- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
kovsol #21606 üzenetére
Nem értem , hol mondtam hogy az Ea-nak hozza ?
Szerintem valamit igen félreértettél.
A dio3-al azért éri meg foglalkozni mert az kasszasiker lesz, a battleforge meg egy játék ami szép lassan a feledésbe megy, de legalábbis pénzt már nem nagyon hoz. Az Ea is inkább olyanba fektet ami pénzt hoz mint a diablo3, de nem a diablo3-ba remélem ez igy már visszajött.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
kovsol #21550 üzenetére
roots+ lila spirit hunter ( átlő a life allat), 3 lyrish home soillal támogatva + frost bite ha van, ha unholyt rak rá akkor coldsnap és ütöd tovább.. ha csak life van rajta malac és vársz míg lemegy, jah és ha van lightbladed akkor azzal magadrahúzod és sétáltatod, a lyrsh a leghatékonyabb mivel xl counter, legalább 3t rakj le belőle minimum
-
Cr4Zy
tag
válasz
kovsol #21480 üzenetére
Az új lapokról csak annyit tudok, amennyit TBO március végén mondott, hogy "nem valószínű". Azaz nagy valószínűséggel csak akkor lesznek, ha lesz új kiadás, amit pedig a kis érdeklődés miatt nem hiszem, hogy gazdaságos lenne megcsinálni a játékfejlesztőknek. Szóval 95%-ra mondom, hogy egy új kártya se lesz az elkövetkezendő 1 évben, s ha akkor lesz, az is csak a játék születésnapja miatt lesz.
-
-
Volgafan
senior tag
válasz
kovsol #19840 üzenetére
Harvi azon lapok kevese,amin se nerf,se buff nem volt..
Gyuri:mutass már olyan lapot,ami szted nem op?tudom nature nem az,de azon kívűl?Miért baj,az,hogy csak megy és lő?RPVE-t mindenki tokenért tolja,nem azért mert szereti...ezért kapják be,hogy nerfelték a wheelt is(tudom op lap..)
-
-
zoli.22
tag
válasz
kovsol #13906 üzenetére
Jövő héten szerintem minden nap leszek hét közben.
12 körül szoktam felmenni, és 18-20:00-ig tudok lenni, persze nem egyfolytában. Ha itt, vagy a játékban rám írsz, akkor azt nagy valószínűséggel észre fogom venni ebben az időben. Sokat üzletelgetek a kártyákkal, szóval legfeljebb le van téve tálcára a játék.Nevem a játékban: HZoli
(Emberek, nem gondoltam volna, hogy valamikor én 6000 bfp-t kapok a promo harvesteremért, és állítólag még így is olcsón adtam! ha belegondolok, hogy anno mennyibe voltak ezek a lapok.
)
-
AlyArkhon
őstag
válasz
kovsol #13602 üzenetére
Ha gondolják-játok csinálok egy szobát saját jelszóval a topic részére a dragston.hu team speak 3 szerón .
Évek óta üzemel már Kovsol is ezt a szerót említette , és a szoba megléte is biztos amíg igény van rá . Egy barátom üzemelteti én meg csak felügyelem + használom .
Tegnap Star Craft 2 team buli volt és felhívtak skypra kommunikálni éshát mit is mondjak , használtam már pár programot beszélgetésre de a skype igazán kitesz részemre a nemtetszésért. Azt mondták ezek a nagy skypeosok hogy nem lehet rajta beállítani senzit, ezáltal egyfolytában nyitva van ugye , és elég ha egy emberállatnak szar a mikrofonja máris mindenki élvezi a folyamatos zúgást búgást recsegést hányást stb ... Ennyi szerintem bőven elég ahoz hogy az ember valami normális programot használjon inkabb pláne játékra hol közvetlen módon is lehet egymásnak írkálni .
-
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
kovsol #13177 üzenetére
én úgy fogalmaznék, hogy változó, hogy épp melyiken van
amire engem, meg még egy jó pár BF játékost tett, azon épp nincs, most reggel jött az első hydra
vagyis csak később tudjuk megszerezni, mint azok akiket szerencsésebb helyre tettez persze nem változtat azon, hogy ingyen lap XD
-
-
stinger1993
csendes tag
válasz
kovsol #13066 üzenetére
Az nem az ő saruk, hogy a szolgáltató trehány és/vagy béna. Ilyen weblapot se most láttam:
http://www.fibernet.hu/index.php
Persze hogy keményen tolják, mivel manapság a micropayment felállás a nyerő - maga a játék ingyenes, de jobb itemek/skinek/stb. pénzbe kerülnek / sok pontba amit pénzzel lehet megvenni. Nem sok pénzzel, de mégiscsak pénzzel, és ha elkezded, nem számolod meg pontosan mennyit költöttél rá.
Szóval az nekik közvetlen bevételkiesés, ha nem tőlük veszed a pontot.
edit: Honnan követhető le az ebayes vásárlás? A seller szerint ingame mailben kapod a pontot, meg kell adni ebayen üzenetben az IGN-t.
-
-
-
Razuel
aktív tag
válasz
kovsol #13034 üzenetére
3-as pozícióba egy werebeastel húzol egy wellt a bázisodnál.
Aztán falat húzol és odafutsz a hajóhoz.
Felépíted az összes well-t aztán 3 fire orbot húzol.
Idézel a kezdő bázisnál egy wyrmet szétszeded a bázist az úton ami a hajóhoz vezet.
Reksz ide 2 Emberstrikert + 1 Magma Hurler + Primal Defender és a wyrmet felküldöd az észak keleti oldalra. Mindig ahogy visszatölt a wyrm idézd meg és közbe szétvered a 2 bázist északon. Aztán mehetsz át a másik oldalra a többieknek segíteni. Ja és közbe a hajós bázis fölött van 2 well oda is raksz 2 ember + 1 magma-t és ezek a game végig fogják a bejövöket.
Tökéletes taktika.
Igaz néha vannak idióták akik kilépnek/lámáskodnak/orbot lopnak, de rájuk kell ordítani aztán lesz ami lesz. Egyedül is meglehet csinálni a mappot, max 10 perccel többe telik. -
Razuel
aktív tag
válasz
kovsol #13032 üzenetére
2-2-2 bad harvest mind a 3 accal, minden célpontot szétszedve + a fő accal mész 1-1-1 dif1-es 2p-es mappot. 3 max 4 óra alatt megvan. Én egyedül szoktam laptop+gép komboval amúgy.
elbulizásnál nagyobb pénzkidobás nem létezik:
De legalább jót szórakozok, csajozok, dance-elek és elfelejtem a hét elején tanult vektorok/alterek/dimenzók anyagot.. -
-
-
kovsol
titán
válasz
kovsol #12996 üzenetére
kifutottam a szerkesztésből, mert ha t3 ra hívsz egy shadow orbot, T4 re mehet grinder helyett a lost spirit ship ami rPvE-re meg szerintem jobb
de én még nagyon új vagyok ebben a játékban, de azért szeretem a lapokat nézegetni, van hogy egy órán át csak weblapon lesem melyik lap mit tud és azon agyalok mivel lehetne kombinálni
-
Zotya21
senior tag
válasz
kovsol #12992 üzenetére
hát a mot is csakvészhelyzetbe használom az az igazság
meg azé nem frost sorceress mer azis csak power csökkentésre kséztet a 20 as pajzsal
t1 be meg több hp a kékbe és power meg 50 nem 75meg azért vanak t4 en dupla kártyák mert igy több van belőle és egyik erre jó a másik arra gemeye is két külön képesség
ice barrier se kellnekm
De mondjuk sztem férreértettem amit gondolt mer és rpve -t gondoltam
pve az kb ugyanez csak 1-2 torony meg 3. orbra ashbone pyro anyival elis van intézve a 3.
itt defense towert cserélgetem a barrierrel
grindernek meg nem nagyon kell heal t4 re meg amugyse
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kovsol #12967 üzenetére
Az én változatom, elég sokáig ezt használtam kisebb módosításokkal:
T1:
Forsaken
Nox Trooper
Dreadcharger vagy Nightguard
Phase tower vagy Lifestealer
Offeringesetlenként:
Motivate
Nasty SurpriseT2:
Lost Shade
Skyelf Templar
Coldsnapesetenként:
Darkelf Assassins
Shadow Phoenix
Unholy PowerT3:
Lost Grigory
Lost Vigil vagy Fallen Skyelf
Amii Monument (na ez nem fog kijönni a BFP-ből...)
Church of Negation
Soulshatteresetenénk:
Kobold EngeenerT4:
Rifle Cultist
Lost Spirit Ship
Lost Warlord (vagy Overlord) -
Sousuke90
aktív tag
válasz
kovsol #12967 üzenetére
először akkor a sablon dolgokkal válaszolnék:
-olyan paklit nem fogsz tudni összetenni, ami mindkettőre igazán jó (apró módosítással sem)
-amíg nem experten mész PvE-t addig szinte bármi jó
-expertekre érdemes mapnak megfelelően paklit összerakni, mert nagyon meg tudja könnyíteni
-lost pve pakliban a húzólap a spirit shippvp-re teljesen jó szerintem linekiller paklija
hogy pve-re írjak valami konkrétat is, itt az egyetlen olyan paklim, ami tényleg csak shadow/frost (vedd figyelembe, hogy ezt Behind enemy lines expertre készült, szóval kis módosítás mindenképp kell neki ha általános használatra akarod; valamint biztos van jobb lost soul pve deck is)
dread
forsaken
nox
NG
offering
lifestealerlost converter
time vortex
ice barrier
home soil
construction hut
skyelf templar
coldsnap
lost shadeamii monu
necroblaster
vigilspirit ship
rifle cultistez mondjuk tuti, hogy advanced-on maptól függetlenül megállja a helyét, és nem drága (leszámítva az amii monut; dreadet meg leválthatod wrathbladesre, ha drága)
-
Zotya21
senior tag
válasz
kovsol #12886 üzenetére
hát jah nem nagy durranás de aza wintertide vagy mi oylan 245 ér ment el a sunken temle is 90 meg a fantom lord is 170 körül meg még volt aza kék dárdás csaj azis 45 meg frost sorceress 20 aggressor 25 ezmár
595 ha jól számolok
és 500 ért veszed
hát meg az apjara ha elmegymás : basszus megvan a wheel eddig senkinek nemvolt legtöbbször 9 es bg -n mostmeg 3 nak is volt velem együtt XD rakom le lennvolt má 5 erre egyik benyomja az attot nah mondom akor védelem erre másik aztis akor regen marat erre gyorsan nyomtt egyet aztis amikor nekem lennvolt már 5 XD szal dönthettem le az egészet
máskor meg örülsz ha raknak 4-5 öt XD mostmeg votl 15 -
TazLeacher
nagyúr
válasz
kovsol #12793 üzenetére
Nem tudom milyen a support, mert még nem volt velük dolgom, de ennél biztos jobb, mert itt egyszerűen nincs. Mari néni ül a gép előtt, és mindenkinek ugyan azt válaszolgatja. Először, másodszor...ötödször is. Nem olvassák, amit írsz, nem érdekli őket a probléma, megkapod a fix választ. Arról nem is beszélve, hogy én ott adtam fel, amikor már 2 napja nem tudtam bejelentkezni a support oldalra. Ha X órán belül nem válaszolok, megoldottnak tekintik. Kössz, de hogy a rákba válaszoljak, amikor e-mailben nem lehet, a supportra meg nem tudok bejelentkzeni.
-
ChromeX
addikt
válasz
kovsol #12729 üzenetére
világ életembe 4főst nyomtam, sokal izgibb mint egyedül vagy ketten. meg itt ha 4 ember van aki monjduk ismeri egymást akkor öszelehet igazitani a deckeket. nekem most a kedvencem az hogy fire, nnature, fire, nature, 4orbon wheelek, és elindulok 1 abo-val nagyon jo kis lap és én szeretek spellel irtani + (srine of war alap igy kb isntant viszajon a power amit a spellre költötem) egyre tobb abo-m van ha abbol van 3 és elnyomom a 3 skiltt egyszerre oylan szépet sebeznek körbe irtják a népet.
a másik amit szeretek a pure fire, az piros batariel váá nagyon oszt ha beenragel. dölnek el mellete a unitok
az a baj hogy azon nincs charge a tobbi fire t4 meg nem igazán ide valo.
de van még vagy 4 bg-s deckem mindegyik más.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kovsol #12572 üzenetére
Bonyolitod. Rányomod, fertőz. Ha az unit belepusztul megy másik cp-re és fertőzi azt. Persze az új cp-re szintén maxot fertöz. Ha az unit nem hal bele ráfertőzi a maxot és tovább áll.
Használata egyszerünek hangzik bár nem az. CC kell mellé rendesen és olyan dolgokra érdemes rányomni amit hamar megöl. Mert a cc lejárta előtt tovább terjed. Ha az ember ügyes 3 unitot is lefertőzhet. Nagy adok kapoknak kell lenni, hogy 6 unitot végig fertőzzön.
Alkalmas még egy erősebb unit gyegitésére is. Mert a 660 sebzést pikk-pakk beviszi. Ráadásul spel így nyomja a voidot (wildfire effektus). Valamint instant öli (jó körülmények között a skyfiredrakét). A legjobb dazzed unitokra, ott instant kill. -
fantom922
aktív tag
válasz
kovsol #12569 üzenetére
Parasita: Epidemic – parazitával fertőzi meg az ellenséget, mely másodpercenként 60 életerőpont veszteséget okoz neki. 10 mp után a parazita átmegy egy másik célpontra 15 m-es távolságon belül. Összesen 4 egységet sebezhet meg, de a parazita eltűnik, ha nincs több célpont a közelben. 20 másodpercenként használható.
Az az egység nem sebződik tovább amiről átment, mindig csak 1-et sebez, ezzel még kiegészíteném OnSeT művét
(amiért még mindig nem tudunk elég hálásak lenni!)
-
-
G4ga
őstag
válasz
kovsol #12538 üzenetére
azet soxor fordult az elo velem is hogy random playerekkel toltam mapot adv es experten. crusaden pl anno nagyon sokat toltam experten token farmot. mivel rovid paja ( fix idon belul bekell fejezni ). belepet egy kezdo jatekos, nem basztam ki ahogy alt masok. leirtam mit csinaljon azt go. ijen meg bad harvest is. par nappal ezelott egy egy 4fos random brigaddal vegig toltam a 3szintet. mikor meglattak hogy dreadchargerrel elfutok a hajohoz, irtam nekik hogy vedjek a bazist engedelmeskedtek mint a pinty. persze vannak neha ertetlenek.
-
ChromeX
addikt
válasz
kovsol #12538 üzenetére
hát azér ha mákod van kaphatsz egy olyat aki tudja mit kell csinálni advon lehet nem de expertre oylan megy aki azért vágja. az abaj hogy látod két emberbol az egyik pihen mer nincs mit csinálni semmi értelme nem lenne hogy mind2 ember t2 lenne.
sok iylen map van sajna(?). de régen emlékszem amikor én voltam az aki nézte én is élveztem
-
TazLeacher
nagyúr
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
kovsol #12520 üzenetére
Jó neked, kár h reggelente nemtudok játszani
Tegnap este se tudtam sokat lenni, de azért tudtam játszani Onsetel persze meg is ölt a rageclawoskkal, ááá most azokat gyűlölöm a legjobbanAztán próbáltunk volna 2v2-t én+Onset vs Gyuriba + MrBonsai(vagy kicsoda) Onsetet kidobta a játék,végül Gyuribaval 1v1ztem persze meghaltam, remélem legközelebb máshogy lesz
Egy kicsit korábban pedig rankeden összerakott én+Zotya21 vs Poppiiiika + Szufla ( én akkor egy másik karival voltam,pure fire)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest