- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
Frost a srác,és ez a neve(deathson)!!!Amúgy nekem is az jutott eszembe:dobjunk neki össze paklit,kinek,mije van......Ha fellépsz bfre bfp-t is adok!!!Mutassuk meg,hogy össze tudunk fogni 1 jó ügyért!!!!!sztem ,ami a legnehezebb lesz újra uppolni mindent....a többi könnyen megoldható,ha a többiek is segítenek!!!
-
Cr4Zy
tag
Tudtommal nem szüntették meg ezt a "kedvezményt", de már annyira lement az ára a grindernek, hogy gyakorlatilag egy jobb piaci érzékkel megáldott játékos több bfp-t szed össze trade-ből annyi idő alatt, amennyi alatt elkészül a 3 vagy 4 acc (már nemtom pontosan mennyi kell hozzá).
U.i.: a 3 gépből, amiről le kell mentenem az adatokat már 2 kész van lassan, ebből már csak olyan fél óra van. A harmadiknak pedig először szereznem kell egy tápot, aztán meg csak imádkozhatok, hogy ne legyen rajta 20 GB-nál több anyag, különben 7 előtt nem tudok elindulni se...
-
OnSeT
őstag
Volt már többször is dolgom a supporttal. Mindegyik esetben a google fordítóját használtam és mindig megértették amit mondani akartam és orvosolták a problémákat.
Szal ennyit arról hogy a google fordító xar. ^^
Természetesen át kell fogalmazni egy kicsit a kapott anyagot, mint minden fordító programnál. webfordító se képes tökéletes nyelvhelyességű mondatok készítésére.
-
Sousuke90
aktív tag
emlékeim szerint a sundinak csak a képességét felezték minden szempontból. ha tényleg így van, akkor egészen pontosan ugyanannyi erőfeszítésbe telik leszedni. csak most már legalább nem insta-wellbontás a nem frost t1 ellen a wrecker+sunderer, tudni kell használni.
@predator: valóban csökkent azok száma akik használják, de nerf után is láttam jópár repet, amiben igenis működött. szóval szerintem tegyél vele egy próbát, legfeljebb eladod utána.
-
LoLHunCsirke
tag
Eddig csak a 2v2 résznél volt gond vele(vagy valakinek 1v1ben ment tönkre?).. tehát úgy képzeld el h tolsz vagy 3-4 meccset jó, aztán kapsz váratlanul egy uknow errot és nem tudsz rankeden keresni(persze lehet h rögtön az 1. meccs után jön, vagy jöhet a 78. után is, nemtudom igazából mitől is függ) És amint látod egyre több embert érint..
-
kovsol
titán
XSplit Broadcaster:elég jó, de csak ablakban futtatott játék közvetíthető, de a starcraft2 -t ezzel szokták közvetíteni, mert ott van olyan hogy windowed fullscreen
Livestream Procaster: itt be kell nyomni azt a kis gamepad ikont, azzal állítod be, hogy játékok közvetítesz, sokszor vibrál a kép játék közben, de valahogy be lehet állítani
Dyyno Broadcaster ez 10 használat után fizetős, de teljes képernyőn is jól megy
itt a program a lényeg nem pedig a honlap, mert van olyan program ami bármelyik livestream oldalt támogat
ide vágó: az Ice Berrier az mire való amúgy ?
-
Simid
senior tag
Pure frosttal még nem mentem lost shadek ellen, de a replayekben is mindig a war eaglet használták. Ha ő 3 shade-del jön akkor abból te le tudsz hozni 2 war eaglet és még védekezni is tudsz glaciarral vagy kobold trick-kel.
Amikre szerintem figyelni kell:
- Ha több egységet hívsz akkor nagyon figyelj arra, hogy távol legyenek egymástól amennyire csak lehet, így csak egyet tud CCzni egyszerre, míg neki muszáj tömörülnie.
- Ne nagyon használd a coldsnap-et, csak ha kedvező a szitu. Ugyanis, ha van gravity-je akkor csak a coldsnappal tudod megvédeni az eaglet.
- Használd a War Eagle képességét!Persze, ha power hátrányban vagy (akár csak azért is mert épp felhúztál egy +wellt), akkor nehéz a dolog. De ilyenkor úgysem a lost shade az igazi probléma hanem a kevesebb power.
-
ozeus
csendes tag
Értem, és köszönöm a választ! Ezek szerint kell csinálnom 3-4 accot, mindegyiknék magamat megadni, mint ajánlót, majd felhúzni mindegyiket 4es pve szintre, majd ezek után szépen megkérni valakit, hogy játsszon velem mind1 accal 1 koop meccset?
Hát ez nem kis "munka", de lehet, hogy megpróbálom.
Még egyszer köszönöm!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest