- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Zotya21 #23455 üzenetére
Az tok jo hogy a promok esnek a boosterbol.
Azért volt 2bpf a sámán mert uncommon lap sok van forgalomba mindenkinek megvolt.
Valamilyen szinten igazad van de a lapok ritkasági szintje nem mindig azonos a használhatóságukkal ezért érdekes.
Egyébbként a booster ár csökkentés se lenne hülyeség. 2nap questelésből tudsz venni egy boostert. Nem éppen a megéri kategoria.Amugy lesz még reset live elott.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21 #23398 üzenetére
Eaglét vettem, meg lightbladét (a dagadt), stormsingert tök olcsóm. A három valami 150 bfp volt. A cold snap, home soil, forst mage elég drága.
Majd gyüjtögetek meg figyelgetem az árakat. Aztán mikor oké veszek.
Nem parázok mert ha bontok is upgradénak min egy kell mindenből.Valamit jó ha csinálnak vele. Mert ha kész vannak a q-k az biztos fagyás. Ha valaki ki be kapcsolódik egy teamhez állt az is fagyás. A map vége is okoz ilyet.
Szóval még nem stabil ez. -
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21 #23391 üzenetére
Van az a pénz!
Bontottam ice guardiant.
Juliano82: az de jó lenne.
Sokat kell játszani amig minden promó lapot bezsákol az ember.
Vettem az ah-n kék dryadot és kék amazont.
Úgy nézem nagyjából kezdenek az árak normalizálódni.Azt azért sajnálom, hogy egy jobb starter pakkot nem basztak hozzánk. Persze nem azt jelenti, hogy nem is lesz majd.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21 #23367 üzenetére
Meg a viruskergető és a tűzfal off.
Volgafan: ez csak béta. Még nem éles.
Persze szenvedés. Én is felhúzom magam.
De jó.
Megvárjuk az élest. meg akarom csinálni az összes mapot az összes fokozaton.
Jókat akarok bontani.ChromeX: másik vason próbáltad? Rakj föl egy virtuális xp-t és nézd meg ott.
-
Murder3
addikt
válasz
Zotya21 #23351 üzenetére
Régebben még élesben ment a játék, itt már csak a progresszió feeling miatt van.
Sajnos a játékon nagyon érződik a kor és nem csak az irányításon, de a játék rendszerén is.
Én úgy gondolom, hogy a 0-ról egy kis indie studió egy sokkal jobb "battleforge"-ot tudna ma már összehozni, ez sajnos túl sok sebből vérzik.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21 #23331 üzenetére
A vége előtt 2 perccel fagytam ki.
Ez a kliens és a szerver nem valami acélos.Reset nyilván lesz.
Inkább azt kellene kideriteni, hogy milyen szerón megy a dolog. Az mennyibe kerül.
Meg valami paypal vagy valami ahova utalni lehet.Egyébként a jövöre nézve nem lenne rossz ha a fiúk csinálnának egy off módot. Nyilván megoldható lenne az aut és a szerver (mármint hogy a progi úgy lássa). Egy jó lan mód kellene bele még.
Mert ha valami miatt bedöglik így akkor is tolhatná az ember. -
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21 #23329 üzenetére
Ha tudsz játszani. Nekem lement 5 map. Eddig 150 bfp.
összevissza müködik a szeró.
Amúgy ha megy majd a játék lesz loot normalizálódik az ára mindennek. De így nyilván nem fog.
Egyébként annó megértettem ezt a bfp harácsolást (lehetett belőle real money-t csinálni).
Most nem vágom mire ez a drágaság 3-8k bfp. Lol minek? Kinek? -
Zotya21
senior tag
-
Zotya21
senior tag
-
ChromeX
addikt
válasz
Zotya21 #23256 üzenetére
Igen tudom, hogy ezzel a havidijas feliratkozással támogatod. Én is lehet hogy benevezek ha megéri majd, mert szivesen fizetnék érte. Egyenlőre még nem tettem meg de szerintem ezzel sokan vannak igy. Kivácsni vagyok mennyi patron lesz ha beindul.
A closed beta progress veszik el az biztos azt én is olvastam.
10e fő elég komoly lehet azért. Meg ugye mennyire lesznek képesek uj contentet belerakni majd talán késöbb mert hosszú távon elfog fáradni ami most van benne.
-
ChromeX
addikt
válasz
Zotya21 #23251 üzenetére
Open beta után nem szokott reset lenni.
Szerintem ezt a kevés időt már kibirjuk. Úgy tűnik a jaték majdnem kész. Szertintem ha ennyit várt rá mindenki pár honap/hét nem oszt szoroz.
Nem kétség, hogy fogunk vele jatszani de mennyire lesz fenntartható ez nekik én arra vagyok kiváncsi.
-
ChromeX
addikt
válasz
Zotya21 #23217 üzenetére
En PvP-t nagyon ritkan nyomtam de ki tudja most talan abba is belekostolok.
PvE volt a szerelmem. Most is az lesz.
Amugy beszéltek a streamen a játék pénzügyi rendszeréről. Mivel régen a BFP árát az határozta meg hogy mennyit vettek az emberek, itt más lesz. Mindneki egyenlő mértékű pontot tud majd szerezni.
Ez teljesen másféle rendszert eredményez majd.Nyilván a ritkaságból adódó árkülönbségek meglesznek.+Azt igérték a stremen hogy könnyebb lesz összegyűjtési a lapokat mert nem fognak spórolni a BFP-vel. Hamar tudunk majd deckeket építeni.
-
Zotya21
senior tag
-
Zotya21
senior tag
válasz
Zotya21 #23158 üzenetére
szerintem az egész ott van meglőve hogy ingyen akarják csinálni és nincs elég pénz szerverre
ne mondják már hogy ha 1 éve bétáznak pvp vel is meg pve vel is akkor nem lehetne megnyitni Bétaként
steamen még az alfákat is ki lehet próbálni
annyi eszük lenne hogy lenne mondjuk egy olyan lehetőség hogy havi $10 ért lehet vele játszani akkor lehet jönne pénz is meg játszani is tudnánk vele, meg talán szerverre is elég lenne
-
rolii92i
tag
válasz
Zotya21 #23137 üzenetére
Könnyen lehet hogy ez a cég is támogatja a fejlesztőket némi apróval..illetve ők maguk is lehet hogy még invesztálnak a projectbe ugyan,de szem előtt tartva a jövőt amikor is majd referenciaként hivatkozhatnak egy sikeres játék felfuttatására..igazándiból én is csak találgatok
Donációkról annyit hogy már 500 illetve 1000 jurós támogatás is érkezett úgy hogy a közösség még nyilvánvalóan csak azokból áll akik valaha játszottak ezzel a játékkal és gyakorlatilag még ők sem próbálhatták ki újra élesben(márpedig akkor fognak jönni a donate áradatok ha kellően sok emberhez eljut a játék híre ami értelemszerűen csak azután lehetséges miután ténylegesen játszhatóvá válik.) -
rolii92i
tag
válasz
Zotya21 #23135 üzenetére
Konkrét megjelenési időpont még mindig nincs de az open beta indulásának időpontját a "really soon" jelzővel illették szal hónapokon belül remélhetőleg
Ami a stream fő témája volt hogy az EA zöld utat adott a projektnek(gondolom megvették a jogokat egy bizonyos Ardent Peak nevű cégen keresztül akik neve alatt fog futni ez az egész project)
Ami nagyon fontos és immár hivatalos hogy nem lesz Pay2win/a fejlesztők "fizetését" donációkból fogják finanszírozni /,viszont módosíthatnak a már meglévő dolgokon illetve fejleszthetnek és ki is adhatnak hozzá új tartalmakat mint pl új kártyák,mapok !
Szóval a játék(Skylords Reborn)/akár át is lehetne nevezni a topicot/ jövője biztosított,és dicsőséges lesz
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21 #23080 üzenetére
Hát aki megcsinálja az kevéssé ákom bákom. Legalábbis tudhat valamit.
Persze ők ezt hobbiból csinálják nem várhatunk semmit. Minden ajándék.
Bizom benne, hogy müködni fog a dolog. Ha nem akkor kapjuk meg azt a megoldást amivel offba futtatni tudjuk.Az ea jó kérdés. Azok full kretének. Szóval miattuk kicsit én is aggódok.
-
-
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Zotya21 #22204 üzenetére
Egyetértek, Killroy is csak ezért jutott át rajtam
Egyébként meg itt tudod megnézni az elődöntőket, az utolsó két felvétel a két elődöntő 6 meccse.Ahol Benforcert látod, azért van az, mert cDKiLLrOy-nak a saját acc-ján valszeg most nincs shadow t1-e, s kölcsönkérte a barátja acc-jának adatait.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Zotya21 #21867 üzenetére
Mondjuk úgy elég nehéz, hogy alig játszol
, 50-80 ranked meccs alatt lazán bele lehet rázódni a játékba, legalább annihilator szintig eljutsz szerintem
Anno sokat 1v1ztem OnSet ellen unrankeden, megvert 1 csomószor, hát istenem unranked volt, de a végén már ő is kikapott
na persze már egyre kevesebben tolják a játékot.. és néha ezért se megy fel az ember, mert ugye se lesz online senki se...és az 1v1 rankedre is rálehet unni. -
-
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Zotya21 #21563 üzenetére
rosszul emlékszel, mindig a megidézés helye számít, az iránya vagy célja nem. Viszont van egy 4 másodperces készülési ideje, mely alatt ha kiteleportálja, akkor nem sebződik semmit.
U.i.: nemtom 2v2-ben hogy van, de 1v1-ben magasabb szinten csak akkor jön harvi, ha van power supportra is, azaz legalább 70, de inkább általában 100, vagy ennél is több powertartalékkal ér oda egy harvi egy célponthoz, így amint aurát lát, instant tud teleportálni, lifeweavingezni.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Zotya21 #21554 üzenetére
Csak hogy tudd, nem az az egyetlen, aminek megváltozott a képe. Az Ironclad-nek is változott a képe. A háttér sötétebb lett és a hópelyhek is kicsit jobban látszanak rajta!
A régi kép így nézett ki, míg az újabb így néz ki.
(#21553) Volgafan: Sajnos jobb ellenfél ellen a harvesterre nem működik az aura, mert egyszerűen kiteleportálja onnan. Ha előbb roots érkezett volna rá, nehogy ezt megtegye, akkor a képességével lehívja a skeletonokat + lifeweavinget tesz rá, és máris beölhetetlen.
-
zoli.22
tag
válasz
Zotya21 #21439 üzenetére
Na meg egy kék bandit soceressel még teljesebb a kép. Egyébként én ez az egyetlen lapot vártam, nekem már ezzel a sorceressel is lesz mit probálgatni egy darabig. Mint s counter egység magában semmit nem ér, de 2v2-ben mindenképp használhato. Most már az egyetlen kérdés az, hogy érdemes lesz e összeállitanom ujra az igazi régi rioteres bandit paklimat. Ha netalán még a corsairt is használhatová tennék akkor aztán el lennék halmozva.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21 #21329 üzenetére
Az atis topikokban 99% a hibáknak user error. Erről ennyit. Mivel ez nem vita téma hanem tény.
Aztán vannak érdekes dolgok bizonyos gyártók bizonyos szériáival.
Azokat nem kell megvenni. Ha már az ember egy komoly informatikai oldalon lebzsel az a minimum, hogy vásárlás előtt olvas, kérdez.
Torrent oldalakat meg hagyjuk. Ott nem feltétlen a szakértő, mindinkább a müértő közönség található meg. Illetve egy tört játék hibái miatt ne az atit tegyük már felelőssé. Ez a másik nagy igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest