- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Igen, valamikor a nyár közepén törölték a német szervert, így akkor fel is mentek az árak az ah-ban. Aztán persze jött az Amii-verzió híre, most amiatt visszakúszott egy kicsit, de még mindig nem az igazi, majd a frissítés pontos ideje környékén!
Egyébként ilyen még nem fordult elő velem: lassan 30 perce írja ki pvp betöltésénél, hogy "Waiting for other players". Amint letelik ez a 30 perc, újraindítom a játékot, mert valahogy ez így nem tetszik, hogy nézem a rég lefutott csíkot és közben meg netezek ahelyett, hogy játszanék...
-
-
Razuel
aktív tag
-
Razuel
aktív tag
Most mondjam azt, hogy lesz**om? Ebbe az országa már mindenki lop, csal, hazudik, ezért is fogok innen elmenni jó messzire, ha befejeztem az egyetemet. Na, de elég az OFF-ból, inkább menjen a flame, hogy melyik szín az erősebb.
Nature FTW!
Kovsol: Középfokú angolom már van, jövőre jön mellé egy japán középfok, hogy ne unatkozzon, aztán mehet a felsőfok. Ezek mellé már csak programozni kell megtanulni és nyert ügyem van. -
fantom922
aktív tag
Jaja ollie tudom, sajnos ez így van csak meséltem. De látom te is megjártad. Nekem szerencsém volt enlightenment-vel, mert boosterből jött 1
Ha ezek vannak, akkor Spore Launcher PvE-be nagyon jó és Battleship-el tudod használni. Gemeye befér, és Grinder tökéletes Colossus helyett. Élet töltődés + stone kin...
Jaja OnSeT jól mondja promo legyűrhetetlen, ha 3-4 van
és vigyázol...
-
Sousuke90
aktív tag
Nem, a cél a nyelvgyakorlás, de azt sulin kívül is lehet.
Meg a látnivalók körbejárása is cél persze ^^
De még ha akarnék se tudnék kint bfezni, mert a laptopom el se tudja indítani.Jön új community challenge Sparrowtól, ha valakit érdekel.
-
Gyuri27
félisten
A shadow miatt van. Ez várható volt.
Mondjuk a nasty nerf érdekes lett. Csak revivre nem lehet dobni.
Attól még a grigorit simán berobbantja t3-n. Magyarul adtak a sz.rnak egy nagy pofont.
A Moon nerf se valami combos így elsőre.Valaki elmondaná az első bekezdés pontosan mit tartalmaz?
-
Gyuri27
félisten
Kell a több hely. Föleg a pure deckek vannak ilyen szempontból hátrányba. Nincs miből választani, ellentétben a dualorbos paklikkal.
Nézzünk egy pure naturét. Wind, roots, surge, swift (esetleg amazon, de egyre kevesebbet látni ahogy haladok fölfelé), dryad, hurrikán, envenom (esetleg parasita t2-re). T2-n som, burrower, spirit, ghost, do, swarm, oink. T3: fathom, drones.
Ezek 90%-ban kitöltik egy nature játékos pakliját. Ami difi lehet ugye az amazon vagy swift, envenom vagy parasite. Amit még használni szoktak az a shámán, motk, viridya, ep, drake, abyssal. Ez így pedig nem valami változatos.
Ráadásul pure sadow vagy lost ellen t2-n csak do-t tudsz hivni (ha nincs viridia). De fire ellen sem jobb a helyzet, bár ott azért burrival vagy ghostal tud az ember manőverezni.
Ha több hely lenne a deckben szivesen használnék spikét, creepinget pl.
-
Gyuri27
félisten
Shadow miatt érzésem szerint. Mert a lostos t3-n beküldi, használja a képességét + ha kell rárobbantja. Így együtt meg elég meredek.
Ime a lista: Corsair, Nasty Surprise, Tremor, Stone Tempest, Moon, Virtuoso.
A corsair és a tempest buff lesz.
Mondjuk ennyierővel a deepcoil is mehetne buffra. -
-
Gyuri27
félisten
Kezdőknek a nature nem ajánlott. Hiányos counterek t1-n, drága egységek.
A frost az jó, de sok a mikró.Én firét vagy shadow t1-t javallanék. Firét a dd és olcsó egységek miatt. Shadowot szintén az olcsó egységek miatt. Ha pedig a spam nem jön be, még mindig lehet nasty-ni.
-
G4ga
őstag
Nem, azt konkretan standerdre ertettem.
Mondjuk az elso palyat experten :
Frost mageel, nyilas egyeggel, nortguarddal, war eaglevel, moval, nortland drakeel, avatar of frosttal es cold snappal jatszom csak experten.
Mas kerdes, hogy ezek majdnem mindegyike full fejlesztett.Ha arra gondolsz, hogy ossz 15 egyseggel akkor rosszul fejeztem magam ki. 10-15 fajta lapra gondoltam.
-
Passzolom, de 2 playerrrel megizzadunk. 1 Player meg sétagalopp.
Másnak is laggzik a BF vagy csak velem ilyen kedves?
Most történt: jön a DO ledobok 1 NG-ot, lagggggggg, majd még kis laggggggggg.
Hopp a NG már halott és az egyik well-t is leütötte félig....MOD: így is jó meccs volt, de kicsit bosszant a dolog.
-
G4ga
őstag
koszi.
Nagyabol kielegito valaszt kaptam.
Advenced single es 7+ randomhoz kellenenek a lapok.
Valoszinuleg a bogarat helyetesitem a deep onennal, igy azt nem kell vennem.
Razerloaf dobo akkor, 4orbon van spore lancherem. Elvileg az is megteszi.
Deepcoil worm-nel szamitottam arra amit mondtal. Pvere van Mo-m. Ha elkezdek pvp-ni veszek egyet...Aggresszort este beszerezzuk.
Koszonom a tanacsot.Deepfang - hasonlo kinezete van a gemeye-hez. Ez is elemental. T3on jon, es xl leny. Stonekin lap.
Egyebb kihagyhatatlan lap?
-
TazLeacher
nagyúr
Köszi. Egyelőre mindennel előrébb vagyok. Akkor szerintem veszek 1 ilyen tome-ot, és a maradék 2.100 pontot majd elköltöm.
U.I.: megvettem e-bayről a 3.000 pontos alapcsomagot, 2.126 Ft-omba került, és haver is megvette. A kódot még nem kaptam meg, de remélem hamarosan megjön, és akkor holnap próbálkozom.
-
Simid
senior tag
Ehhez még annyit hozzátennék, hogy most talán még meg is éri próbálkozni a tome-okkal, mert nem csak a common lapokat hanem az ajándék Amii Monumentet is megkapjuk.
Persze ez tegnap még 200bfp fölött ment el, de mire lesz pontja vásárolni lehet felét sem fogja érni. Az egyenként lap fordítgatás élménye mondjuk elszáll a tome-mal mert annál mind a 4 boostert kinyitja a játék egyből.A boosterek között szerintem van különbség. A renegade boostert én biztos nem venném, mert - bár ott van jelenleg a játék legértékesebb lapja - ha nem kapsz UR lapot (abból is egy jobbat) akkor szinte biztosan buksz rajta. A twilightban meg Lost Soulsban legalább vannak értékes Rare és UnCommon lapok is.
-
-
-
Rankerz
senior tag
-
Simid
senior tag
Sajnos sokan a gondolják úgy, hogy enlightment nélkül egyes pályákat szinte lehetetlen de legalábbis nagyon nehéz teljesíteni, pedig ez egyáltalán nem igaz.
Például védekezésnél szerintem nem is nagyon kellenek T4 lapok (főleg most a sok új lappal), inkább költöm azt a powert WoG-re meg razorra. A sárkik ellen meg egész jó a swamp drake is. -
pachito
őstag
Úgy működik, mint a wheel of gifts, csak ez ugye univerzális lap. 100 power maga a cucc, és három képességgel rendelkezik: az első villámokat szór a pályára 120 másodpercen keresztül, és 500-at sebez egy sikeres találat, az idő lejárta után azt hiszem, hogy újra lehet képességet választani. Ez a képesség 100 power. a második 20%kal csökkenti az ellenfelek sebzését. Ez 150 power. A harmadiktól nem hatnak az ellenséges fő (major) debuffok a szövetséges (friendly) egységekre. Ez 200 power. Az utóbbi kettő hatása permanens, vagyis amíg le nem szedik az épületet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- E-roller topik
- LEGO klub
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest