS Együttérzek veled, mivel nekem is feltörték 1 éve és kezdhettem mindent az elejétől(kb 40k bfpt buktam ekkor) :SS Adj meg valami olyan jelszót amit sehol se használsz és áll vagy 40 karakterből számokból nagybetűkből, akár egy kedvenc nótád szövege vagy hasonló, és kerüld a sok ártó szoftver telepítését, illetve oldalakra való beregisztrálást.(még a haverodba se bízz meg, ne add oda senkinek a jelszavadat)
-
OmniaHD
csendes tag
válasz
ricshard444 #22533 üzenetére
Nyugi nincs itt gáz
-
Cr4Zy
tag
válasz
ricshard444 #21948 üzenetére
Egy ideje mostmár ott van a nagy EA etűpáros a beérkező levelek felsorolásánál, ha a cég küld levelet, ha nincs ott, akkor csak scam...
-
danibarna3
csendes tag
válasz
ricshard444 #21924 üzenetére
A Battleforge sem éri meg az EA-nak nem hogy még csináljanak 2-őt....
-
mikloska007
csendes tag
válasz
ricshard444 #21896 üzenetére
szia keress meg a game ben és én is helpelek neked ha szeretnéd.
Nick nevem : mikloska -
Cr4Zy
tag
válasz
ricshard444 #21876 üzenetére
Sajnos én most nem tudok ezügyben nyilatkozni, mert amióta hazajöttem a családomhoz és barátaimhoz sokkal kevesebbet játszom, illetve ha be is kapcsolom a game-et, akkor nem sokszor nem tudom eldönteni, hogy a lagg a gyengélkedő szerver, vagy a halovány internet-kapcsolat miatt van...
-
Cr4Zy
tag
válasz
ricshard444 #21861 üzenetére
Igen, ezzel a paklival.
(#21862) Zotya21: Én megmondtam, hogy nem lehetetlen a fury fölé jutni!
(#21863) LoLHunCsirke: A buffolt cuccok ellen jön a cc + cultist master + szükség esetén motivate a crawlerekre (így azért már elég durva sebzést ki lehet osztani). Bár ha dupla-buffolt ashbone jön (unholy + lifeweaving), akkor azt úgy igazándiból nincs sok esélyem megfogni ugyanannyi powerből, szóval sokszor inkább csak késleltetem és egy brannoccal, vagy 2-4 ashbonnal megyek én is bontani. Ekkor ha védekezik, akkor nem marad powerje tovább buffolni az ashbonet és simán lekapom 1-2 cultist masterrel. Ha meg mégis azt az utat választja, hogy inkább buffolja, akkor utána esélye sem marad védekezni ellenem.
Jah és még azt hozzátenném, hogy ilyen kifejlett t3-at, ahol az ellenfél és én is azon vagyunk elég powerrel, hogy az egységek mellé buff is jöjjön, elsősorban az Uro mapon szoktam játszani, s ott az esetek 90%-ában enyém a közép (így azt ütik a buffolt cuccokkal), míg én a kezdőjére megyek. Ezzel azt érem el, míg ő csak egy orbot bont, addig én 2 wellt és egy orbot. Azaz gyakorlatilag kikényszerítem azt, hogy védekeznie kelljen (mivel ha bont, akkor én is és ezzel ő jár rosszabbul).
Hmmm, sunfighterről nem tudtam, hogy teszteli mostanság a lost wanderert, az alapból nem része a paklijának. Az unholy + lifeweavingezett reavere miatt nem régen, amikor teszteltem a snapjaws-t (kifejezetten szerettem, mert a fire-splash-ek ellen nagyon ütős volt t2-őn is), majdnem kikaptam, de a végén pont a snapjaws miatt elvertem. Viszont a skeleton segítségével több meccset tudok eldönteni, mint az előbb említett lappal, így visszaraktam a skeletont és elkezdtem komolyra fordítani a játékot (pár nap után visszarázódtam a kártya használatába és már 30-as győzelmi sorozatnál járok).
-
Cr4Zy
tag
válasz
ricshard444 #21826 üzenetére
Adom a linket máris a .exe kiterjesztésű patchhez, amit el kell indítanod. Hivatalos fórumról adom e linket, szóval véletlenül sem vírus vagy bármi hasonló...
Itt is lenne a patch-hez az útmutató és maga a patch letöltőlinkje.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
ricshard444 #21821 üzenetére
Nem elérhetetlen az sem, én is voltam már 30.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
ricshard444 #21819 üzenetére
59.? az má legend szint
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444 #21752 üzenetére
mivel konzolport így nincs min csodálkozni.
majd ha lesz új box meg ps, jön az új motor bf3+ grafikával.
meg a sírás a gépigény miatt ofc. ^^ -
Volgafan
senior tag
válasz
A-a 4 óta van új motor"Minden Call of Duty epizód megjelenése előtt állandó kritika éri az aktuális fejlesztőcsapatot és az Activisiont, hogy a mai napig a 2005-ben megjelent Modern Warfare alatt dübörgő engine-t használják. Mark Lima, a Treyarch elnöke azonban elutasította a kritikákat, szerinte ugyanis nincs szükség a Black Ops 2-höz új motorra."
[link]
...de mind1 is...megnézed az eladási listákat,torrenteket mit töltöttek le legtöbben:cod4....a mai napig messze a legjobb fps...és ez nem csak sztem van így...mikor is jelent meg?(2005)Menj fel xfirere és lesd meg mivel játszanak a legtöbben:cod4,lol aztán elvétve mindenféle répaság...MOndjuk azt is el kell ismerni,hogy a 4 megjenése utáni többi,mind csalódás..:-(az is igaz,hogy a 4 nagyon magasra tette a mércét
-
Zotya21
senior tag
válasz
de ugymnodom hogy cod 6 óta még szebb se lett
de mnodjuk nemtom sztem cod 4 től "új" van neki -
Vekerur
tag
válasz
ricshard444 #21722 üzenetére
Jajja, vagy a nature-shadow és a fire-frost lapok...
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #21722 üzenetére
Én pls fekete(halál)ra gondoltam,de az is gyó lenne...szelemekkel,stb...
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #21714 üzenetére
Mondom mi a szitu:le nem állíthatják a játékot amíg van játékos...de tudják pénzt már nem tudnak kiszedni belőle,megvárják,míg mindenki lelép és bezárják...Amiival lehúzták az utolsó bört is és ennyi...az is olyan lett,amilyen..
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444 #21652 üzenetére
Ha nyomsz repet. Láthatjuk mi jó és mi nem.
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #21602 üzenetére
Nem azt mondtam,hogy a dio körül forog a vilkág...csak tudják ők is,hogy bfnek befellegzett...semi időt,sem pénzt nem fordítanak rá,hogy feltámasszák...és a dio fogja megadni a kegyelem döfést..még "amiival" kiszedtek pár eurot,és annyi....szted miért 1 szeró van?szted miért nincs semmi előrehaladás?Mert olyan pöcsségek,mint a fifa,stb hozza a pénzt bf nem....azokon meg ugye nem sok mindent kell módosítani és lehet évről-évre újjat kihozni....megnézed szted 2006 óta ugyanaz a motor hajtja az összes fifa,nhl,nba,stb-t...kicsit csinosítanak rajta,átírják az igazolásokat,annyi...ott sincs semmi újjítás...
SmokeGyuri:tudjuk ballanc:nerfeljék az összes lapot a naturen kívűl,azt meg buffolják
ha már ballance?treespirit nem op véletlen?Azthiszem ezzel meleg pitébe tenyereltem
-
Gyuri27
félisten
válasz
MIért? Ballance hiánya. Új mapok hiánya stb-stb. Ezért nem népszerü ez a játék. Mert az ea egy balfasz.
A bf3 is egy fos. -
phanzetomox
őstag
válasz
A lényeg ott van hogy a dio3 hozza a pénzt, a battleforge meg nem. Akkor mért foglalkozna az Ea a battleforge-al ? Inkább valami másba fekteti a pénzt aminek van esélye arra hogy jó pénzt kaszálhassanak vele.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444 #21476 üzenetére
Ha látnánk egy repet okosabbak lennénk.
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #21429 üzenetére
Ez nem hardver,mindenki itt szokta árulni.....sztem ezzel semmi gond nincs!!!!
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444 #21423 üzenetére
-
válasz
ricshard444 #21422 üzenetére
Majd egy új kártya listát linkelhetnétek ha van...
-
Cr4Zy
tag
válasz
ricshard444 #21402 üzenetére
Hát a kártyák nagy része már most is kint van, illetve új pve mapokról nem tudok, hogy lennének. Csak pár új rare és ultra rare kártya lesz szerintem, illetve az a három pvp pálya, amit ma közzétettek, illetve az amii booster + 1 bfp-s boosterből jöhet amii lap is. Más szerintem most nem lesz azokon a kisebb javításokon, bugfixeken kívül amiket leírtak...
-
babatag
csendes tag
válasz
ricshard444 #21385 üzenetére
Betöltőképernyő lehetőségek:
Amii edition
Amii-re már vártunk
Amii-ben nem lesz sok újdonság
Amii-vel szerintem kitörölhetjük
Amii-vel sokat buktak a Turkoooooo és mertturkey karakter -
válasz
ricshard444 #21131 üzenetére
Most jött
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444 #21131 üzenetére
énse kaptamsemitse
nem értem oda 8 ig XD
-
Cr4Zy
tag
válasz
ricshard444 #21110 üzenetére
én is adnék neked goldot, de pls törölj mail-t, mert így nem lehet elküldeni neked...
@OnSet: itt találod a Demiron elleni meccseket.
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #21110 üzenetére
Adok én neked goldot....
-
Cr4Zy
tag
válasz
ricshard444 #21100 üzenetére
A passage to darkness expert, csak sajnos aránylag sok játékos kell a nekiinduláshoz. Igaz, ahhoz képest hogy expert, nagyon könnyű pálya, amii monumenttel egész könnyedén szólózható is pályánként. Mondjuk ha az elején vagy a játéknak, akkor minden pályarészre ajánlanék 3-3 embert legalább. Ennél jobbat, vagy kevesebb személlyel játszhatót sajnos nem tudok igazán goldrun-ra...
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444 #21071 üzenetére
Hát figyelj ez ilyen, úgy tudsz ellene védekezni hogy megvárod hogy húz-e az ellenfél wellt, ha nem akkor valszeg rusholni fog.
Amúgy ez ilyen, és magasabb szinten már minden meccs rushal kezdődik, mert igy lesz elég void a komolyabb t2 harcokra. Persze mivel a rusht legtöbbször ki lehet védeni ezért sokszor elmegy t3-ig a meccs, szóval ne izgulj ha megtanulod kivédeni lesznek hosszú meccsek is. Csak sok gyakorlás. -
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444 #19811 üzenetére
Na még csak az kéne
aztán ha épp közbe jön valami dolgom a meccs közben akkor mit csinálok, lelépek ? néha már igy is soknak találom a 20-30 perceket, alig van értelme igy a pontszámlálásnak.
-
Predatorkill
tag
válasz
ricshard444 #19809 üzenetére
pvp max 30 perc.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
ricshard444 #19805 üzenetére
Som és az ep miatt a legtöbb játékos úgy is lámának tartja.. az már más kérdés hogy alig játszanak vele 1v1 rankeden...
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
ricshard444 #19765 üzenetére
hozz létre egy Map nevű mappát és másold bele a kicsomagolt pályákat
-
Csokoládéé
csendes tag
válasz
ricshard444 #19745 üzenetére
inkább nem jutott jobb név eszembe
de azért szeretem a csokit
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444 #19718 üzenetére
Nagyon szivesen adnék, de nincs sámánom
Csak egy ,de az upgradelt nem akarom eladni .
-
kovsol
titán
válasz
ricshard444 #19676 üzenetére
nálam megy
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #19676 üzenetére
Addig mittom én ,mondjuk sims??
Várni kell,nem tudsz jobbat
-
Evildep
tag
válasz
ricshard444 #19662 üzenetére
köszpuszi
jó azért reaver lámulás volt de tényleg jó a srác
-
Darkzbane
tag
válasz
ricshard444 #19609 üzenetére
Ez hivatalos infó szóval ez a korrekt a másik csak városi legenda volt úgy látszik
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444 #19605 üzenetére
uj boottstrapperrel próbáltad ?
vagy ha igen akkor meg próbáld a régivel aztán amikor feltette utána meg az ujjal
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444 #19443 üzenetére
Mert a szabályzatban le van irva hogy egy játékosnak egy accountja lehet
-
Predatorkill
tag
válasz
ricshard444 #19441 üzenetére
Ezzel a problémával úgy gondolom hogy ne..
-
Evildep
tag
válasz
ricshard444 #19431 üzenetére
veszel még 1 ugyanolyan lapot
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444 #19418 üzenetére
Amúgy igen, ha a charge-ket nem nézzük akkor az én pvp paklijaim is kijönnek 1k-ból kb. Ami 3 grinder farmolással összehozható.
-
Volgafan
senior tag
válasz
PVEre kihozok neked jo paklit alap lapokbol
-
Evildep
tag
válasz
pvp paklit is ki lehet hozni olcsón, attol függ hogy milyen,lost se drága pölö
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444 #19394 üzenetére
2-szer ment
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444 #19394 üzenetére
Jó
speckó képessége is hasznos+jól lehet vele mikrózni. Ha Xl counternek kell akkor inkább fathom lord.
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #19388 üzenetére
esetleg ha megmutatnad/leirnad mi van a deckedben,tudnank segiteni.tanacsot adni..
-
válasz
ricshard444 #19387 üzenetére
Soulshatter helyére bevágtam az Aura-t
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444 #19384 üzenetére
ha megvan az xp mindenképpen megadja max következő bejelentkezéskor vagy kicsit késik de ha megvan az xp megkell adnia
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #19384 üzenetére
Megadja az mindig
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444 #19380 üzenetére
hát a linkbe olyasmi van hogy
amikor észreveszik hogy csalsz akkor első lépésben elveszik az összes 3. mas uppodat
az összes tokent és az xp meg az elo felét 1v1/2v2/tome módba isaztánha megint lebuksz akkor minden 2. uppod is elveszik meg összes arany összes elo /xp
mindenhonnét megintaztán ha mégse tanultál mert akkor tökkelütött vagy akkor 3. nál bannolnak
aztán ha bántottak de ugy érzed nem csaltál akkor írj nekik
amit meg krómal lefordított Volgafan ugye abba meg arról votl szó hogy automata figyel ezentúl nem ücsörögnek ott és leskelődnek mert lusták XD
de most nézem az a link kicsit régi xD
16.09.2010, 18:57
-
válasz
ricshard444 #19344 üzenetére
Áhh, az egész bevan lassulva,még a menü is,végre ráérnék és...
-
válasz
ricshard444 #19303 üzenetére
Esetleg dobok mellé egy Aggressort is
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #19284 üzenetére
Nyugi,ha amii-ig akarsz varni,van idod boven....
-
Evildep
tag
válasz
ricshard444 #19250 üzenetére
este 6 körül engem is kereshtesz ha kell valami
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #19250 üzenetére
Keresd Darkzbane-t...idegenek nem is fognak,fogj ossze magyarokkal..nem kell vegig vinni,csak rush a vagonig
-
phanzetomox
őstag
válasz
ricshard444 #19247 üzenetére
Én régen néha elnyomtam a "paraszt" módszert mikor már századszorra csináltam és nagyon untam
Annyi volt a dolog hogy kinéztem egy olyan csapatot akikről űgy láttam hogy 3-an is meg tudják csinálni, betetttem magam a legjelentéktelenebb pozicióba, beléptem veük, majd hagytam a gamet (nem hivtam le unitot miegymás) mintha csak nem töltött volna be a game nekem. Nem csináltam sokszor csak már nagyon untam... -
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #19248 üzenetére
dehogy.....megvan az hamar...mondjuk mi alapbol egyszer letoljuk,utana csak experten rush a vagonhoz,azt annyi...annyi xp-t ad,mintha standardon tolnad le...remelem tudod,hogy 1 acchoz 1 grinder jar csak,ergo ha sokat szeretnel,kis acchoz kell utana meghivni
-
Volgafan
senior tag
válasz
ricshard444 #19245 üzenetére
bad harvest,mivel csak az van meg alapbol..
-
Evildep
tag
válasz
ricshard444 #19149 üzenetére
én is pirosat használok,nem tudom mi a különbség nekem jó ez
-
Predatorkill
tag
válasz
ricshard444 #19149 üzenetére
Passz xD nem tudom mit tudnak, de nekem piros van
-
pachito
őstag
válasz
ricshard444 #19129 üzenetére
Veszel a főoldalon, annál nincs gyorsabb
volfagan: van ott jó dolog (abyssal, ironclad, stb) csak a kísérőkártyák konkétan semmit nem érnek (renegadenél se de ott több a jó rare/ur és ott a jó öreg elder is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Renault, Dacia topik
- Mobil flották
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest