Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Nah csak hogy én is beszálljak a veszekedésbe, ha már tegnap bejutottam az első oldalra 1v1-ben (képet róla alul csatolom)

Nekem a pürá zőődde' semmi gondom nincs, csak 1 támadó és 1 védekező egység, meg a hozzájuk járuló 3-4 spell kombinálásával, melyek egyike sem püré... Ezek pedig a következők: támadó egység, mint burrower, védekező egység, mint zöld spirit hunters. Mindkettő a 3-4 cc-spellel (roots, hurricane, oink, SoL) együtt baromi erős. Nem véletlen, hogy folyamatosan töröm a fejem, mi helyére férne be a spirit hunters a normális shadow-nature paklimba... A nature t1 pedig szerintem simán felveszi a harcot bármelyik másikkal, sőt! Ha jól használják a rootot, akkor reggelire se elég a naturenek a shadow... A t2-ről meg a véleményem továbbra is változatlan, azaz a lost a folyamatos bp-k és könnyedén spammelhető egységek miatt, a pure fire pedig a dancer iszonyatos épületbontó képessége és az emforcer-wildfire páros hatalmas ereje miatt tartom a két legerősebb színnek. De ahogy HZoli írta, nagyrészt a játék még balanszolt t2-őn. A SoM, amiről Gyuribá itt folyamatosan dumál tényleg egy hatalmas előnye a pure nature-nek, de azt hozzá kell tenni, hogy elsősorban t3-on jön ki a hatása, t2-őn nem szokott 6-700-as voidja lenni az embernek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Windows 11
- NBA és kosárlabda topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest