- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #20625 üzenetére
1.: Legjobb tudomásom szerint küldtem ingame mailt, mert legutóbb mikor találkoztunk a játékban, még nem volt semmi biztos a versennyel kapcsolatban, ezért nem említettem.
2.: Március 30-tól április 15-ig írtam ki a versenyt, de ez még változhat egy picit, ha az elődöntőkre, döntő(k)re nem jutna idő a közelgő ünnep miatt.
(#20626) OnSeT: Igaz, holnap lesz a 3. születésnapja a bf-nek, abból amit TBO mondott (áprilisban lesz nagyobb leállás a szerver új hardwerre való áttétele miatt), kétlem hogy a héten lenne bérmiféle leállás... De természetesen ha a másik fél is beleegyezik, akkor lehet community mapokon is játszani. Én nyitott vagyok minden ötletre.
(#20624) Richie1984: Köszönöm ezt az adományt is, hozzáadom az eddigiekhez.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill #20478 üzenetére
Miért láma? Mert a bf túlzottan erősre, spammelhetőre, agyanlatlanra csinálta.
Lásd burri + lava. A lavát nerfelték is. A másik enli+earth. Itt az elnlit nerfelték (bár nem azt kellett volna). Az egy üres és egy zöld orbos do. Ezek mind mind lámaságok (direkt naturékat írtam). Nem csak én mondom, hogy azok voltak. Sok nagynevű és tapasztalt játékos is azt mondta. De láma dolog a razor is.
Ha nézted a statom nem keveset kaptam ki. Volt, hogy jobbaktól, volt, hogy rossz napom volt.
De ha látszott/látszik valakin, hogy van mögötte skill azt soha nem lámáztam.
A mortar, dancer, negation meg régóta ellenségeim. Ezeket ugyanis nem igen lehet fogni.
T3 nature kb semmit nem tud kezdeni a negationnal. Mint ahogyan a t2-se a dancerral.
Sorolhatnám még. Egy biztos. Nem véletlenül nerfelnek lapokat. Van ami jól sikerül és van ami nem. Remélem kielégitő választ kaptál. -
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill #20476 üzenetére
Ha kérdeznek illik válaszolni (felénk).
Szóval játszottam mind a négy manussal (meg még tyde, chris, matos, thesi-vel is, őket pl már fiend-arcfiend ként is ismeretem). Így enged meg, hogy eldöntsem a magam szubjektiv módján, hogy maranv láma vagy sem. Természetesen ez csak a véleményem. Más gondolhat mást.
Nos ismét felsoroltam néhány embert akiket tartok valamire és meg is vertek. Mégse lámáztam le őket. -
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill #20465 üzenetére
Így is lehet nézni.
Persze ha hozzá vesszük, hogy ezen meccsek nagyrészében csak játszottam céltalan és a legdrágább lapom 10 bfp volt akkor sokat mondok.
De ennyit a szellemi képességeimről.Kérdeztem, hogy játszottál-e feagullal, davéval vagy stoxxal. Még mindig nem válaszoltál.
Mivel nagyon okos és tehetséges vagy. Hiszen ezt az előbb fejtetted ki. Válaszolsz ha szépen megkérlek?fantom922: a frost deck a fiam deckje volt. Megörököltem. Semmi nagy eredményt nem akarok elérni vele. Csak sajnáltam eladni. Így játszom vele. Mondom nem az akasztott ki, hogy megvert. Hanem a mortar.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Már Hero vagy?
Grat! Mikor először játszottunk együtt én tanítgathattalak (van ilyen szó?) volna téged
Hát felnőttél... mindjárt sírok... Kiröpülsz a fészekből...
A viccet félre téve tényleg grat!
Ui.: majd felnézek és akkor megint megverünk egy-két prot mint múltkor...
-
pachito
őstag
válasz
E-peen merom kiakadt rendesen
-
Volgafan
senior tag
válasz
nem vagy láma,max:LOLKA-BOLKA!!!!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill #20416 üzenetére
Tudod ezek az emberek tudnak játszani.
Te játszottál valamelyikkel? Beszéltél valamelyikkel? -
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill #20414 üzenetére
Hát ja.
Feagul se volt az, meg Dragondave se, meg Dekka se (shadow, frost, nature csak emlékeztetőül).
Feagul nem lámult phase rushal, Dave úgy mikrózta a guardiant, hogy nézni alig tudtam.
Dekka meg ww, spearmen, shamant úgy mozgatta, mint senki.
Picit gondolkodj mielőtt irsz. -
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill #20412 üzenetére
Frost t1-l fogj meg egy mortar rusht. Majd dobj egy videót is.
Thx -
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #20406 üzenetére
ugye mnodtam hogy nemkellenek ide a friccek
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #20399 üzenetére
hát azmeg egyértelmű mniden patchez csinálnak bugot is mert lusták tesztelni
a css el is ezt csinálják minden patch elront valamit -
Richie1984
tag
válasz
Predatorkill #20382 üzenetére
Ez a lagg dolog tényleg elég gáz, egyébként már hónapok óta van... remélem kezdenek valamit vele, mert így 4es rpve mappon mindenki full limiten egységekkel van h percekre is beáll. PvP ben meg a dancer tényleg bebont valamit amit ki se írt még a game h támadnak, de ami rosszabb nekem mivel sok cc t használok, hogy oink ot elnyomom és mire elindul a kép lejárt
ergo semmire nem mentem vele... vagy amikor a heal késik miatta és már egység sincs, de a heal effektje elmegy meg az energy is.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #20379 üzenetére
Nyitottam egy új topic-ot a hivatalos fórumon a laggok miatt, első hozzászólás már meg is történt drakonz-tól. Vele beszélgettem is egy fél órát-órát most, a végén arra a következtetésre jutottunk, hogy akkor nem laggol a játék ingame, ha éppen reggel van (azaz sokkal kevesebben vannak online, így nincs annyira túlterhelve a szerver) ÉS a pályán lévő összes wellt lebontja az ember. Ez pve-ben kivitelezhető is néha, de pvp-ben kizárt, hiszen nem csak az ellenfélét, de a saját kutakat is le kell rombolni ehhez...
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #20373 üzenetére
sztem visszakéne küldeni a fricceket a szerójukra és sokkal jobb lenne nem egy szerón szoroskodni
-
phanzetomox
őstag
válasz
Predatorkill #20371 üzenetére
Beszéltem több emberrel is és majdnem mindenkinek laggol kicsit van akinek jobba. Nálam mostanában gyakran csinál olyat hogy kb.2-3 sec késéssel történik minden amit csinálok.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill #20371 üzenetére
Shooternek mindegy. Úgyis csak lámulna lostal.
Egy ideje amúgy is vannak laggok. Valami készül dániába. -
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill #20196 üzenetére
Annyira nem lehet rossz a pure shadow t2 ha ált van power harvira + buffra.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill #20196 üzenetére
csak, aki nem tudja kezelni......
-
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill #20194 üzenetére
Nem?
Hagyjuk.
T2 is jó. Egyedül t3 tré pürében. De az nem túl acélos naturéban se. -
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #20036 üzenetére
Szerintem az egyik legjobb pure fire játékos drakonz, a másik cDKiLLr0y, ők 1 vagy 2 pöttyig jutottak el platina pajzson. Ha minőségi fire t1-et szeretnél látni, akkor Obesity meccseit ajánlom, ha pedig ennyire nem jó minőségű, de annál hosszabb és nagyobb számú sunderer-harcot kívánsz, akkor Klumpatsch meccseiből csemegézz.
-
misixd3
csendes tag
válasz
Predatorkill #20038 üzenetére
köszi
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill #19860 üzenetére
Az egy másik cup.
Sikánál nincs lap tiltás. ^^
(#19855) Gyuri27 Már a stonekin is láma szín? Pedig abban sok a zöld.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #19862 üzenetére
Tudtommal nincs semmi sem tiltva, de ha sicka online van, akkor mindjárt megkérdem tőle
Szerk.: Sztem Yabroo versenyével kevered, ahol nincs frost sem
Szerk.2.: sicka nincs fent...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill #19860 üzenetére
Akkor lesz silver+nasti+shatter.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill #19824 üzenetére
Fel tudom neked youtubra tenni..
-
phanzetomox
őstag
válasz
Predatorkill #19814 üzenetére
Én annó még linekiller ellen mentem 30 perces 1v1-t
és végül ő nyert mert több pontja volt kicsivel
Az komoly meccs volt
-
válasz
Predatorkill #19810 üzenetére
Jogos
Csak szeretném ha lenne 40 perc
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill #19473 üzenetére
írd ki dvd-re s tedd ki a monitor mellé porfogónak pl. xD
ha a meccset akarod visszanézni, akkor csak a movie.pmv-t kell átmásolni a replays mappába.
az a helyezés meg... nice
(#19468) hunkryo mi a neved bf-be?
(#19472) Volgafan sztem se ártana venned még egy alaplapot, így amíg az egyiket szervizelik a másikat tudod használni.
-
Predatorkill
tag
válasz
Predatorkill #19436 üzenetére
TROLOLOLOLOOOOOOOO2
tegnap este egy 1015ös bukással zártuk a sort.
de érdemes volt most suli előtt rámézni
(ArcticDog és Hirooo vertek meg egy bug miatt... shooternek nem indult a dreadja
)
Nem érdekel hogy kinek van és kinek nincs aktivitása, akkor is volt 134k elonk, amit nem sokan mondhatnak el -
pachito
őstag
válasz
Lehetek a baratod?
Nagy gratula neked is es Shooternek is!
-
válasz
Predatorkill #19442 üzenetére
Akkor mitcsináljak? Adjam fel az egész pontgyűjtési tervem?
És miértne?
-
Evildep
tag
válasz
nagyon szép
-
HangFalx
csendes tag
válasz
gratula
-
fantom922
aktív tag
válasz
Predatorkill #19326 üzenetére
Egyre szélesedett a szín egyedisége és a lámulás között a szakadék ahogy jelentek meg az újabbnál-újabb lapok. Kezdetben ugye 4 szín volt és nem volt annyira változatos mint most, mert nem volt dual orbos lap még és a legtöbb egység pure volt. Viszont a színeknek meg voltak az egyedi vonásai. Lámulni sem lehetett ennyire.
Én a sadót ismerem igazán, hát onnan egy példa:
T3-on lehetett church-silver-bp cuccokkal operálni ugyanúgy, de nem volt grigori és T2-n nincs reaver sem. Magyarán gyengébb T3 volt mint most losttal jóval és T2-n gyengébb voltál mint mások. A bp-k miatt ugyanis több egysége volt kéznél a többi színnek és ugye még nincs reaver....persze a többi szín ismerői akik régi motorosok is sorolhatnának ilyen példákat. Ebben az időben a pure mindegy (sadó, fire, frost, nature) is ugyanolyan erős volt mint a vegyes deckek. Jobb volt a balance.
Aztán bejöttek az új lapok. Itt már kezdett elcsúszni a dolog. Az új lapokat nagyon erősre csinálták, hogy sokan vegyék őket, nem gondolva a következményekre és elkezdték szépen az újabbnál-újabb és erősebbnél-erősebb lapokkal megfojtani a játékot. Aki igazán könnyedén akart nyerni elkezdett op lapokkal és összeállítással játszani és előnybe került a többiekkel szemben. Erre a többi is elkezdett lámulni és azon kapták magukat az emberek, csak ugyanazokat a paklikat és egységeket használják. Vannak persze különbségek a paklik között, de nem sok. Pl. OnSeT próbálgatott más összeállításokat, de az alap lapok melyek nélkül nem lehet meglenni akkor is ott voltak. Mert nélkülük nem lehet meglenni, ez a probléma. OnSeT-nek volt a hangyaváras megoldás ami leszedi szép lassan az ellen welljeit és orbját. Szerintem tök jó ötlet volt használni fire-frost-ba. De mit ért volna a frost bp-i nélkül.
Minden összeállítás ugyanazokra az alap kártyákra épül és ez baj. Ebben (ezt még senki nem mondta
) Murdeernek igaza van.
Na ezt olvasd el, ha tudod
-
Evildep
tag
válasz
Predatorkill #19326 üzenetére
gyuriba? neki mindig igaza van...
-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #19312 üzenetére
Predatorkill, egy pure frosttól megkaptam már ezzel - a visszapörgetés nélküli paklival - is, hogy lámulok (miután 2x megvertem, amiből az egyikben t1-en elvertem, a másikban meg én t3-omra jutottam, míg ő a harmadik orbját meg se próbálhatta felhúzni), de ne felejtsd el, hogy platina alatt csak akkor vagyok, hogyha nem lámulok!
(#19315) pachito: Nem hajt a talár, ráér bőven, amúgy sem ezért segítettem, szívesen tettem.
(#19313) Volgafan: 100%-ban egyetértek veled ezesetben
(#19316) Gyuri27: Minden színnel lehet lámulni, ennyi játék után tisztában lehetnél vele. És sajnos nagyon sokan ezt is csinálják (igen, ha csak a helyért/rangért megyek, én magam is). Ezért is szeretem a t1-harcot, illetve a t1-en eldőlő meccseket, mert ott az esetek 80-90%-ában az nyer, aki jobban mikrózik.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill #19312 üzenetére
Sztem offoljatok a temat....egyszerubb lenne bekulni.....amugy Shooter volt Diablohoz hasonlitva
-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #19265 üzenetére
Csak hogy tisztába tegyem a dolgokat most este még fáradtan (hajnal fél 4-kor keltem) is leültem egy kicsit pvp-zni, csak hogy visszaszerezzem a rangomat. 3-ból 3-at nyertem s így 1100 élőt nyertem vissza, ebből egy fiend, egy legend és egy ruler volt.
De légy szíves ne légy oly nagy szájjal, mert nagyon nincs ínyemre ha beszólogatnak. Én nem szóltam be neked, sőt, a legutóbbi sértődésed óta 1 szót nem szóltam hozzád.
Jah és ha már a visszapörgetésnél tartunk: próbáltad, hogy ennyire jól tudod, a nature splash-el könnyebb, mint a frosttal? Mindkettővel ugyanolyan könnyű, sőt, a bp-k miatt a losttal még könnyebb is szerintem; de pure shadow-val is hasonló egyszerűséggel meg lehet oldani. Egy dologra kell figyelni, ne az ellenfél orrába húzd fel, mert akkor leütheti, de amint felépült, a lostban a frost bp-k mellett szinte lehetetlen leütni az épületek bármelyikét. Én azért játszok shadow-nature-rel, mert ez fekszik a legjobban, és igen, jobban tudok ezzel játszani, mint a losttal. Szerintem a legjobban ideillő szólást és jelentését ismered: kinek a pap, kinek a papné (kinek meg a lánya
).
Gondolkozz el azon még egyszer amit mondtál, talán majd rájössz, hogy ez mennyire egyéni dolog. Pont olyan, minthogy te azért nem pörgetsz vissza, mert shadowval sokkal rosszabbul bánsz, mint a fire-rel. Én mikor korábban játszogattam (mert igazából komolyabban a pvp-t most augusztus-szeptember környékén kezdtem - ezért is voltam csak fury-bane rangon addig), eleinte stonekin voltam nature kezdővel, majd pure shadow és pure nature. Ezek kombinációiból alakult ki ez a shadow-nature, amit kipróbáltam és nagyon bejött. Aztán jött egy hirtelen ötlet, hogy mi lenne, ha a voidstorm rám nem hatna. Majd ehhez az alapgondolathoz társítottam egy általam eddig csak pve-ben és rpve-ben látott dolgot, és a végeredmény egy drasztikus power-emelkedést is kiváltott, ami hogy őszinte legyek, első alkalommal nagyon is meglepett, hiszen hirtelen 500 powerem lett a semmiből. Majd ezt a lovat megülve fellovagoltam az akkori magaménál sokkal magasabb rangra, hogy a nagyoktól tanulhassak. Az már csak egy plusz dolog volt, hogy el is vertem őket néha.A végeredmény pedig annyira pozitív lett, hogy mostmár t1-harcok alkalmával a platina rang alattiakat 90% fölötti sikerességgel fogom. Most azért váltottam át "normális" paklira, hogy a t2-őn lévő harcokat gyakoroljam és ne függjek teljes mértékben attól a három épülettől. De megmondom őszintén, amint érzek majd magamban és a játékomban elég erőt, vissza fogom rakni a pörgetős paklit pár változtatással, mert szeretnék bekerülni a top 20-ba.
Ehhez ha hozzáfűznivalód lenne, akkor gondolkozz el légy szíves azon, hogy a top 20-ból, sőt, a platina rangúak közül hányan nem lámulnak, vagy valamilyen cselhez folyamodnak, hogy minél magasabb rangot érjenek el! Meg fogsz lepődni a számon, a 40-45 főből több, mint a 80%-a ebbe a rétegbe tartozik. A teljesség igénye nélkül felsorolnék pár embert közülük: Shooter, ezt ne vedd sértésnek, de Téged is ide kell, hogy soroljalak. Hogy miért? Azért, mert Te is pontosan ugyanazt csinálod, mint DragonDiablo, csak abban különbözik a két módszer, hogy DragonDiablo európai idő szerint (mivel orosz) reggelente (6-7-től 9-10-ig) rankedezik egyedül, mikor senki sincs a top 40-ből online, te pedig külön felvetted őket barátlistára és azt figyeled. Darklloth most ugyanígy jutott el a 7. helyre plusz az instant t2 és lost launcher + mountaineer hármassal. Hirooo például úgy lámul, ahogy páran még a top 40-ből: t1-t2-őn védekezik, mert a támadáshoz nincs olyan skillje, t3-on pedig grigorit és silverwindet robbantgat. Aaaaaaaabama templomokat használ t3-on, t1-t2-őn csak védekezik és úgyszintén robbantgat t3-on. Krembi megint csak templom és voidstorm t3-on. De minden t2-ig pure shadow játékos ugyanezt a taktikát alkalmazza ilyen rangon már... Thesickaleon instant t2 szinte minden esetben - mert t1-en elég gyenge a rangjához képest -, majd a már-már tökélyre fejlesztett tornyozás jut előtérbe a játékstílusában...
És ezen emberek most csak azok voltak, aki így random eszembe jutottak és ott vannak a top 40-ben most is.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #19265 üzenetére
Azért vagyok büszke magamra, mert ő visszapörgetett, én nem. A legend rangot tartom is normális nettel, most is a supreme tetején vagyok. Egyébként meg azért vagyok most supreme, mert buktam egymás után 7-et mikor fáradt voltam, de úgy, hogy egy fiend is volt köztük, 2 annihilator meg egy ruler és egy sovereign. Következő nap 2-őt játszottam, egyikben thesickaleontól kaptam ki, a másikban meg yabroo-t vertem. Az azt követő nap szintén 2-őt játszottam, mrwN-t vertem és Vplus-tól kaptam ki. Azóta csak 4-et 1v1-eztem, 3-at nyertem és 1-et vesztettem, összesen +100 élőre jöttem ki ennyiből.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #19148 üzenetére
most akkor a skythe fiends nem op ravagevel ?
-
válasz
Predatorkill #19148 üzenetére
Melyik a jobb a lila vagy a piros affos scorched earth?
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #19145 üzenetére
ez téleg durva lett meg még értelmetlen is
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #19143 üzenetére
azt a fos battleforge ot XD
már a bf se ér se,itse meg a sadó pakli se meg énse érek ott semitse
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #19139 üzenetére
énmeg inkább többet nem indítom el XD
-
pachito
őstag
válasz
Predatorkill #19136 üzenetére
Gratula.
Valami lehet ebben a jugger-avatarban, kapásból 4-et látok a képen
-
válasz
Predatorkill #19136 üzenetére
Grat
-
Evildep
tag
válasz
Predatorkill #19113 üzenetére
köszi
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill #19106 üzenetére
BF-AntiPatch [v1.2] [link]
(#19110) Predatorkill nm
-
Darkzbane
tag
válasz
Predatorkill #19009 üzenetére
Nálam van,csak offline
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #18911 üzenetére
hát a sima sztem miliószor szebb
nem az a nigger izé
ha pure fire lennék biztos inkább 4 sima mint egy promo még ha drágábban is jönne ki mert ugye eddig drágább volt
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill #18803 üzenetére
Promo Harvi 1,3k?
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Predatorkill #18772 üzenetére
Például mikor kiraksz valamit az AH-ba eladni, ugye kiválasztod bal oldalt a kártyák listájából, jólvan legörgeted mondjuk nature lapokra mert ott kell eladni valamit, berakod ah ba és ilyenkor magától visszaugrik a lista tetejére( fire lapokhoz) mostmár nem fog visszaugrani ennyi.. ( ez akkor zavara ha 6 lapot raksz ki egymás után és állandóan görgetni kell)
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill #18762 üzenetére
dokumentumok/battleforge/diag/movie.pmv
meccs után közvetlenül ki kell másolni, egyébként az újabb körnél felülírja.
voidstorm nem volt ? -
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #18739 üzenetére
Ennek örülök.
Annak meg végképp, hogy mostmár szóba állsz velem.Egyébként még egyszer bocs, nem akartalak megsérteni korábban sem, hiszen azt hittem te is úgy gondolsz erre, mint egy szimpla játékra, aminek semmi következménye, jelentősége nincs. Csak tudod engem is idegesít már valamelyest az, hogy egyszerűen ez a játék csak a lámulásról szól, mert minden színnek megvan a maga lámasága, némelyiknek több is akad, csak ezt sajnos pár ember nem képes beismerni és úgy becsmérli a másikat, hogy közben a saját oldaláról teljesen megfeledkezik. Tegnap pl. megkaptam jópár sor anyázást, de még a családomat is halállal fenyegették egy ranked alatt, az még nálam is kiverte a biztosítékot, pedig nem vagyok egy idegeskedő típus...
Lényeg a lényeg, a rangom nem csak azért ilyen, mert ezzel lámulok, hiszen t1-en a velem egyrangúak fele inkább instant t2-zik, mintsem hogy t1-en megpróbálja felvenni velem a harcot, mert tudják, hogy abban buknának. Van olyan is, aki kisebb t1-harc után instant t3-azik, amint meglátja az épületeimet, hogy minél nagyobb erőt hozhasson le és így a voidstorm ne működjön rajta. Igaz, hogy benne van ez is a rangomban, de ha a t1-rushokat nem tudnám fogni azonos szinten, akkor nem jutottam volna fel idáig. Pl. fire-rel akár t1-en vagy instant t2-vel szerintem max. 2 kezemen meg tudom számolni, hányan tudnak elverni mikor jó formában vagyok.
Gyuriba, akkor meg szimplán néztem, fel tudom-e venni a wellt és elnyomtam, megesik az ilyen az emberrel, mikor fáradt... Szándékosan így nem vennék wellt soha miközben én is veszem a t2-met, mert akkor nincs powerem védeni azt...
-
gergomester
tag
válasz
Predatorkill #18734 üzenetére
Mondjuk ez szép volt
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Azt hittem már lezártátok a témát
-
Volgafan
senior tag
válasz
az a well,kicsit,mintha fail lett volna...gg
-
gergomester
tag
válasz
Predatorkill #18679 üzenetére
Igazad van! akk pure-val jöttél, de én pont shooterrel harcoltam! viszont az biztos h elötte a burrower+root-ot használtad ellenem! jah és én is lost soul-al tolom és még sem csinálom azt! rengeteg taktika van abban a deck tipusban is! szal sorolhatnám nyugi...!
-
G4ga
őstag
válasz
Predatorkill #18681 üzenetére
csak egy költöi kérdés:
Ha berusholsz valakit és 1 perc alatt ledozerolod nem rontod el a játékát?
félre ne értsd és nem bántani akarlak.
ha vagy te is olyan felnöt, nem idegesited magad. nem kezdesz el 'anyázni', nem huzod fel magad, nyelsz egyet, elszámolsz 3ig még akkor is ha neked van igazad.Esetleg játsz egy kicsit mással. Lövöldözz egy kicsit, akna keresözz. és ha megnyugodtál kezdj el ujra játszani.
És ez mindenkire igaz, nem neked célzom.
Én is igy teszek.
Tököm tele lett a SOM+DO+HEAL komboval. most mass effektezekTényleg ne érts félre, nem bántani akarlak és hangsulyozom ismételten nem csak neked irom:
EZ egy játék. Nem ér szerintem annyit hogy emiatt tépd ki az összes hajad, verd be a monitort, esetleg vessz össze valakivel örökre.Amugy pedig pefogom a szám és megyek vissza Mass Effektezni
-
G4ga
őstag
válasz
csak egy költöi kérdés:
ha vagy te is olyan felnöt, nem idegesited magad. nem kezdesz el 'anyázni', nem huzod fel magad, nyelsz egyet, elszámolsz 3ig még akkor is ha neked van igazad.Esetleg játsz egy kicsit mással. Lövöldözz egy kicsit, akna keresözz. és ha megnyugodtál kezdj el ujra játszani.
Én is igy teszek.
Tököm tele lett a SOM+DO+HEAL komboval. most mass effektezekTényleg ne érts félre, nem bántani akarlak és hangsulyozom ismételten nem csak neked irom:
EZ egy játék. Nem ér szerintem annyit hogy emiatt tépd ki az összes hajad, verd be a monitort, esetleg vessz össze valakivel örökre.Amugy pedig pefogom a szám és megyek vissza Mass Effektezni
-
G4ga
őstag
válasz
csak egy költöi kérdés:
Én is igy teszek.
-
gergomester
tag
válasz
Predatorkill #18673 üzenetére
Okés! Lehet h Te jobb játékos vagy mint én, sőt biztos! Leszögezném h itt nem csak Petit védem hanem magamat is! ugyanis 2v2-ben Petivel tolom és nm tagadom a void visszapörgetős taktikot erőltetjük! de az h most Te meg még mit tom ki felvagytok háborodva azon h ő/mi mit csinálunk, az kicsit irritál! nektek senki nm szól h pl.: Noob f@szság a twilight decked, m csak a burrower mikroiddal tudsz jönni, amit az én deckemmel igen nehéz védeni, a vissza támadásról meg ne is beszéljünk...! shooter meg jön a silvervind+nasty+soulshatterrel, hát naon ügyes mondthatom! De nektek senki nm szól!! senki nm oltogat!! azért m bennünk van annyi tisztelet, h tiszteletben tartjuk a ti játék stílusotokat!! (ami geci unalmas...)
Mi újítani akartunk és ezért használjuk ezt!! Részemről téma lezárva! ha valakinek oltogathatnékja támad akk mennyen már az ovónénijéhez ink és ne a neten durrogjon...köszike! és bocsi a többiektől!
-
gergomester
tag
válasz
Predatorkill #18671 üzenetére
szerintem meg ne hadjuk abba...! m kiváncs lennék h te h oldanád meg!! És ha már te felbasztad az agyam akk most én is a tiéd nyugi!!
-
gergomester
tag
válasz
Predatorkill #18669 üzenetére
Képzeld! lehet h neked hihetetlenül hangzik az h t1-t2 -3lappal az, de szerintem hátrány...
-
gergomester
tag
válasz
Predatorkill #18664 üzenetére
Igen?? szóval h ha az ember kitalál vmi olyat amit még azelött senki nm használt, akk már 1fasz??? hát ink nektek kéne kussolni haver!!! shooter oldalán csücsülve kicsit megduzzadt az arcod!! még velem 1üt lámultál az elején és sehol nm volt ilyen arcod!!! jah és képzeld, ez is 1könnyedén leverhető taktika!!! áhh mind1 is...
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill #18664 üzenetére
Nem az a baj,hogy használják,nincs azzal semmi gond...ha már benne van a játékban használják csak!!!,csak ez a beképzelt flegmaság nem kellene..
-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #18288 üzenetére
Shooter, csak a nagyobb élet, és így a hatásosabb robbantás miatt használsz witchclawst, vagy mi miatt? Mert személy szerint én például utálom azt az egységet, mert a frost t1 az egyetlen ellenfél, ami ellen hatásosabb, mint a dreadcharger és még 5-tel több powerbe is kerül...
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #18290 üzenetére
semi csak mondom szánalom hová tart ez a világ
már kék fehér víz folyik a csapból is -
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #18288 üzenetére
omg már itt is a faxbukk köszön vissza lájkoljátok omg
-
G4ga
őstag
válasz
Predatorkill #17557 üzenetére
3. meccsen akkor valosziuleg azert adta fel a meccset a srac. instant t2re ment. en kozvetlen az orbja ele huztam egy wellt. lehozott egy scythe-t beututte a sca angerem, de raktam egy minet es meghalt. kozben persze egy scavvel felul is elindultam es moge kerultem. wellt mar nem kellet huzni mert kepett.
alphi: grat. menni fog az.
ha megvetted es jatszol, es fent vagyom szivesen segitek, ugy gyorsabban megy majd. -
G4ga
őstag
válasz
Predatorkill #17425 üzenetére
már nem, visszavettek az elementekbol. legalább is én ugy tudom.
-
Deathson
csendes tag
válasz
Predatorkill #17414 üzenetére
jaja én is elég aktívan használom azt a taktikát nagyobb pályákon még szívatósabb
-
fantom922
aktív tag
válasz
Predatorkill #17408 üzenetére
Grat! Nagyon szép meccs volt
Ja és ez nem volt mák! Ne butáskodj mákkal nem lehet ilyen jó meccset játszani. Hibázott az ellen, és te nem. A stratégiai játékok erről szólnak
Például nagyon szép volt mikor az épülő monumented mellé leraktad azt a két barriert
Ugye frost mage-nek terület sebzése van. Minél több épület v egység van a hatótávján belül annál kisebb az egységenkénti sebzése. Gondolom ezért tetted le őket. Jó húzás volt
Szerintem nekem nem jutott volna eszembe. Így kitartott addig míg lerakod az aurát.
Ui.: azt nem tudom, hogy Obesity accal is ezzel a deckkel megy a gyerek?
-
Deathson
csendes tag
válasz
Predatorkill #17406 üzenetére
tökmindegy preddy engem még akkor se tudsz elverni
-
Darkzbane
tag
válasz
Predatorkill #17394 üzenetére
Elég szép volt
-
alpihun
senior tag
válasz
Predatorkill #17400 üzenetére
Ja, gg, durva meccs volt,Ám ugye tudod, obesity tegnap d.u. top 1 volt?Tehát mondhatod, hogy elverted a top 1et xd.
Na akkó bg dekk: embalmer, decomposer, furnace
eqilibrium, maelstorm,soulshatter,regrowth, fagyi, second change,nasty, lifew
nox, forsaken,phoenix,ashbone, grigori, lss red and green.Ez okés?
UI.Mivel van üres hely teszt jelleggel sogot kipróbálom.
-
Predatorkill
tag
válasz
Predatorkill #17399 üzenetére
http://www.livestream.com/obesity_stream/video?clipId=pla_7ff0cdf6-b13d-4eb6-befc-01de34bf15d2&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb XD megtaláltam
csirke köszi!
a legelején van
-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #17394 üzenetére
Sajnos kicsúsztam az 5 percből, ezért nem szerkesztem már a hozzászólásomat.
Nagyon szépen csináltad! Apróbb hibákat lehetett felfedezni, de tényleg, csak gratulálni tudok (pl. 2. orbra nem jött a glacier az aura alatt, miközben 100 powered volt, így azt elég simán leölte). De ezután meg elég nagy hülyeségeket csinált a Hero rank ellenére is (ilyen hibákat, amiket csinált már nem szabadna elkövetni Reaper rang környékén sem, nemhogy egy Hero-nak)...
-
Predatorkill
tag
válasz
Predatorkill #17321 üzenetére
Megjavult az ujratelepitéstöl!
-
Murder3
addikt
válasz
Predatorkill #17279 üzenetére
2. meccsen ott a fire kezdés obesitytől...
-
válasz
Predatorkill #17229 üzenetére
Hát de télleg, a promo csak egy kimaxolt sima lap
Feco : Olvasd ki a fórumot utána beszélgethetünk komolyan,de addig is hanyagold a hozzászólásaid.
-
válasz
Predatorkill #17076 üzenetére
Az komoly
-
BladeHero
tag
válasz
Predatorkill #16853 üzenetére
Ok,semmi gond,így már más
-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #16816 üzenetére
Emlékszem rá, ez tényleg így volt.
tibi206: Először neked kell eldöntened, hogy milyen színnel/színekkel szeretnél játszani. Ezután már tudunk segíteni, de addig csak pár sablon paklit tudunk mutatni az egyes színekből.
Ezen a honlapon a "PvP deck ajánló" menüpont alatt (a bal oldalon) megtalálsz majd minden lehetséges színkombinációra egy-két átlagos példát. De mint minden paklidat, ezt is a saját ízlésed szerint kell majd alakítgatnod. Miután sikerült eldöntened, tudunk segíteni neked, addig nem igazán...
U.i.: A színek kb. azonos erősségűek egy-két kivételével, amikhez nem kell olyan nagy skill, csak menni előre és használni az ismert és könnyedén használható kombókat. Ilyet én személy szerint azért nem ajánlok kezdésnek, mert nem tanulsz meg velük mikrózni normálisan, így más színekkel sosem tudsz majd játszani.
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill #16414 üzenetére
Az első meccs előtt, és onnan kezdve végig annak az orb kiosztásnak kell lennie.
Paklit nem kell lejelenteni, repből úgyis látjuk majd
Pályát bármelyiket lehet választani a ranked 1v1es mapok közül, ebben viszont lehet módosítani, nem kell mindenki ellen ugyanazon a mapon menni.
Bár nem tudtok menni mindig eltérő mapon, mert több a player mint a map. -
Razuel
aktív tag
válasz
Gondolom majd a repből látják onseték.
Viszont én meg így tolom: nature/frost/ és nature vagy frost helyzettől függően, hogy melyik t1-2 orbomat tudom jobban védeni. Gondolom az nem csalás, hogy t3-nak néha natot fogok húzni frost helyett, vagy igen?ui: Bladehero, Ovobacsi, LFGGaga én mostantól akármikor elérhető vagyok egészen 6 körülig, szóval szóltok itt és le is játszhatjuk. (Bár ha minden igaz bacsi 6-tól lesz, úgyhogy nemtom mikor fogjuk lejátszani.. :S)
Murdeer, Onset, Csirke, Predator, LostKnight is szólhattok, ha kicsit előre akarnátok dolgozni. -
Zotya21
senior tag
válasz
ez nem is hülyeség
-
Murder3
addikt
válasz
Predatorkill #16151 üzenetére
dred jobb mint a witch sokkal.
am a jól bevált nox+forsaken bár ezt dazedolva frosnál nehéz úgyhogy ne nagyon rusholj főleg ilyen mapon ne.. -
Murder3
addikt
válasz
Predatorkill #16147 üzenetére
amikor betámadta a welled egy glacier elég lett volna rá az megette volna a sebzés nagy részét majd hozni a reavert a nastyzott NC helyett.
kb ennyi lett volna a meccs.a másik támadása már gyenge lett volna csak pazarolt volna a powerjét majd lerusholod reaver spam. -
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #16149 üzenetére
attól függ milyen rangú volt
Különben nemtom
Talán phase tower meg dread meg talán forsaken
Frostot régen kaptam máq fingom nincs -
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #16147 üzenetére
nekem tetszett bár t1 en azért csinálhattál volna vmit
Majdnem beszpattak
Azér szeretem a pure sadót mert amikor enyien vannak hozok egy dreadet rá a befallent és végigfutok mellettük
de viszont nem tudtam volna mivel javítani a welltMa de sztem izgalmas jó meccs volt még igy telón is
-
Murder3
addikt
válasz
Predatorkill #15977 üzenetére
nem tudom először kint fórumra akartam ilyen elemzést féleséget írni de szegényes angolom inkább a rövid és próbáljuk tömörenre hajtott és itt meg miközbe a skeleton warrior meg executor pro és kontráin gondolkodtam eszembe jutott ez.
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill #15936 üzenetére
-
phanzetomox
őstag
válasz
Predatorkill #15931 üzenetére
Hát nálam ilyen nincs.
-
alpihun
senior tag
válasz
Predatorkill #15919 üzenetére
Fagyit nyom mi van? Addig nem stampedel, ha fagyi jött disenchant és mehet/ vagy pedig disenchant és az véd fagyitól pár mp -ig.Akárhogyis nézzük az ott hiba volt tőlük, és mindenki hibázik, a top 1 is.Tökéletes nincs.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill #15919 üzenetére
Mindenki hibazik.....csak ugy lehet nyerni,ha az ellen hibazik,ez akar korai well huzas stb,barmi lehet....
-
Fl3x
aktív tag
válasz
Predatorkill #15916 üzenetére
te fügőőőőőő
Köszönök ám minden segítséget
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill #15908 üzenetére
tessék visszaolvasni kb. 10hszt.
de most jófej leszek és linkelem ^^ [link]csináld úgy ahogy le van írva, akkor összerakja.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill #15908 üzenetére
Ha az alaplapod birja
rakd ossze sonyval......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest