- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane #19667 üzenetére
No, mi történt, tegnap még mappackot töltesz ma meg lelépsz?
(#19686) LoLHunCsirke aszittem csak félrebeszélsz ingame
Lassan már nem marad 2v2 társam.
Gyuribá is inkább ellődözi az alaplapjait BF helyett. ^^Azért remélem nem számoltátok fel teljesen az accotokat. Már én is hibernáltam magam párszor, viszont mégis csak jó ha nem a 0-ról kell kezdeni ha az ember ismét kedvet kap a gémhez.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Darkzbane #19671 üzenetére
Én még kitartok. Igaz lassan már én is idegrohamot kapok.
Ugyanis picit hiányos a nature deck. Tudom van do-som-ep csak a baj, hogy ezzel nem lehet sok mindent fogni. Phase-mortar-frostmage rusht, dancert, juggert, razorshardot, meg egy rakás lost lámaságot. De még birom. -
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Darkzbane #19217 üzenetére
A phase tower elsősorban frost splash-ben jó, nature orb mellett nem annyira hatékony. De ne tudd meg hányszor fogtam már meg az ellenfeleimet csak a soul splicer miatt:
a frost és a nature kezdővel rendelkezők nem tudnak mit csinálni vele t1-en, de még a shadow sem, ha megépül, hiszen mellette egységet leölni szinte egyenlő a lehetetlennel 1v1-ben (egyedül egymás után közvetlenül 2 eruption az, amivel talán le lehet ölni 2-3 egységet, de ezesetben is maximum ugyanott tartunk powerben, hiszen a noxok és a forsakenek is csak 50 powerbe fájnak darabonként).Dark arra lennék kíváncsi, hogy te hogyan fognád meg pl. a windweaver-rusht (1 dryad mögöttük, semmi több), mert a soul splicer nélkül én pl. nem tudok mit kezdeni a jól lerakott ensnaringgel: a dreadchargerem tuti meghal és mellette még 2-3 noxom is, ha nincs ez az épületem bent.
Nightguardból 2 dolog miatt használom a lilát:
- nincs a zöldből egy sem nekem (próbáltam a zöldet, de a következő indok miatt le is mondtam róla)
- nem tud elfutni, s mivel a t1-et általában eléggé elhúzom, ezért ez egy hatalmas előny, emellett nature ellen meg nem tudnék mit csinálni, ha a zöld lenne bent, mert miután átvettem a deep onet vagy a spikerootot, ugyanazok a cc-k megvannak neki is, mint nekem, így pedig van esélyem még akkor leölni a nightguardot, mikor még nem futott el.Fathom lord elsősorban robbantásra és lifeweaving + heal kombóra van, mert ahol nincs cc, ott ez foghatatlan ilyen formában. Amúgy meg egy XL ellen 2 fathom lorddal indulok alapból, emellett amikor jön a buff, azonnal oink, hogy ne tudjon beütni. Az aura túl költséges és ahol van fire orb, ott általában van disenchant is, ami miatt gyorsan ki tud belőle menni (juggernél meg mint tudod, az ensnaring nem ér semmit, disenchant nélkül is a képességét az alatt is lehet használni, szóval szimplán ki tud belőle futni)... *Azt majdnem kihagytam, hogy a 25 poweres paralízis miatt elég szép dolgokat tud az XL-es egységek ellen csinálni, de 2 kell belőle, hogy egy XL-t megfogjak. Viszont ha 2 lent van, akkor azok túl is élik és utána 2 irányba mennek, amiből elég az egyiket robbantanom és már nyertem is a meccset.
Az unholy-val az a bajom, hogy túl sok power, s mivel nincs olyan nagy egységem, ezért fölösleges is. A sebzéscsökkentésre pedig a lifeweaving bőven elég, főleg hogy az olcsóbb 20 powerrel és még vissza is veri a kapott sebzés felét, szóval sokkal hatásosabbnak vélem.
Drones: L-counterként, illetve robbantgatásként használható. Lifeweavinggel bármilyen L egységet megfog, enélkül viszont nem sokat, csak a t2-eseket meg az ashbonet, ha az nem támad épületet is közben, csak magát a dronest.
Parasite swarm: egyrészt nincs nekem, másrészt azt meg aztán végképp nem tudnám robbantgatni!
Viccet félretéve: túl könnyű counterelni, magasabb szinten már a pure nature-ben sem ér sokat, max. elrettentésként használható, hogy ne hozzanak le olyan egységet, amit át tud venni.
Cultist master: igaz, evocator's woe-val nagyon durva, de sajnos el kell jutni vele az ellenfél orbjához először, ami azért már nem olyan könnyű (aki ismeri azt a lapot, tudja hogyan kell megfogni), emellett 2 kell ahhoz, hogy támadhass vele + egy motivate + az evocator, vagy 3. Nos ez már 200 power felett van és ha nem kezdő az ellenfeled, akkor nem tudod úgy letteni az evocator-t, hogy ne lehessen cc-zni a cultist mastereidet...
Ashbone: tényleg nagyon jó egység, misem bizonyítja mennyire egyetértek ezzel, hogy a visszapörgetős paklimban t3-on csak ashbone + voidstorm volt. De ezalatt a pár hónap alatt, amíg azokkal az épületekkel lámultam rá kellett jönnöm valamire: az ashbone az egyik legkönnyebben counterelhető t3-as lap a játékban... Ha van nature orb, akkor cc + mauler/deep one/aggressor, ha van frost orb, akkor lightblade vagy silverwind, ha van fire orb, akkor 2 gladiatrix, vagy t3-on giant slayer, ha van shadow orb, akkor meg bármi+lifeweaving.
(#19219) Zotya21: Swamp lenne az egyetlen, de az meg túl gyenge védekezésre, a madarakat darkelfekkel fogom, vigilt meg nagyon kevesen használnak illetve jutnak el odáig ellenem, hogy azt letegyék, mert ha már 160 powert csak úgy le tud rakni t3-on, az elég nagy gázt jelent... Ezeket egyébként soulshatter + cc + egy egység vagy nasty segítségével szoktam leszedni.
Egy dolog még eszembe jutott: a church ellen nem tudok mit tenni, a cultist master ott tényleg nagyon jó lenne, de akinél van church magasabb szinten, annál a voidstorm is befigyel mostmár, meg a nether warp is, így elébe szalad a galibának (mivel nem igazán fogsz platina színnel olyat találni, aki úgy churchözne, hogy t2-őn nem pure shadow).
Nagyjából most nekem is ennyit sikerült összeszednem. Esetleg még annyit hozzátennék, hogy talán 3 lap van, amit cserélhetnék a paklimban: drones, soul splicer, burrower (nightcrawler is megfelel ugyanerre a feladatra motivate-el, de nem tökéletes, hiszen nem siege). Akiket ismerek és tudok, hogy előttem vannak rangban és shadow-nature-rel is játszanak (mrwN és YaBroo), mindketten használnak ghostspearst és néha-néha skeleton warrior-t. YaBroo pedig a lifeweavinget áldozta fel, ez nincs bent a paklijában, ami miatt szerintem esélye sincs a fire ellen, ha t1-en nem sikerül bontania valamit...
-
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane #19213 üzenetére
Sztem Lostknightnál érdeklődj
(#19215) Cr4Zy mivel vagy ti, vagy mi voltunk rankeden a társalgás alatt így valóban nem volt hatékony sem az eszmecsere sem a deck nézegetés
ha leszel ma ingame folytathatjuk megbeszélést, meg tolhatnánk pár 1v1et gyakorlásképp.
zöld dryadról megtudtam még egy infót:
sun reaver passzívja ellen is véd -
Cr4Zy
tag
válasz
Darkzbane #19015 üzenetére
voidstorm: 135 -> 180 power és 2000% -> 1800%
ice age: 10 powerrel olcsóbb, a zöld u0-án 32 helyett 35-öt gyógyít a pajzsokon másodpercenként, a kék 650 helyett 800-at gyógyít instant a pajzson
forest's vim: hihetetlen durva lap lett a pure nature linked fire-ös pvp-paklikba és még 10 powerrel olcsóbb is
construct: hát igen, XL-t is knockol, amúgy semmi más
wheel of gifts: túlságosan lenerfelték, most nagyon le fog menni az áraa thunderstorm-ot nem tudom mit kapott...
-
-
Zotya21
senior tag
-
pachito
őstag
válasz
Darkzbane #18912 üzenetére
Szerintem felesleges, elobb-utobb ugy is kiterjesztik mas orszagokra is az akciot, nem lehet mindent 1 nap alatt.
Egyebkent pedig az arak mar kezdenek visszaallni ah-ban, kiveve a nagy lapokat. Azok is vissza fognak, de van par kemenyfeju akik mindenkepp sokat akarnak keresni ezen az 1 napos zurzavaron.
Promo teren viszont nem vagyok ilyen biztos a dolgokban, lehetseges, hogy orokre eltuntek a 8k-s harvesterek?
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Darkzbane #18730 üzenetére
shadow-nature-nature a paklim, fathom lord, drones és soulshatter van bent t3-ra, nasty-vel az is nagyon csúnyán tud bontani. A cultistokat túl könnyű megakadályozni a támadástól, szimplán egy erupt megakadályozza azt, hogy lehívja a nightcrawlereket...
Pure fire ellen nagyon egyszerű a helyzet, t1-en berusholom, úgy meg nem igazán van esélye a legtöbb játékosnak, mivel kevés fire t1 tud engem megfogni. Legalábbis a legtöbb danceres pályán más esélyem nincs ellene. De amúgy a nightcrawler + lifeweaving csodákra képes az enforcerek ellen
-
Cr4Zy
tag
válasz
Darkzbane #18582 üzenetére
Gratula nektek, most is, játékon kívül!
Én meg lassan feltörök a csúcsra, ha úgy haladok ahogy az elmúlt 3 napban; hiszen már a 21. helyen vagyok 1v1-ben, stabilan a Warchief rang közepén.
Emellett Matos miután kikáromkodta magát rájött, hogy nem is vagyok én olyan rossz ember, vagy akár játékos, mint amilyennek többen hisznek, s azóta már be is jelölt facebook-on! -
Gyuri27
félisten
-
Cr4Zy
tag
válasz
Darkzbane #18541 üzenetére
Egy dologban egyetértek velük: lámulok.
De könyörgöm, csinálják utánam, ha tudják! Mert senki sincs jelenleg a mezőnyben, aki ezen rang közelében lenne ilyen taktikával...
Grat egyébként a ranghoz!
SoG is kikáromkodta már magát ellenem, NaTuReMaNiAc is, Matos legalább csendben volt és szimplán az Exit Battleforge gombbal lépett ki a meccsből a Leave match gomb helyett mérgében.De még sorolhatnám a top játékosokat, akik nem tudnak veszíteni. Mondjuk szerencsére köztük is vannak normális emberek, mint bestia, ChristianIII, drakonz, vagy YaBroo, UndeadWizard és még sorolhatnék párat.
Egyébként grat a helyezéshez!
Szerk.: az előzőből kihagytam, hogy persze a pure nature nagy előnye lenne még t3-on a timeshifter spirit, ami gyakorlatilag egy mozgatható motk, és nem lehet belehívnia semmit az ellenfélnek. Ha jó helyre állítod fel, akkor védhetetlen.
-
Murder3
addikt
válasz
Darkzbane #18151 üzenetére
láma forsaken spam vagy még ghozzá lámulni egy noxal, kb ennyiről szól a shadow..mivel semmi más használható értelmes egység nincs mellettük...
firénél,frostnál,naturénél legalább van több út, de shadownál csak 1....amúgy ma már letöröltem a gémet mivel úgyse tervezem, h játszanék vele.
-
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane #17552 üzenetére
amint látom jófejek voltak, átengedték harc nélkül a közepet.
az a t3as felhozatal akkor fincsi igazán ha voidstorm is társul mellé.
egyre durvább kombókat hoznak össze arra építve.
de még van mit csiszolni a kivitelezéseken.bár már nincs rá sok idő, hisz jön a NERF
Csirkés kör: [link]
pure shadow void nullázó kombó, storm a saját egységeit így nem sebzi.
a map yshia ,beépítve churchokkel, azon a mapon egy csöppet kemény, még jó hogy nem társult mellé vigil.tényleg csike t4nek miért fire orbot választottál? rájuk akartál illeszteni hogy jön az earthshaker? ^^
Gyuribaval: [link]
voidstorm + shrine of war
a felismerés hogy van náluk storm igencsak fájó volt számomra, instant halt egyszerre 2 hunterem. buffal együtt több mint 600 power ami ezzel a 2 unittal ment el.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Darkzbane #17534 üzenetére
Murder3 Darkzbane is ugyanazt mondta amit te
de counterelni könnyű. Csak olcsó és sok lúd disznót győz, főleg, ha kombinálod mással...
Igen szerintem is túl sok olyan egység van ami 1 orbos T3-on. Jóval kevesebb kellene belőle. Persze így a deck variációk száma lecsökkenne, de hozzanak ki sok új egységet és kész
. Álmodik a nyomor mi?
-
Murder3
addikt
válasz
Darkzbane #17507 üzenetére
ne is mond a lámaság teteje már a 2v2..
dupla sandstorm,frost bp-k,voidstorm,ashbone,...etc,etc
majd ha jó árba lesz a bandit sorcerer haha..az megkkora lámulás lesz majd terminet hegyek
am bandit téren a spearmen,banditos,stalekr azé kaphatna buffot ha már az nc-t nem teszik át puréba...
aztán meg itt van a soulhunter...am meg bandit t3-ra is egy armor megkerülő egység kéne a lila gunner jó lenne de gyenge a sebzése és 4mp-ként az lófasz úgy h 110 power...
akkor már inkább a 100%-os siege piros verzió, de egy malee kéne. -
-
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane #17457 üzenetére
időnként támadnak merész ötleteim
de most nem volt kísértés mivel nem volt bent deckben ^^lavazast se ártana visszafogni, de azzal meg úgy vagyok mint minden új lappal deckben, ha már bedobtam akkor aktívan használom, még akkor is mikor nem kéne, ezzel bizonyítva magamnak hogy megérte betenni.
-
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane #17317 üzenetére
Thunderstorm és Voidstorm ismét a listen
és megint 2 hónapra foglalják a helyet a többi lap elől....
WoG esetében gondolom limitálják a stackot, többit meg buffolják.
Lost Spirit shipet nerfelnék már.az viszont már tényleg röhej mit a thunderstormmal művelnek.
már 3x-a van a listen. első kör végén időt kértek a módosítások átgondolására, második körnél meg szép csendben levették listről.
most meg nyitnak neki egy új topicot, mikor az előzőben huszon-egynéhány oldalon keresztül iratuk a javaslatokat.... most copy-paste-zzuk be nekik az egészet?Voidstorm meg amellett hogy opra sikerült még bugos is. mondjuk azt nem tudom ki találta ki hogy a t3ra hozás mellett még erősítsük is a t4es verzióhoz képest a statot.
t4esként a voidpower 10x-ese okozott sebzést , t3asként meg a 20x- osa
a szavazás állása is elég vicces 50% szerint balanszolt a lap, bár nem is vártam mást, tk-s repek commentjeit olvasva.backlash meg 3xos sebzéssel bír magasabb lehívási költség mellett, limitált területen,... de azt nem kell listre tenni.... ááá....
-
G4ga
őstag
válasz
Darkzbane #17317 üzenetére
szerinitem a construct very swift lesz.
a wheel-el pedig a pve lesz nehezebb.
tenyleg nagyon eros ls shilekkel egyut hasznalod, de ha nerfelik ellehetetlenitik a kisebb rangu jatekosokat.
mivel hasznalok wheelt nem minden esetben rugok ki kisebb deckkel jatszo jatekosomat. kivancsian varom a fejlemrnyeket. -
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane #17033 üzenetére
Ők már tisztában voltak azzal hogy hova és hogyan kell felépíteni a CoN-okat Nadain. ^^
Onset/Darkzbane vs Aaaaaaabama/PYCAK replay
Brutál egy meccs volt, főleg úgy hogy a meccs elején még azzal sem voltam tisztában hogy milyen lapok vannak a deckemben.
Ők egyértelműen a Church of Negationra rendezkedtek be.
Supportnak: kobold trick, glacier shell, shield building, voidstorm, nether warp mind2 aff.dis sajna nem jó rá, mikor watchlisten volt felvetettem hogy bővíthetnék des. elleni immunitással, kárpótlásul a hatóidő csökkentésért. de nem lett belőle semmi.
-
alpihun
senior tag
válasz
Darkzbane #16796 üzenetére
OMG!Durva,szerencsére reaper rangon ilyenek nincsenek lol.
Azért jobban belegondolva -500 eloért elfogadnék bármikor 1k bfp-t.Többször is egymás után
.Majd chargolt dekkel visszaszerezném a rangom
.
Egyébként most rusholtam pe egy fullupgrades nálam 2 -vel nagyobb rangú natúrt t1en.Hurricane, kék dryad, minden volt de hiába.
És fél órája pedig egy nálam 3 levellel nagyobb bandit dekkest vertem meg,a dekjébe ahogy elnéztem min 15 k bfp benne volt,sundik,soulhunter spamm (10 mp-ként idézgette), disenchant, szal minden.
Először commandossal szinte bevert, de ügyes t3-al fordítottam.UI: Most csak azért léptem be, hátha valaki válaszolt a kérdésemre..
-
Murder3
addikt
válasz
Darkzbane #16791 üzenetére
pont akkor lenne op ha kapna olyan lapot látható h legalább nicsn op t2 lap mint a do,reaver a többi frakcióba
pont h sietve dobták össze nem véletlen h az ng hangjait kapta, sztem csak gyorsan akartak vmit csinálni a szülinapra és annyi.
amii emg már nem tudom mikor be votl jelentve aztán nem jött. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Crypto Trade
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest