- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #23549 üzenetére
Illetve talán az EA is rájön a számokat látván hogy kár volt olyan hamar elengedni ezt a vonalat
-
ChromeX
addikt
válasz
phanzetomox #23543 üzenetére
Oh nem tudtam hogy drágább lesz a booster.
Lehet hogy akkor érdemes elrakni, bár en nyitni akarom
Őszinten szerintem nem kell annyira trükközni mert elöbb utóbb ugyis mindent megtudsz venni magadnak. Én speciel imádom gyűjteni, nehezen valok meg a dolgoktól, mar van két promom is.Nekem volt a boosterbe 3 shaman 1enli 1wheel és rakat 200bfp körüli jo nature lap.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #23529 üzenetére
Bontottam swampot. Ami a legszebb és nagy kedvenc. Meg olcsóért lyrisht. De ugye egy promo lapot sem adtam el, adnék el. Egyébként most megint megvan a gyüjtögetés varázsa. A mi van a boosterben érzés. A reset elött majd minden megvolt. Bfp is böven. Persze most szar hogy filléres pve kártyák nem fullosak, de majd meglesznek. Aztán néhány kedvenc mapom mehet solo expertbe. Pvp decket meg kaptunk fullosat.
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #23527 üzenetére
Szerintem is
Én 1 fődecket építek, azzal fogok játszogatni és közben főleg nyitogatni szeretnék majd, legalább addig amíg egy jobb booster össze nem jön.
-
ChromeX
addikt
válasz
phanzetomox #23520 üzenetére
Igen en szivesen bevallalom ha nincs mas jelentkező de kis időbe fog telni.
En mar jatszom aktivan: Horja.
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #23518 üzenetére
Elindult és nem jöttek pontok..questek és achivementek vannak, kis szerencsével az ezekért járó boosterekből el tudsz majd indulni.
A staple kártyák (Shaman, Frost Mage, stb) elég drágán mennek, idővel valószínüleg majd azért megy majd le az árukból a rarity miatt, sok másik lap ami a régi rendszerben szinte elérhetetlen volt F2P játékosnak (Forest Elder pl) meg egész korrekt áron megy. -
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #23500 üzenetére
Én emlékszem
Ha megjelent én is visszanézek, most is belépegetek néha de szerintem megjelenéskor lesz majd igazi játékosbumm
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #23245 üzenetére
jaja a BF van bent de kell hozzá a saját launcher amit majd adnak
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #23232 üzenetére
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #23226 üzenetére
én pont a pvp vel voltam mindig úgy mint minden játékban
eljutottam fury szintre aztán onnéttól kezdve akárki jött az mind letolt
aztán akkor jött a pve amíg a pvp rankom vissza nem esett kicsit
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #23226 üzenetére
Egy orosz sáraccal sokáig toltuk. Elég jól is ment.
Én szerettem a pve-t is.
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #23207 üzenetére
viszont van egy rossz hírem is, vagy is kettő
1 ember csinálja már csak az egészet, a többi programozó megunta vagy valamiért nem csinálja, és ennek az egynek is van más dolga is
plusz a béta után lesz restart szóval amit ott gyüjtesz elveszik
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #23175 üzenetére
nah most megint tettek fel pár replayt de ennyi
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #23171 üzenetére
Van,aki esetleg lolozik köztetek?
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #23167 üzenetére
Ha van azt a you csatornájukra felkerül. Azt kövesd be.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #23156 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #23150 üzenetére
Igen. Jó volt a pvp, a pve.
Persze a pure fire op volt. De akkor is. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #23103 üzenetére
Hetente néhány vidit a youn megnézek.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #23101 üzenetére
Jaja. Bf reborn néven valaki megmókolta a klienset. Alfa teszt megy. Azt bövitették is.
Ez ugyanaz lesz mint az origi csak újra kell kezdeni. A szerverek támogatással mennek majd, a packokat játszásra kapod.
[link]
Van egy másik a legacy forge. Kb ugyanaz lesz csak újra skinezve. Az kicsit lassabban halad. -
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #21710 üzenetére
Legjobb eddig nekem ez volt:jött támadni a welljeim,egész jó sereggel,mondom semmi gond:aura és el van intézve.nyomom is aurát,szépen mérgeződik a talaj,mondom eljött a fagyi ideje(mondom eljött) aztán 10 mp múlva fagyott is.....mondhatom,addigra sehol-semmi,persze,trick glacier is ment a levesbe....eddig nálam ez a mindenvivő...azt már meg se jegyzem,hogy shadow erőssége a nasty mit sem ér,meg se merem próbálni....12 hpval biztos sokat robbant....tegnap dumáltunk Petivel:mondom nethert fagyira hagyd meg,ensbe ne használd healni...visszakérdez:ekkora lagnál komolyan gondoltam?mondom jah
tegnap be is irtam global chatba:My name is Battleforge server.Need restart...pls my admins need restart,patch....
-
válasz
phanzetomox #21710 üzenetére
+1
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #21698 üzenetére
Megy pm.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #21677 üzenetére
Gyere diozni.
Ott is van AH, s jobban pörög mint bf-es. ^^ -
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox #21694 üzenetére
Rendben, meg is jött, köszi szépen. Odaígértem valakinek, így szükségem volt már rá.
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox #21691 üzenetére
Szia, phanzetomox. Már vagy egy hete te kértél tőlem valamit 1 napra, de ha nem tévedek a visszajuttatása még nem sikerült. Ha éppen ráérsz, akkor légyszi tedd meg, mert szükség van rá. Előre is köszi.
-
Vekerur
tag
válasz
phanzetomox #21691 üzenetére
Én viszont töröltem már.
(bár nem tiltottam)
De és akk, hogy szóljak neki, most mégis?Más kérdés, van az a könyv, amiben a szövegek vannak, enenk van valahol valami fordítása?
-
Vekerur
tag
válasz
phanzetomox #21689 üzenetére
Én úgy fordítanám szabadosan, hogy felesküdt tüzér, de...
Más:
Miért vannak hatalmas iq harcosok a játékban? Főleg, hogy msot egy magyarnál...
Tegnap összeismerkedtem egy arcal, és megkért, hogy segítsek paklit építeni neki. Mondom persze, szeretek, meg szerintem tudok is. Elkezdtük, de el kellett mennie, de én utána befejeztem a két paklit, de ez mind1 igazából. Ma írok rá, sose válaszol, mondom nem értem, küldök neki egy mailt. Erre azt kapom, hogy nem küldhetek üzit neki, mert letiltott. Miért is??? -
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #21684 üzenetére
Höhö,most nézem,mióta win7em van,azzal nem bugol az xfire-bf combó 1500 órát toltam...ez sztem bő fél-háromnegyed év termése..
-
mikibm2
csendes tag
válasz
phanzetomox #21682 üzenetére
szerintem ne írd le ilyen hamar,lehet nincs időd játszani stb...én nem játszottam már 1 hónapja,de 3 nap és fenn lesszek,alig várom.csak van 1 oldala amit szeretsz?
-
válasz
phanzetomox #21677 üzenetére
Arról nemis beszélve,hogy (feltehetően) a Dio miatt kivan halva a PVP rész is,és csak arany rang felett kapok ellenfelet már 2 napja
Am igen ez a kieg semmi változást nemhozott sajnos
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #21612 üzenetére
yap......
helyesbítek:minden egység üthető...
-
kovsol
titán
válasz
phanzetomox #21607 üzenetére
"A lényeg ott van hogy a dio3 hozza a pénzt, a battleforge meg nem. Akkor mért foglalkozna az Ea a battleforge-al ?"
Ez kb úgy hangzik, miért foglalkozna vele, hisz ott a másik ami hozza a pénzt neki.
-
kovsol
titán
válasz
phanzetomox #21603 üzenetére
Csak a diablo3 nem az EA nak hozza a pénzt
ME3 is igen hamar budget kategóriára süllyed. Szerintem most a konzol piacból próbálnak inkább megélni.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #21599 üzenetére
Vlszeg ez így van... tudják jön a dio3 ,kijött az mii,emberek nem fognak több pénzt fizetni,ennyi..
lehet firedancerrel lövik a szerót....glacierjük meg nincs...
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #21571 üzenetére
Sajnos ismerős... Én ilyen laggok miatt buktam mostanság egy archfiend, 2 annihilator és egy ruler ellen. Így sajnos nem csak 1-2 napba fog telni, hogy visszaszerezzem a rangomat, amit az elmúlt heti sz@r net miatt buktam...
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #21564 üzenetére
jah hogy olyan gyors voltam köszönöm köszönöm
pedig olyan okos akartam lenni hát nemsikerült
-
Vekerur
tag
válasz
phanzetomox #21539 üzenetére
Akkor már én is kérnék!
Ha már venni nem tudok, s az EA-t meg nem érdekli... -
kovsol
titán
válasz
phanzetomox #21539 üzenetére
ha osztogatni akarsz tudod az ingame nevem
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #21536 üzenetére
Csak ügyesen!!Reménykedj ,hogy történelemből a Thermopüllei csata helyett a fyre mapon történt csatáról fognak kérdezni...
-
babatag
csendes tag
válasz
phanzetomox #21533 üzenetére
Sok sikert a vizsgákhoz
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #21515 üzenetére
Grigori mentes megoldást szeretnék. ( Lost horrort akarom tesztelni. )
3 szabad slot van abból egyet ez elvisz, mellé egy ashbone pl. mint univerzális támadó/védő unit, s már csak 1 slot maradt.(#21516) Gyuri27 ezek egyike se játszik nálam, csak a t3as lapok frost/lost-ból, pure shadó vagyok t2ig frost csak t3on. t3as xlnek meg lost horrort akarok mellé grigori már sok, 3-ból 2 xl t3on.... + harvi t2n, akkor már ott tartunk hogy 3 xl, s ez pvp deck akar lenni
(#21517) LostKnight np, jobbulást
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #21435 üzenetére
de azé figyeled a gondokodási logikájukat...
Rippernek adtak +120 ap-t és kész...
hát így biztos lesz értelme használni vagy be fog férni akárhova is...(taps)de cserébe csináltak egy új op lapot....spitfire....
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #21430 üzenetére
En pedig nagyon...ez igy eleg sovany. Erre kellett 2 evet varni? Egy 70 megas patchre, ami magaba foglalta a balanceolast. Szoval no comment, engem elegge elkeseritett.
Persze lehet mindennel illetni, de en igy latom. Persze tokjo, hogy mostmar mindenkinek van lost dragonja meg treefiendje, de ennel azert tobbre szamitottam. -
válasz
phanzetomox #21421 üzenetére
AH-t elnézve kapásból buktam szinte minden pontom
KB 7K-t...
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #21392 üzenetére
Szintén.
Na mind1 legalább annyi pozitívum van az egészben hogy Rankerz marad.
Bár ki tudja mit takar az az amii. ^^ Mindenesetre D3-ig aktivizálom magam, aztán ha jó lesz a holnapi felhozatal még tovább is. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #21393 üzenetére
Wintertide mennyi? Ill mit tud a másik aff?
Frost deckbe kellene.A shadow-natur lesz a ful op szerintem.
-
válasz
phanzetomox #21393 üzenetére
Én meg építhetek új deck-t, ezt mire kifejlesztettem volt vagy fél év
Haver acc-ján játszok mostanában stone deckel,egész jó. Kíváncsi vagyok milyen lapok jönnek
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #21382 üzenetére
Ott is lesz hamarost pvp. Ott is lehet egymást idegesiteni melyik kari op.
Apropó dio3-ban lesz 4v4? -
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #21369 üzenetére
Próbáltam azt is....semmi....kipróbáltam mindent ,ennek annyi...Rank:marad a dijabló...Nah bentvok,a mailcímet is töröld ki,írd be újra,úgy enged be...
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #21348 üzenetére
Rengeteg emberkét ismerek én is(pl Khing,Roborumble,stb),akit látok,néha benéz van-e változás,látja nincs,lép is..azért meg lehet nézni a rankedet is olyan játékosok herok,meg feljebb,akiknek esélyük se lenne,ha az "elit" játszana...mert min a top 10 nem játszik!!!a top 100 ből meg sztem talán ha 20 tolja..
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #21307 üzenetére
én most telepítem alig várom hogy kipróbáljam, aki ott lesz vegyen fel battletagom: Rankerz#2601
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #21283 üzenetére
Akkor régen játszottam 2v2-t.
[link] azért rakom fel mert elegánsan lecsiterezett. Elvileg ruller az ember. De sok naturét nem láthatott. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #21280 üzenetére
Nem sok dancert láttam 2v2-ben.
-
babatag
csendes tag
válasz
phanzetomox #21280 üzenetére
Már az egyiket elvitte, a másikat most passzoltam el. Már csak a Razor keres gazdát
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #21248 üzenetére
Ellenünk nem lámultak egyáltalán, mondjuk nem is adtunk nekik rá esélyt.
(#21249) gergomester Részben.
Én úgy értettem hogy mindkét oldalon hiányoltad warpot, az ő részükről csak ezért nem írtam mert már hosszú volt anélkül is a post. ^^
Ők is nyomtak pár jól eltalált warpot, bár sokszor nem tudták használni mivel ahol tudtam evoztam hogy azt megakadályozzam.(#21256) Zotya21 Big thx. Végre felnőttem Mesteremhez.
pvp 1 es az semmi, az a kemény mikor tutorial deckel vernek el. ^^
Nem, nem engem. -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #21177 üzenetére
Örülök hogy mindenki figyel, s véletlenül sem az ellenkezőjét olvassa annak amit írok. xD
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #21170 üzenetére
hát ezaz én mienst elértem a fury rangot kb 1 hónapig a pvpv/játék felé se néztem
igazából engem mind a 2v2-be meg az 1v1-be is ez a saját stílus kialakítatlansága idegesít...
engem idegesít h pl bandit decbe a nc meg azt a láma darkelfet kötelző vagyok használni...
nc-t talán ki is elhetne váltani a spearmennel de a darkelfet?
az egy annyira op.univerzális lap h nem igaz h nem nerfelik szét...
legdurvább h a képessége oylan erős h sok esetbe több értelme van nc-t spmaaleni mint realis countert.. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #21167 üzenetére
én banétól nem bírtam még tovább lépni.
vagyis igazából vmiért fury rang engem mindig elriaszt a játéktól -
babatag
csendes tag
válasz
phanzetomox #21149 üzenetére
Szerintem leveszik, mivel ők a farmra hivatkoztak, hogy azokat akarják megszüntetni. Miután új promót ad a refferer program, így már grinderrel nem lehet farmolni.
De ha mégsem szedik le, annyi erővel az összes promóra tehetnének blockot, de akkor meg az lenne a logikus, ha mindenki kapna mind1ikből 1et. Bár ez lehetetlen, de eltudnám viselni, ha nem kellene megvennem a kártyákat és upgradelni
-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox #21143 üzenetére
Jó.. figyelj a magamfajta csóróknak 7db is sok.
-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox #21143 üzenetére
Én gyűjtő vagyok!
Most örömmel nézem azt a rengeteg tojást a kollekciómban.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #21121 üzenetére
De videjót akartam csinálni belőle....leginkább az miatt raktam újra a gépem....
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #21119 üzenetére
Ami idegesít,újraraktam a gépet és elfeledtem kipipálni,hogy vegye fel a repeket....pedig olyan meccset nyertünk....vidit akartam belőle csinálni...
-
K3NZO
senior tag
válasz
phanzetomox #21080 üzenetére
Akkor lehet jobban járok, ha a 250 pontot az egyszeri kártyákra költöm, mivel akkor az gyakorlatilag 250db random lap amiben lehet több jó lap lesz?
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #21075 üzenetére
persze mivel a multkori patchel természetesen raktak fel bugot is XD
mindig igy megy hála isten
pedig utána még gyorsabb is ovlt a játék betöltés meg iylesmi a bootstrapper i hamarabb töltött
-
válasz
phanzetomox #21073 üzenetére
Oke
-
koshie
csendes tag
válasz
phanzetomox #21066 üzenetére
Meh,
Ez a Zoli gyerek tényleg eleg vicces, eleg érdekes kép formálódott róla a fejemben eddigi hozzaszolasok alapjan de ne húzd fel magad rajta.
@zoli te meg gondolkozz mán el rajta h ez mégiscsak az internetz és baromsagokat beszelsz
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #21059 üzenetére
Nagyon tré a helyzet ezen a héten, kezdek belefáradni
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox #21056 üzenetére
Nem fogunk az fix, mert már ezerszer robált átvágni másokat is hasonlo álnevekkel. Viszont azt a hamis bizonylatot én megnézném szivesen, mert ahhoz akkor valamit nagyon profin kellett csinálnia. Amugy meg szerintem annyira kibeszéltük már ezt a 6k bf lopást, hogy mások egész acc-lopásainál nem volt ennyi részvétnyilvánitas.
Bocs, ha rosszmájunak hanzott, csak azt hiszem mindig is te voltál, aki az egyik legdrágábban adta a bf-et. Az is biztos, hogy éppen elég pénzt kivettél a játékbol, tehát marha szemét a srác az fix, de könyörgök probálj meg ezen tullenni mert fognak ennél még nagyobb pofonok is érni az életben.Ésakkor most jöhetnek vissza a hujjogások.
Miki: majd kedden beszélünk, mert ugyan a lapokat nem sajnálom, amiket adtam az emberkének, de mi skype-on szoktunk egymással beszélni meg nagyon sok segitséget kapott, ha ezek után átvert na az elég nagy csalodás lesz sokunknál.
-
válasz
phanzetomox #21056 üzenetére
Az szép
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #21053 üzenetére
Folyamatban.
-
K3NZO
senior tag
válasz
phanzetomox #21050 üzenetére
Igyekszem csak sajnos időm nincs rá
Van egy pár 2 fős pálya amit szeretnék megcsinálni. Tud nekem ebben segíteni valaki?
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20997 üzenetére
már megy a szeró gyere oda offolgatni
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20995 üzenetére
profi sakkozóhoz van szerencsém, ugye? : D
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20993 üzenetére
Házsártos vénember lesz belőled hallod e
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20990 üzenetére
jó már neked hogy a világsztárokkal focizhatsz a gyakorlatban xD
Góóóóóóóóól -
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20988 üzenetére
nézd a meccset töki : D
Barcelona vs Milan bajnokok ligája
-
fantom922
aktív tag
válasz
phanzetomox #20934 üzenetére
Ja, miért Ricsi nem indult?
Na de már mindegy is, a lényeg, hogy ne civakodjatok gyerekek
Murdeer:
buff
buff
nerf
nerf
nerf
nerfWhite rangersen lehet vitázni, de fal tetején nagyon durva tud lenni... vagy több oldalról, 2v2-ban... Nem tom. Esetleg úgy nerfelni, hogy valamely tulajdonságát erősítjük. Lássuk be gyenge, csak speckója jó. Speckót nerfelni picit és megerősíteni.
De most látom te meg is tervezted már xD
-
fantom922
aktív tag
válasz
phanzetomox #20915 üzenetére
Igen Ricsi szólta le smokegyurit, mert azt írta hogy ezek a meccsek szarok, ha visszaolvasod. Kicsit feljebb, mint az én visszaolvasásom kéne
Ezért gondolom, hogy jogosan háborodik fel, ha inzultálják. De, ha nem találod meg bemásolhatom ide, várj.
Megnéztem a 4 feltöltött repet. Kritikán aluliak voltak szerintem.
Ha smokegyuri nem a házi bajnokságos meccsre gondolt, akkor Ricsi nagyon benézte és akkor tényleg nem volt igaza. Mindenesetre erre kapta fel a vizet
A "nyalogasd a golyóimat" Gyuribától vette
Egy szóval szerintem a visszasértegetés helyett egy elnézést kérekkel egyszerűbb lett volna elintézni, mind smokegyuri, mind Ricsi részéről...
-
babatag
csendes tag
válasz
phanzetomox #20928 üzenetére
Már nincs fent a kártyád....a nép azthiszi h az összes promo eladhatatlan!!! megprobáloma danceremet eladni jópézé
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20921 üzenetére
És ki adta a tippet na ki?
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #20919 üzenetére
Hát ezt nem értem elvileg mindkét lapra vonatkozik amit válaszoltak, de a grindert be tudom tenni ahba.
-
mikibm
csendes tag
válasz
phanzetomox #20861 üzenetére
nekem is eltünt 4k 1 trade folyamán közbe ki is fagyot !!
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20870 üzenetére
Sok dologban egyet értek veled. Mobilról sajnos nem nagyon lehet szerkeszteni amit írok ez is igaz. Valamit ő kezdett el engem oltogatni ha visszaolvasol egy kicsit én írtam amikor tévedtem és írtam neki, hogy bocs. Ennél többet nem tudok és nem is akarok tenni ez ügyben, de ha valaki "beszól" azt nem fogom hagyni ezt pedig neked kell megérteni. Az a baj aki régebbóta van itt az kifejtheti a véleményét mindenről én pedig aki itt a fórumon "újabb" vagyok bármit mondok az okoskodás. Ez azért elég visszásan jön ki. Témát amúgy én lezártam ingame meg egy db ignore val megoldottam a barátod szóval részemről ennyi.
Ui.: azért a meccsemre beszólt
pedig semmivel sincs magasabb rangon egyikünknél se jelen pillanatban
Steert destroyer én meg sajnos nyertem 1 mecset szóval most reaper lettem.
-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox #20890 üzenetére
hát remélem is mert az ilyenre kicsit alergiás vagyok
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #20877 üzenetére
Égnek áll az öklöd.... hmm, mennyit nyomsz fekve?
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #20865 üzenetére
xD Hat, amik itt mennek mostanaban, hajam egnek all
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20850 üzenetére
Nem értettem - múltidőben - ... Peti elmagyarázta és megmutatta unranked 1v1 en... ez gondolom bonyolult lehet... és ha azt mondja nem használja rankeden akkor valószínűleg nem is teszi.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #20850 üzenetére
Mivel DEBIL
1 dolgot nem értek:honnan ismered a taktikát,mikor állítólag Peti hónapok óta nem használja...most akkor itt valami sántít...
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20835 üzenetére
Petivel 2v2 zni szoktunk és ismerem a pörgetős deckét mivel írtam, hogy nekem is megvan, de sose használtam.
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox #20839 üzenetére
Teljesen igazad van, azért is mondom, hogy hagyjuk azt a szegény visszapörgetést, talán majd kezdenek vele valamit egyszer. Sajnos messze nem tökéletes a balansz, így a legjobb amit tehetünk, hogy felhívjuk a figyelmét erre a fejlesztőknek is. De addig is használni minden lapot lehet, ami a játékban van, még ha ez sokaknak olykor nem is tetszik.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #20839 üzenetére
Nem hiszem. De ha mégis, küld azt a fránya swampot.
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox #20835 üzenetére
Azért az tény, hogy phanze nem egy rossz játékos. Visszapörgetés egy érdekes kérdés, szerintem hanyagoljuk is, föként, hogy már Peti is bizonyitotta, hogy nálküle is ott tud lenni ahol most van.
Ricsi, jo fej vagy, tudod, haverok vagyunk, de igyekezz elöször átgoldolni a mondandodat, hidd el kifizetödö ha kicsit diplomatikusabb vagy. Néha nálam is elpattan cérna, de igyekszem lehiggadni és utána ugyan azt a véleményt egész máshogy tudom megfogalmazni. Ez aproságnak tünik, de itt a virtuális világban csakis a megnyilvánulásaidbol itélnek meg. -
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20804 üzenetére
Már bocsánat, de
1. Nem hozzád beszéltem
2. Te is csak elméletben vagy pro gyakorlatban mások tudásából élsz 2v2 ben
erről ennyit...
Ui.:
3. Az h nem indultál a te dolgod és szíved joga csak ne jönnél te is ilyen sz*r kifogásokkal legalább.
4. Nem tudtam, hogy itt elméletben mindenki pro lehet, de ha én mondok bármit az okoskodás. -
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20785 üzenetére
Ès neveztek is?
Az h mit tudtak régen nem feltétlen mérvadó szerintem. Régen sok lap máshogy működött. Nevezni is nevezhettek volna hogy ne legyen annyira kritikán alluli a sok rep. Bár nem tették. Persze lehetnek ettől még jó játékosok nem is állítom hogy nem azok, de ez nem a múlt.
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20774 üzenetére
Nem hiszem, hogy az első lennék aki használja innen.
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20766 üzenetére
Szerintem azt hívja szétszedèsnek hogy jobban játszik t1 en de képtelen megakadályotni az ellen t2 jét. Engem ja szétszednek nállam azt jelenti h nem hagy esélyt az ellenfél t2 re se
-
törölt tag
válasz
phanzetomox #20703 üzenetére
Átdobsz nekem 3 -mat, csupán csak úgy, miért ne alapon, hogy tudjam fejleszteni az enyémet.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #20701 üzenetére
Szerintem nem érdemes eladni, u0-san beüti az u3as aktivált képességes grigorit.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #20689 üzenetére
Jelenleg még senki nem tud semmit. az se tuti hogy megmaradnak lapok.
Az ősszel kiszivárgott lila affos soulhuntert is visszavették, igaz utána a patch fixben betették deckbe.Szal meglehet az 1bfpből származó lapokat is törlik, viszont jönnek az amii boosterek.^^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- SzoftverPremium.hu
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest