- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
válasz
ChromeX #23551 üzenetére
Ha nem melóban lennék 361 lenne
Még az eleje nem volt rossz de az utolsó kiegészítőkön már nagyon látszott a vergődés. Szerintem nem lett volna ez rossz ha kicsit F2P barátibb az egész, maga a sztori, karakterek, hangulat az jó volt. Persze az EA-ről beszélünk tehát ez szóba se jöhetett, pláne nem akkoriban.
-
phanzetomox
őstag
-
-
phanzetomox
őstag
válasz
ChromeX #23541 üzenetére
Én eddig mindig boostert vettem, de összességében talán nullára jöttem ki, vagy kicsi pluszba. Úgyhogy most azt csinálom, hogy minden nap veszek egyet, de két naponta csak egyet bontok ki, a másikat pedig eladom. A 250bfp-s booster általában 330-ba hamar elmegy a nepperek között. Így ott máris behúztam további 80 bfp-t.
De most gondolkodok egyébként, hogy félreteszek egy csomó boostert és nem nyitom ki. Írták ugye a fórumon hogy január 16-tól drágulnak a boosterek. Én ezt szeretném kihasználni. Ha addig félre tudok tenni mondjuk 10 boostert akkor azon már elég nagy profit lehet majd, ha az infláció után adom el.
-
TheDude
csendes tag
-
pachito
őstag
válasz
ChromeX #23478 üzenetére
Én pl. azért nem játszom mert nem tetszik az új rendszer a kártyák megszerzésére..ez a kötelező grind 2020-ban, azért nemár. Nagyon aranyos ez a napi questezés, a fanatikus réteg biztos örül is neki de aki casual szinten szeretné elütni az időt, mint én annak nagyon gáz.
-
pachito
őstag
válasz
ChromeX #23447 üzenetére
Én Frost Mage-t akartam venni, az is 1000 körül ment tegnap..nem teljesen frankó ez a rendszer így.
Nem tudom, hogy a live-ban mennyire fognak változni a dolgok de ezt a napi questes bohóckodást nem biztos, hogy újra fogom kezdeni. Napi 1-2 pakknál meghúzták a határt aztán vagy bemákolsz egy Frost Mage-t vagy gyűjtögeted hónapokon át a bfp-t hogy legyen egy 2-3as upgradelt UNCOMMON lapod? Lol.
Az ilyen játékoknál mindig 2 lehetőség van, grind vagy bankkártya. Én szeretném felgyorsítani a folyamatot, azaz a grindot cash-el kiváltani. Értem én hogy ez egy nonprofit projekt de ilyen tempoval évekbe telik egy 120as deck...
-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX #23366 üzenetére
be lehet jutni minden nap csak kikell fogni amikor kevesebben vannak meg amikor nem éppen bughalmaz
most 2 napja rettenetes
nem indul ?
felttted az összes programot ami a listán volt ?
Az összes pontot lessed meg rendesen
megy ezreknek, kell mennie vagy a windows szórakozik neked vagy amit már hallottam ma pont, a virusirtó elrakott egy fálj-t karanténba a játékból és akkor hiába
-
Gyuri27
félisten
-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX #23265 üzenetére
milyen meglepő
pedig már majdnem elhittem, streameltek is már a hétvégén, aztán egyszer csak nekiállt kifagyni a játék, kb 6 óra alatt 6 szor, nah akkor már gyanús volt igencsak hogy ez se lesz meg
én azt nem értem hogy jutubon vannak fent 2017 októberi videók ahol pve ben tolják 40 en nem egy mapon, akkor másfél év múlva meg nem megy még mindig a pve se ?
akkor majd 2019 ben
ha közbejön valami, akkor 2020-ban
-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX #23257 üzenetére
háát szomorú de olvassátok el ezt
a héten ha elkészül, csak pve mapok fognak működni 1-2-4 játékos , aztán majd nyáron lesz pvp + 12 playeres map
és nyár végén lesz elvileg kész és ACCOUNT RESET
de miért nem lehet legalább unrankedben pvp ?
Remélem a pve be beletartozik az RPVE is
februárig elvileg csak offline csinálták a dolgot, meg házi szerveren
-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX #23252 üzenetére
hát igazából azt mondták mert néha megkérdeztem mivan vele , hogy a szerver kb 10 000 emberre van tervezve, és ha a patreon támogatás meglesz akkor menni fog a szerver, elég sokan támogatják azért ahoz hogy ne dögöljön le szerencsére ITTT
szóval azért van támogatás mert a szerver mégse mehet ingyen
de valamiért resetről is beszéltek, ne legyen úgy de nem egyszer hallottam róla, semmi kedvem felépíteni valamit mondjuk fél évig aztán ujrakezdeni már megint
reménykedek bent hogy kevés idő mert már tényleg mióta tologatva van, de abban biztos vagyok hogy utolsó napra halasztják minimum
De van új progress bar akor már csak pár dolog szerepel, a többi elvileg mind kész
-
-
-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX #23223 üzenetére
hát reméljük nem bár régen én is 6-7 acountal kezdtem mert lehetett kspni grindert amit eladtam 200 ért és átküldtem a fő accra
aztán a napi belépésért járó 1bfp -t is
elvileg majd játékért vagy napi belépésért jár bfp és azon a boosterekből ki fognak jönni a jó lapok is nem úgy mint régen
hogy inkább csak a piac érte meg
láttam már a streaen promo lapokat is huzott gyerek kb 10 boosterből
persze azért a piac sem rossz dolog de ami a végén ment már hogy 3-4000 pont semmire nem volt elég aztán venni meg igen csak sokért lehetett volna ennyit az már vicc volt
emlékszek amikor a 3000 pontos soul hunterre gyűjtöttem fél évig aztán kijött az amii edésön aztán 20-30 ért mentek a soul hunterek
-
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #23186 üzenetére
You-n sok free paklis solo expert van fent.
Meglátjuk.
Eleve mire paklid lesz az sok sok játék.
Sok lapom volt a végére. Jobbak is.
Imádtam a promo lapokat.
Viszont volt ami nem lett meg. Pl elderem sose volt. Promo drake. Az de szép volt. Vagy promo kginght.
Remélem ezeket valahogy ki lehet ütni. -
-
Predatorkill
tag
válasz
ChromeX #14828 üzenetére
Igen, ez nekem is problémám volt az első 4-5 alkalommal. Annyi a lényeg hogy mielött a guarddal elveszed a horrort egy egységed se haljon meg. Én 4 well után szokatam húzni a monumentet, 1 hut és mehetnek a tornyok. 1-1 coldsnapot is szoktam néha használni ha még az épités elején sok kicsi jön.
-
Predatorkill
tag
válasz
ChromeX #14826 üzenetére
Mostanában vagy 30x legalább lesoloztam az insane godot, az elején 6 dreaddal+nightguarddal bemegyek középre, 1 well, jobbra rögtön átveszem a horrort, ott 2 well mellette, vissza rögtön t2, 2 hut, 4-5 vortex meg furnace, innen meg már sima az út. Annyi még hogy ezen a mapon még soha nem használtam amii monut. 5 ashbonenal, alul-középen van egy monu. Azt viszem soha nem támadják azt
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
ChromeX #14808 üzenetére
megnéztem az OnSet oldalán lévő videót, amit tudok tanácsolni, ha úgy nem megy:
- csak 4 dread az elején + 1 nightguard már az első csatától (igazából azért így csinálom, mert nincs chargeom dreaden, de ezzel több powered lesz az elején)
- a jobb felső fal megépítése (a három slavert a torony leszedi fal mögül is, és a mini-bosst elég ideig feltartja a fal)
- amíg a kezdeti mini-bossokat nem öltem meg, addig én nem szoktam felhúzni a harmadik orbot, inkább több tornyot húzok abból a powerből@alpi: nincs mit
-
zoli.22
tag
válasz
ChromeX #14499 üzenetére
Egyelőre csak pve-re használok nature deck-et, de ott is szépen tudom hasznosítani és még a charge nélkül is elvagyok vele egyelőre.
Ha úgy döntenék, hogy összerakok egy nature-t pvp-re, abban biztosan helyet kapna.Mondjuk indíthatnák már a játékot, mert most éppen ráérek, erre nem tudok játszani vele.
-
Cr4Zy
tag
válasz
ChromeX #14344 üzenetére
játssz egy személyes mapokat, vagy csak adv. szinten és majd azokat be fogod tudni fejezni akár egyedül is!
Én mostanság nem játszottam keményebb pve-t, sem rpve-t, az előbbi kifulladt a bad harvest standard és advanced-ban, amit normál esetben egyedül is röhögve megcsinálok, illetve bg-kben nem mentem 6-os szint fölé sem (NEM RÖHÖG, EGYÜTT ÉREZ!), mert pár hete minden nap már túl fáradt voltam, mikor játszottam, ezt a pvp rangom is mutatja (teljesen mind1 ki ellen játszottam az elmúlt 2 hét alatt, nem tudtam 50%-osnál jobban teljesíteni, még a totál kezdők ellen sem, ezért inkább unrankedben "nyomulok" napi fél órát). Hajnalban pl. egy fiend-től egymás után 3x kikaptam unrankedben úgy, hogy az új pakliját használta 2x (fire-frost) és csak scavengert, sunstiders-t, scythe fiendset, skyfire draket és tremort használt; még eruptiont sem...A köztük lévő meccsen lost-tal jött, erre benéztem egymás után 2x is a grigori-bombát...
Tudom, az ilyen hatalmas bukáshoz már tehetség kell, de hát ez van... Legalább tudom magamról, hogy hullafáradtan nem megyek ranked pvp-re.
Egy régebbi posztban olvastam (valahol a 12000. hsz környékén), hogy desinc alatt lévő egység mellé nem lehet másikat lehívni, vagy varázslatot használni, de én erre pont ellentétesen emlékszem. Valami hozzáfűznivaló?
Jah és Murder3-nak a videóért csak ennyit tudok mondani:
-
fantom922
aktív tag
válasz
ChromeX #14201 üzenetére
Uh, gratulálok!
Az elején nagy volt a szám, hogy nekem mind megvan, de megnéztem és 3-4 1 playeres még nincs meg expertben. Az oracle az egyik meg a convoy nekem is
A Slave Master meglett régi nagyjainkkal csináltam meg
Arra kösd fel a gatyád a Slave Master experten szerintem az egyik legnehezebb map a játékban. Csinálni se lehetne genyóbbat
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #13946 üzenetére
az 1p cd nem jelent nagy problémát, somon is annyi van, 2v2ben jól használható.
1v1ben viszont mint Ovobacsi is írja, csak akkor tudod megépíteni ha már power előnyben vagy, akkor meg inkább bázis attack.ill. sow powert csak akkor dobja ált. power poolba ha megölsz min egy ellent az aktiválás ideje alatt. az meg könnyen kivédhető fölég ha nature az ellen és egy xl tankkal jön.
rpveben én is használtam jobb mint som ( som nerf előtti állapotok szerint, most meg pláne) ill. az hogy csak 1 orb van kötve, somnál 2
de gyanítom hogy 2v2ben átveszi majd som helyét ( és kap egy uo nerfet, hogy csak arra hasson aki megépíti) és hamarosan nem pure nature társsal megy mindenki a top200 elején hanem olyannal akinek van min 1 fire orbja. ami valljuk be könnyen kivitelezhető.
bár sow nerf előtt sztem a sog bugot fogják fixálni, mert az már t2n betölti azt a funkciót amit sow t3on)
som: shrine of memory t2pure nature
sog: shrine of greed t2pure shadow
sow: shrine of war t3 1fire+2 tetszőleges -
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #13898 üzenetére
napközben valóban kevesen vannak, ezért időzítem én az esti órákra a logint
pvp-ben (én már csak azt játszom), az esti órákban elég gyakran pvp2-es listára rak fel, mivel össz. 12-13 oldalra vannak kilistázva a játékosok.mindenesetre nem lenne rossz ha összevonnák a 2 szerót, vagy legalább napközben lenne lekapcsolva razor.
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #13859 üzenetére
be kell kapcsolni hogy látszódjon minden a view fül alatt azt hiszem...
egyéb iránt pve maphoz szükséges a script ismeret is.(luába)
abba én is tudok segíteni kicsit és a hivatalos oldalon meg van sok segítség persze angolul, ha jól kened én inkább azt ajánlom magam helyetta map editor részéhez nagyon konkrét tutorial nincs csak az alapok amiket pár használat után tapasztaaltból is ki lehet tanulni, de hivatalos oldalon a map editor résznél van neki topic ott fel vannak sorolva a tutorialok is.
-
Murder3
addikt
-
-
válasz
ChromeX #13367 üzenetére
Délután voltam fent rajta utoljára. Most felléptem,hogy toljak egy meccset, erre látom,hogy a paklimból hiányzik 7 kártya,mondom biztos csak visszarakta a játék a többi kari közé, de amikor nemláttam a sámánt akkor már tuttam,hogy gond van.A goldot is ellopták, az is 0.
Volt 295 pontom , befizettem egy 250s boosterre, az dobott egy 700ért menő lapot, megpróbálom végigmákolni a játékot és visszaszerezni a karijaim. Átírtam a jelszót is. Drukkoljatok -
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ChromeX #13343 üzenetére
Mondjuk a nagy számok törvénye alapján nagyot nem lehet bukni rajta...900 BFP-ből általában 4-500 visszajön, így max a felét, de ha csak egyre rányúlsz, már nyert ügyed van. Lehet csinálok egy statisztikát, hogy melyiknél (Renegade/Lost Souls) nagyobb bukta esélye (Monjuk 150 BFP alatti lap) és melyikben több a drága lap. Twilight szerintem kockázatos az ilyen Colossus, Soulshatter meg Ashbone miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest