- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
LoLHunCsirke #23495 üzenetére
Már konkrétan van valami.
Alig 18 nap és live lesz az alpha release.
-
pachito
őstag
válasz
LoLHunCsirke #23279 üzenetére
Ha egyszer végre bejutok minden más játék félre lesz dobva de úgy, hogy csak nyekken
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #23279 üzenetére
Mi a faszom az a dota?XDDDD
-
válasz
LoLHunCsirke #22969 üzenetére
R.I.P.
Tisztelet nektek és a játéknak, hiányozni fog
-
válasz
LoLHunCsirke #22967 üzenetére
Hát én próbáltam játszani, de mindegyik gyökér rusholgat és ha visszaverem(márpedig vissza) akkor feladják.
De nyilván..., ha nincs taktikád csak a Rush akkor muszáj feladni, ez van ha minden hülye kezébe fullos lapokat adsz
Jobbak ellen meg már rég nincs esélyem, mert kikoptam, 2 óra meg nem elég belejönni, jó játék volt, csak nem volt Balance -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22894 üzenetére
2:47-nél elfogyott a muzsika.
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22894 üzenetére
Szép. Mármint a meccs. A videó borzasztó!
-
válasz
LoLHunCsirke #22857 üzenetére
Most nem látok magamban semmi potenciált a játék iránt, amikor toltam most is a meccset azt sem tudtam mihez nyúljak
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22818 üzenetére
Szépen játszott haverod.
Azonban meg kell jegyezni, hogy csúnyán kijött a pure t3 gyengesége. Sajna a silver olcsó és jól spammelhető. Meg dekkának nem volt bent mauler. Nálam a buri helyére ment. Szűk a deck sajna.garfield545: felvettelek friendsbe. Írj vissza. A legolcsóbb harvi most 2800 bfp.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22799 üzenetére
Relog után látszanak a valódi értékek:
3x 18500 Gold
3x 20 Honor Tokens
3x 200 Victory Tokens
3x 335 BattleTokens
28 Days of duration for all ElementsVolt valami hotfix is nemrég, fixáták ezt a graf bugot is.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22791 üzenetére
Már első nap beteszek egy promo swamp draket avatarnak.
Feltéve hogy ad vki kölcsön. xD
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22789 üzenetére
Én 1000-t szerettem volna.
Amúgy nem mindegy? Mert az avatartól nem játszik jobban az ember. -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22784 üzenetére
Ez kinek a kis acc-ja? Te komolyan shámi nélkül tolod??? Elég lehetetlen helyzetből hoztad vissza.
Mondtam hogy leave game.... csak amire felébredtél már felhagyott 1v1el. ^^Én is csapattam párat Hangfal deckjével: movie
T2-n volt egy szemét húzásom. xD -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22782 üzenetére
Gondolom nem kicsit voltál ideg mikor sorozatba 10 hp-ja maradt a welljének.
Szegény Harvi biztos beleszédült a sok teleportba. ˇˇ
dekka livestream: jelenleg ranked 1v1eket közvetít élőben: [link]
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22780 üzenetére
Érzem, ezt nekem szántad.
Phase nélkül elég necces visszaverni naturet. A srác meg inkább frost t1 elleni stílusban tolta.
Nem vágom mit akart azzal a sok dreddel, sorba szálltak be a rootsba.
Nox spam+ motivate jobb döntés lett volna.A te oldalad rendben volt, megnézném mit nyomsz dekka ellen mirrorba t1en, jó kis meccs lenne.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22776 üzenetére
Sanszos hogy nem instant t2-vel .... sry ez magas labda volt.
Vszeg ritkán találkozik pure natureval. Bár most már gyakrabban fog.. dekka is visszatért s ismét a top10ben mozog. Az a well amit felvett középen enyhén szólva is öngyilkos akció volt, mintha csak arra vágyott volna hogy küldd rá az EP spamet. Amúgy te is benézted kicsit, miért a wellt ütötted ki a DO-val? Ott volt még 2-3 EP-d amit utána küldhettél a map másik végébe mert nem volt közelebb wellje ellennek. ˇˇ
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22768 üzenetére
Levágott engem is .... akkor még nem voltam sehol. ˇˇ
(#22769) gergomesterLegalább nem az accot adnád el, csak a bfp-t, egy decket hagyhatnál későbbre...
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22765 üzenetére
Szép meccs volt.
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22762 üzenetére
Többet kell altatni a dryaddal. Sajna marha mikró igényes.
Treet meg tolhatod. Nem kell rotolni, had üssön. Sok a hp-ja. Így dazzedbe se hal. Dryaddal meg halálos. -
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22759 üzenetére
Szép meccs volt. Bár az elején kijött a drága unitok hátránya. Bontottad is a falat.
Én azzal szoktam kezdeni. Nincs mit tenni.OnSeT: a tied is oktató videó. Jó volt nézni.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22744 üzenetére
Az a baj hogy már elfelejtettétek milyen is volt a jugger anno.
Banner enemy campnél letesz, jugg lehív, s insta stampade. 2 well minimum, de ha nem figyelt ellen teljes bázist ki lehetett ütni. Mivel felezték dmg-t, már csak max a fél bázist ütöd optimális esetben, cd miatt meg van idő kitalálni hogy fogod védeni.
Grigori des. -hez meg evot kell nyomni s kész. -
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #22744 üzenetére
Örülj neki,hogy a backlash nerfelve lett legalább
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22736 üzenetére
Voidstorm anno nem volt OP mi? Ilyen mikor visszanyal a fagyi
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22740 üzenetére
Grigorinak van egy eltüntetés opciója (a lá churc).
Azzal szépen el lehet tüntetni a juggert. -
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22738 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Túl olcsó a jugger. A specje meg lássuk be op. A stampede mo-nál vagy t4-s lapnál ok. T3-nál erős. Ennyiért meg pláne.
Lássuk be firében nem nehéz op lapokat találni.
Egyedül a grigori ami fogja. -
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22736 üzenetére
Mindenki szív vele szerintem. A cc meg ugye hatástalan.
De van ott még másik op lap is. A slayer. Nem lehet knockolni. Rage + charge. Ez 80 powerért. Hasonló lap sincs a játékban. -
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22717 üzenetére
Nem hiszem, hogy nerfelni fogják.
Sík terepen igen hátrányban van a pure fire. De sok szintes és falas map van. Ott ők vannak előnyben.
Másrészt az insta t2 miatt szoktak hátrányba lenni. Szóval nem a phantom a hibás ha valaki nem tud vagy nem akarja bevállalni a t1 harcot. -
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #22694 üzenetére
Mi lett volna,ha rámírsz?Mi köze Shooternek a versenyhez?
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #22694 üzenetére
Miért van ilyen spell?
Nem igaz, hogy minden hülye itt tele offolja az oldalt... gondolhatjátok.
Erre csak annyit mondok, hogy SORRY
...de valaki leírhatná egyszer az új lapokat
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #22686 üzenetére
Most nincs időm megnézni a meccseteket, később szakítok rá időt. De most jutott eszembe, hogy ti sem játszottátok még le a 3v3 versenyben a meccseteket.
Drakonznak és a csapatának holnap délután 6-7 óra körül lenne jó. Remélem ti is online tudtok lenni akkor (ő Gyuribának meg Gergőmesternek küldött pm-et tudtommal, de egyikőjüket sem láttam manapság online). Hajrá! -
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #22683 üzenetére
Hát én egy flameworkz elleni meccset osztok meg (végre sikerült rankeden is elvernem), bár a játék maga nem olyan, amit egy top2-nek illene játszani (elég szar volt ehhez képest). Itt a link
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #22680 üzenetére
Cső!
Ma elég sokat leszek fent, úgyhogy állok elébe. De csak kíméletesen bele kell szoknom megint
Örülök a lost nerfnek, legalább ha kiszivatok valakit nem fogja az op lost-ra
Bár tegnap abban a 2v1-be amibe nyertem a lost még mindig erősnek tűnt xD
Szóval bárkivel bármit szívesen.
Shooterral tolod? Elég uncsi meccseitek lehetnek, always win xD
Na, ma leszek!
Csirke látom új IGN-ed van, majd felveszlek... bár esélyem sincs, hogy megjegyezzem
Ui.: Ja látom megvan a régi is...
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #22673 üzenetére
Még nem láttam egyik replayt sem az ellenfeletektől, viszont ahogy őket ismerem, drakonz pure fire, maranv stonekin frost kezdővel és matmicback shadow kezdővel játszik (1v1-ben lostozik, de itt lehet h pure shadow-val van a csapat kedvéért). A nature kezdőt elvetném náluk, mert a legjobb nat t1-es a csapatukban drakonz, s a másik 2-nek meg fogalma sincs a fire kezdőről... De többet megtudsz, ha a versenykiírásnál leírt replayeket tartalmazó oldalról letöltöd és megnézed.
Shootert még hozzáadhatjuk a csapatotokhoz, ha gondoljátok, mások (köztük a mi csapatunk) is adtak hozzá cserét a versenyhez.A videóhoz csak 3 dolgot tudok hozzáfűzni:
- eljöttek 2v2-re egy normális L-counter nélkül (frost és fire kezdővel, pedig ezekbe tartozik a 2 legerősebb t1-es L-counter: a lightblade meg a firesworn is), meg is érdemlik h kikaptak
- lol,még mindig vigil?az elmúlt időszakban a nerfje miatt szinte senki nem használta, ezért ez a meglepetés erejével ért fel, s végül ez meg is hozta a gyümölcsét, ügyes húzás volt!
- még mindig nem vagyok kibékülve az instant t2-vel, de azt meg kell hagyni, hogy ebben profik vagytok. Kevesen tudják megcsinálni azt, hogy az instant t2-ből előnyt kovácsoljanak. -
gergomester
tag
válasz
LoLHunCsirke #22647 üzenetére
adjál nekik 3db. maulert! az majd leépíti őket
tom h drága, de ha a 3mage +netter-t nézzük akk kb. azonos -
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22647 üzenetére
Azért írtam mert nem egyszer ütöttek be így. Azonos powernél nem igen lehet ezt fogni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22635 üzenetére
Szépen játszottál.
Nem értem nuture ellen minek megy insta t2-re. Azt se értettem, ha már felmegy miért nem támad. Miért vesz wellt. Néhány nasty sebezte saját campjét.
Mo ellen meg felesleges volt az aoc. Hiszen nem tudot mit belehívni meg a stampede nyilván leütötte az orbot. -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22584 üzenetére
Nemmondod hogy még mindig nem kaptad meg?
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22562 üzenetére
Az az amazonos húzás kemény volt.
-
gergomester
tag
válasz
jó kis meccsek voltak
grat
-
Volgafan
senior tag
válasz
Grat hozzájuk,majd meglesem otthon!!Ám szoktak Ők top1-ek is lenni!!!!
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22515 üzenetére
Én mondtam nektek hogy dobjátok be supressiont külön spellként is.
Church, wordbreaker ellen kifejezetten jól jön, főleg random mapon, ott esélytelen megközelíteni sunstridersel az épületeket időben. skyelf templar + church? , wordbreakerhez a skyelf sage jobban passzol. ^^ -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22475 üzenetére
A legjobb az lenne ha az eredeti tervek szerint gergomesterrel tolnátok, vagy ha shooternek van kedve hozzá ő is be tud ugrani. Csütörtöktől mondjuk már én is normális gép előtt leszek. Bár inkább fun meccseket tolnék unrankeden, mert tournamenten az első bukott meccs után besértődne Gyuriba hogy miért nem az ő taktikáját követtük.
(#22476) gergomester Majd dobok neked lapokat az újrakezdéshez. Pure frost lesz main deck?
Ea supportnak meg küldd folyamatosan leveleket amíg nem fogsz ki egy normális ügyintézőt aki érdemben reagál rá. -
gergomester
tag
válasz
LoLHunCsirke #22475 üzenetére
mivel velem még soha nm történt ilyen és senki nm is figyelmeztetett h ilyen előfordulhat így ha hiszed ha nm, nm számítottam rá! most sem tudtam h mi a f@szom van amíg gyuribá nm közölte h valószínűleg ez lehet a probléma...:// a versennyel kapcsolatosan meg annyit h ahogy nektek jobb! nekem most úgy elment a kedvem ettől a játéktól....!! hát h az anyámba csinálják ezek a TBO-ék h semmit nm tesznek??!! simán kiraboltak úgy h miközben az accomon volt TBO épp azt ecsetelte h mennyire tehetettlen...
elmennek a f@szomba azok is....!!
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #22463 üzenetére
Remek,legalább vissza tudod küldeni a kártyáimat
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22445 üzenetére
De jó lenne emlékezni a kis accjaim belépési adataira.
Kaptok egy repet, hogy legyen vmi ihlet a versenyre. ^^ Replay
VYBA-ékkal toltunk egy kb fél órás 3v3at. Az eleje kivárósan indult, mondom akkor én betámadom őket harvival. Amíg én küzdöttem a társak elszedték előlem az összes orb helyet. Egyik ment insta t4re másik t3ra így nekem maradt a t2zés.
A meccs későbbi részében is megszívattak, épp felküzdöttem magam t4re, erre hagyják bedőlni egy shadow orbom. Bár sandstorm+ shaker páros ellen mondjuk nem sokat lehet tenni, még amii ritual is kevés volt. Viszont nem vettem volna rossz néven ha hagyják hadd építsem vissza orbom, mert így pure shadow t3 helyett bandit t3am lett, majd t2m ^^Ice tornado + dreadnought párost és comet catchert ajánlott hozzáadni deckekhez. Valamint supressiont a church campek ellen.
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #22445 üzenetére
ahoz képest hogy 11 ig volt jó én ma aktiváltam őket
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #22421 üzenetére
Én nem genyóztam,megbízok Gerivel és a fő accomat adom neki oda,ha szeretne játszani..csak így ugrott a 3v3,hacsak OnSet......Ill megkérnék mindenkit nézegess ah-t,hátha belefut az emberke,ezeket keressétek ki árulja:harvester,jugger,abyssal,ironclad mounti...ha találunk embert olyat,aki ezekből mind árul,tudjuk jelentenmi és a csóka talán rábaszik.....Mindenki kicsit aktiválhatná magát,mert ha van ember,aki megérdemli,hogy segítsünk neki,akkor az nem a Geri..na jó,Ő az!!!!
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22391 üzenetére
Látom beirtatok kispadra.
Pontosításként közlőm, hogy kint OnSeeet néven futok. ˇˇ -
gergomester
tag
válasz
LoLHunCsirke #22354 üzenetére
én jelentkezek a tesztre szívesen
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22354 üzenetére
Rá még ráérnék, de sztem noti meghalna 6 playeres pvpben. 1v1ben is erősen akadozik.
Szombat du., este viszont leszek, addig keríts még pár embert. -
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #22337 üzenetére
IOtt a példa,hogy som használatával,hova el lehet jutni....
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #22295 üzenetére
gondoltam ha már fun stájlban tolom, nem falazom be. ^^
treespirit nerf még csak tervbe van, ugyanúgy használható mint eddig.
3v3ig fel se nézel?am valóban jó lenne összehozni pár ph-s meccset 3v3ra, főképp hogy csak unrankedre lesz, nem lenne rossz pár normális ellen meg mate se ofc.
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #22196 üzenetére
Oké, tisztázzuk a dolgot. A bejelentkezési szerverrel van valamiféle probléma, ami kb. ma reggel 8:15 óta ledobálta az összes, addig bent lévő embert és azóta nem lehet belépni. Már TBO és botAIM (mindketten EA Phenomic-os, battleforge-al foglalkozó játékfejlesztők) is megmondták, hogy (magyarra fordítva botAIM válasza):
"A bejelentkezési folyamat most fő problémákkal néz szembe. Még nem tudjuk megmondani mikor lesz újra működőképes, de biztosítalak titeket arról, hogy mi és az összes többi csapat, akikre ez hatással van, keményen dolgozunk ezen, hogy újra működésre bírjuk."
Illetve a patch kérdésre pedig TBO válasza:
"Mi nem patchelünk szombatonként!"
Eddig újabb hír nem jött tőlük, reggel 10 óta, szóval szerintem még saját maguknak sincs fogalmuk arról, hogy mikor fog újra állni a szerver...
A 3. fordulóban vagyok, a következő ellenfelem pedig cDKiLLrOy lesz, már ha a szerver menni fog, és én is itthon leszek.
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22179 üzenetére
Komoly meccs volt. Azért az jól látszott, hogy sok skill nem volt az emberben. Hiába no. A lost az lost.
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #22179 üzenetére
Őt én is elvertem ma. A versenyben pedig a 3. fordulóba bejutottam, holnap folyt. köv. Jah, és bocs h nem mentem fel ts-re, de egyrészt már most előre fáj a fejem, pedig csak most megyek sörözni, másrészt meg már indulok is...
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #22157 üzenetére
Brannock, grigori, corsair, soulhunter stb-stb mind jobb lapok. Ráadásul olcsóbban vagy picivel drágábban. Ha szigorúan a pvp-t nézzük jugger sokkal jobb (a képeségge meg pláne). Az abyssal is jóval jobb. Persze lehet mondani, hogy azok pure lapok. De ettől tény az tény, hogy se pve-ben se pvp-ben nem lehet hasznát venni a kukacoknak sajna.
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #22153 üzenetére
Megjött OnSet,megpezsdűlt az élet!!!!!!diablózott....
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #22105 üzenetére
1.: az a 2v2 bajnokság újra lett szervezve, 5 csapat maradt bent, én új társsal.
2.: HOLNAP ÚJ SZERVERGÉPEK! VÉGREEEE
Ehhez a link itt található.
De lényegében ezt mondja el:Holnap (2012.09.20. 7:00 UTC - ez ha jól gondolom, akkor 9:00 itteni idő szerint) átmozgatjuk a szervereket új hardverekre.
Emiatt a szerver 6 órán keresztül állni fog.
Ennek eredményeképp jobb lesz a teljesítmény, stabilabb lesz a kapcsolat és a szerverfrissítések egyszerűbbek lesznek.Nézzünk egy képet a technikai adatokról összehasonlításképpen:
Jelenlegi állomány: 2x Intel Xeon E5335 (4 magos, hyperthreading nélküli) => 8 mag, 16 GB RAM
A szerver mozgatása utáni állomány: 2x Intel Xeon E5645 (6 magos, van hyperthreading) => 24 mag, 48 GB RAMEz azt jelenti, hogy sokkal jobb pvp-tapasztalatokra kell számítani!
P.s.: HyperThreading jelentése
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #22030 üzenetére
Megint csak benne van az, hogy a shadow-nature-rel elfogult vagyok, ezért azt mondom h szép meccs volt, de hozzá kell tennem, hogy kb. csak annyit láttam az egészből h t1-en sikerült beverned a közeli welljét, de nekem nagyon úgy tűnt, hogy túlságosan isvigyáztál az egységeidre - ez talán azért lehetett, mert a nature-höz vagy szokva (gondolom e meccs előtt is azzal játszottál, mert velem olyankor szokott hasonló előfordulni). A t2-őből és a t3-ból meg csak annyit láttam, hogy eruption és giant slayer/sun reaver helyett a cultist mastereidet juggerrel akarta counterelni, ami mondjuk úgy, hogy nem épp a legjobb választás...
A t2-őből meg tényleg nem láttam semmit, mert az a kis csetepaté a pálya közepén számomra csak egy kis agresszív tárgyalásnak tűnt, mely így hangzott volna:
- vigyázz, jövök!
- ha jössz, akkor én robbantok!
- mivel nem volt jó a bummod, és mert 3 egységed is itt van már kapsz egy lávát! hmm, meg is haltál?! akkor megyek tovább!
- sajnálom haver, betévedtél az én területemre, itt már esélyed sincs!
És így hazaküldted. Aztán a maradék egységeddel elindultál felé és ezzel gyakorlatilag lezárva a t2-őt instantba húztad is a t3-at (nem mintha én nem szoktam volna hasonlóakat művelni, de egyre jobban odafigyelek erre is és megpróbálok inkább t2-őn nyerni, előnyt felhalmozni. Ha elég előnye van az embernek ezt lehetetlen megfogni, viszont ha csak egy halvány különbség van kettőtök közöttm illetve az ellenfél időben reagál és megindul t2-vel, búcsút mondhatsz a meccsnek - sajnos első kézből tapasztaltam ezt). -
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #22025 üzenetére
Remélem a mutatingbaldes meccsből nem csinálsz moviet.....bár ott az eleje után azt csinálhattunk,amit akarunk,olyan szépen elfoglaltuk a mapot...
-
gergomester
tag
válasz
LoLHunCsirke #22025 üzenetére
Jó kis múúúviiiii
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #22015 üzenetére
Hangot,vagy zenét pattinthatnál alá.... Peti:ha az egyik nem vesz wellt,alapból nyerünk,mivel,evidens,hogy azt szedjük ki.......
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #22014 üzenetére
Itt találod a hivatalos fórumon a linket a program letöltéséhez.
Amit tudni kell róla:
1.: Letöltöd, kitömöríted
2.: Elindítod
3.: Kiválasztod a kívánt replayt a "Browse" gomb segítségével
4.: A jelenlegi patch-el megegyező verziószámot írsz be a jobb oldali alsó rublikába (DEC névvel, s ez a verziószám MOST: 249)
5.: Rákattintasz a patch gombra.
6.: A patcheléssel megegyező időpontban lett megváltoztatva a fájl, szóval ingame a replay-listán azzal a dátummal fog szerepelni, amikor patchelted.Jah, és van egy dolog, amiről tudnod kell: ha olyan kártyákat használnak a replayben, melyek a lejátszott dolog óta meg lettek változtatva (nerfelve, vagy buffolva, esetleg balanszolva lettek) és/vagy olyan pálya replay-éről van szó, amelyben a kódba be van építve, hogy neked kell vezetned az egységet (pl. Introduction), ez sem fog segíteni (illetve az előbb említett replay addig fog működni, amíg a megváltoztatott kártya használatba nem kerül). Szóval pl. egy visszapörgetéssel működő replay sem működik mostmár augusztus 13-a előttről.
P.s.: Ki a fene ez a 2 ellenfél? Mármint arra célzok, hogy ennyi alapján csak azt tudtam megállapítani, hogy 2 noname senki skill nélkül... Ha frost t1-el találja magát ezen a pályán szembe a páros, akkor elég evidens, hogy csak az egyik vesz wellt, hiszen máskülönben túl könnyedén lesznek lerusholva... Főleg az ilyen, azonos színű t1-el rendelkezőknél kéne erre figyelni...
Misixd3: Azóta, hogy egyszer megnéztem a replayt és elmondtam a véleményemet róla ingame, még nem tudtam rávenni magamat arra, hogy újra megnézzem, részletesebben, de abban egyetértek az előttem szólókkal, hogy először is a kártyáid és az ellenfelek kártyáinak a tulajdonságait, illetve az alapokat kéne megtanulni (hiszen jó alapozás nélkül egy ház is összedől, a sok információ, melyeket nem értesz viszont teljes káoszt okozna). Ha pedig komolyabban csak azt akarod, hogy a Te játékodat elemezzük, akkor pls legközelebb 1v1 meccset csatolj, ne 2v2-őt, mert a 2v2-ben olyan hibákat vétnek az emberek, amilyeneket 1v1-ben soha nem csinálnának, mert éppen a csapattársnak akarnak segíteni, vagy ezt meg is teszik (és ebbe a kategóriába magamat is bőven beleértem, mert egy top 20-as játékos számára sem mindegy, hogy hány helyre kell figyelni).
-
gergomester
tag
válasz
LoLHunCsirke #22004 üzenetére
Ohh akk vasárnap én is felmek kicsit játszani, hátha végre elverem majd azt a "zöld" arcoskádat
Köszi Peti
-
gergomester
tag
válasz
LoLHunCsirke #21953 üzenetére
Nekem tetszedt a mecs!! szép volt és gratula
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #21953 üzenetére
Hát, a véleményem a meccsről az, hogy már akkor eldőlt, amikor instant t2-őztél, hiszen az a fél perces késése az elején (a lassú egységek és a pálya sajátossága miatt - itt arra gondolok, hogy akié a közép, az irányíthatja a játék iramát, menetét). ezután pedig az EP-DO-lámulás volt a középpontban, ami azért vált be olyan jól, mert a késés mellett instant felvett +1 wellt és még a t2-őt is (amit egyébként szerintem azért csinált, mert lebecsült egy kicsit - hiszen nem a full rangoddal játszottál ellene)... Ha nem veszi fel pluszba azt a wellt, vagy esetleg az orbot, akkor szerintem ki tudott volna védekezni mindent a lightblade segítségével...
A parasite swarm-os rész pedig már örömjáték, szórakozás volt
De azért ezek ellenére is azt kell mondjam, freemkát nem olyan egyszerű elverni (még akkor is, ha sokkal gyengébben játszik, mint hónapokkal korábban), gratulálok. -
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #21868 üzenetére
tudod észrevettem vonla ha valaha is fejlődtem vonla akármitis ebbe a játékba
mentme már rendeteg rankedet és semivelselett jobb
meg még nenis csalok meg még lámapaklim sincs
-
gergomester
tag
válasz
LoLHunCsirke #21863 üzenetére
tudom h nm tőlem kérdezted, de szerintem a root az jó a sun ellen, a oink meg pedig az ashbone ellen
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #21849 üzenetére
És mellesleg olvasd el,mit írok globalba
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #21839 üzenetére
Nature-shadow,azt hiába csinál bármit is treespirit,guardian rush ellen...1,ami nem volt szép,hogy sétált Iron a noxok után..a többi kifogásolhatattlan volt..
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #21839 üzenetére
Még mindig azt mondom, hogy ezen a pályán egy olyan páros ellen, akik ismerik a treespiritet, nem érsz szinte semmit velük...
Egyébként én is megmutatnék 2 pvp meccset, melyekben megmutatkozik a snapjaws ereje és egy-két gyengesége is. Az egyik csak pár perces, a másik majdnem végig ment. Bár még most is nagyon hiányolom a skeleton warriorst, mely helyére betettem e kártyát, hiszen sokszor t1-en nagyon hasznosnak bizonyult az számomra...
-
gergomester
tag
válasz
LoLHunCsirke #21834 üzenetére
szép meccs volt!
látszik h az elején nagyon alábecsültek titeket
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #21822 üzenetére
Akkor fogadjunk pörgettél
-
válasz
LoLHunCsirke #21820 üzenetére
590 vmennyi nem 59 oda soha nemjutok el
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #21791 üzenetére
Amig kibebakott nagy a lag addig mindegy, mi van az új patchbe szvsz.
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #21758 üzenetére
Congratz, még ha van is pár kifogásom, szépen megoldottátok!
Nagyon kijött a meccsen, hogy strykerseven nem nature-ös alapból... Emellett miközben a mortart próbálta Hirooo felhúzni, totál elfeledkeztek, hogy 2-en 1 ellen harcolnak, s le tudtál hozni 3 treespiritet a well mellett s összekötni őket... Igazából ha nem pazarolnak el annyi powert (a nature a drága egységek helyett supportál, mert pl. konkrétan 1 db ensnaringet nem láttam tőle t1-en, sőt, az egész meccs alatt nem volt több 3-nál...), akkor a nature játékosnak esélye sincs lerakni annyi treespiritet ezen a mapon, vagy ha mégis sikerül neki valahogy, az legalább egy wellbe kerül... Itt már elment a meccs, a többi már csak örömjáték volt.
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #21744 üzenetére
Yap...az EAnek köze sincs a legjobb játéksorozathoz(cod activision)!!!!Ea játékok:fifa,nhl,lord of the rings,stb....nekik az évente"megújjuló"fifában,stbben van a pénz...semmi fejlesztés,a sok idióta,meg megveszi minden évben...kb 2006 óta ugyanaz a motor,esetleg pici alakítás,igazolások átírása...0 munka,sok pénz...Ha a bf activision(cod seria)kezében lenne,sztem nem lenne itt semmi gond....csipával lehetne Mokra vadászni
-
HangFalx
csendes tag
válasz
LoLHunCsirke #21744 üzenetére
ott a pont én se költöttem sose bf-re, még is van nekem is simán 20k bf-em.
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #21594 üzenetére
Jahogy vesztes ág is volt?Ahhával fogadjunk nem beszéltél....
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #21518 üzenetére
xp nél gyakori ha gyönge a videókártya
és a felbontásból itélve jogosan gondolom hogy gyönge
max ujrarakod a drivert vagy az xp -t XD
vagy veszel jó gépet
és win 7 et teszel rá
de még túlmelegedés is lehet videókártyánál
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #21471 üzenetére
aham
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #21364 üzenetére
Figy:ha nem kapom vissza a lapjaima,karakteremet...pffffffff szted nekiállok újra minden lapot III-ra húzni?remélem van valami server logjuk,vagy néha mentésük,kihez mi tartozott....
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #21163 üzenetére
Inkább logolj be saját accoddal s toljuk le a meccsünk.
Ma 8-tól vagyok utána csak hétvégén. -
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #21163 üzenetére
Hány pro játékost soroljak,akinek nincs arany rangja?(pl én
)vagy kis accja?
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #21090 üzenetére
Lehetett, de csak kevés esett belőle mivel uc lap.
(#21093) Cr4Zy s knockja sincs.
(#21089) Zotya21 Te mióta tolod stoneval?
bár azt tudjuk hogy szereted cocat ^^
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #21090 üzenetére
hát egy stonekin viridya
-
gergomester
tag
válasz
LoLHunCsirke #20959 üzenetére
Senkit nm enged fel ez a sz@r!! annyira elegem van már ebből h az hihetetlen...
elősször elveszik szinte az összes bf-emet és valószínűleg vissza sem adják(kúrv@ sok pénzbe került teszem hozzá), és akk még elo-t sem adnak amikor nyerek, aztán meg ledobál és besz@rik tőle a gépem...!! hát elmehet az egész EA a jó édes annyukba -
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #20826 üzenetére
Csirke, amúgy a 2. meccsnél azt rontottad el, hogy pluszba felvettél egy wellt, majd pedig a rosszat védted... Ott pedig már a meccs a te kezedben volt...
A 3. meccsetek most jön, aztán OnSet és Hangfal meccsei -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #20813 üzenetére
ok, mesélj, mit tudsz róluk?
am a csirkék ehetnek egyáltalán popcornt? -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #20795 üzenetére
tess, halványabbra vettem a betűk árnyalatát. nah erre mit lépsz?
ui.: van még popcorn? ^^
-
Rankerz
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #20796 üzenetére
Nature mirror lesz? Jáj de unalmasnak ígérkezik
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #20767 üzenetére
nem gondolod hogy frissíteni kéne az aláírásod?
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #20686 üzenetére
Az 500-as deck nem változott semmit.
Amúgy én is csak 150-200 bfp-t nyitottam ki, s jött nekem is egy pár amii lap, de annyira sok azért nem.
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #20575 üzenetére
jóvan nem beszóni már rég láttambf et
nah de igymár picit jobb XD
-
Richie1984
tag
válasz
LoLHunCsirke #20575 üzenetére
Akkor se éri meg. A tokenduplázó 1 hégig tart 150 be kerül és 5 bg vel 9 esen már ugyanott vagy simán is
-
pachito
őstag
válasz
LoLHunCsirke #20409 üzenetére
Elobbit 1300-1500 korul mar igen, utobbit 8,5-9k korul.
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #20369 üzenetére
tudtam előre azt persze kifelejtetted hogy te is visszapörgetős voidos deckel voltál
nah mindegy -
pachito
őstag
válasz
LoLHunCsirke #20357 üzenetére
6-6,5k, bar mostansag nem nagyon latni annyiert.
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #20284 üzenetére
Juj most nem lettél népszerű.
Mikor itt le lett irva, hogy pure nature minden tieren mindentől erősebb!
Amúgy meg. Illetve tudja úgy húzni az időt, hogy ő simán megy t3-ra, neked meg nincs powered.
Pure fire szintén. Te még sehol nem tartasz és már jön a jugger. -
Rankerz
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #20254 üzenetére
Ezen a képen még én is rajta vagyok ,bár gondolom nem ez a lényeg : D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest