- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Második wellt azért húztam be mert úgy tűnt ő is fog venni még egyet oldalt. ˇˇ
Thugs miatt én nem aggódtam, ha azt hív, megy rá mage, egyenlő power.
Viszont mázli hogy nem volt mortar a deckjében.(#22759) LoLHunCsirke Spearment miért nem rakod be? Ha már t1 azzal lehet szépen szívatni shadot. ˇˇ
-
OnSeT
őstag
Volt anno egy jóféle dokumentum amiben angolul össze voltak foglalva ezek az infók. Ha jól emlékszem még linekiller linkelte. Fagyasztott unitokat csak 50%-al lehet sebezni, ha épülés közben elbontod orbod akkor nem bukod el a teljes árát ( az alap 100 powernek) hanem csak annyi %-át amennyire felépült a bontásig.
Meg még rengeteg ilyen apróság, kár hogy nincs már meg a link, több oldalon keresztül írta infókat. -
fantom922
aktív tag
-
OnSeT
őstag
-
LoLHunCsirke
tag
Egy másik 2v2s vidi: [link] (youtube link) lehet 3v3 ba is alkalmazni kéne a DO buffolását, breeding mellől érkező főnixeket, csak az a gond h shooterel vagyok legjobban összeszokva, szóval nem sok esélyt látok a bennmaradásra :/
amúgy nemtudod hogy ők milyen orbkiosztásban tolják? -
Gyuri27
félisten
Végre valaki megértette amit írok és mondok.
A cultisokkal nem azért fogtál meg mert a cultis annyira jó. Hanem azért mert annyival jobban játszol.
Nem nagy befektetés a lancer. Vegyél és próbáld ki egy cultisossal szemben (ai a te szinteden van). A te tudásoddal te fogsz nyerni. Saját szintemen engem is kevesen fognak a lancerrel. Mint írtam szerintem a lancer picit op.
Más részről nem is nagyon látok lancerest.
Eleve shadow-nature paklit keveset látok. Illetve olyat akik ezt masszivan használják. Persze vannak akik próbálkoznak, de az nem ugyanaz. Shad-nat-fire paklik meg még kevesebbet láttam. De az se lancerezett.
Márpedig nem mindegy, hogy a lancert milyen pakliban használja az ember. -
Gyuri27
félisten
A lancert nem fogod cultistal. Az enyémet nem.
Roots, malac és ott se vagyok. Vagy shatter a cultiszokra mikor lehívta a clawreleket.
Lancerekkel meg simán fogod a sikvereket. A slayer más tészta charge, rage nem gyenge, de azért fogható.Miért lenne hátrányod pure t3 ellen?
Ha fent leszek írj rám.
-
Gyuri27
félisten
A fire t3 jó védekezni hidd el. A lancer mindent megold. Majd kipróbáljuk és meglátod. A soulhunters meg kegyetlen. Főleg, hogy van roots.
Nekem 3 lap van t3-ra. Lancer, shatter, soulhunters.
A lancer a maga 60 powerével a legjobban spammelhető. Nastyzható, gyógyitható szóval igazi köcsög lap.
A shattert nem kell bemutatni. Még nerf után is használható.
A soulhunters cc-l és shadow buffal kegyetlen. De ezt már írtam.gergomester: a tremor spamet, a sun spamet nem nagyon lehet fogni. A tremor meg kimondottan erős lap.
Branoc vagy bármi más ahol nincs cc azt én a soulommal megeszem. Branocot is nem egyszer leütöttem.
Buri nekem sincs. Egyszerüen nem fér be. -
OnSeT
őstag
26 perces meccs s már a 4. percben t3???
Az ellenfeled hozta a tipikus lost stílust,a minél gyorsabb tier váltást.
Én a helyedben nem követtem volna t3ra, helyette burrower spam. 3 helyen nem tudta volna védeni magát, ahhoz még kevés volt a powere a gyors t3 miatt.Ha már szóba került a fire orb a shad/nat után t3ra, shadow affos gunnert próbáljátok ki, azt ebbe a deckbe találták ki, unit ellen gyenge, de bázis rombolásra kiváló, bp nem ér ellene semmit a dmg 100%-a átmegy a pajzson. ^^
Indítottam kint egy speedrun topicot. [link]
Kezdjétek tölteni a repeket s akkor bent lesztek listbe. MaranVnek köszönhetően már tudom hogy lehet összehozni a 20:35ös Defending Hope kört. Siege of Hope-ra van ötlete vkinek? Ott 2mpre vagyok a csúcstól. -
Gyuri27
félisten
Ott buktad, hogy lehívta a 3-ik orbot. Sajna a silver, tremor kombó foghatatlan. Meg ugye a timeless. A tremornak és a timelessnek purénak kéne lenni. A nasty nerf meg megint szart se ért. Hiszen a silver+nasty noobságán semmit nem változtatott.
Neked meg a t3 feleslegesen shadow.
Válts firére. Akkor neked is lesz full noob kombód. Ott a sand kapásból. Amit én használok az a soul és a képessége. Rots mellé kiválló. Meg a bandit lancer. A legallja lap. Viszont nagyon nehéz azt fogni.
Illetve pyro helyett ott a sun. Másik egetveröen gyökér lap.
Ha shadowot használsz akkor pyro helyett toljad a fallent meg legyen bent shatter. Sokszor megszopattad volna vele. Mikor a rakás haldokló unitra rátolod az épületei mellett.Az is hiba volt, hogy a pyrókat egy helyre küldted brannoccal.
-
gergomester
tag
ez érdekes meccs volt wazze
az elején olyan volt mintha te játszanál, utána pedig hirtelen átadtad a nagyidnak a gépet??
szal hirtelen dekoncentrált és nulla skillű lettél de komolyan
hirooval pedig pont az a baj h szinte az összes deckel tudja hozni a pro játékot, és bizony ritka az amikor meginog
omnia: már ne haragudj h beleszólok, de szerintem azt írta h az eloscore alapján ő a magyarok között az első...
sőt tovább megyek! itt a magyar bf-esek csökkenő sorrendben: csirke. peti, shooter, onset, én és miklóska egyforma kb. , jah meg gyuribá aki teszem hozzá lealázott mint a sz@r a múltkor, de ennek ellenére nm nagyon tom h hova tegyem, utána dalow, rrttzz, bcdhun, és valahol a vége felé jössz te, de hallottam h a magyarok óltogatása azért megy neked...bocs ha vkit kihagytam
-
Cr4Zy
tag
Húúú bakker, most néztem csak meg a linkelt Hirooo elleni meccset, s az még oké, hogy elcseszek egy totál nyert játékot, de hogy ekkora előnyöm lett volna, azt még a meccs kellős közepén sem hittem...
Az ígért replay, pedig a helyzeti előny kihasználásáról, illetve arról, hogyan kell közeliwelleknél fire-rel thugs nélkül shadow t1 ellen védekezni itt lenne.
-
Cr4Zy
tag
Elnézést a duplapostért, de kifutottam a szerkesztésre adott időből.
Nah, az érvelésem olyan erős volt, hogy máris megváltoztatta a létszámkeretet, 12 csapat nevezhet és 11 már nevezve van. Az egy, amelyik csupa magyarokból áll:
- CLG HUN
-- gergomester - gergomester
-- hamarosan jön - Gyuriba
-- csirke33 - xxxcsirkexxx
csere:
-- OnSeeet - OnSetés még egy van, amelyikben magyar szerepel (személy szerint én):
- Eastereggsuckahs
-- FlamEWorkZ - FlamEWorkZ
-- StreetKings - StreetKings
-- TBPeti - TBPeti -
OnSeT
őstag
Ez így van nature aff esetén skeleton warrior hatékonyabb megoldás. A tower viszont univerzálisabb, ill az élbolyt leszámítva több embernél van bent deckben. Frost esetén még ice guardian spam is hatásos a védekezésre, feltéve ha nem shadow aff a tresspirit sereg. ^^
Kis mapon érdemes betámadni a treeket mielőtt ideje lenne spammelni őket. Frost és shadow van alapvetően a legjobb helyzetben védekezés szempontjából, ezeknél a kulcs lapok mindig bent vannak deckben, s támadás közben is tudja kezelni treeket. Naturenál a torony ritkán van bent, tree meg ha van az se mindegy melyik aff. Firenél bizonyos esetben szintén van lehetőség offenzív védekezésre, abban az estben ha van banner of glory vagy makeshift tower a dmg felfogására. ( mindkettő rapid)Timeless One esetében én tartok tőle hogy túllőnek célon a nerffel. Kint írták a kékek is, hogy korábban 20 power volt a képessége s senki sem használta a lapot, s ha most újra fizetős lesz ismét megvan ennek a veszélye.
(#22243) gergomester
Mountaineer látom befigyel.
Szépen lehoztad mecset, gyakorlatilag már t1en megalapoztad wint azzal hogy 2 well előnyre tettél szert miközben védted a rusht.
(#22244) OmniaHD mobilnet?
-
OnSeT
őstag
Sztem Hirooo nem gondolta át eléggé azt a megállapodást.
Instant t2zésnél elég nagy hátrányban van shadow/frost shadow/natureval szemben.Jó látni hogy páran használnak egyedi megoldásokat, portal nexus elég ritka pvpben. Brannoc durván szétkapta grigorikat. ^^
Jóféle meccs volt, ha van még hasonló jöhet. Szeretem ha kiegyenlített a küzdelem. ^^ A replayforgera felkerült pár tournament meccs hogy is mondjam eléggé egyhangú volt gyk csak arról szólt hogy egyik player hogy gyalulja le a másikat egy szimpla rushal.
-
Juliano
tag
hát igen.Ezt már régóta tudjuk, hogy haldoklik a játék. Nekem most kellett újra rakni a gépet de eszembe se jut vergődni a Battleforge telepítésével. 2 éve szajkózzuk, hogy mennyire az anyagi haszonra ment rá a fejlesztő...remélem látták, hogy sok haszon van belőle és gondolkoznak egy második részen.
-
Volgafan
senior tag
Nem a hibát keresem....de ha már új szerót pakoltak be,illene rendesen működnie....érdekes módon lol kicsit többen játszák,mégsincs lag....még bf fénykorában sem volt(pedig régi szerók voltak)....el lehet gondolkodni....amúgy én is azt irtam,hogy valamit gyorsult,de még mindig nem az igazi...
-
-
gergomester
tag
Szerintem tök mind1 h milyen lesz a szeró, m ez a játék már az utolsókat rugdossa...
45percen keresztül keresek ellenfelet 11.kor és semmi...elég gyalázat! nm tudok pontos adatokat, de szerintem jó ha pár ezren játszanak még ezzel a játékkal, és akik ebből rendszeresen az meg talán a fele! és akk a magyarokról nm is beszélek...! most nézzétek már meg ezt a fórumot is könyörgök! mi eezz?? vagyunk 4-5 akik még olvassák?? tök jó játék, de így semmi értelme az egésznek! én ma leszedtem a LOL-t és tolom ink azt...! abban 30millió játékos van, ami kicsit talán jobb lesz!
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Nem csak a barrier miatt könnyű fogni. A tree ugyanis nem kounterje a frost nyilasnak. A szél meg 2-3 egység ellen segít. Lehet nézni fremka, maranv frost rusht.
T1-n naturéval dryad a megoldás némi ww támogatással. Kell hozzá mikró az tény. De nem foghatatlan.
A dryad nem instant win frost ellen. Ezt is tapasztaltam és láttam is. Onset mutatta be pl. Frost mage + soil mindent legyalul.
A nature gyengesége ahogyan mondod a drága unit. Ehhez képest kevés sebzés.
Hivhatsz te gyikot vagy amazont. Az 80 power. Ő 100-110 powerből két unitot hív (bármelyik szín). Mindig lépés előnybe lesz. Ráadásul kiválló m és s counterek vannak firében is, shadowba is. A frostot meg nem is mondom.
Ha túl sok egységet hivsz isnta t2 orbját nem ütöd be. Ezt is tapasztaltam. Ő a tiedet simán.
Persze soil, motiváte csuda dolgokra képes.Volgafan: na itt látszik ki mit próbált vagy legalább látott már.
-
gergomester
tag
nah ezt azért már nm hagyom gyerekek!! még h simán leveri a dryad a frostot?? hát könyörgöm! csirke azért igen jól játszik, és mégis vissza vertem úgy a dryad rushát h én még 1 welt is vettem, pedig jobban mikrozik mint én és talán tapasztaltabb is, de semmit nm érsz a dríadokkal ha már csak 1picit is tudják használni a frostot...!! azt hozzá teszem h csirke nyert, de csak azért m amikor vissza támadtam akk ő széthúzta a treeket, és ahelyett h elmentem volna más hova támadni, hagytam ott elveszni a seregemet! repem az sajnos már nincs, de akk is álítom h a frost az simán leveri a naturt, ha nm megy instant t2re, és a frostos is jó játékos! m próbáltam már leverni csirkét frostal, de nm azért nm ment m ő naturral ment hanem azért m jobb a játéka mint az enyém!! nah puszi nektek
-
Gyuri27
félisten
A swarm 150 power. Mire lemegy a lehiváskori animáció meg az átvételi a dancer bebontja a kutat. Vagy kap egy eurptot. Mire átvennéd a dancert máris döglött a kút. Szóval power egyenlőségnél nem nagyon van mit keresni pure naturéval.
A nature t1 meg pont a gyenge pontja az egésznek.
T3 fire jóval erősebb. Juggert, slyert nincs mivel fogni.
gergomester: csirke egy más dolog. Sok instant t2-t láttam tőle.
-
Gyuri27
félisten
Hagyjuk már. Nem lehet játszani. Az ember csak bukja a partikat.
Nagy nehezen eljut az ember valameddig aztán szopás. Kezdheti megint előröl.
Arról nem is beszélek, hogy szinekből mai napig hiányoznak bizonyos counterek.
Pure naturéba még mindig nincs t2-n madár/sárkány ellen semmi. Csak egy pédát mondjak.
Egyébként meg bármi újdonság jön értelme nem lesz ezen a lagos vackon. A 3v3-nak meg pont értelme nincs. A 4v4-nek se.Szóval szépen leteszem megint a játékot. Majd néhány hónap múlva vissza nézek.
A dancer és trásai meg még mindig a full vicc kategória. Mind legalább s knock. Szóval counterelni nem lehet őket. Arról nem is beszélve, hogy relative olcsóak. Én meg s unitokat hivogatok 70 powerért. Vicc.
-
-
misixd3
csendes tag
hali
játszottam ma 2db 1vs1 es pvp és el is mentettem . Mind a 2 ranked volt. az első:[link] it igen csúnyán kikaptam és ráadásul nem is tudtam átmenni t2 re.
a második:[link] itt én nyertem , viszont azért , meg az ellenfelem feladta , miután az egyik bázisát leromboltam , és kivédtem az ő támadását , viszont kicsit bemérgelt , hogy néha tudott nekem problémát okozni , pedig full az alap lapjai voltak.
-
LoLHunCsirke
tag
-
gergomester
tag
Én is azt mondom h több lesz a Grigori+nasty+soulshatter! ugyanis eddig elég volt 1ütés a griggel az orbra és jöhetett a nasty, ezzel vittél 1orbot+2welt fixre! de most kevesebb a hp-ja, szal mostmár kell a soulshatter! és még te is elírtad pítőr! ugyanis 1ütés és nm 2kell a grigoritól az orbra h az megsemmisüljön a nstytól
-
Cr4Zy
tag
Úgy tűnik elszóltam magam... Hazajöttem Nyíregyházára, s egyet játszottam: az itthoni "hihetetlen jó" internet miatt szétlaggoltam a s*ggem és buktam egy Fury-tól... 1071 élő mínusz...
Most emiatt megint legalább 2 órát kell játszanom, hogy visszavegyem a nehezen megszerzett rangot... -
LoLHunCsirke
tag
Gratula, de azért a t3ad igen merész L counter nékül, akkor mit csinálsz ha buffolt sunreaver/ashbone üti az épületeid? nekem is volt valaha hasonló deckem és ezekkel gyakran beszopattak
Kicsit én is elkezdtem 1v1zni, grandmaster szintért megvertem Sunfightert ( 3 cián kör)aki nagyon a reaverre épített (unholy+life) warderrel pajzsolta , bár továbbra se merek nagyon előretörni, mivel 5 meccs után általában kapom a dc-t, és az elég gáz ha berak olyankor 1 fury rangút.
-
-
-
-
-
Cr4Zy
tag
A 16:59-es Empire-ről a replay itt található. Azért linkeltem be, mert Gyuribá kíváncsi volt arra, hogyan csinálom az említett taktikával meg ezt a mapot.
Mondhatnám, hogy az egész a csapatmunkáról szól, de ez csak félig igaz: az legeleje arról szól, hogy az egyik megcsinál sokmindent, majd minden powerét átadja a másiknak decomposer segítségével, aki pedig onnantól szinte instant t4-re megy és szétszedi a "Ragged King" útjába esőket.
A bal oldal pedig a szokásos mana winges történet, aztán ott is hasonló power-átadás után az egyik gyorsan tisztít mindent, majd középen a mutating frenzy 1 csapással leüti mind a 200k hp-ját a Red King-nek.
Még ebben is voltak hibák a részemről, de még nem néztem meg újra hogy a bal oldal mennyit hibázott. Talán a 16:30-as idő lehetséges a pályán, de már ezzel az idővel is rekordot állítottunk fel. -
Volgafan
senior tag
Nah akkor elmondom neked:ezen a mapon treespiritet szinte lehetettlen kivédeni...se frost semmi,nem tud vele mit kezdeni...mert ha mindenki a treet támadja a fire könnyedén bontogathat...
nekem ami hozzáfűzni valóm vancd túl közel tette le a bannert,mikor a 2 wellt támadták...firének ez az erőssége,hogy banner messze, és egyből nem lettek volna malackázva..meg messzebbről könnyebb a dancereket bevédeni...
-
Volgafan
senior tag
Pont erről beszélek,hogy pénzt már nem áldoznak rá,és már azt is látják,hogy kivenni se tudnak....De nagyon buták,mert 1 komolyabb editionnal,működő szerver(ekkel),új mapokkal igencsak vissza lehetne csábítani az emberkéket...csak mapokból pénzük nem lesz,stb...minden a pénzről szól...
Pedig lehetne egy akár 5.orb,új lapokkal,stb,az már hozna nekik pénzt...
-
zoli.22
tag
-
OnSeT
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest