Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy
    tag

A "teljesen egy elemű", azaz pure pakli azért jó, mert ha netán valamelyik orbodat bontanák, garantáltan csak egy orbbal esel vissza, míg ha pl. a Te esetedben már t2-őn vagy és a frost orbot bontják, akkor igazából azonnal mindenedet kiütötték.

A paklidhoz visszatérve:
    Én alapjaiban megváltoztatnám azt, mert túl sok a t3-as XL egységed, s kivenném a paklidból a nature orbot, hogy ne legyen tricolor, mivel t3-on egy veled egyszintű ellenféllel úgyis egymás cuccait fogjátok bontani folyamatosan, és ahogy korábban írtam, ez ilyen kártya-összeállítás mellett elég nagy kockázatot jelent.

Ahogy látom a lost tetszett meg frost kezdővel. Erre egy átlagos pakli hasonlóan néz ki:

T1: ice guardian, frost mage, master archers, lightblade (én a lila aff-ját szeretem jobban, de mindkettő használható), ice barrier, home soil, glacier shell /+ esetleg glyph of frost, de lostben ritka/
    T2: darkelf assassins, nightcrawler, lyrish knight, lost reaver (a piros jobb, bár ezt is vitatja pár ember), coldsnap, aura of corruption, lifeweaving, nasty surprise, kobold trick /+ ha gondolod, akkor stormsinger (bármelyik aff), vagy gravity surge (mivel mindkét aff használható, de a kék jobb)/
    T3: silverwind lancers, lost grigori (azt hiszem a lila jobb, de használható mindkettő) /+ még használható lapok ide: soulshatter, ashbone pyro, lost vigil, meg akár még a tremor meg a ward of the north is/

Új hozzászólás Aktív témák