- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #22771 üzenetére
elment lolozni a sok Lolka-Bolka
(#22772) Volgafan
inkább aktivizálhatnátok magatokat s tolhatnánk a 3v3at.
köv. patch-el jön az ingame map downloader, s végre lehet tolni az új 3v3 mapokon, ha másképp nem is, globalról meglesz a maradék 1-2 ember ami eddig mindig hiányzott. -
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22771 üzenetére
Ez a csapat,úgy ahogy van jöhetne lolozni!!csinálnánk 1 jó csapatot
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #22689 üzenetére
sztem kinti fórumon irt nektek, nem ingame
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22659 üzenetére
Lol. Szövegértelmezés. Csirke azt mondta, hogy shadow egyik legerősebb támadása és naturéval nehéz fogni.
Olvass vissza nyugodtan. Valóban hivatkoztam rá. De vele kapcsán maulerről nem esett szó.
Szóval a csöröddel azt csinálsz amit akarsz. Olvass figyelmesebben.Volga: láttam ezt a meccset. Az ember értelmi képességei nálam ott megbukott, hogy nem jött rá arra az egyszerű tényre, hogy beast tipusú egységet nem hívunk le amazon ellen.
Egyébként nem más repjeivel kell menőzni. Mert stoxx repjeivel én is menőzhetnék.
Szivesen látnék tőled is néhány top200-s meccset. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22657 üzenetére
Csirke fel sem hozta a maulert, vagy nincs bent neki. Vagy neki sem kézenfekvő a dolog.
Onset nem tudom, hogy jön ide.
A 2 mauler + oink vagy paralisis már jobban müködik.
Nem esik nehezemre beismerni ha tévedek. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22655 üzenetére
Naturéval kapcsolatban soha nem mondtam azt, hogy lehetetlen. Azt mondtam, hogy átlag játékosnak nehéz vagy nagyon nehéz.
Bemondásra ritkán hiszek el dolgokat. Főleg akkor ha olyan is azt mondja amit én aki jóval jobb játékos.
Saját rep meg azért kellene, hogy lássam egy hozzám közelebb álló játékos mit csinál.
Nézhetjük napestig stoxx, begingguy repjeit. Mert amit ők megcsinálnak az te vagy csirke vagy én nem csinálunk meg. Hiszen ők nagyon jó játékosok. Megmerem kockáztatni zsenik.
Nem kevés ideig játszottam pure naturéval. Hidd el a mauler dolgot is próbáltam. Kevésbé jó játékos ellen be is ütöttem. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ez 100%-ig müködik és egyszerű. Amúgy nyilván csirke is csak beszél a levegőbe. Ő se próbálta még a mage rusht elégszer megfogni. Meg multkor Peti is csak tippelt mikor nem veled volt egy véleményen. Neked ez nem fura? Ha valaki nem ért veled egyet az biztos, hogy nem próbálta vagy hülye.A lelkemnek nem kell megnyugodnia. Tudtam, hogy igazunk van.
Persze ahogyan mondod mindent meg lehet oldani. Láttam stoxx nem egy videóját, mikor som, ep, do nélkül játszott (volt egy ilyen korszaka, mikor azt állitották, hogy csak ezekkel a láma lapokkal tud játszani). Viszont az, hogy ő megoldotta semmit nem jelent. Mert rajta kivül egy embert ismertem aki som, ep, do nélkül tolta. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22653 üzenetére
Megint személyeskedsz.
Másrészt miért ne láthatnám máshogy?
A múltkori vitánknál is ha jól emlékszem Peti kb egy véleményen volt velem. Akkor is kötötted az ebet a karóhoz. Érdemes lenne picit mélázni ezen is. Meg a mostanin is.
Senki nem mondta, hogy mauler teljesen hasztalan. Annyit írtam, hogy kell mellé cc szerintem.
Az, hogy derribesty mit csinál az egy dolog. Majd ha lesz saját vidi szólj. Megnézem, hogyan fogod a mage rusht.
Mert nekem nehezen megy. De mint láttuk tőlem jobb játékosnak is nehezen megy. persze lehetsz te nagy ász aki az eszét is használja és simán fogod a mage rusht. Igaz te egy sima nc-l is fogod a bandit lancert. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22651 üzenetére
Miért vitatkoznék? Mást állítok. Jelen esetben amit tapasztaltam.
Ha te mikrózol mikrózik ő is. Ráadásul a mage ugye területre knockol. Szóval neki jóval kevesebb mikró kell mint a maulereknek.
Egyébként a flamét és a személyeskedést te is befejezheted. Nálad is és volgánál is látszik, hogy csak nekem tudtok írni. Ő írhatott volna onsetnek. Hiszen onset kb azt írta le amit én. Kétszer is.
Te is reagálhattál volna csirkének is. Mégis engem tiszteltél meg. Pedig csirke is azt írta amit én.
Idézem: "igazából az a pure shadow legerősebb kombója, pure nature sok esetben nem tud vele mit kezdeni"
Te pedig az oink okán flamet csinálsz.
Remélem volga a te helyesírási hibáidat is kijaviíja. Úgy lenne korrekt.Két dolgot vegyünk tudomásul.
Egy: ez egy szakmai topik (valamint mindenki leírhatja a véleményét, tapasztalatát).
Másrészt: Jön csirke. Kb azt mondja mint én. Te pedig kioktatóan, lekezelően írsz (ami szerintem flame) nekem és csak nekem.
Maradjunk annyiban ha csirke szerint is ez a shadow insta t2 legerősebb kombója nature ellen. Akkor csak lehet benne valami. Az is érdekes, hogy még csirke is azt állítja nehéz megfogni. Talán ezen is lehet picit mélázni.
Nyilván lehet fogni a mage rusht hiszen nem instant win. Kérdés, hogy az esetek többségében a shadow vagy a nature jön ki belőle győztesen. Szerintem döntő többségében a mage rush ül. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22649 üzenetére
Ha nem oinkolod őket felesleges lehívni a maulereket. Így meg már túl sok power. Ő meg egyszerüen megint kiteleportál a warppal.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22626 üzenetére
Legyen neked igazad.
Lehet, hogy jobb vagy. Bár mikor az ember magát dicséri az elég büdős.
Az, hogy nem tudom, hogy mi van. Erős túlzás. Sőt téged minősít.
Írhatsz bármit. Okoskodhatsz. Súrolhatod a személyeskedés határait. Te se stoxx, se feagul nem vagy (még sorolhatnám). Azt az állításom meg tartom, hogy power egyenlőségnél nc-l nem fogod meg a lancert.
Itt le is zárhatjuk a vitát. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22624 üzenetére
Nem nem veri be.
Írd le légyszi, hogy hogyan teszi ezt az nc.Az nc sebzése m unitra 1222 a hpja 745. A lancer 1300-t sebez és 980 a hp-ja. Meg a lancernek ott az ls.
Alap esetben az nc tehát nem veri be. Ha tótágast állsz akkor se.
Persze használhatod az nc képességét. De nat affos lancer képességét rányobod az nc-re picit mozgatod és nem éri utol. Azaz megint nem veri be.Ha ezen kivül van más megoldásod, hogy 1v1-ben az nc leveri a lancert add elő nyugodtan barátom!
Mert mint írtam én ezeket ismerem. Ezek viszont nem müködnek. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22622 üzenetére
Pedig nem. A számok nem hazudnak. A biztonság kedvéért ki is próbáltam.
Nagyjából a lancernek lemegy fél hp-ja. Ha a lancer használja a képességét akkor annyi se. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22620 üzenetére
Nem az. De az nc nem üti be az biztos.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22618 üzenetére
Ne a cseh2-t nézd.
A clawler nem üti be a lancert.
Ha rányomod a képességét én meg rátolom a lancerét (nature aff).
Szaladok picit és kész is. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22607 üzenetére
A meccs nem ott bukott. Hanem valahol 10-12 perc környékén. Nem tudta fogni a tremorokat. Csak nagyon sok powerrel és veszteséggel. A pyro lószart nem ér a tremor ellen. De a silver ellen se.
Abba a decbe meg felesleges a baronock. Mivel az xl counter. Azokat meg aurával szépen lehet fogni.
A grigoris eset jóval ezután történt. -
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22587 üzenetére
Mind1 kivel vagyok
Neked meg ott volt Peti
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
gergomester #22567 üzenetére
itt a top 3. is (Bubbalo+Darkfight) most kihasználtuk shooterrel a lost+pure nature legnagyobb erősségét, a lifeos deeponet, breeding mellől érkező főnixeket
[link]
-
OmniaHD
csendes tag
válasz
gergomester #22531 üzenetére
A másik meg hogy tudom mi ez a szarkavarás. Én nem beszélek senkinek a háta mögött hogy ki milyen szar alak annak ellenére hogy Csirkével és Gyuribával sem beszélek én nem beszélem ki őket de amint látom ők kibeszélik a másikat. Rád se volt egy kibaszott rossz szavam se de ha te így akarod akkor hajrá!!! Én nem fogok senkinek nyalizni meg ilyenek annak ellenére hogy hallottam már erre példát egyes emberek esetében, Én meg vagyok a saját baráti társaságomban és ha kell elmondom hogy Gyuribára sem haragszom csak akkor szar napom volt (és nem kell ide a "jaj magyarázkodik" duma) és ezt én le is írtam neki csak ő már rögtön letiltott. Csirkével sincs konkrét bajom csak ő szerintem szemét módon játszik bár ezt is beismerem hogy az én hibám mert ez nekem már nem fér bele a tűréshatáromba de amúgy meg teljesen szabályosan játszik ÉS PONT!!!!!!!!
-
OmniaHD
csendes tag
válasz
gergomester #22531 üzenetére
azért kicsit túlzás a sorrend mivel hogy Shooter Petit simán veri és amúgy is rtz sokkal jobb mint gyuribá már bocs
a másik meg hogy én hol állok annyit elmodok neked hogy igaz CSAK 1x de vertelek már téged is meg Gyuribát is meg rtz is el 1v1-en. Amúgy meg pont azért kérdeztem Petit hogy Ő ki meri e jelenteni hogy ő a legjobb magyar??? Nem tudom hogy ebbe mit lehet beleszólni de amúgy mi ez a magyarok oltogatása duma????
-
OmniaHD
csendes tag
válasz
gergomester #22490 üzenetére
Kösz de közben rájöttem hogy jó lenne használni a gladiatrix képességét is hiszen azért van elvileg.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
gergomester #22474 üzenetére
ez már pedig csak a saját hülyeséged volt
ebből a 3v3ból lesz még valami a számodra?
max berakatjuk shootert, vagy onset nemtudom mennyire ér rá.. -
kovsol
titán
válasz
gergomester #22471 üzenetére
Ököl szabály, hogy soha ne legyen az email és a hozzá rendelt accountok jelszeva ugyan az ! Vírusok elleni védelemről is gondoskodni kell és emailokban küldött weblapok linkjén soha ne lépjen be senki. Ez nem csa BF hanem mindenre vonatkozik.
-
OmniaHD
csendes tag
válasz
gergomester #22471 üzenetére
Hát ez nem gyengén szívás
Bár tudom, hogy utólag könnyű okosnak lenni de miért nem változtattad meg rögtön a jelszavadat az első rablás után? Azért remélem valahogy sikerül megoldani a dolgot
-
Gekkito
tag
válasz
gergomester #22467 üzenetére
Az kemény. Hogy rabolnak ki? Megadtad valahol az adatokat? Nekem még ilyen nemvolt, de plz oszd meg velem, hogy ne is legyen.
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #22425 üzenetére
Érdemes lenne írnod ea supportnak is, legalább részleges kártérítést adhatnának.
Nyertetek már meccset? Repeket dobjatok majd.
(#22430) alpihun Más is fel tudja használni. Facebookos kódok limitált ideig éltek, viszont ugyanazt a kódot többen is aktiváltatták. Amit e-mailben küldtek azt csak egyszer lehet regelni, viszont elvileg azon nincs time limit.
-
mikibm
csendes tag
válasz
gergomester #22428 üzenetére
nincs mit és ha még valamire szükséged van akkor írj bátran ingame és sok szerencsét kívánok a magyar csapatnak..hajrá hajrá
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #22420 üzenetére
Ne hagyd annyiban a dolgot. Nyiss egy topicot a technical support részen a problémádnak. [link]
Valamint írj egy pm-et TBO-nak. Írd le nagy vonalakban neki hogy mi történt, linkeld neki azt a topicot amiben a link volt (ha nem törölték még). S mondd hogy nézzék meg a bejelentkezéséhez használt ip címeket. Add meg neki a sajátod s a mail címed, s akkor tudják hogy mi tartozik hozzád. Bár gyanítom az ip-d nem is feltétlen kell neki, egyfelől tudják másrészről kizárásos alapon is rájönnek melyik a tiéd. ( nyilván az amivel a legtöbb log-in történt az utóbbi időben. Ha így nem megy akkor ea support, de az rázósabb menet.(#22422) danibarna3 Neked is ezt tudom javasolni. Nyissatok egy közös topicot. Te is ugyanazon okból buktad accot?
-
danibarna3
csendes tag
válasz
Rész vétem
,én ugyan így jártam két napja az egész accomat kipakolták
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
pedig kb 5 perc alatt lehet csinálni 1 kamu emailt, és nyitni 1 topicot fórumra.
kár amúgyén ezért se szoktam sose replayeket tölteni, nézegetni..( csak amit ide felraktok, de azt is csak nagyritkán) öcsém régi stonekines accját odaadhatom játszogatni,már ha szereted a stonekint.. mer csak az van benne, mi már úgy is csak nagyritkán használjuk.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22417 üzenetére
De hogy az istenbe?
-
pachito
őstag
válasz
gergomester #22417 üzenetére
En is a multkor adtam el bfp, es lehuztak kb ugyanennyivel....hulye voltam...hat, aterzem a fajdalmad, sajnalom, mert tudom, hogy te raadasul aktivan is jatszottal, en annyira nem izgatom magam miatta.
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22372 üzenetére
rám tudod,hogy számíthatsz!!!!Csirkére,vagy OnSetre gondoltam 3.nak
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22369 üzenetére
Sandstorm hihi...régóta használom,elég láma
más:[link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22369 üzenetére
Sokáig nature deckben nem is használtam burrit. Most se vagyok oda érte. Nem is igen szoktam használni.
Nature-shadowban se használom.
A baj az, hogy a drága unitok nem tudnak annyival többet, hogy azokat valamilyen spammel ne lehetne fogni.
Nature t1-re ez kiváltképp igaz. Sima phase spammel simán lepipáztat.
Az is baj, hogy nincs igazán alternativa bizonyos lapok helyett. Látatlanba meg lehet mondani, 90%-s biztonsággal melyik deckben mi van.
Ezért kéne több hasonló, de mégis más unit. Ezért kellene min 24 slotos deck.
Amúgy a dolog marha egyszerű lenne. A blizz is így csinálja. Megnézi pl mit használnak sokan. Azt picit nerfelik. Amit kevesen használnak azt meg buffolják.
Ez kimondottan jó lenne az affos lapokra. Pl dryad. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22362 üzenetére
Amig agyatlanul lehet spammelni a low cost unitokat vagy az akkora op lapokat mint ide kiskunmajsa. Addig ez lesz.
Minden esetre a reaverre ráfért a nerf. Jól is sikerült mert így is használható. A shatter is használahtó lett. Mindkettőt tapasztaltam ma. Reaverrel vertek meg. Shattert meg én használtam.
A treespiritet egyelőre nem tudom hova tenni. -
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22364 üzenetére
Beverjük a németeket,mint büdössz..t
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22362 üzenetére
ugyanez meg van drakre,burira,stb......ez a 3v3 sztem elég gagyi...
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22359 üzenetére
Nem neked akartam.......
Gyuri mi lenne,ha az én írásomra nem reagálnál?totál jó lenne....úgyis beszélsz-beszélsz,de nem mondasz semmit...
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22359 üzenetére
A reaver rush is uncsi volt.
A nastynak kb mindegy. Mert t1-2-n ugyanúgy használható. T3-ra meg uncsi volt a silver nasty kombó.
A shatter spam is elég meleg volt.
Már csak a sun reaverrel kell kezdeni valamit. -
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22357 üzenetére
Lehet örülni,szinte csak lost kapott nerfet...
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22326 üzenetére
Akkor lehetne mondjuk firedancer lő 2-őt haljon meg...azzal miért nincs bajotok?vagy a drake?minden fire deckben benne van,vagy burrower,gladiatrix..és lehetne sorolni....lehet nerfelni mindent és megváltoznak a deckek...
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22323 üzenetére
Nah akkor:miért is kell ott maradni,ha lő a darkelf?Miért is nem szaladsz el rögtön,és ha elmúlt a a képessége,beölöd?Melyik színnel olyan nehéz beütni?frost(1 mage hello),nature?(hurricane)fire?(wildfire)shadow(nc mondjuk)hajlamosak vagytok elfelejteni,hogy shadow az egyetlen szín,ami nem tud légierő ellen semmit tenni,egyedül a dark van neki....vegyétek még el azt is....igen a shadowot lehet nerfelni jobbra-balra....vagy mondjatok,amivel légierő ellen hatékony tud lenni a shadow...összes más színnek van légiereje,ami elbánik másik madárral....lehet megcáfolni!!!
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22323 üzenetére
Mert nem püré lap. Pura shadowba beleférne. Így nem. Meg ugye nem első sorban s counter. Hanem a képessége miatt minden counter. Azaz elengedhetetlen. Akármilyen vegyes decket nézel ahol shadow van. Messze ez a legjobb nyilas. Persze nem a nerfen van itt a hangsúly. Hanem, hogy a többit kellene picit tápolni. Ugyanis vicc, hogy egyes szinekkel, kombókkal egy infuziózott sast nem tudsz beütni. Dark elf esetében meg 2 simán beüti. De üsse be három. A végén a nyilasok megmaradnak. A sas nem.
Szóval ez a nem mindegy. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22319 üzenetére
Ez talán drasztikus, de kellene rajta javitani az biztos.
A spiriten is kéne. Tisztán csak méregsebzést kellene, hogy bevigyen. Ugyanis a ravege nem csak a fizikait gyógyítja így. Azt már nem merem mondani, hogy a játék szét is válogathatná a két fajta sebzést. -
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22319 üzenetére
de......
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #22311 üzenetére
3v3 pve vagy mi ez? A játékmenet olyan volt mikor hosszú inaktivitás után elkezd újra pvpzni az ember.
Igaz jelezte TBO hogy a tesztelésre helyezték a prioritást nem arra hogy egy top meccset lássunk. ˇˇ45 perc lesz a time limit a 3v3 meccseken, s csak 20 monument lesz a mapokon. Ez annyit tesz hogy csapatonként csak egy ember tud t4ezni. Feltéve hogy egyenlőek az erőviszonyok. ^^
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #22299 üzenetére
Thx.
Ha kijött 3v3 sztem úgyis itt fogunk időpontot egyeztetni, ingame elég random járnak fel az emberek.
-
OmniaHD
csendes tag
válasz
gergomester #22273 üzenetére
Nem a Church volt a fő gond hanem a rengeteg shield amivel védték a welleket meg az orbokat de majd legközelebb kreatívabb leszek.
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22168 üzenetére
KK...de most komolyan:nature gyerek,hogy lehet legend?
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
gergomester #22147 üzenetére
először azért még kiadhatnák a 2 hiányzó frakciót, nem?(shadow-nature,fire-frost kártyák..bár erre semmi esély
csak ha már felhoztad ezt az új szín témát)
szerintem ez a 3v3 is fel fogja majd pörgetni a játékot. -
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22147 üzenetére
Az 5.szín bevezetését már nagyon rég említettem.Nagyon sokat dobna,az tuti!!!!!3v3-ank tudod mennyi az értelme?
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22110 üzenetére
Meg Gyuri.....Geri:skype?Elvileg Miklóska is olvassa,csak nem ir,de akkor is max 10 ember....az nemsok...
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #22108 üzenetére
Én is olvasom. Napi 2-3 pvp-t azért szokok játszani.
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22086 üzenetére
Ezt mintha én mondtam volna neked...XDDDD
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22084 üzenetére
Elegem van
,mihelyst nekiállok valakivel is funolni ilyeneket kapunk....persze nem bírnak velünk
előtte meg azt a descharacter vagy melyik csapatot aláztuk meg.....azt hitték,majd lerusholnak minket....
-
Cr4Zy
tag
válasz
gergomester #22082 üzenetére
Nem azt írtam, hogy semmi esélyetek nem volt, hiszen nyertetek a végén, hanem azt, hogy nem volt sok, mert az ellenfél bontott, s végig nyomás alatt tartott titeket, amíg Panicpeople is játszott.
-
Cr4Zy
tag
válasz
gergomester #22080 üzenetére
Hát Panicpeople kb. 6-7 perc környékétől nem csinált semmit, s addig amíg ő is játszott, nem tűnt úgy, hogy túl sok esélyetek lenne a nyerésre... Bizonyíték arra, hogy nem csinált semmit: a végére 2000 powerje volt...
-
Cr4Zy
tag
válasz
gergomester #22078 üzenetére
Mind a négy meccs nagyon szép volt részetekről, pár kisebb hibától eltekintve, melyeket inkább nem is hozom fel (nah jó, azért Gergő, jobban is figyelhetted volna a tornyokat, hiszen Cynofear kőművesnek állt be a meccsetek idejére)!
Recyruelről azt azért szeretném elmondani, hogy a meccsek alapján, amit láttam, még Te is jobb vagy nála nature t1-el!
Bubbaloo meg egyszerűen balf@sz a fire-rel, mégis erőlteti mostanság...De tényleg szép meccsek voltak.
Nekem meg végre sikerült visszaszereznem az emperor rangot. De így is csak a 8. vagyok... Nah mind1, majd csak jobb leszek. -
Cr4Zy
tag
válasz
gergomester #22075 üzenetére
Az szép, 340 másodperc. Az 5 és fél perces command latency!
Én meg végre újra az emperor rang küszöbén álltam, már a számban éreztem az ízét (36 élő hiányzott már csak), erre egy Bane ellen játszok, simán nyerésre állok és hirtelen kiírja: "Your client lost connection to the server." Ekkor csak ez a kép jutott az eszembe:
és majdnem felordítottam, mert ez már szinte fizikálisan fájt... kereken 1050 élőt buktam el!!!U.i.: Következő meccsen mennyit nyerek cserébe?! 4-et... Nah mindegy, majd szombat estétől normális netem lesz, aznap nem lehet majd megállítani attól, hogy elérjem az emperor rangot, sőt! a közepét célzom már meg!
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22071 üzenetére
Mit kapott volna az a sundi,ha én vagyok nature....dehogy fogom meg...ott volt az amazon
nagyon szép meccsek voltak....főleg ha a kollegád nem ugyanazt a scavengert próbálta volna altatni(fire mapon) De Te hiba nélkül hoztad...voltak szép megoldások:enemy mine-t tesz,társa meg megfogott enssel titeket,még véletlen se tudjatok belemenni
(danduil)
-
Cr4Zy
tag
válasz
gergomester #22063 üzenetére
Ha minden igaz, akkor pont ahogy a tegnapi is volt, ez is a lagg miatti leállás(hiszen tegnap ha javult is valamit a szerver, akkor az nagyon kevés volt). Kicsit később majd meg tudom mondani, hogy most milyen a szerver ahhoz képest amilyen volt, de egyelőre csak ennyi infót tudtam összeszedni. De TBO (az egyik játékfejlesztő admin) még azt is leírta, hogy ez a hotfix csao a laggokat szünteti meg, a kereskedésben lévő problémáknak más oka van, azt még nem sikerült megoldaniuk. Szóval a direct trade MÉG MINDIG HIBÁS!
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #22056 üzenetére
Lagok nagyon brutálok.......azzal a sundival nem tudom mi volt a tervem különben
-
misixd3
csendes tag
válasz
gergomester #22021 üzenetére
Köszi , élek a lehetőséggel.
-
misixd3
csendes tag
válasz
gergomester #22008 üzenetére
értem , köszi
-
Cr4Zy
tag
válasz
gergomester #21994 üzenetére
Egész szép meccs, grat (igaz, elfogult vagyok a shadow-nature miatt)! Egy valamelyest hasonló meccsem nekem is volt, valamikor május-június környékén. Annyi volt a különbség, hogy én akkor éppen snapjaws-t használtam, nem phase towert, illetve én is elkövettem azt a hibát, hogy mikor már shadow mage-ekkel jött az ellenfél (név szerint már nem tudom ki volt, de nem a te ellenfeled, az biztos), akkor én is felvettem, majd elbuktam egy wellt. Majd én középen vettem fel a t2-őt, de a lényege ugyan ez volt: nem tudott mit kezdeni a shadow-nature kombóval elég ismeret hiányában. A korai t3 pedig nálam is befigyelt, s a brannoc ellen pedig t2-őn semmi esélye nincs a pakli hatalmas support-lehetőségei miatt.
Nekem meg egy egész szép kis torna alakult ki, melyben a 2. körbe ezek a nevek jutottak (a verseny lényege, hogy csak t1-es lapokat lehet használni, nyugodtan lehet menni t2-re, t3-ra, de akkor is csak a t1-es lapok maradnak használhatónak, így különböző dolgok alakulhatnak ki, mint pl. frost mage-nox páros, dryad-nox, sunderer-dryad-frost mage trió stb.):
drakonz
MaranV
Streetkings
xGipsyx (ez a személy Keksmonster, csak eladta a fő acc-ját és újat kezdett)
Theownerofal
Windhunter
Hirooo
xNTxFarRock
TBPeti
VietnamezeeMost még 2 lehetőség van a verseny folytatására: még 1 forduló az egyenes kieséses szakaszban és utána mindenki játszik az összes ellenfelével, vagy már most az utóbbi verzió jön be. Ez valószínüleg még ma kiderül.
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #21920 üzenetére
Nem vitáztam,csak megemlítettem...akkor mi számít pvp rang?miért is?én csak megjegyeztem,hogy így nem sok semmi értelme van...
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #21916 üzenetére
Így kk.nem kell magasabb rang,hogy én nem csinálok mást,mint egységeket teszek le....
-
Cr4Zy
tag
válasz
gergomester #21851 üzenetére
Előző hónapban is másodikáig, vagy harmadikáig kellett várni ha jól emlékszem.
-
babatag
csendes tag
válasz
gergomester #21851 üzenetére
Talán 3.án mint a fizetést
-
Vekerur
tag
válasz
gergomester #21810 üzenetére
Szóbeli érettségi van holnap.
S ha jól emlékszem, nem csak nekem. -
kovsol
titán
válasz
gergomester #21816 üzenetére
legalább örömöt szeretnél egy random embernek !
-
kovsol
titán
válasz
gergomester #21814 üzenetére
hehe kovsol a BF es nevem is amúgy
Diablo3 meg nem tudom miért, de leköt nagyon, pedig nem szoktam oda lenni ennyire az ilyen játékokért. Na meg már kerestem vele több mint 7e Ft -t, remélem még eladok pár dolgot és akkor visszajött a game ára. -
Zotya21
senior tag
válasz
hát nemtom én a diabloval-val még ha fizetnének se játszanák de én viszont vagy nme játszok vagy minecraft-ot néha XD
de neküldj nekm 100 bf et mert nemlépek be max nemtom egy hónapba eccer
-
törölt tag
válasz
Én nem játszok már a bf -el.
Meg amúgy se szoktam írogatni, csak olvasni. -
kovsol
titán
válasz
én diablozok
Most meg beindult a valódi pénzes AH, így szerintem mégjobban rá van indulva a nép
talán BFP milliomos vagy, hogy így osztogatod ? -
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #21794 üzenetére
Nem ezt mondta senki....nem tudom miért kell kiforgatni a szavaim....de ha jönnének új mapok,normális újjítások,lagmentesítés,stb(tehát foglalkoznának ÉRDEMBEN is,nemcsak himi-humiznának) újra sokan lennének,visszatérnek a régi pajtások is....lehet neked nem hiányoznak,de nekem pl igen....sorry 2szer jelent meg...
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #21794 üzenetére
Nem ezt mondta senki....nem tudom miért kell kiforgatni a szavaim....de ha jönnének új mapok,normális újjítások,lagmentesítés,stb(tehát foglalkoznának ÉRDEMBEN is,nemcsak himi-humiznának) újra sokan lennének,visszatérnek a régi pajtások is....lehet neked nem hiányoznak,de nekem pl igen....
-
Cr4Zy
tag
válasz
gergomester #21776 üzenetére
Mindkettő!
Nah de komolyra fordítva a szót, én is egyből 4 pöttyös lettem 2 pöttyösből (a 3 pöttyöt teljesen átugrottam). Viszont itt még nincs vége! Egy ilyen cipő féleség is alatta pöttyök is megjelent efölött a ranglistában. Ha rákerestek emberekre, akkor pl. drakonz-nak 1 ilyen pöttye van már, de pl. thedawn-nak 2. Ahogy elnézem az xp követelményt (14.400.000), a köv. hónapra már nekem is ilyen 1 pöttyös cipős rangom lesz. -
HangFalx
csendes tag
válasz
gergomester #21766 üzenetére
Írni akartam valamit, de rájöttem hülyeség sry
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #21764 üzenetére
és míg széthúzod szted a treespirit nem sebez? pont ezen a mapon,már megbocsájs,de sokkal jobbakat vertünk ugyanígy..nem emléxem már kik voltak de top5-ösök az biztos és volt benne frost...fen is volt itt a rep azthiszem...
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #21761 üzenetére
Igen és a fire nem is tol a mageknek erruptiont?ugyanmár....mageket a fire miatt necces pakolgatni....ez 2v2,nem összekeverendő 1v1el....
Peti:mintha mortarral próbálkoztak volna...nem jött be?vajon miért?mondom ez 2v2,Ti meg 1v1ben gondolkodtok......ugyanez ha phaseval próbálkozik...amúgy mutass shadow decket,amiben van phase 100ból max 2....igen,ha egyértelműen treespirit ellen megyek,beteszem...neked bent van a deckedben?ha ott a fire nincs az az épület,ami meg tud épülni.....csirkének is ott volt az amazonja,ami sziontén épületet bont...noxot atomjaira szedi a treespirit és ismét fire errution...
Ezen a mapon hogy megy fel instant t2re???ha meg felmegy a középső másikat szétszedik...és a rajtnál senki nem treespiritben gondolkodik..
-
babatag
csendes tag
válasz
gergomester #21729 üzenetére
Azt hittem, most már belógsz az iskolába, csak hogy ne kelljen BF-ezni xD
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #21589 üzenetére
Hogy mindenki megnyugodjon, jeleztem neki a verseny topicban is.
-
phanzetomox
őstag
válasz
gergomester #21532 üzenetére
Én ma ballagtam azért voltam offline
Jövőhét meg érettségik tömkelege
-
K3NZO
senior tag
válasz
gergomester #21022 üzenetére
Sajnos most így fejből nem tudom, de ha hazaértem pv-ben megírom.
Előre is nagyon köszönöm!
-
Zotya21
senior tag
válasz
gergomester #20891 üzenetére
mnidenkinek nyilván van tartva az accjában régebben a bf oldalán is lehetett látni nemtom most lehet e igy hogy az ea re küld de az nyilván van tartva
-
phanzetomox
őstag
válasz
gergomester #20889 üzenetére
Nyugi sztem mindenki vissza fogja kapni.
-
phanzetomox
őstag
válasz
gergomester #20667 üzenetére
Igen, mit mondtál neki ?
Köszi hogy kiáltok mellettem
-
Cr4Zy
tag
válasz
gergomester #20666 üzenetére
Ha már itt tartunk, akkor ezt át is élted, hogy ilyen jól elő tudod adni?
(#20665) HangFalx: Steert beírva, 17-en vagyunk!
-
Zotya21
senior tag
válasz
gergomester #20656 üzenetére
jaa hogy a H azt takarja ?
-
Richie1984
tag
válasz
gergomester #20642 üzenetére
Én is gyúrok a versenyre szóval reszkessetek.
-
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester #20456 üzenetére
Gyuribának én se és zoli se mondott ellent, tehát ha vele egyet értesz akkor velünk is
Amit mondtam úgy értettem, hogy fossal azért könnyebb játszhatóság szempontjából, mint firével, de a lapok ereje szerintem is egyforma, ha tudsz velük bánni, T1-en persze. De lehet csak nekem tűnik könnyebben játszhatónak a fos T1-en.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #20287 üzenetére
Pont magas szinten mikrózzák durván a cultist.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #20280 üzenetére
Simán. Pici mikró kell hozzá (még warp se szükséges).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest