- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Volgafan #23503 üzenetére
A legeslegelejétől ki volt hangsúlyozva hogy reset lesz nem is egyszer.
Sosem volt terv megtartani a progrest.
Ennek tükrében mindenki saját "felelősségére" játszott, mivel tudtuk, hogy ez lesz.
Én direkt nem tettem bele többet annál mint amennyi kellett hogy kicsit újra átéljem.Szerintem ezen kár kiakadni mert biztos te is tudtál erről.
-
-
phanzetomox
őstag
válasz
Volgafan #23172 üzenetére
Én loloztam, de hamar elment a kedve Tőle. Főleg az önző játékosok és a sok rage miatt.
Most Heroes of The Storm-al nyomom ez egy fokkal jobb.
Nem kell hallgatnom a "KS"-s baromságokat, mert a csapat egymásért játszik és teljesen mindegy ki mennyit öl, a cél, hogy együtt nyerjünk.Bár időm nagyon kevés van így heti 3-4 óránál ritkán játszok többet.
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #22939 üzenetére
Kár hogy nincsenek benne rts elemek.
Nemrég belogoltam kicsit BF-be, ha már feloldották az összes lapot, mondom legalább kipróbálom a promo lapokat. Gondoltam rá, hogy aktivizálom magam pvp-ben még a hátralévő időben, de már alig van player.... még 200 játékos sincs online így az esti órákban...
A szeró zárás már borítékolható volt nyár elején, mikor a Phenomic csődbe ment....
(#22923) Sousuke90 Jó látni téged japán harcos.
Kár, hogy nem tértél vissza hamarabb, még az aktív időkben.Azért látom feltűnnek itt szép számmal a régi arcok, legalább a végszóra. ^^
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #22747 üzenetére
Feleslegesnek tartom, hogy ezen vitatkozzatok, hiszen már alapjáraton is ez a kettő a legerősebb t3 a játékban pvp szempontjából. Emellett a fejlesztők 1v1-re próbálnak optimalizálni, így a 2v2-őt és 3v3-at háttérbe szorítva. Ezáltal vannak és még lesznek is olyan változtatások, amik az előbbiben előnyösebbek, míg az utóbbiban hátrányosabbak lesznek (ilyen volt pl. a jugger képességének nerfje: 1v1-ben így mostmár sokkal gyengébb, míg 2v2-ben az olcsóbb és gyakrabb használhatóság miatt meg merem kockáztatni, okos használattal erősebb, mint annak idején az insta-stampede-el volt (ami azért ne felejtsük el, hogy 370 power volt minimum, és hogy igazán hatásos legyen, nem csak 1 helyre kellett pakolni a bannert, hiszen túl kiszámítható volt).
Egyébként még a mai napig sem értem, hogy a jugger megölésére miért XL egységeket küldenek az emberek, hiszen az már maga XL-counter...
P.s.: nem véletlen, hogy a top rangokon lévő játékosok lost pakliba nem raknak xl egységet: egy curse well mostmár sokkal biztosabban (igaz, egyúttal lassabban is) hozza meg az előnyt a játékosnak. És az összes nagyobb lapnak (L-XL) elébe mennek egy timeless one-al, hogy valamennyi "ingyen" sebzést vigyenek be neki, így mire odaér hozzájuk, már sokkal kevesebb a hp-ja, szóval könnyebb ellene védekezni.
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #22698 üzenetére
Shooter "véletlenül" hozzá lett adva a csapatotokhoz csereként, csak hogy szükség esetén meglegyetek, illetve mert Csirke kérte. Emellett meg Gergő keresett téged tegnap többször is, csak egyszer hirtelen eltűntél. Így aztán csak ketten voltak online. Emellett meg drakonz neked küldött üzenetet (beszéltem vele, s Gergőnek azért nem küldött már, mert korábban említettem neki, hogy ő csak ritkán jár fel a rablás óta), szóval neked kellett volna már napokkal ezelőtt tájékoztatnod a csapatodat, hogy az ellenfélnek mikor jó...
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #22638 üzenetére
Egy t1 rushal be lehetett volna verni insta t2t. Phase+ motivates nox pl, vagy ha már wellezik akkor t1en. Ha lent van egy nightguard DO már kilőve, EP-ket meg le lehet lövöldözni nox képességgel.
Insta t2nél olcsó unitokkal támadás, ha behúzza somot, akkor van egy perc amíg 100 power előny van.
Másik opció insta t2nél a kivárás, amint som épülni kezd harvi és insta win ( ha előtte nem volt fight) .DO + EP-t védeni 100 power mínusszal már elég necces.
Főleg hogy közvetlen Csirke elé húzta be azt a wellt ˇˇ -
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #22642 üzenetére
Megint whrite only módban vagy. Miről szólt a story?
Hogy insta t2-re minek vett velt. Onset is úgy látta, hogy ha valaki felmegy insta t2-re ne vegyen welt.
Aztán jöttél azzal, hogy azért vett wellt mert csirke somot húzott. Kijavitottalak, hogy nem jó a sorrendiség.
Aztán folytattad tovább az okosságokat. Ha kötöszködni akarsz tedd meg priviben. Ne szemeteld tele a topikot.
T1-n se kell wellt venni. Lehet rusholni is, t1-n harcolni.
Ha ez nem megy megvárhatja, míg csirke orbot húz. Azt meg a shadow könnyen beütheti utána.A személyeskedést, flamét meg hanyagoljuk. Kértelek többször is. Többet nem foglak.
-
Gyuri27
félisten
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #22632 üzenetére
Bocs, hajnal 5-kor már alig láttam ki a lyukon, örülök h megírtam...
Egyébként meg azonos powercost mellett a zárójelben felsoroltakon kívül szerintem nincs olyan t2-es egység, ami egy az egyben bármiféle buff vagy képesség nélkül egy t3-ast beütne (feltéve,hogy tudják egymást ütni, szóval ne számoljuk ide a timeshifter spiritet - nincs dmg-e -, a mauler vs. range egységeket - a mauler képessége miatt a range nem tud ütni - és a légi vs földi csatákat - elég egyértelmű, hogy a madarak a melee egységeket szétkapják 0 hp veszteséggel).U.i.: 1 az 1-ben való küzdelemről beszélek itt megint, és nem azonos powernyi és csapatonként azonos nemű egységekről (pl. szerintem 2 skyelf templar megüt egy corsairt - nem teszteltem -, pedig még olcsóbbak is), illetve csapat csapat egymás ellen küldése azért fölösleges, mert úgyis az fog nyerni, amelyikkel jobban fókuszolnak.
-
-
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #22545 üzenetére
Jönnél inkább 3v3azni papa.
Csirkével igen eltüntetek a tournament meccsek után.... tudtam hogy ez lesz. [link]
Estére össze kéne hozni egy kis magyar 3v3azást. 6-kor egyébként sem árt online lenni az ajándékosztás miatt. ^^
Bár ha nem leszünk elegen tudok hozni még pár embert.Kaldra vagyis Flameforge is benne van a tesztben. S tegnap mondta hogy hamarosan elkészül egy újabb 3v3 mapjával.TBPeti Ti hogy álltok a tournamentes meccseitekkel?
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #22481 üzenetére
Én is szeretlek. xD
Sajna, nem. Itt a ph-s accja. linekiller, de nem adott meg publikus mail címet.
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #22373 üzenetére
Lehetne egy héttel később az a verseny ... köv. hétvégén nem valószínű hogy ráérek... mindenesetre majd drukkolok nektek. Ma viszont jöhetnétek online, van pár kombó amit ki szeretnék próbálni.
(#22368) Volgafan nem szeretem ha diavetítés van meccs alatt, map felépítés és játékmenet miatt viszont jó lett vna belenézni egy repbe...
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Volgafan #22373 üzenetére
hehe, még a végén a 4v4et is megcsinálják, és akkor mehetnénk 4 enxD Amúgy bocs a tegnapi elbénázott meccsért, csak ugye nem volt hangfal és egyszerűen nem vettem észre h rámépítik a falat, a vicc meg az volt h márcsak 400 hpja volt az orbomnak mikor feltűnt h sok a sárga pötty a kezdőmön, pedig középen már esélyük nem lett volna a spicleres,shieldes dancerektől
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #22340 üzenetére
Hál istennek. Hiszen beszélsz, beszélsz és se füle se farka.
A számok nem hazudnak. A top20-40 kb fele shadow t1 volt (amikor még ment a játék). Nagyjából most is ez az arány. Nature player alig volt. Értem én, hogy a nature op. Viszont azt nem értem, hogy a sok hülye miért shadowwal és/vagy losttal tolta (tolja)? -
gergomester
tag
válasz
Volgafan #22328 üzenetére
én is használom a shadow-t! a frost után az a kedvencem
pont ezért van az h nm azért írok ilyeneket m utálom a shadowt vagy m félek tőle, hanem azért írok ilyet m szeretem a shadowt és sajnos unalmas
viszont igazad van a firével kapcsolatbanezért szeretem a frostot annyira, ugyanis az nm unalmas, nekem személyszerint van 9féle frost deckem, ebből 4db. 2v2re és 5db. 1v1re!
úgyh frost for ever
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #22328 üzenetére
Shadow t2-t használok. Még nem az igazi, de már most látszik, hogy embertelen op!
Amúgy a somnak saját árát + 150 powert kell vissza hozni.
Egyébként bármennyire hihetetlen nem egyből hozza vissza az árát. Persze ha van 4-500 power a voidba akkor mondjuk igazad van.De bajom van a dancerrel is. A képessége kerülhetne powerbe. Ha már annyit sebez épületre. A white mintájára 10 power. Az s knock is túlzás. A drake nem op ha van mivel leszedni. Azaz csak a pure naturéna az. Minden másnak egyszerű.
-
gergomester
tag
válasz
Volgafan #22325 üzenetére
nm az a lényeg h a darkelfet nerfeljék, sőt ne a shadowot gyengítsék!! itt az a lényeg h a drakelf a maga kategóriájkában túl kimagaslóan erős és így nincs értelme mást használni...
tőlem akár a többit is buffolhatnák! csak tényleg qwa unalmas mindig ugyanazokat a lapokat használni, és itt nm csak a darkról van szó, de szemléltetni a problémát tökéletes...ennyi
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #22304 üzenetére
Főleg most hogy duplázták a booster árát. Egyébként twilight, lost, bandit volt a sorrend anno. Banditban a legkevesebb az értékes lap. Az amiis boostert nem néztem mostanában. Az twilight és amii keverék. amiban van jó pár értékes uc lap, bár az r, ur lapjainak árát nem ismerem.
(#22302) Zotya21
Ez azt jelenti hogy a viszonylag aktív játékosok közé tartozol, akik legalább repet nézni feljárnak időnként.
(#22301) LoLHunCsirke az amii bejelentés után 9-10 hónappal jött ki, 3v3-ról 3 hónapja volt először szó, szal remélhetőleg fél éven belül érkezik.
Most volt vmi előkészítő patch hozzá, legalábbis azt írták hogy ahhoz kellett az update.Meg kell hagyni én se tegnap láttalak téged utoljára. ˇˇ
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #22247 üzenetére
Mediat nem szeretem mert teli van reklámmal. Szvsz a data.hu 1 mp-s letöltési idejénél az sem gyorsabb. xD
fireswornt azért nem használtam amiért ő mellőzte a shamant. ebben a szituációban mindkettő csak support lap lett vna. worn 75 powerért igen drága, dazedbe meg gyorsan elhalálozik ^^
amúgy van olyan taktika nature ellen aminek az alapja a worn spam ( dryad spam ellen), de annak ugyanaz a hátránya mint a tree spamnek, az ellen gondol egyet s t2zik. t2 ellen meg már mind2ő gyenge.warchief volt az, full aktivitás nélkül is
(#22249) OmniaHD ha van rá lehetőséget használj kábeles csatlakozást wifi helyett. ( feltéve ha nem mobilnetet osztasz tovább) stabilabb lesz a kapcsolat. mikor telóról megosztom netet gépre nekem is szakadozik időnként a kapcsolat.
(#22251) Gyuri27 ha nem vett volna wellt még lett vna esélye, de azzal hogy behúzta már bukta is meccset. senki sem kényszerítette hogy 70-80 poweres unitokkal küzdjön. dryad spam. a leghatásosabb megoldás fire ellen. én azt mondom hogy treenel nehezebb fogni. treespiritnek lassú a root animációja, egy jól időzített minet vagy mortar sorozatot nehezebben kerül ki, mint a dryad sereg.
(#22252) TheSkunk mer kijött az amii edition
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #22218 üzenetére
Ez esetben nem ártott volna egy hivatkozást megejteni rá az előző hszedben hogy az is lássa aki csak most tévedt ide. ( gyk, én
)
(#22219) Zotya21
kell nekik a pénz új monitorra mert nem tudják tesztelni az új AH felületet 1680x1050ben. xDTermészetesen én is az említett felbontást használom, s most szarabb a market mint a ňagyˇ AH update előtt volt... botAIM meg azt írja használjunk más felbontást, mert egyhamar nem tudják fixálni mivel nincs ilyen felbontású monitoruk a teszthez. [link]
de hogy egy fullHD monitor sincs elfekvőben az egész fejlesztőstúdióban amin le tudnának tesztelni minden alacsonyabb felbontást ablakban futtatva már enyhén szólva is vicces.de majd valószínű én fogok ablakozni meg elmosódott textúrákat nézni teljes képernyőn egy lcd panelen azért hogy ne legyen grafikai bug....
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #22215 üzenetére
Patch notes lemaradt
Changes in BattleForge pricing
Skylords,earlier this year we introduced some major price adjustments to BattleForge and prices were dropping massively, we celebrated the third anniversary of BattleForge, including the Amii edition and we finally just moved to brand new server hardware and improved your gameplay performance, to make BattleForge a greater experience for all of you.
Today, as we are going closer to the end of the year, we are going to adjust the prices for BattleForge points and booster packs back up again. Though its going to be a little bit more expensive now, we are still cheaper than in the origin and at the beginning of the year. Please check the overviews and tables below to see the changes and new prices in detail.
New BattleForge points price value in the BFP Store:
600 BFP will further on cost: 2,50€
1200 BFP will further on cost: 5€
3000 BFP will further on cost: 10€
6500 BFP will further on cost: 20€
17500 BFP will further on cost: 50€Please note: Above prices are listed in EURO/€. For additional information about the changes in your local currency visit the BFP store via the official BattleForge website – www.battleforge.com.
Please check the table below to see the increase in BattleForge points for Booster packs and Tomes:
UPDATE NOTES, 11th of October 2012
General
Shop
A new Element has been added to the game: the Element of Concealment! With this brand new feature you can hide your deck in the PvE speedrun rankings so that no other player can check out your tactics. All matches played under the influence of the Element will have the deck hidden. Buy yours now in the ingame store for only 299 BattleForge-Points!
Auction House improvements
The sort functions of the Auction House have been improved. They now create a whole new list of search results where they used to only sort the old results. Now you can always find the cheapest offer for a specific card, regardless on how many cards of that type are in the Auction House.
A new sort function has been added to the Auction House. You are now able to sort by buyout price and bid price independently.
Item search now works with English card names in all game languages.Hint of the Day
Hints of the Day have been added to loading screens. They give you advices on several aspects of the game.
Random Generated PvP
Adjusted Random Generated PvP maps to offer more open spaces and more passages to your enemy.
Daily Reward
The daily reward you can get for playing 15 minutes of BattleForge has been increased to 2 BattleForge-Points.
Cards
Juggernaut
Initial cooldown and recast timer of stampede have been increased to 20 seconds.
The energy costs of stampede have been increased from 60 to 65.Razorleaf
Rain of Razorleaves: The number of projectiles has been increased by 1.Bandit Spearmen
The energy costs of their mode change have been decreased from 20 to 0.
The damage has been increased from 840 to 900.Mountain Rowdy
The radius of the ice block ability has been increased from 15 to 20.
Shadow Affinity: The damage of the ice block ability has been increased from 15 to 25 damage per second.
Fire Affinity: The fire affinity has been worked to a frost affinity. The ice block ability now reduces incoming damage for surrounding friendly units by 25%.Core Dredge
The energy costs have been decreased from 275 to 225.Bandit Lancer
The energy costs of the special ability have been decreased from 30/30/20/20 to 10/10/0/0.
The damage has been increased from 980 to 1300.Lost Dancer
The energy costs have been decreased from 80 to 70.
The energy costs of necro explosion have been decreased from 25 to 10.Bugfixes
Cards
Soul Splicer: Fixed a bug in combination with Embalmer’s Shrine that enabled you to produce corpse energy.
Misc
Fixed a bug that prevented players to report troublemakers if their name was too long.
The Refer-a-friend system has been fixed. It is possible again to enter long character names as referrer as well as their mail address.
Fixed a bug that caused the map timer to be shown in PvP matches.
Fixed several bugs and glitches on PvP maps.
Adjusted most PvP maps to be properly mirrored.
Map descriptions of User Generated Maps are not truncated anymore. -
gergomester
tag
válasz
Volgafan #22213 üzenetére
Max respect az öregeknek, de ezt a meccset Rulaz hozta le winre
De komolyan! már 2szer is megnéztem és nm látok olyat ahol te egyedül feltartanád őket! sőt legalább 3wildfire szarul lett lehozva és még 2feleslegesen! ezek mellett volt 2mine amit nm értettemRulaznak ellenben nagyon jó ütenben jöttek a speljei!
nah de nm fikázásból mondom! csak komolyan nm láttam semmi extrát most tőled, ennél jobb is megy neked!
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #22200 üzenetére
Számomra ez nem éppen meglepő. RadicalX az egyik legjobb pure natos játékos! Konkrétan mikor elkezdtem érdeklődni hogyan kéne játszani pure nattal, akkor szinte kivétel nélkül mindenki elzavart, hogy keressem meg RadicalX-et, mert ő tud a nature-rel játszani, saját maguk viszont annál kevésbé...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #22183 üzenetére
Láttam elég stoxx meccset. Mást nem nagyon nézek a témában (kivéve a magyarokat).
Már korábban írtam. Csak neked nem sikerült felfogni. Átlag játékosokról beszélünk azonos képességekkel. Onnan nem nature kerül ki győztesen (ez nyilván durva általánosítás).
Persze vannak jó naturésok. Stoxx, bejungguyi, nézhetjük csirkét is. No de itt nem a tálentumokról van szó. Remélem végre átjött amit írok.Illetve ettől nem változik a véleményem. Aoc-t nyomni, reavert, silvert robbantani vagy soulshattereket dobálni nem nagy skill. Tudom mert aoc-t használok, meg shattert is.
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #22166 üzenetére
nos a reveres kérdést már beszéltük tegnap ingame, meg a hangproblémát is hogy felénél kinyomtad mikit
szal a többi:
gergomester: én aszittem hogy az aocra figyelmeztet hogy ne sétáljak bele, de mire odanéztem már fagyizot minket, mondom akkor már mind1
12:54 nél volt egy poénos jelenet, jelzek hogy jön grigori s meg fog ölni, Gyuriba közli onset nem jelzett időbe utána még 2 jelzés részemről s jugg elpárologtatva grigorival ^^
a mortarozás is kész volt, elnyomtam vagy 200-300 powert mire kapcsoltam hogy elég lenne egy erupt a sérült well bedöntéséhez xD
ez vmikor 10 perc körül volt.első meccsen túlpörögtél, nem hagytál időt hogy spitfirevel romboljak helyette lesoloztad őket
a közvetítés ismét n1, már amíg lehetett hallani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest