- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
ezé jó fire mellett mert ott bannerek mellett szarrá lehet szivatni az ellent evo nélkül is, de akár sandstorm is.
amúgy viszont ja védekezésre jó csak szinte persze még ott is be lehet zavarni, mivel nem instant az idézése.
puréba pont ez a baj vele jh nicns mellé elég support, míg pl nature,fire nagyon jól supportol mellé.
-
Murder3
addikt
na jó, de mikor a do bent van nem igen törődhetek a parazitákkal.
mondjuk nem értem miért az egységeim támadta, logikus magyarázat max az lehetne rá, hogy koc-al úgyis irányíthataln lesz ha használom a képességét.
de eleinte azt ütötte aztán ment az egységeimre..de mondjuk som mellett mind1 igazából mert nem veszít ezzel semmit.
hisz egekbe verte a voidját.mikor lejött az aby és az orbja állva maradt mind1 volt ott már ő is tudta h elvesztettem meg én is.
azt csak aoc-val lehetne de azt én nem használom-hát pont naturéhoz igen erős egy olyan egység amit instnat felhealel az ember 80-ért és még nem is 1x hanem 3X kell megölni mert utánna több lesz belőle teljesen ingyen. amiekt szintén vissaz healelhetsz
-
pachito
őstag
Hat, nehany megjegyzes:
1. Az a hp/sebzes + power ugye csak placeholder?
2. Vegulis miert ne illene a Tuz Skylordja a Shadow deckekbe
3. Ezek helyett a legendary t3 xl szutykok helyett mar johetnenek erdekesebb lapok is...Cyrian, Mo sztem boven eleg, sok is plusz egy rakas t3 xl egyseg a szinek lapjai kozott...nem kellenek, persze ez csak sajat velemeny.
-
phanzetomox
őstag
-
phanzetomox
őstag
Te tudod
Most is csak elkezdtem olvasni a válaszod, és vááá (FIGHT) már zavart
Lehet csak én vagyok allergiás az ilyen emberekre, a későbbiekben megpróbálom figyelmen kívül hagyni az írásaid és akkor nem húzom fel magam = nem kerülünk összetűzésbe
A vírusos részt nem értettem pontosan, az most nekem szólt ?
Rankerz: Ez egy ilyen világ most
Bár én kifejezetten szeretem ha elmegy, akkor ki tudok bújni önakaratomon kívül a munkámból, és nincs is feelingesebb dolog mint gyertyafényél rajzolni vagy verset írni
( igaz, azért a zene hiányt megérezném úgy félóra után
)
Pachito: Ezt most mire mondod ? valaki hozzászólt a témához ?
-
Cr4Zy
tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből...
Szóval ha vesztünk, akkor én megkaphatom Hirooo-t, vagy ArkticDog-ot, esetleg a B csoport 3. helyezettjét, azaz Discpled-et vagy perfion-t. Te SoG-ot, Saintfighter-t, és a G csoport 2. helyezettjét, azaz Shooter Subush, vagy esetleg TheRoccatman közül az egyiket kaphatod meg. Valahogy nem irigyellek téged sem, még a vesztes ágon se lesz könnyű meccsed, csak ha Subush jön képbe, bár kétlem, hogy legyőzné SaintFightert...
-
gergomester
tag
Ne foglalkozzál már velük!! én is kiraktam a videót ahol visszapörgetéssel vertük Hirooékat!! Annyira nem érdekel h ki mit gondol!! lassan már minden pakli meg lap OP. lesz!! minden taktika Noobság meg láma...!! Az a nagy helyzet h mindenki a saját kedvencét védi és az össze többit fikázza, szerintem meg mindenki játszon amivel szeretne, mert ez a játék erről szól!! És mondtam már de ha nem tetszik vkinek akk mennyen aknakeresőzni!! És ezzel nem Petit védem, de ami itt is megy néha meg a hivatalos fórumon...
Merdarogh jó játékos, de én láttam a repet és szerintem nem jobb mint te szal még1szer ne foglalkozz senkivel!! -
OnSeT
őstag
Ezt a frissítéses témát én nem így látom, táblázat szerint még nincs egy pontom se...
Mi csoportunkba is jönni fog vszeg 2 új player. az első round meghosszabbításra került egy nappal.
(#19990) Gyuri27 nem tom hogy egy topicot olvastunk-e de amit én néztem ott többségében a lost soulshoz kapcsolódó lapokat említik. nasty, shatter, vigil, voidstorm nagyon úgy néz ki hogy ezek bent lesznek a top10ben ^^
egyébként eredetileg a top3 lapot akarták csak módosítani, de mivel nagy volt az aktivitás azért felemelték ezt a számot 10re.
(#19997) babatag Írd le in game nicked ide topicba, s küldünk majd c, uc lapokat.
(#20003) Cr4Zy ha worntől el akarják venni s knockot akkor vigyék le szépen a power költségét 50re.
warlock, treespirit, wintertide, .. . további amii lapok, ezekhez csak annyit hogy adják ki először amii boostereket aztán majd utána nerfeljék/buffolják őket, jelenleg felesleges ezekkel foglalkozni, alig látni őket játékban...
-
OnSeT
őstag
OnSet-Hangfal meccs nem sokon múlt hogy 0:2 legyen. mindez úgy hogy az ˇantiHangFalˇ deckel játszottam
yrmia többet nem lesz saját mapom, mind3 meccsen ezt választottam s buktam is őket egytől-egyig.
HangFal: Govnovalj és GEOMAR, róluk tudsz valamit? én még 1x nem láttam őket online, de sztem mrwN és SoG se mivel még nincs rep tk-n ellenük.
sika meg aktivizálhatná magát, az eredmény táblázat F csoport része erősen hiányos, pedig a SilenceOfGod, HangFal, mRwn, OnSet körmeccsek már lementek.
vagyis majdnem a SilenceOfGod- HangFal, meccs elvileg még vissza van, ez dönt majd továbbjutókról a csoportban, ha a fent említett 2 player inaktiv marad.
HangFal meg vagy velem vagy mrwN-el játszik majd egy 3. kört, attól függően hogy 1x vagy 2x veri SoG-ot. -
pachito
őstag
Mivan? Most a victory megint 1 pont, az elobb Hangfal azt mondta, hogy 2? xD Es arrol volt szo, hogy a sorokat kell nezni, es azt osszeadni, nem pedig az oszlopokat...nem ertem, hogy pl iRedy eseteben miert kellene az oszlopokat neznem, mikor a viszintes sorban minden nevvel van egy keresztmetszet...
Ugyancsak iRedynel, ha megnezem a fuggoleges oszlopot, egyetlen x-et talalok, ami az o es discpled keresztmetszeteben van, de ha azt hozzaadom, hogy kijojjon a 8 pont a 6 helyett, akkor discplednek csak 2 marad a 3 helyett. No mindegy, ez nekem magas, nemtom ki hogy van vele.
-
pachito
őstag
Nem akarok kotozkodni, de nem egeszen.
Mondok par peldat:
Dekka 2x-szel es egy karikaval 4 ponton all. Na akkor most, RadicalX-nek szinten 4 pontja van, 2x-szel, karika nelkul ILLETVE Windhunternek is, 2x-szel es 2 karikaval...uhum.
Es akkor meg jojj ra magadtol, hogy ki hanyadik meccsenel tart, mert ugye ez sincs jelezve sehol sem.Kivulallokent nagyon nem atlathato, es egyaltalan nem logikus a felepitese.
-
OnSeT
őstag
Tolnám én csak offline mindenki.
SilenceOfGod-al előbb játszottam, marad az 1 pont
első körben legyalult, viszont másodikban a deck tuningnak köszönhetően már nem volt könnyű dolga. ő kezdeményezte a t2re lépést, aztán 20+ percet toltuk. már aszittem nyerem, de mégse
durván tolja ez a SoG, ráadásul csinált egy spéci decket ellenem, amit rólam nevezett el
(#19946) Cr4Zy
link nemártana, ^^ [link] -
OnSeT
őstag
lehet benéztem
replayek tk-n, már tegnap felrakta mrwN mind2-t egy rar-ban. [link] de amint nézem sika se vette észre, mert pontot még nem kaptunk rá
a meccsen mindketten a saját mapunkon buktunk, úgy kell azt ^^
bár ha nem rambozók az első körben még akár azt is hozhattam vna.Hangfal: a válaszok sorban: pure fire, leszek, az, remélem nem, thx, cs, ok, ok, látom, cs
a kérdésekre rem még emlékszel
-
OnSeT
őstag
hehe, ugrottam 2 kategóriát előre a listen
C csoport? abból mindenkiét tudom
Kyllbuster Fire / Frost
Dechris Pure Fire
LittleVooDoo Shadow/Frost
RadicalX Shadow/ Frost
Buzzeron Pure Shadowsajátodat gondolom nem kell írnom
Dekka beugrott D csoportba ahha helyett. eh mintha nem lett vna elég pure natures eddig is, már többen vannak mint a lostosok.
-
OnSeT
őstag
Sika azt írta hogy a köv. elv szerint alakítja ki a csoportokat :
groups based on ELO will be like:
1. top player
2. expert player
3. good player
4. decent player
5. decent player
6. noob playerNamármost nálunk én vagyok a noob kategóriás. xD
Shooteréknél sztem igen papírforma eredmények születnek.
-
fantom922
aktív tag
Nem tudom mit vitáztok... Egyikőtök sem tudja bizonyítani amit mond csak a szátok jár. Vagy igazat mondott vagy nem. Egyébként attól mert cheater még lehet nagyon jó játékos. Fogadjunk, hogy kedvenc együtteseitek tagjai között is van drogos. Picit gondolkozzatok már
Mint az öregasszonyok pletykáltok
És worldpeace
-
phanzetomox
őstag
Pve-ben csalt, akkor meg azért érdemli meg
De a pve csalástól már csak egy hajszál választ el a pvp-től... akkora kamu a srác hogy na.
Egyértelmű hogy azért nyomta ezt a szöveget mert kisebb gáz ha valaki pve-ben csal mintha pvp-ben. Ez a meg lett hackelve meg nagyon gáz sztem... persze meghackelik, ahelyett hogy lelopná mindenét, még feltesz valami cheatet aztán el kezd pvp-t tolni, hisz kicsit se gyanús ha épp lép fel az eredeti tulajdonos a játék meg kiirja hogy ő már be van jelentkezve...Annyira meg nem nagy játékos hogy bárkinek is szúrja annyira a szemét hogy szándékosan bannoltatni akarja...
-
-
Volgafan
senior tag
Ahogy elnézem,nem olvastad el,amit irtam,mert az amazon és sw között ott a vagy szócska.instant t2ben az a jó,ha az ellen wellt vesz,meg nem védi,ha t2re megy sommal tudsz powerelönybe kerülni késöbbiekben...ha nem mész instant t2re nightguarddal el nem veszed a do-mat..ha te is mész t2re nem feltétlen doval kell menni..T1-en meg mivel cczel,ha nightguarddal akarsz kombinálni?Energi parasitenek mi köze a somhoz?Ep:lehívod,ha már egyszer tud szippantani,jól jársz vele.50ből lehívod,25-öt szippant,fogy a kút és ha meghal,megy a voidba,ami ugye visszajön...A somot arra irtam,hogy az ellen,ha felmegy t2re és késöbb Ő kutat vesz,én somot..na melyik a jobb?Ugye hogy a som..Onnantól kezdve nem rohadt nehéz megfogni,hanem gyakorlatilag a nature játékos tudja elveszteni csak(kivéve,ha Te visszapörgetsz...)
Mostanában nézegettük Krembit,az is csak láma power visszapörgetésből él...valahogy elverekszi magát t3-ra fof és cultist masterekből öli bele az ncket...ha felmegy t3ra, verhetettlen sajna...lehív 1-2-3 esetleg 4 grigorit és hajrá,benyomja mellé az evocatort és ha meg is hal a grigori,benyomja az újjra élesztést,evocator,meg a halott hosszabítást(nem tudom a spell nevét).Emberünknek gyakorlatilag alig van t2-es lapja..Ergo,ha T2-ön nem vered be,már építi T3-at lehet lelépni...
Onset leszel este?
-
Volgafan
senior tag
Orulunk,hogy fajdalmat tudtunk neked szerezni.....nem mindenki olyan pro,hogy tudjon dolgokat...miert kell megint oltani embereket?Tudtommal ez a forum azert jott letre anno,hogy,ha valaki nem tud valamit,fel tudja tenni a kerdeset....Ha zavarnak az itt leirtak(mi debilek vagyunk)ne olvasd el oket,es nem fog fajni!!!!
-
Predatorkill
tag
Soha nem hittem volna hogy valaha ebben a témában gyuribának igazat adok, de tényleg semmi értelme hogy baszogatlak
szal bocsánatot kérnék így hivatalosan, de ugye ennek oka is volt. Abban viszont igazatok van hogy minden szín lámul, régen (mikor elkezdtem pvpzni) erre úgy tekintettem hogy ezek a színek specialitásai. Most ezek tényleg csak noobságok.
-
Predatorkill
tag
Mit csinálok én úgy mint DragonDiablo? A másik meg hogy a 40-45 fő 80%a lámul... te meg az alatt lámulsz
A harmadik meg nem érdekel hogy te kit versz meg és mikor, de egy jót mégis tudok nevetni mikor egy jóval kisebb megver téged.
ui.: Ilyen hosszú regényt ne írj, mert szerintem a felét nem olvassa el senki...
-
Murder3
addikt
egyszerű, kezdjetek el olyan lapokkal játszani amit szinte sose szoktak játszani mert "gyengék" minden színbe vannak ilyenek és kezdjétek el hanyagolni az alap lapokat vagyis ne arra építsetek.
mert jelen pillantba az a helyzet h ez lámább vagy az.
aki meg pl lsotal játszik próbáljon meg igazi lsotal.
tehát nem reaver bombába merüljön ki pl t2 meg darkelf és nc-be.
wanderer,dancer,lost képesség,erre való spell...ja és ezek mellé ne tegyetek be bp-t mert az már megint nem lost.
persze t3-on még így is op a lost, de silver és hasonló fosokat is kímélni illetve a 3 szint.ez után lehet elmondani talán azt h nem láma kombót játszott tényleges lostal.
thesicakaleon példája is jól mutatja h amúgy op módszerrel tornyozik olyan csodálatosan..mert ezt csak abba a színbe lehet és csak azokkal.
ott a cc kész könnyen megvédhető..cannon tower brutálisat sebzel+knock.
és ha az egyszer felépült köszönhetően a bp-knek az életbe nem tudod leszedni+cc je is van ha esetleg sikerülne is majdnem.de amúgyis shadow t2 kimerül abba h darkelf+nc...ennyi
-
Zotya21
senior tag
jah hát a dryad valamiért bejön de ezek fiend szinten mentek XD
és azért nemláttál hurrikánt meg rootot mert ez csak egyilyen pve ből csinált pvp deck amit csak igy unalom ellen használok és nincs se hurrikán se root
hát azt a sadós meccset el is felejtettem xD
soha nem igy kezdek hanem dreaddel de mondom miért ne menjek ugy is 2 szintel feljebb volt nálam
sámánt meg jah ritkán healelt abbiztos
de pont ezért nem tudtam sose archfiend fölé meni mert nem tudom normálisan kezelni az egységeket meg sose figyelek rendesen sehova
az a kömüves kelemen meg asszem talán pvp 10 es ha volt olyat sorsolt be hát ez van
hajlamos vagyok ha ugy érzem hogy egy béna akkor én is elereszteni a gyeplőt
klülönben meg egyiske ment vérre csak játszogatás mert már feladtam a továbblépést mert nem megy
de köszi hogy megnézted őket
-
phanzetomox
őstag
Pachito sem a nyereség miatt vette, hanem mert régóta szeretett volna egy sajátot, sztem van elég pontja ahhoz hogy a nyereség ne érdekelje
Én meg csak segitettem, az más kérdés hogy pachito közben megajánlott nekem 1k bfp-t a segitségemért, de alapvetően nem emiatt csináltam, hanem szivességből
-
Predatorkill
tag
Remélem büszke vagy magadra, grat
a gyerek éppen hogy csak ruler
te meg hogy estél vissza supremere? a múltkor nem azt mondtad hogy a visszapörgetés nélkül bőven megtartanád a legend rankot?
ui.: a visszapörgetés sokkal könnyebb naturral, bármilyen egység jön, 1 cc addigra felépül és vége...
-
OnSeT
őstag
Aztek szépen ki van dolgozva, egy kisméretű közép centrikus map, intenzív játékmenetel. Eddig ez van az ajánlólistám élén.
Második helyen uro2v2. Minimap alapján a 2v2es mapok 1v1verziói is tetszenek, ( turan, fyre, danduil) de ezeket még tesztelni kell.
yoen egy teleportos fun map, unrankedre kiváló, de nem illik a ranked mapok közé
-
Volgafan
senior tag
Do-t a legjobb elvenni,mert rogton magadhoz huzod....t1 rust splicerrel is csak max,ha nagy a map,akkor tudod megepiteni..kis mapnal,well+splicer,mar halott vagy...rogton azt bontjak el,meg se epul..ens miatt meg nem kell aggodni a legrosszabb lepes a naturetol,ha megfogja a dreadot(de muszaj neki),mert akkor mar teheted is le a frenzys ijjaszokat,ami szetszedi a ww-ket!!!!amugy nyilvan a dryadot kell elsonek kiutni!!!mondjuk mar kezdesnel latszik,hogy nature rusholni fog-e..olyankor en alapbol ugy megyek,hogy dread,nox forsaken nagyon kozel egymashoz(donteskenyszerbe is kerul,hogy ensezzen-e..)igy,ha kelloen egyutt a brigad es netan jon az ens,johetnek a forsakenek es rush megoldva..ha latod,hogy nature nem vesz wellt,te se vegyel,ha o vesz es Te oda tudsz erni,Te ne vegyel,kizart,hogy meg tudja vedni...mondjuk en is Zotyaval ertek egyet drones helyett inkabb swamp,de leginkabb ashbourne..nature mellett a legjobb!!meg se tudjak tamadni,annyi cc lehetoseged van!!!!fathom meg igencsak jo a juggerek ellen..semmit nem tud fire kezdeni vele..
-
Darkzbane
tag
Soul splicert én cserélném egy Phase towerre ha nagy t1 et akarsz játszani ,ha nem akkor egy unholyra.
Nightguard zöld sokkal jobb shadow naturebe. Ugye alapvető tény hogy a shadow affot azért használják elvileg mert csere után könyebb megfogni mivel nem swift. Nos shadow nature nek van root és oink is swap után amivel nyugodtan megengedheti magának hogy zöld nightguardot használjon. Sokkal jobban lehet vele mikrózni a swift miatt
Egy dolog amit én 1v1 shad nature pályafutásom alatt megfigyeltem. XL egység megállítására aoc+root a nyerő, fathom lord számomra totálisan 'hasztalan' ilyen szempontból shadw naturebe. Támadni meg ashbone jobban adja buffolva meg healelve.
@pachito Drones alapvetően nasty-soulshatter célra jó mint silverwind lancer. az hogy milyen L counter hát áltagos,kicsit vézna szerintem.
Parasite swarm ot használják egyesek t3 mon L egységek ellen talán próbáld ki bár én sose használtam 2 nature orbot. Cultist master+Evocator woe volt a fő fegyverem, ami az összes frost spalsh ellen kiváló. ( Ehhez akár lehet csapni t3 mon zöld nether warpot ha veszel el helyet t1 ből)
Hát kb ennyi ugrott be.
-
OnSeT
őstag
nem csak a te gyengéd, az enyém is, igaz én csak nemrég kezdtem amii-val
az említett lapok fele nálam bent sincs, vmi mást kell kitaláljakzöld dryad nagyon alá van becsülve ah-s árakat nézve.
darkelfen kívül még lightblade és grigori tauntja ellen is véd, scavi se tud lassítani, frost bite hatástalan, mauler nem tudja blokkolni a ranged unitokat, ellenséges motk hatókörében is lehet ranged unittal támadni, stb.
szal amii deckben elég komoly egy unit
ha már repek:
amii+pure fire 2v2-k csirkével:
régi "kedvesˇ ismerőseink ellen : [link]
másik csapat, mely ellen csike nem volt szívbajos, már 3-4 perc után mindenki t2n de ő még 10 percnél is t1ezik [link]
t3as nature kukaccal szépen lehet szívatni a népet.
(#19201) ÖregGondar megéri, amennyiben tudsz emberi árban szerezni.
(#19202) phanzetomox nem mondod hogy több is volt
, amúgy engem is megszívathatna így vki hogy küld 19k bfp-t én meg nem tudom átvenni xD
-
OnSeT
őstag
nice
kellemetlen tud lenni ha az emberre rárántják a falat
zöld dryadot érdemes lenne bedobnod, azt kimondottan ehhez a deckhez találták ki, darkelfekkel folyamatosan lehet lőni ha lent van. (nem kábulnak be a gyors lövölde után ^^ )pure shadow ellen milyen taktikát alkalmazol?
-
Volgafan
senior tag
nem 2v2-t nézem......de ha nem nézed mit csinál a másik....úgy persze,hogy lerusholnak,ha kicsi a map,te veszel wellt,Ő nem..ha Ő is vesz bármelyik színt megfomom...ha nem vesz wellt,én se veszek,sztem ez alap...master archers dreadot nem kedvelin annyira..ha bitet tol rá,az már power megint,nekem jöhet a frenzys íjjász,vagy a kövi dread,attól függ,mit tesz le...csak nox,dread,forsaken variálva..wrecker se szereti a noxot..nyílván wrecker ellen nem forsakent teszek le..nincs is annál jobb,mikor a nature ellen a dreadra rányomja az enset,mert jöhetnek a forsakenek...ami itt is alap:azonnal dryadot kell ütni!!!
-
Predatorkill
tag
Sajnálom hogy TBPetit ''még hátrébb kényszerítettem a hero rangról bő 800 Eloval''
Idézet:''hátrébb kényszerítettem Shooterasd-ot és Predátorkill-t (az előbbi enyhén szólva ideges volt ezután) egy bő 800 Élővel...'' Ennyit a taktikádról...És a replay itt.
-
Darkzbane
tag
Shadow nature paklival toltam elég sokáig, sztem pure fire volt a legnehezebb ellenfél mindig is ennek a színnek,nem a lost.
S egységgel érdemes támadni, a lostos általában Darkelfeket hív rá és jöhet a hurrrikán. Frenzys crawlereket oinkolhatod,rootolhatod. Nightguard(ha nem lenne ilyen bugos) bármikor jó reaver vagy mounty ellen. T3 mon akadhatnak galibák ha később mész fel, de egy cultist master+evocators woe kombóval nem tud mi kezdeni vagy egy szétbuffolt egységgel se nagyon. Aoc+root pedig kb minden típusú egységet be tud szedni t3 mon csak ne hagyd hogy az orbodhoz közel történjen a móka az esetleges nasty,shatterek miatt.
-
Predatorkill
tag
Mi az hogy 17 kártyával játszol?? azzal a 3 lappal nyered meg a meccseid nagy részét. Ha ennyire sajnálod azt a 3 helyet akk tegyél be helyettük mást. Az megy hogy összebarátkoztál szép és jó, de fórumon írkálnak ők is egy néhány szépszéget
És az utolsó pedig az hogy
"Én meg a csapattársammal BMMortyr-ral még hátrébb kényszerítettem Shooterasd-ot és Predátorkill-t (az előbbi enyhén szólva ideges volt ezután) egy bő 800 Élővel..."
Ez neked nem sértés???? Gondolkodj már el legyél szíves. És úgy érzem hogy te már vagy elég idős ahhoz, hogy leessen hogy ezzel sok más ember játékát elbaszod. -
Predatorkill
tag
Kurvára büszke lehetsz magadra hogy ilyennel megversz minket!! Örüljél a fejednek azt üljél le játszani normálisan baszod... Megnézném hogy ez a szar nélkül mit csinálnál ellenünk... amúgy meg nem tudsz játszani egyáltalán már nemazért. nemrég még emlékszek h banere nem tudtál feljutni.. most se tudnál enélkül, ja és freemkának meg tejlesen igaza van ez egy bugos szar. A másik meg hogy csak magyarok közt van ilyen aki ezt használja, más ha még annyira nem is tud játszani, nem süllyed le idáig... Mi az hogy 6 well előnybe van, de te szülsz mondjuk össz 200pontból 6-700 pontot. Most mi a frászt csináljon vele?? A nagy képedet meg vakard le legyél szíves mert nagyon nem áll jól.
ui.bocs a többiektől a trágár szavakért de nagyon ideges vagyok...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest