- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
-
-
alpihun
senior tag
válasz
Razuel #16993 üzenetére
Ja kezdő mindenki volt, de azé ennyire ..... :
Én azért sok hülyeséget nem írtam, 6 hónapja olvasom ph-t, 3 hónapja írogatok, szal amikor beköszöntem ide nem az volt az első kérdésem , hogy resource boosterrel meglehete növelni a surge of light hatótávját, hogy akkora legyen mint egy decomposernek a padlása,két szelet szalonnával. :ÉS EZ A BUGHALMAAZ AMI MA ESTE VAN HÁT AZ TÖBB A SOKKNÁL.
Egyes: Nézek bé haverlistába-Ez fogad LostKnight ingame!!! forge
Kettes: Miki invel groupba-oké.Csinál gamet nem jelenik meg,neki úgy mutatja, hogy én kiestem csoportból és invel engem, én pedig igazából benne vok a groupba, és neki kidobja, hogy én már es groupba vok, tehát a saját groupomba akar invelni....
Hármas: Még a mikis eset előtt mentem egy bg-t progamerrr barátommal, és a 9es kb az 5 ös szintjén volt,uccsó bázison az a nyomorék umawee oszt annyi, a kezdő és az első bázis között-számoltam- 1 shaman 2 ijász kettő nem ijász nemtom mi a neve.
Ám tegnap találkoztam egy hasonlóval, vlmi nagymama a neve.1.Invel groupba-2. kérdem me invel-3 aszondja cserélne kártyákat velem-4. mondom oda trade kell és nincs is cserélnivaló lapom-5 aszmondja, hogy ő kérdi tőlem, és neki titánium kéne 5. kérdem az mi 6aszondja ugyan olyan mint az óriás titánium-9 megkérdeztem, hogy mijen játékot játszik és ha titánium kell menjen bányászni 7 azt kérdi hova menjen 10 az orrába.UI: íGY utólag kicsit csúnya meg rendezetlen meg helytelen.De a lényeg gondolom érthető.Ja és a végén a számokkal is összevigyültem de egész naopi meló után mást nevarrjatok.
UI 2: Nade legalább a smylik szinkronbana ugrálnak úgyhogy az kikozmetikázza az egészet.
-
BladeHero
tag
-
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #16878 üzenetére
Szvsz
Ja persze lost deckben én is grigorizok csak valaki feljebb gondolkozott Avataron pvp-ben és gyorsan megpróbáltam lebeszélni
mert fogható könnyen Csirke is leírta naturral hogy.
Sadó life weaving + koc vagy aura + bármi, losttal life weaving + Grigori speckója... a többi színnel nem én tudom
-
Volgafan
senior tag
válasz
Razuel #16772 üzenetére
Nighttel esélytelen próbáltak már engem is,azt megfogom enssel,utána csak repkednek,phoenix meg drága hozzá,főleg ha hozzáteszem,hogy én breeding mellett hívom le,ezek után,lehet számolgatni....amúgy,ha meglesed a vidijeimet,láthatod,hogy 2v2-ben mostanság stoneval megyek....
-
-
alpihun
senior tag
válasz
Razuel #16754 üzenetére
Wildfire akkor szívatós,ha 2v2-ben nature társ van, roottal megspékelve nagyon mocskos,a root+mine-t pedig inkább hagyjuk...
Erupt az pedig a nagybetűs szívatás,75 powerből 4-5 dazed nox-ot kiszed, és ha széthúzom, akkor is megéri, mert 2 noxot annyira távol nem tok idézni egymástól,hogy az erupt távjának a szélei ne érjék,75 ből pedig 100 at counterelni még így is nyereséges....
Nature-t pedig ne is említsük, ott már egy dazedre érdemes eruptolni...Valaki valamilyen, bármilyen, akármilyen amii lapről (a fantomon kívül) nem halott?Nem látott?
Nagyon kíváncsi vok... -
BlackTiger
tag
válasz
Razuel #16695 üzenetére
A-a.. az Amiit legfeljebb a befektetéseim miatt lenne érdemes megvárni, de nem igazán tudom.. azután se játszanék.. és ilyen szempontból meg mindegy. Csak ezek hosszútávú befektetések és beletelne egy kis munkába mire sikerülne őket értékesíteni, de azon dolgozni, hogy még több BFp-t tudjak odaadományozni azon már nincs kedvem
Így is van elég. Amúgy is.. amit én tapasztaltam, hogy idővel csak romlott ez a játék, mind a játékosok, mind a lapok, mind az értékek és az arányok.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Razuel #16678 üzenetére
jah kéne a sadóra egy t 2 es durva egység pl a koc ot felnyomni 1300/1300 ra aztán meg egy épület védő cucc t1 re mint a glacier
aztán jóis lenne sztemDo ellen meg én drágán szoktam védekezni XD
befallen aztán nem tudja gyógyítani addig meg szétverni csak ne lenne 120 power -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #16675 üzenetére
mert nyílván itt mindenki csak a saját szinét védi.Én nehezen védem a shadowot főleg nem azért mondok más színre azt amit mert a shadowot védem , csak ez a ti nehézfelfogású fejeteknek nem jön le...
nagyon sok kombó a sol miatt op, pl a deep one is amiatt nem is az amúgy túltápolt stattja miatt, mert az még fogható.meg arról a nem is kicsit unfair squad egységek eggynekénti haláláról nem is ejtettem szót...
ezel azok a kis s egységek 1-2 élettel megmaradnak és utána már csak egyneként halnak meg, itt pl a sol 4X 5X felértékelődik, csak ugye ez is amolyan nem feljegyzett dolog mint sok egyéb.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #16571 üzenetére
Egyet kell értsek Razuellel. Na nem az inzultálásban! Én is szeretek PvE-ni és expert mapokhoz néha elengedhetetlen a T4. A primevalt meg különösen imádtam eddig is
Viszont Gyurival is egyetértek abban, hogy miért nem szednek össze minden lapot ahol változás kéne és csinálják meg egyszerre, mint tunderstorm ami tényleg nagyon gyenge.
Más...
A T4 egységekkel pvp-ni lenne igazán nagy dolog szerintem. Csak ahhoz új mapok kellenének amik nagyobbak.... meg még egyéb változások, de nekem tetszene.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Razuel #16571 üzenetére
LOL
Az, hogy te mit vonsz kétségbe a kutyát nem érdekli!
Leszel szives vissza venni az arcból! Nem tolerálom ugyanis sokáig amit ezen a fórumon müvelsz, úgy általában!Legyen on is.
Egy rakás lap van amit lehetne buffolni, mivel senki nem használja.
Ezek a buffok vajmi keveset érnek. Már csak azért is, mert egyes pve mapokon az idő a meghatározó. Ott pedig nem lehet a szépségre játszani.
Pl guns of lyr. Ott is van 3 taktika max és kifújt. Mással lehetetlen végigcsinálni sajnos. -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #16479 üzenetére
ez kellett volna én mondtam amúgy, na mind1
másik meg én 3 meccs után azt mondtam elég aztán na mégis mentem tovább pont azért h a sok később bekapcsolódó ember ne essen el lehetséges pontoktól a sok kiszálló miatt.
gyuribá te mondtad h mért adom fel amikor beírtam pár vesztes meccs után,akkor te mért?
ugyan úgy nyerhetsz még meccseket... -
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #16416 üzenetére
Szia!
Ma rövid napom lesz, tehát kb. 4 óra körül már tudjuk tolni a meccseket. Majd figyellek.
DE!!! Addig is rendezz egy kis before partyt
és igyál egy csomót, aztán tolhatjuk...
Ui.: natur/frost-ot szerintem nem cserélheted frost/naturra csak T3-ban van mozgástered... te gonosz stonekines... szerinted szegény pure sadó fejemnek mennyi esélye lesz?
Ui2.: nagy szívásokat látok a jövőben, ha végiggondolom a lapjaimat
Ui3.: hol kell beállítani, hogy mentse minden replay-t? és hova menti? ha véletlen nyernék...
Ui4.: nekem van kötött lapom T3-on... ha belegondolok a fél deckem az
-
OnSeT
őstag
válasz
Razuel #16416 üzenetére
t3on nincs semmi kötött orbos lapod? ( leírásodból következtetve nincs )
gondolok itt arra hogy ha frostot hívsz akkor tremor rush, ha naturet akkor fathom lord. ha a t3as lapjaidnak egy nature egy frost és egy tetszőleges orb a követelménye akkor választhatod bármelyiket a kettő közül.Ovobacsi ha nem ér rá 6 előtt akkor beszéljétek meg vasárnapra a pótlást, mindegy hogy kivel mikor játszatok, mivel úgyis mindenki mindenkivel fog.
A beosztás csak azért van hogy ne az legyen hogy pl. ma mindenki csak pl Ovobacsit involgatja, engem meg pl. senki.Délután fent leszek, ha a mai párosaimból nincs fent senki akkor tolhatjuk
Viszont kb 6-7:30 között nem vagyok, a maradék meccs majd utána lehetséges. -
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #16349 üzenetére
Jaja
Mikor kész vagyok 1 munkával írok 1-et. Megérdemlem
Tegnap kajáltál, de nekem közben mennem kellett
De most már figyellek, ha fenn vagy mert felvettelek barátnak végre
Murdeer: a nature rusht te nem vered vissza phase tower nélkül
Ajánlom, hogy menj párat Razuel (alias xRyoughi) ellen, mielőtt erre felelnél
Majd az xRyoughi vs linekiller meccsre leszek kíváncsi, hogy linekiller hogy védekezik majd natur T1 ellen... Ja, hogy én? Magamat már leírtam, pure sadó itt nem fog labdába rúgni
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #16249 üzenetére
azt próbáld h driád mellett beküldez egy swiftet sebzésfogónak támogatni shámánnal, ah közel a halálhoz sol.
az alatt meg ww-kel vagy több swiftel leszedegeted őket.ha sok vna csak úgy vna esélyed ha vmivel elnyeled a sebzésüket amíg másikkal tudod ütni.
ilyenkor ne nézd mennyibe fáj. -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #16245 üzenetére
de t1-es deck a t1 fightra mondom
ott strangehold megynerheti a meccset.
meg az a lényeg h az ellen ne jusson wellhez.
vagy befalazod az is durvaam skeleton warriort próbálgattam treespiritek ellen mert azzal elvlileg sebzést fel lehetne fogni, csak az nem fér be valahogy egy normál deckbe sehogy.
különben
lila snapjaws,executor egész jók nature t1-ellen is
persze normális deckbe azt sincs esélyed berakni -
Cr4Zy
tag
válasz
Razuel #16238 üzenetére
Felmegyek játszunk egy picit, legalább csinálok majd valamit, mert ez a semmittevés a halálom...
Szerk.:
Murder: A frost gyenge pontja a lassúságban rejlik elsősorban és azon, hogy t2-őn összesen 2 L unitja vam, ezek a war eagle és a mountaineer. Nagyon erős mikróval ez úgy tűnhet, mintha nem lenne gyenge pontja, pedig van, mint mindennek. Csak hát aki nem ismeri, az nem tudja hogyan használja ki ezeket. Én sem vagyok frost játékos, de egy alap szinten tudok azért játszani ellene. A mountaineer-nek, mint az avatarnak a lifeweaving a gyengepontjuk. A war eagle-nek a lassúsága. Folytathatnám, de nem érnék a végére, ha minden lapot felsorolnék... -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #16109 üzenetére
pl pure firéébe ninc mindenhol maulers
tény, de az az eggyetlen ami jó ellen ha agyon van buffolva.
még az usntable se jó rá ha ful buffos amúgy usntable is buffolva képes legyakni ha nicns full buffon, persze itt a nature tényezőt nem számítsuk mert akkor jön a heal.vagy regen de az ritka h vki túlláson a healen.amit érdemes tudni ah full buffon van az ashbone ami kell neki folyamatoson magas dps..(ez buffolva igen brutális szám ha a regent és dmg redukciót is belevesszük és a gainelt életet a bónusz százalékokkal+a siege damageel.)
amit a frenzy crawleren kívül kevés más tud biztosítani...pure shadówba pl konkrtéan semmi.
vagy úgy általába sahdow vonalon.
az még működhat ha hátulról is tudod pl koc-al támadni de az buffolva már kevés.
legjobb a befallen curse rá, de az eleve 120 de megéri mert ha elkezdi buffolni nicsn más elhetőség.
ha több egység vagy ashbona van akkor éri meg pláne, no de azt meg nehéz bepaszíroznia deckbe, uygan t2-n is jól jön mégis áldozatokat kell hozni érte. -
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #16096 üzenetére
Khm
Én a church-özést azért hagytam abba, mert túl erős volt Razuel T3-on church ellen nincs esélyed. Ráadásul nekem 2 charge
100 power. 200 powerből 4 bázist bevédtem. + Vigil
Hova mész akkor?
T3-on aki church-öt és mellé frost spelleket + teleportot használ az legyőzhetetlen
Hacsak nem nagyon kezdő.
Kérdezd nyugodtan OnSeT-et vagy Gyurit mennyire imba lap is az.
Volgafan, ha feljövök mehetünk. Nekem ugyanis van már ilyen deckem összerakva
-
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #16088 üzenetére
Igen az szivatós. Mikor Mauler megkapta ezt a képességét, korábban ugyanis nem ez volt a speckója, a sadó T3-am ereje egyenlő lett a 0-val
Egyedül talán a soushatter ami számított, de egységekben 0. Volt ugyanis ashbone és shatanael... mindkettő ranged... Persze már van az az ollókezű betéve
tehát maulerre én azzal válaszolok...
Jaj de szeretem én a pure sadót, kár hogy T3-a elég nehézkes... de meg fogom venni Satanaelt újra meg azt a T3 spellt... segítsetek a nevében, mikor nem tud spellt használni. Meg megpróbálom T2-re phenixet is... hátha úgy jobb.
Hosszú küzdelemnél persze Promo Harvester meglepinek
-
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #16037 üzenetére
"Egyébként egy full hp-s egységre is szoktak eruptot nyomni. Kevés nature játékos van nagyobb szinteken, és a többi színnel játszók nem tudják, hogy mit csináljanak ellene. Volt már olyanom is, hogy 3 dryaddal rusholtam, ő rányomott 2 eruptot, és csodálkozott, hogy nem haltak meg.. De, szerinted te, aki csak shadowwal játszik, jobban tudja a nature taktikákat mint én? Na ne viccelj."
ezzel mit bizonyítasz?
kevés?nature spaslhből már nem ott is ott a surge ne viccelj már.
de mint írtad 2 eruptot driádra meg nature spaslh ellen full hp-s egységre eruptolnak....
azt bizonyítja h nem nagyon ismerik még a saját kombójuk normális használatát sem.
Én hiába nem játszok firével nem vagyok olyan hülye h full hp-s egységre eruptoljak.
főleg nem nature ellen.
2 dolgo miatt először is ahol van fire ott a revage megmenti és ahogy van feleslegessé teszi az eruptot.
csak sebzés+erupt után lehetséges úgy kivitelezni h se nature se firének ne legyen esélye megvédeni.
surge meg adott.
meg sokszor ah nem tudsz ölni és nincs lent elég dps-ed akkor is felesleges az erupt.
ez nem tudás csak a saját deckünk ismerete és az h picit használjuk fejünket és előre gondolkodunk.
eleve driádra számolni kell a 25%-os redukcióval...top játékosok meg használják a fejüket,tudnak rendesen bánnia powerrel ismerik a játékot.
az h ezek közül van aki nagyon jó mikrós na az bizoynít tudást de sokan a lost miatt jutottak oda meg be aztán már önkéntelen is ragad rájuk tapasztaalt.
top játékosból nagyon sok a lost... -
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #16037 üzenetére
Razuel én sem vitázni akartam csak elmondtam a véleményem... egyszerűen én azt hittem belém akarsz kötni.
Nos ha nem akkor okés
Igaz, hogy sadó a kedvencem, de már sokat játszottam naturral is 1v1-t. Nem olyan profin mint te és lehet ebből jönnek a rossz meglátásaim.
Még 1 apróság. Te említed, hogy fire lehoz 1 draket 120 power és scyte fiends-et 110 power, no meg még enforcert is 60 power + eruption???? és akkor mi dobálózunk a powerrel?
Amúgy sorrendben válaszoltam a reakcióidra. A lehoz 1 draket-nél nekem mint natur 1 DO-m van. Hidd el, hogy nem szedi le drake mire kinyírom a dancert. Azért roots nem olyan drága
... legyen oink, szerinted az csak a drakere hat vagy dancer (ek) re is?
A power dobálózás tehát a te oldaladon is megvan. Azt ajánlom te pedig próbáld ki a pure firét, ha már okoskodsz
az sem olcsó. Én a naturral sokat mentem már.
De még egyszer, valószínű te és Gyuri jobban tudjátok mert tapasztaltabbak vagytok. De, ha már elismerem jobb vagy naturéban mint én megmondanád, hogy akkor mivel is fogja meg azt az 1 szem nyavajás firedancert?
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #16025 üzenetére
az a vicces h te mindig mondod a magadét, az egy dolog renbe nem kell velem egyetérteni, de olyan dolgokat jélentesz ki és utánna még én vagyok aki nem ért a játékhoz.
pl most is az eruptos dologgal azé produkáltad magad..de nem baj.ha abba az értelmi fogytékba szenvedsz h csak az ismeri a játékot aki top akárhol van vagy attól hiteles mert bent van arról nem tehetek.
Legtöbben a lost miatt vannak ott a játékosok nagyrésze is lost spalsh nyilván véletlen...
vicces h mennyire elvagy szállva magadtól...
Én enm emlékszem h bármikor is játszottunk volna meg eleve 1v1-et se játszottam hosszadalamsan soha mert midnig eluntam.
kijelentésed több szempontból se állják meg a helyüket.mint mondtam nem az a lényeg h hanyadik vagy az mit bizonyít?
tudást?azt is de nem kifejezetten azt.
Az h mondjuk 100. vagy nem jelenti azt h te többet tudnál vag h én nem vagyok bent h kevesebbet.
Te csupán azért mondod h faszságot beszélek mert h én nem vagyok a 200-ba és h én mennyire nem értek a játékhoz ezért.
Ez a retardált felfogás ami neked van.De Linekiller is megmondta ahhoz h to200-bakerülj nem kell különösebb tudás csak rá kell ülni.
Mellesleg midenkinek ott a lehetőség csinálhat lost decket azzal még kevesebb tudás kell a top 200-hoz, épp ezért találálták ki pont ezért op h minden kezdő könnyen érvényesüljön vele. -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #16021 üzenetére
igen, nem úgy mint te ezt a "ellövök egy eruptot és várom a következőt nature ellen..."
de hát te olyan mester vagy hogy single eruptokkal fogsz lelövöldözni egy 300hp-tól magasabb életpontú egységet aminek ott a surge támogatásnak...
persze te beszélsz itt össze-vissza dóbálózó powerről, de te még ezt egy adag hülyeséggel is megfűszezed.
és ezek után még midnig te vagy a nagyokos és én aki a össze-vissza baromságot beszéliparasite ellen a firesvorn meg meg is öli az értelmét...
knock,knock még healelni is felesleges neki... -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #16018 üzenetére
és mivel?
hidd el még egy fire naturénél is ritka h sebzés előtt rárakja a revaget a revaget pedig elvielg tudja mi következik.
persze hisz akkor jön az oink, de ah nem akkor meg nagy valószinüséggel elveszti.
vagy csak szimplán nem tudja kivédeni hiába tud játszani bizonyos kombók ellen nem tud mit tenni vagy csak szimplán század mp-ket késik. -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #16014 üzenetére
még jó h modntam időzítés kérdése az egész...
megkockáztatom mikor még teli van élettel nem fog 80-ért előre healelni.meg ha épp adott a szitu és a dancer már közel h robolja a wellt eruptal elegendő időd van feltartani a knock miatt.
cc-zni meg földi egység híján nem fogsz tudni.dupla erupt egy relatív kevés életpontal rendeklező egységre nem feltétlen éri meg.
de nem is a dupla erupt a tendencia egy egségre hanem gladiatrix pl.elég 1-2 bekapott támadás pl strider is megfelel mert nem túl magas életpontú a parasite.
utánna erupt instnat öl, heal meg az után fog jönni miután már meghalt az egység...
mert a naturésok midnig megvárják a lehető legkésőbbi pillanatot h el kelljen lőni a healt és az rendszerint későn szokott jönni.
fire nature is gladi+erupt-al védekezik általába drakek ellen így nincs ideje healeni vagy regenerálni a skyfirét... -
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #16005 üzenetére
Nem vitatkozni jöttem, de ha ez kell?
Enforcer semmit nem ér, ha rootsolod
ha már további lehívásokról van szó. Én 1 firedancerről olvastam csak. Mire roots véget ér megette a dancert a mauler
Oink csak azért kellett, hogy addig se lőjje a wellt míg odaér mauler.
...és már megint hív ezt hív azt. Még egyszer 1 firedancerről van szó
...de jó csináljunk több lehívást. Draket? Oink
és dancernek annyi. Van egy DO-d aki épp az ellen wellje felé tart. Persze lehet mindig lehívni újakat, de akkor ott tartunk, hogy már rég nem a firedancerről van szó
Parasite. Könyörgöm mindent okosan kell használni. Ezt speciel több dancer esetében.
Razuel te már 3-4-5 lap lehozásáról beszélsz. A kérdés az volt mi jó dancer ellen. Ha több lapot hívunk le már más kérdést kell feltenni
-
Zotya21
senior tag
válasz
Razuel #15999 üzenetére
Hát igen ez igy van de valahogy nekem a rush sose ment
jaja sadóó deckem az igazi fure sadóó 18 lap ig XD + ravage és soulhunterhát igen figyelem én de egyszerre csak egy max két helyre tudok figyelni de akor már egyik elvan hanyagolva
jah t1 megvolt bent ebbe is de már a tudat megzavart hogy nem ismerem a t2 őt
-
Zotya21
senior tag
válasz
Razuel #15989 üzenetére
hát én nemtudom amióta jáccok bármivel én még sose birtam elérni eredményt semivel ez miért lenne másként hiába gyakorlom nekem mindegy
Gyuri
Hát én első meccsen a pvp 5 ös elen ugy mentme hogy tiszta egyforma deckünk volt őis sadó/natur vóót
a második meg pure sadóó de az pvp 17 es
elsőnél lemnetünk t2 re egyszerre de ő ügyesebb volt sokal
2. nál meg odaált a 2. orbhoz mnodom nekirontok az orbjának ha nekiáll építeni
rohanok velé ő nekiáll orbot huzni leraktam vagy 8 noxot és az istenér nembirtam megölni az orbját felépült neki oylan 3/4 esre és már egyből lehozott vagy 200 powernyi cuccot és szétszedett -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #15845 üzenetére
mindent ki kell mindnehol számolni,felmérni a helyzetet és aszerint cselekedni.
úgyis tudod melyik szín mivel fog védekezni,támadni,előre fel lehet rá készülni.
ez vele jár a mikróval.-100 energyn kívül bármi jeletnehti a meccs végét még az is ah én rosszkor hívom mittomén le a shadow mage és hopp amiatt vesztek vagy 1,2 század mp-t kések a healle vagy bármivel.etc,etc
ha rosszkor hívol valamit az a te hibád, nem a lap gyengesége.egy jól kivitelezett burri támadást szinte leheteln well vesztés nélkül kivédeni, max csak frost spalshek tudják de még azokat is ki lehet játszani.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Razuel #15780 üzenetére
Nem rád nyugi
te már akkor is játszottál amikor én szóval rólad tudom hogy ismered a gammát, inkább csak úgy általánoságban irtam, mert ahogy elnéztrem a topicot régebben is most is, mindig hozzászól olyan is aki még nagyon kezdő, nem is értheti hogy min veszekedhetnek
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #15780 üzenetére
mint írtam a fő effekt ezen nem látsz túl?
igen az más de.
midn2 esetbe az érintett egységek irányíthatatlanok, de nem mozdulatlanok, tehát nem bénulnak meg, uygan úgy buffolhatóak,etc és táamdnak
se képességet nem tudnak aktiválni, illetve ha épp vmi képessség közbe vannak az is megszakad.ugyan az a mechanika csak a fő effekt más.
levonható ugye h végtére is nem blokkolod gátolod őket meg(kék koc igen)ezzel összehaoníltva mondjuk egy sleep képességet az bénítja,se mozogni, se támadni semmit nem tud,képessége is megszaakd, ha képesség közbe éri a sleep az érintett egységet.
oink ugyan ez csak isntant.
root picit különbözik.
érintett egységek mozdulni nem tudnak,mozgásra irányuló képességet így nem tudnak elvégezni.Immobilok lesznek.
de gyakorlatialg simán blokkolja a range m egységeket pl noxokat mert nem tudnak egyvonalba maradni, míg pl íjásszal főelg ww-vel de bármelyik másik is ki tudja úgymond long range-be lőni őket.
még fordulni se tudnak root alatt.paralyze ismét elég hasonló mint oink.
coldnsap is csak itt kap egy védelmi elnyelést a cc-vel eggyütt. -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #15769 üzenetére
lighblade taut képességéről beszélek és ha észreveszed azon kívül h más a fő effect a többi mechanika megegyezik.
felőlem aztán hívhatod cc-nek, de nem az.
legalábbis nem az mint amit itt cc-nek értünk.
coldsnap,oink,paralyze,root.knock back is cc ha így nézed, de mégse aként értelemzed, ha igen akkor veled van a baj.
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #15766 üzenetére
mert szted én nem tudok mi?
taunt úgy jön ide h a koc képessége taunt kb mint a lightblade.
mert elveszíted az egység felett az irányítás meg a képességeket is megszakítja, de nem cc mint oink,codlsnap,root...nem éppen mert függ az egység életpontjától.
akkor lenne dd ha egy egységet áldoznál és sebezne egy fix értéket mint az erupt, viszont mivel nem így működik messze nem dd. -
Predatorkill
tag
válasz
Razuel #15569 üzenetére
Még egy párszor megnéztem ezt a replayt és van benne olyan, ami elég furcsa. Mo-t mikor cc-zzük akkor van hogy a számláló ugrik pár másodpercet ezért hamarabb kijön belőle. Igy van a fagyasztás, az oink és a paralizálás. A legvégén pedig megállítottam, meglehet nézni hogy egyszerre fagyasztjuk egymást, és nekem 30mp-től számol (ennyinek kell rendesen lennie) neki pedig 20mp-től számol. A játékos neve: Vplus.
A videónak nem adtam semmien nevet, mert miután kaptam egy érthető választ rögtön letörlöm. (egy vereség árt a hírnévnek)
[link] -
Gyuri27
félisten
válasz
Razuel #15575 üzenetére
Ha összevetődünk véletlen. Kilépek.
Nem célom a felvergődés (még jó hogy nem személyeskedünk).
Majd akkor fogok feljebb menni mikor kijön az imba amii shadow-nature.
Akkor is csak azért, hogy régi jó pajtásaim orra alá borsot törjek.
Bizonyitván imba combókkal mindenki tud.
Itt jegyezném meg, hogy emlékezzünk laminglegendre.A szin váltást nem csak rád vagy kimondottan rád értettem.
Persze ettől a tömeg mindig mozdul valamerre. Emlékezzünk a twi megjelenésére. Instant t2 (max egy + kút, semmi harc) burrower+lava vagy instant ville.
Én a pvp-t nature-frost és/vagy stone lapokkal kezdtem. Se soil, se gravity. Amikor komolyabbra fordult lett a pure nature. Utánna mivel értelme nem volt a nature t3-nak váltottam t3 shadowra.
Igaz én még a naturét ep, som nélkül kezdtem. De be kell látni enélkül nem megy. Sokáig driadot se vettem. Vissza lehet olvasni. Viszont dryad nélkül nem sok esélye van az embernek frost vagy fire ellen. Shadownál meg mindegy. Mert vagy insta t2 vagy phase. Ott meg már nagyon ügyetlennek kell lenni, hogy nature ellen bukjon az ember. -
Gyuri27
félisten
válasz
Razuel #15573 üzenetére
Nem hiszem, hogy személyeskedtem.
Ettől még tény, hogy a razor pro skill sajnos. De ezt már megszoktuk az új lapok érkezése esetén. Mint ahogy azt is, vannak emberek akik az új megjelent imba szineket, combókat felkarolják.
Nagyon kevesen játszanak azzal a szinnel amivel elkezdték. Ilyen az ember. Mindent, könnyen és gyorsan szeretne. Ezt egyértelmüen példázza a lost megjelenése is (vagy a soulhunter, shade is jó példa stb-stb). Sokan váltottak lostra (de ha nem is lostra shadow-frost dualorbra mindenképp). Emlékezzünk mikor minden második player instant shade-t tolt. Most ez van a razorral is. A shadét is nerfelték. Ezt is fogják.Az, hogy ellenem mire mennél nem tudjuk. Mert ha emlékeim nem csalnak mi még nem játszottunk. Nyilván ezután se fogunk. Mert a játékostársaimat megválogatom.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Razuel #15568 üzenetére
Ne a forgéban teszteld.
Alapeset razor vs mauler. Razor lő mauler ráüt. Mauler repül mivel a razor kockolja. Mire a mauler megint oda megy a razor újra lő. Ergó nem 13 sec-ig van lebénitva.
Tudom, mert próbáltam élesben!
Ez pont annyira bugos mint az oink vagy bármely cc. A cc-t egységre rákattintasz ott van pl az oink egy jó darabig. De már rég nem malac.
Az, hogy én mit szeretnék barátom egy dolog. Az, hogy mi lesz egy másik. Márpedig a razor nerfelve lesz. Szóval ezzel a pro skillel most tessék feljebb jutni a ranglétrán, mert utánna nem lehet.Murder: miért is? Xl egységeket teleportál a do. Ezt miért nem? A leirásban semmi nem utal arra, hogy az egység nem teleportálható.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Razuel #15418 üzenetére
Nyílván ens,hurricane be volt számolva....Életedbe nem láttál még....azért ne bízd el magad,amúgy közel se frremka a top1......csak jöjjön vissza áram haver....ad az majd nekik...azért ,mert nem 1v1ezek,nem azt jelenti,hogy hóót low vagyok....amúgy Te írtad,hogy azzal a 3 lappal állítod meg,nem én.....mindjárt visszakeresem...
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #15404 üzenetére
Nem barátom, te szenvedsz súlyos fogalom zavarba már bocs.
Mint mondtam Op a többi színhez képest, hol említettem én spéci lapokat?(ami bár van, de itt nem arról volt szó)
később ki is fejtettem, hogy miért.nem a lapokon mutatkozik meg h op, hanem a lap típus eloszlásán a színbe.
Ismételten egy meccs alatt annyi melléktényező van amik befolyásolják a lapok statisztikai összevetését egy meccsen.
De ugye itt még nem is erről van szó, hanem kiragadod h OP és elkezded bizongyatni h legyőzöd és ezért nem op.Ha vki azt állítja h a frost legyőzhetetlen, akkor azzal h legyőzöl egy frostost sikeresen meg tudod cáfolni.
De amiről én beszélek azt aligha. -
Gyuri27
félisten
válasz
Razuel #15395 üzenetére
Nem vagyok. Távolról sem.
Tudom ki mikor játszik kaki meccset. Magamról is tudom mikor vagyok gyenge.
Nem mondom, hogy az ellenfeled gyenge. De ezt a 3 meccset szerintem csukott szemmel játszotta.A másik frost t1 rush is elbaltázott volt. Ezt el kell ismerned. Illetve nem kell, de ettől még a tény az tény. Nem spammelem a rootsba a guardianokat pl.
Azért arra kiváncsi vagyok naturéban mi a op unit?
Tudom, tudom a do, de azon kivül? -
Volgafan
senior tag
válasz
Razuel #15388 üzenetére
Kavar a jó....nem mondom ki...nem zavar,hogy te nem látod a fától az erdőt?ha sokan mondják részeg vagy ülj le,mert részeg vagy.....senki nem azt mondta,hogy frost verhetettlen..nyomorék....hanem,hogy T1-en messze a legerősebb.....te magyaráztad ,olvasd visszamha gnóm vagy:se-shaman.dryaddal megfogod frost rusht.......
-
Zotya21
senior tag
-
Volgafan
senior tag
válasz
Razuel #15370 üzenetére
Senki nem azt mondta,hogy frost verhetettlen!!!!sztem nature rusht a legkönnyebb megfogni(nekem)de ez lényegtelen...Frost is verhető,mint bármelyik szín,de az tény:frost T1-en messze a legerősebb!!!!nem véletlen nincs gyors egység benne....tudom sw-shaman dryad mire képes,de mit csinálnak,mikor pl be vannak fagyva?
-
Volgafan
senior tag
válasz
Razuel #15362 üzenetére
Nem kell összerakni, Merdarohl-al tolj 1-et,kétlem,hogy bevered T1-en!!Most már belevauzok én is...igen avatarnak 500 a HP-je de alapból pajzs van rajta...azt miért nem írod le???neked van csőlátásod,nem murdernek....kétlem,hogy sw-dryad-shaman combóval bevered a frostot-home soil,pajzsok támogatása mellet.....sw-nek szinte hpje sincs omg.....De olyannal told,aki tud is frosstal játszani: Merdarogh barátommal...ha lerusholod becsókolok neked...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Razuel #15365 üzenetére
Ha jó formában vagyok én is berusholok naturéval sok mindenkit (legyen az shadow, frost, fire). De fogták is már meg a rushom, mindhárom szinnel.
Sokáig én is azt hittem a nature rush foghatatlan. De nem az. Nagyon nem.
Mint mondtam nem vagyok frost player, ettől függetlenül szivesen megpróbálom a dolgot. -
Neró
őstag
válasz
Razuel #15360 üzenetére
"Viszont egy frost player meg nem tud mit tenni a DO + heal + cc ellen. Valamit valamiért."
Hát ebben így kb semmi igazság sincs. Lightblade-el simán be lehet ütni, hiába healel meg okoskodik csak az időt húzza vele. Mikor kifogtam egy ilyen DO-s okostojás, felment T2 én maradtam 2 kúttal, próbált berusholni DO + Heal de nem tudott bejönni a 2 kút pedig nekem termelt - utána írta is "I hate lightblades."
A nature nem nagyon tudja berusholni a frost T1-et - nekem inkább a Nox (shadow) rushal van gond (amúgy frostal játszok én is).
-
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Razuel #15352 üzenetére
csak a kiegészítés kedvéért, mert a válaszaid most elég vaskalapos, csőlátásos, nevezd-aminek-akarodnak tűnnek.
ha az eagle 650, nézd meg a drake hp-ját. vagy a windhunter-ét.
guardian meg alapból shielddel jön le. olyan mintha magasabb hp-ról indulna, és lenne egy self-heal képessége. (aki meg field summon-t tol guardianra, az magára vessen)@OnSet: köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest