Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Valahogy ezzel egyetértek, de ettől függetlenül egy jó kis gyakorlás volt azt nézve, hogyan is kell elbánni a treespiritekkel!

Nekem is van 2 replayem, mindkettőben kikaptam, az egyik Predi ellen, aztán meg DragonDiablo ellen. Hozzá kell tegyem, ők voltak az első pure fire és lost ellenfeleim, mikor stonekinnel játszottam, ahhoz képest szerintem egész jól teljesítettem! Konkrétan Diablót szarrá vertem a t1-es harcban, aztán meg 3 vagy 4 nasty-vel tudott csak leölni engem, mert 7-8 egység előnyöm már biztosan volt vele szemben!
Kis gyakorlással még akár magasabbra is juthatok ezzel, mint a shadow-nature-rel, mert érzem benne az erőt! 
U.i.: Predi, ha le lennék tiltva nálad, ideje lenne feloldani azt, mert csak azt látom, hogy hiába irkálok neked ingame, egy válasz nem érkezik, pedig még a meccs után te is elismerted, hogy jó volt.

U.i.2.: Predi ellen előtte is volt egy meccsem, ott nagyon csúnyán kikaptam t2-őn, míg t1-en nem volt semmi gondom, ezért jött ezen a meccsen az instant t2 tőle.
A Predi elleni meccset itt, a Diablo ellenit pedig itt tudjátok letölteni. Tanácsokat kérnék azzal kapcsolatban, miket és hol hibáztam, mert mindkettőben szerintem jobban álltam az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kis gyakorlással még akár magasabbra is juthatok ezzel, mint a shadow-nature-rel, mert érzem benne az erőt!