- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
zoli.22 #21345 üzenetére
Egy kicsit még várjanak azzal az amiival. El kell még adnom az 1bfp-s boosterekből esett maradék lapot. Kell még bfp promo juggira.
Mai infóadag:
Greetings Skylords,
another day means another glimpse of our upcoming patch for BattleForge.
Today we have the pleasure to present you something that honest users always care about: the swift and unrelenting punishment of cheaters. Although an automatic system has been installed for quite some time now we decided to tweak it a bit. In addition what would a patch be without some serious bug fixing?Cheater Handling
- Banned characters are shown as such in character selection after login.
- Matches are shown in the PvErankings now after they have checked for use of cheats.Bugfixes
Loot Drops
The drop of upgrades of the following cards has been fixed or added:- Architect's Call Frost Affinity Upgrade 1
- Firesworn Frost Affinity Upgrade 1
- Fleshbender Fire Affinity Upgrade 1
- Hatecaster Shadow Affinity Upgrades 2+3
- Lost Spirit Ship Nature Affinity Upgrades 1+2+3
- Incredible Mo Upgrades 1+2+3
- Curse Well Upgrades 1+2+3
- QueekQueek Upgrades 1+2+3
- Moon Upgrades 1+2+3
- Jorne Upgrades 1+2+3An official loot list will be released with this patch.
Please let us know what you think about those changes!
Greetings,
Rosemonday
-
Gyuri27
félisten
válasz
zoli.22 #21345 üzenetére
Nem vár senki.
Aki akar játszik aki akar nem. De mikor jön az amii (ha jön). Sokan leporolják az acc-t és tolják. Ugyanis szerintem sok a szunnyadó játékos. Akik kicsit most tolják mással, de az acc megvan.
Ugyanis ez a játék egyedi, nem tucat cucc. Bármennyi hibája is van. -
-
phanzetomox
őstag
válasz
zoli.22 #21060 üzenetére
Lol te ezt valamiért nagyon félreértetted
Kértem én részvét nyilvánitást ? NEM. Jelen esetben azért irtam mert találtam egy új accot tőle és gondoltam jobb ha szólok hogy ne szivjatok ti is mivel játékban is próbál lehúzni másokat aff cseréket csinál direct trade-be stb.
De nyugi nem szólok többet
De amúgy ha visszaolvasol a többi is hasonló hsz volt. Ez nem ugyanaz mint amikor valakinek lelopják az egész accját (nem igen láttam ilyet mostanában a fórumon, vagy kamu volt ingyen lapokért) de akkor nem tudni ki tette igy nem tudsz csinálni semmit, most viszont tudni, tehát legalább másokat meg lehet védeni vele.Az meg hogy milyen áron adtam a bfp-t végképp poén nem értem mért zavar ez téged a kezdetektől, ennyire irigy ember vagy? Egyébként te szerintem még nem is játszottál mikor én már pontokat árultam a bolti ár negyedéért. Sehol nem kaptál olcsóbban. Az hogy azóta kétszer is csökkentették a bfp árát az már nem az én hibám, és még igy is a bolti ár alatt adom. Panasz nem lehet rám mert mindenki megkapta tőlem a pontokat, ellentétben a hivatalos oldalon vásárlással ahol egy csomóan nem kaptak semmit valami bug miatt ,de a pénzt levonták.
De mindig ezzel jössz vissza nézheted a hsz-eid ha valami zavart bennem rögtön kezded hogy én adom a legdrágábban a bfp-t. Jól megszedtem magam, jah futotta az egyetemi felvételire meg az öltöny egy részére.Az utolsó nekem szánt mondatod miatt húztam fel magam, szóval bocsáss meg
Már megkaptam a pofonokat, nagyszüleim meghaltak, tesóm meghalt, kilakoltattak minket, apám rokkant lett, keresztanyámnak megszűnt a munkahelye. Anyum egyenlőre tanár, remélem az ő munkahelye megmarad, ha nem ,akkor nemtom mi lesz az öcséimmel meg a húgommal az én diákmelós keresetem semmire nem elég.
Hát ez igy most kijőtt, az utolsó mondat kicsit erősen hatott rám :/
-
mikibm
csendes tag
-
Zotya21
senior tag
válasz
zoli.22 #21005 üzenetére
én még bweraknám 90% át a bankba kamatozni hogy többlegyen
aztán megvenném a 4-5 izomautót ami az álmom
dodge charger 70 es
camaro 69 es
elenor69 es
meg talán még uj dodge charger
meg 69 es challenger
de még lehet válogatnékmeg hozatnák egy kamion 100 as benzint aztán elásnám a palotámnál a kertbe XD
de először biztos itt nálunk keménykednék a kocsikkal XD
aztán költöznék el valami szép helyrejah meg akkormár lene csajomis pénzért csakszereznék hamrá máshogy nem megy XD
dióhéjba
-
Murder3
addikt
válasz
zoli.22 #20951 üzenetére
sun reavernél is látszik az elbaszott fejlesztők hülyesége...
passzív égetés képesség nem kellene neki és akkor arra használnák amire kitalálták...van egy nagyon jó tüske támadása olcsó is de ott ez a passzív lámaság ami abszolút feleslegesség teszi és még iszonyatosan sokat is sebez.
slayer meg túl erős a rage-t vissza kellene venni úgy 30%-al..
de akkor a pyrot se hagyjuk már ki..az is ahogy van op.
növelni 40-el a isntabilitását..csökkenteni a life stealert bandit szintre süllyeszteni.
így lehetne balanszírozott vmiylen mértékben.grigorit feltolni 300-ra mert ez így vicc.
gunner piszok gyenge még mindig.
silverwind-en -240-et leszednia hp-ből 110-et a támadásból feltolni 100 pwoerre.
bandit lancert gyenge.
waystation semmire nem jó abszolút... -
Murder3
addikt
válasz
zoli.22 #20953 üzenetére
soulshatternél a dizájn a baj..
túl splahshelhető..meg nagy a sebzés is.nastynál meg be kéne lőni egy maximális hp limitet és csak annyit venne figyelembe hiába van több élete.
t1 spell nem szükséges t3-on effektívnek lennie.
de folytathatnánk a sort a glacierrel,hurrikánnal,home soillal.
ezek mind olyanok amik túl sokat kaptak és nem vették figyelembe a balanszírozást. -
Zotya21
senior tag
válasz
zoli.22 #20951 üzenetére
hát ha a nastyt nerfelik akkor max orbkorlátra nyomassák mert különben felkötöm őket
a slayer nem oylan durva sztemse erős de nincs tul sok hp ja ha lenne life stealer akkor már mnigyárt opabb lenne
a sun reaver meg lehet téleg kicsit erős de nemtudom még sose használtam nemteccik a lap
de még milió lap lenne amig kellene változtatni
csak az a baj a pve mapokra meg csomó lap igy szarlessz
-
Cr4Zy
tag
válasz
zoli.22 #20672 üzenetére
Ennyire berúgtál
Amúgy meg tényleg nem megy, 16 órával a szerver leállítása előtt elindult a visszaszámlálás, szóval egy tervezett leállítás volt. Viszont TBO megmondta itt, hogy még nem az amii. Az amii itt van a sarkon, de még nem tud pontos időpontot adni.
(#20669) gergomester: Megvolt annak is az oka, de nemtom ki vett mellettem piros rózsát a virágboltban!
-
Cr4Zy
tag
válasz
zoli.22 #20620 üzenetére
Jah igen, mondtam mindenkinek, akivel beszéltem, csak ide elfelejtettem írni...
A versenybe nevezők listája eddig így néz ki:
szike
xXxCsirkExXx
Rankerz
Hangfal
gergomester
Icepeter
NeTFaMouSs
XjamesfoxX
HZoli
bcdHUN
TBPeti
Murdeer lehetséges
Demiron lehetségesAz utóbbi két játékostól valami pontosabb infót szeretnék kérni a nevezésetekkel kapcsolatban, mert még csak itt írtátok hogy talán jönnétek. És nem csak nevezési díjat, de semmi biztosat nem mondtatok.
Akik még nem válaszoltak semmit, de remélem csatlakoznak majd:
OnSet, Predatorkill, smokegyuri, Armador
Illetve akiket már nagyon régen láttam online: Lostkinght, Darkzbane -
Gyuri27
félisten
válasz
zoli.22 #20449 üzenetére
Miért volt láma az enli+earth vagy az enli + blood?
Ballansz? T1-n? Treespirit, hogy naturét is mondjak. Marha ballanszos egy lap.
fantom922: hasonlisd össze a winterride árát a mortaréval?
Mortar nélkül hihető, hogy frost t1 erősebb. Azzal nem az szerintem.Volgafan: maranv? Úr isten. Láttad te játszani az öreg Davét? Esetleg néhány feagul frost meccset?
-
gergomester
tag
válasz
zoli.22 #20455 üzenetére
Héj Zolika!! akk is egy mortálos noob vagy
Maximális tisztelet a gyuribánknak, én vele értek 1et! annyiban talán vitatkoznék h szerintem freemka jobb, de ez részlet kérdés, a lényeg h minden t1 erős és üthető is egyben, a játékostól és annak taktikájától függ az egész!Ui.: Petinek még azóta is remeg a keze!!
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22 #20452 üzenetére
Szerintem fire nem a leggyengébb, csak van sok hátránya. A frostnak kevesebb dologra kell figyelni T1-en szerintem mint firének. Ha baj van glacier és nyertél is időt. Ha neked fire fekszik akkor tudsz azzal is ugyanolyan jó lenni. Lásd a prokat, bármelyik színnel jók tudnak lenni. Hiába mész egy pro ellen losttal ő meg jön pure színnel például vagy bandittal, akkor is ő nyer
Ezért pro.
Szóval fire nem a leggyengébb csak máshogy kell vele játszani és a legtöbb embernek pl. a fos jobban fekszik. Uge fire full attack és legtöbbször, ha nem sikerül a támadás nincs visszaút, fos meg még mindig tud védeni hatékonyan ha kell.
Szóval, ha fire fekszik biztosan jó leszel vele.
-
Rankerz
senior tag
válasz
zoli.22 #20333 üzenetére
Másik meccs
, itt eggyel több kutat húztam t1 en . -
-
pachito
őstag
válasz
zoli.22 #20230 üzenetére
Nekem mufajfuggo, leginkabb; strategianal, szerepjatekoknal annyira nem zavar a tre grafika, HOGYHA maga a jatek zsir (Baldur`s Gate, Icewind Dale, Greyhawk - igen, a sok helyen lehurrogott Greyhawk
- es tarsaik).
Egy FPS-nel viszont en is szeretem a jo grafikat, mivel ott nagyobb hangsuly van azert rajta mint mondjuk egy szerepjateknal, ahol egy jol sikerult tortenet, parbeszedek lekotik az embert...
-
Gyuri27
félisten
válasz
zoli.22 #20087 üzenetére
Hát a bandit nem túl combos. Ezt soha nem is állitottam.
Ha bandittal tolod próbálj meg egy kis előnyt szerezni. Utána windhunter + ravege+ a wind képessége + unholy (esetleg life).
Így elsőre soknak tünhet de ellenem ezt már többször eladták elég sok szín ellen müködik.
A disc miatt nem müködik a cc (átvenni se tudod). A ravege+life korlátlan életet ad neki. Az unholy meg akkora eröt, hogy egy wellt simán kikap.
Egyedül az aggressor konckja segít ellen meg az aoc. Ha az nincs nyertél.Cr4Zy: tedd fel nyugodtan. Amúgy ezt a maranv féle stílust nem értékelem. Mera szerintem t1-n nem túl erős. T2 meg full lámulás a részéról.
A razor meg vicc szerintem. -
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22 #20007 üzenetére
Hallod SC2-ben felvenni valakit friendnek az kész... jelszót kér hozzá, a tiédet
Nekem nincs meg...
Megpróbálsz majd rámírni, ha SC2-zöl?
Amúgy BF-re visszatérve. Örülök a surge nerfnek, de Gyurinak igaza van. Ha surge-ot nerfelik nem csak a vegyes deck gyengül, de a pure ződ is. Ami unbalance, az igazságos az lenne, ha a bp-ket, és a ravert is nerfelnék a surge-al együtt. Szerintem...
-
Cr4Zy
tag
válasz
zoli.22 #20007 üzenetére
egy-egy hozzászólásban azért volt szó a lost dancerről, lost wandererről, bandit stalkerről, wilzapperről, waystationről és még sorolhatnám, de ezekre kb. csak 1-1 olyasmi reakció érkezett, hogy "+1", "egyetértek", "ezek tényleg gyengék, meg a twilight lapok úgy összességében is", csak éppenséggel összesen kb. 2-3 hozzászólásnál nem volt több, amely részletezte volna a kártya gyengeségeit, ezért nem is igazán foglalkoztak vele
Most olvastam tovább a mai hozzászólásokat, az aurát nagyon szidják, mert "olcsó, univerzális cc és túl sokáig tart", sőt, az jelenlegi legutolsó hozzászóló a banditot is felhozza rá példának arra, hogy belehívja a lavafieldet. Biztos meghallotta, hogy Zolinak tetszik a bandit, szóval azonnal el kell tüntetni belőle az egyik leghasznosabb spellt belőle
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22 #19974 üzenetére
Van ts3 és mikrofon is az nem probléma
Ott milyen néven futsz? Felvennélek Friend-nek. Én még csak 1 hete tolom, de egész jól megy... Zerg-et tanulom most ki. Én ugyanúgy Ovobacsi vagyok.
Többiektől bocs, hogy SC2-ről beszélek, de itt olyan jó közösség jött össze, gondoltam biztos találok egy jófej embert oda is. Természetesen a BF nincs törölve még mindig kedvenc... csak kell más is, ilyen az ember
-
BlackTiger
tag
válasz
zoli.22 #19480 üzenetére
Jól gondolod. Nem nézünk hülyének.
De ha már itt mindenki elkezdte ajnározni magát, hadd mondjam el, hogy én se keveset tettem az ügy érdekében. Legalább már 7-8 ezer BFp-t szétosztogattam és még rengeteg lapot a magyar játékosok körében és még mind a mai napig ha látok a játékban valakit szerencsétlenkedni és észreveszem rajta, hogy magyar akkor magyarázok neki egy félórát majd kisegítem pakliját jó néhány lappal +3-500BFp-vel. Másik meg, hogy régebben próbálkoztam egy közösségi oldal kiépítésével (battleforge.jatekoldal.net), cikkeket írtam, oktatóvideót csináltam.. de végül beláttam, hogy egyedül nincs annyi energiám, időm (és nem mellesleg kedvem), hogy megcsináljam.. viszont szerintem így is szép számmal csalogattam a játékhoz újakat és segítettem a már meglévőknek.
Nah, most már én is büszke vagyok magamra.Az EA meg egy pénzéhes szemét, ez nem is kérdés. És nem csak egy lábon (a Battleforgon) áll, tehát nyugodtan megteheti, hogy nem foglalkozik vele.. akkor is még bőven keres egyéb játékaival. Az Amii-mézesmadzag húzogatásra meg személy szerint nagyon haragszom.
@phanze: Az én paklim egy Grinder árából kijön. xD Egy kimaxolt tutorial deck + promo grinder t4-re.
Nagyon atom.
-
phanzetomox
őstag
válasz
zoli.22 #19480 üzenetére
Hát szerintem én és pachito már megtettük a magunkét
Én személy szerint ha nem osztottam szét az elmúlt 1 hónapban legalább 5 ezer bfp-t akkor egyet se.
Pachito is adományoz mindenkinek, szóval nem hiszem hogy aggódni kell. Arról nem is beszélve hogy szerintem lassan több a magyar játékos mint bármelyik más. -
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22 #18336 üzenetére
Azt sejtettem, hogy próbálták mások is ezt a taktikot, de én csak Petit ismertem eddig aki alkalmazza. Azt sem tudtam, hogy te is próbálgatod. Egyébként félhetsz Peti bosszújától, mert ő nem Piti
Pitizz Peti!
Ezt az elírást még megbosszulja.
Ahirhokent nem ismertem és nem tudtam, hogy ő találta ki. Jó infó, tökre nagy, hogy ezt magyar találta ki.
-
Cr4Zy
tag
válasz
zoli.22 #18320 üzenetére
De, a lifeweaving és az unholy power miatt 50-50%-kal kevesebbet sebződnek az egységek, ami a voidstorm alatt is működik, azaz gyakorlatilag ha egy Mo-ra ráteszed egyszerre mindkettőt, akkor az 20 mp-ig gyakorlatilag 20k sebzést tud felfogni, ami 1000-es void alatt nem öli be.
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
zoli.22 #18271 üzenetére
Én is azt mondom, hogy túl erős, s kicsit gyengíteni kéne, de nem nagyon, mert úgy meg használhatatlan lenne. Kb. azt mondanám, hogy ne 2000%-ot, hanem csak 1500%-ot sebezzen. Mert egy átlagos pvp-n a void t2-őn 3-600 között mozog, t3-on meg 600-1000 között. Persze használva a shrine-ok egyikét pedig ez a szám olyan 35-75%-kal tud csökkenni, emiatt van az, hogy a pure nature ellen már most is csak részben hatásos, főleg mikor az Mo-val és fathom lordokkal mozog, mert olyankor kb. semmi se hal be.
Egyébként meg ha megnézik a rep-et, amit csatoltam a fórumra, látni fogják, hogy mennyire hatásos a voidstorm, főleg úgy, hogy 0 voidja van benne Zolinak meg nekem is eközben, és így nem halnak bele az egységeink.
-
Cr4Zy
tag
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22 #18178 üzenetére
Windhunter sadó ellen annyit ér mint a drake, tehát semmit
1 nightcrawler nasty és vége. Tehát 110-ből leszedem, a 120 v 125? poweres egységet
Ha meg rányom buffokat s-ekkel (pont amit knockol) ki lehet mikrózni könnyen. Még figyelni se kell rá. Szétdobálja a darkelfeket és utána alig sebzi. Nem olyan mint a razor, hogy akkora területi sebzése van, hogy szétdobálva is szétkap bármit.
-
fantom922
aktív tag
-
Volgafan
senior tag
válasz
zoli.22 #18154 üzenetére
FIgy nem erről van szó...tudom,ott elborult "kicsit" az agyam...az arcából kéne visszavenni...ennyi..neki nem lazulás,hóót láma,de nem oltogatom...Zoli:neked lenne jövőd bőven,csak hamar elmegy a kedved!!!Továbbra is azt mondom,ne csak velük játsz,sosem fogsz fejlődni!!!Menj Csirkével ,Drakkal,stb,akkor fogsz tudni tanulni...Mi Predékkel olyanokat szoktunk vigyorogni...ha felnőttök másként fogtok sok mindent látni....nem vagyunk 1 korosztály!!!!Ezért is nem tűröm el,hogy egy 10 éves ilyeneket irogasson..
-
OnSeT
őstag
-
Cr4Zy
tag
válasz
zoli.22 #17987 üzenetére
Zoli, én most reggel játszottam 2 db 1v1-et bandit paklival, mindkettőt simán behúztam. Az egyik Fury volt (1-pöttyös arany kör), a másik pedig Bane (2-pöttyös arany kör). Mindkettő ugyanazt szívta be, pedig különböző paklikkal nyomultak (előbbi pure shadow, utóbbi pure fire):
Az előbbi 2 wellt is felvett t1-en, míg én a vesztett t1-harc után instant t2-re mentem. Az utóbbi pedig több powerből tudott csak leverni engem t1-en és még maradt is egy sunstrider-e. Lényeg a lényeg, hogy egy swift egységgel (nightcrawler, vagy az utóbbinál éppen a megmaradt witchclaws) berontottam a t1-éhez - a pure firenél csak egy üres well mellé mentem, de jelen esetben teljesen mindegy -, majd egy rallying banner után azonnal hoztam a commandos-t és benyomtam a képességét, azaz hogy ne tudjon mozogni, de 50% amit sebez gyógyításként visszajön. Innentől csak 2 dologra kellett figyelnem: amikor counterelni próbálja a commandos-t, legyen rajta lifeweaving és/vagy ravage, és ha ellentámadásba lendülne, azonnal hozzam a megfelelő countert rá. Amúgy vicces volt, mikor a shadow mage-ekkel próbálta kiütni a commandos-t, aminek egyébként olyan tulajdonsága van, hogy nem lehet knockback-elni mikor le van állítva és 25%-kal kevesebbet sebződik távolsági támadásból és varázslatokból - egy lifeweaving segítégével kb. 3 mage meghalt és a commandosom full hp-n maradt.
Ha gondolod, délután-este mindkét meccs replay-ét fel tudom rakni a netre.Amúgy e módszer ellen hasonló mennyiségű powerből egyedül a lost reaver tudja counterelni illetve a mauler. Minden más sokkal többe kerül és nem biztos a siker. A shadow elleni meccs azt bizonyítja, hogy milyen nehéz megtalálni a fogást rajta (mindent kipróbált a frenzy nightcrawlertől a nastyig). Egyébként az imént említett 2 counteren kívül még a legalább 4 darkelf assassins egyszerre benyomott speckóval is képes beverni, de az 200 power, s mint ahogy az ábra is mutatja, kevesen ismerik - persze ilyen masszív spamre azonnal jön a lavafield. Illetve ha cc-zik, akkor máris sokkal könnyebben fogható, hiszen nem gyógyítja magát mivel nem támad. De szerencsére a fagyi csökkenti a ráadott sebzést, szóval a ravage ezt megoldja általában, a coca pedig 5 másodperc után elhal ha támadják, ezt a lifeweavinggel könnyedén ellensúlyozni lehet.
De a múltkor egy frost-nature-t vertem be ugyanígy (az meg Annihilator volt - 3-pöttyös arany kör). Nem volt mauler a paklijában, onnantól pedig nem fogható egykönnyen.
-
Murder3
addikt
válasz
zoli.22 #17777 üzenetére
Na de a starcraft az nem erről szól.
Ugye itt az a lényeg, hogy pont attól ad egyedi és sok kombó lehetőséget, hogy alapjábavéve ez egy tcg, vagyi gyüjtögető kártyajáték ami rts köntösbe van.
Na most aki játszott vagy játszik bármilyen tcg-vel az rögtön átérzi ennek is a varázsát.az a baj h az ilyen lapok miatt és h rákényszerül erre,arra ez a varázsa veszik el.
Jó most x,y példát pl magicből tudok hozni, hogy most ugye kijött az Innsitrad és abból elég csekély kártya játszható pl standarba és pl ott is van olyan lap/kombó amit agyon játszanak versenyeken, de más az arány mert ott még akkor is több száz lapról/kombóról van szó és még mindig nyitott másra is.
És ugye ott a standard csak egy a sok játékmód közül...Itt meg pont az új kombókat vagy a nem OP kombókat ölik így meg.
Mert az h én használok egy kombót ami kétszer nehezebb az átlagtól és még úgy is sokkal gyengébb mint a sima 1-2 gyakori szarra épülő kombók az nem túl meggyőző, hogy most azzal én valóba játszak.Vagy akkor meg legyen 100x ennyi op lap mindenhova és akkor lehet majd változatos kombókat is játszani...
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22 #17777 üzenetére
Hát remélem olyan itt sosem lesz és egyszer gondol valaki egyet és rendbe rakja ezt a játékot. Tőlem az összes jó lapom elértéktelenedhet nem érdekel, csak újuljon meg a játék. Én tényleg bízom ebben, mert szerintem alapjaiban véve ez az eddigi legjobb MMO stratégia ami valaha született... csak a fejlesztőknek rá kéne már feküdni...
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22 #17769 üzenetére
Én csak magamat tudom ismételni
Ha továbbra is átgondolatlanul nerfelgetnek össze-vissza és hoznak ki olyan lapokat amiknél nincs átgondolva, hogy hova illik majd és melyik lap helyett lehet bevetni (korábban mondott balance) akkor, ha valaki nyerni akar fej-fej melletti küzdelemben az "OP" felállással kell mennie, bármilyen színnel is van nem igazán lesz választása...
Persze, ha valaki pro akkor bármivel megy neki, de valljuk be a játékosok legnagyobb része nem az... Így viszont megunják örökösen ugyanazokat a lapokat lehozni és ugyanazzal a paklival játszani. Mint Murdeer, Zotya és én... Már én is csak néha nézek fel. Legutóbbi bajnokságon is én már nagyon kedvetlenül játszottam... de ez van.
-
Murder3
addikt
válasz
zoli.22 #17769 üzenetére
Ellenzem is, de sajnos hátrányt jelent egy igazi bandit deck.
Kötelező az nc és darkelf mert sok esetbe ugye én is szembesültem vele h azok mellett csak koloncnak van a többi bandit lap.
Ha meg pl banditra játszol akkor ez a 2 lap bármikor megeszi az egész paklidat..
Ezért nem is játszok már a játékkal nicns értelme így ennek. -
G4ga
őstag
válasz
zoli.22 #17769 üzenetére
Ez a játék sajnos nem arrol szol hogy egy Bandit deckbe tiszta bandit lapokat tegyunk. nem minden esetben jok az adott tiszta lapok. Stonba, lost ba is van egy csomo értéktelen lap ami megjelent es nincs rá szükség.
De ezt beszéltük már. Tisztelek és becsüllek hogy ragaszkodsz a bandit negysegekhez.
-
OnSeT
őstag
válasz
zoli.22 #15888 üzenetére
ez azért van, mert nem tudjuk kire gondolsz.
"hogy hívják azt a nagyon jó fire játékost" repben láttad vagy vidin? vagy hol?a platinások közül pár név, akik jól nyomják a fire t1et:
Obesity; Bemido, Prolapse; Mandalas; Tyderianekt1 változó, az átlagtól abban térnek el hogy ők thugsot is használtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest