- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
válasz
Sousuke90
üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy minden fölösleges. Azt mondtam, hogy sok marhaság van amit nem használsz, soha az életben. Pl az egyik zh-ba volt egy olyan kérdés, amire a válasz egy A4-es lapon nyomtatottan 2soros 5-6x os beágyazott excel függvényt kellett írni, papíron. Ki a francot érdekel az excel? Egy nagy rakás hmm az egész.. és ráadásul az angol/magyar függvényeket máshogy kell írni és persze tanuljak meg fejből 2x500 (hasraütésre ment az 500) függvényt.. a nagy hmm-öt. Meg a leprintscreenelt wordos dokumentumba kellett hibákat keresni..
Én a DE IK PTI-re járok nem igazán tudom, hogy máshol mi a helyzet, de itt én csak azt látom, hogy szopatnak mindenkit ahol tudnak és mindenért küldik a csekket, hogy fizessél ennyit meg annyit. A neptunról akkor már ne is beszéljünk, mert az egy rakás f*s. Elkondolkodtam már rajta, hogy milyen jó lenne ha valaki felgyújtaná végre azt a szervertermet..
Másik szakra nem megyek, mert a többi szak az sz*r Másik egyetemre meg főleg nem megyek, mert sokba kerülne albérletbe lakni. + csak a debreceni egyetemen tanítanak japánt, amit jövő évbe felveszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest