Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Predatorkill #18739 üzenetére

Ennek örülök. :)
    Annak meg végképp, hogy mostmár szóba állsz velem. :)

Egyébként még egyszer bocs, nem akartalak megsérteni korábban sem, hiszen azt hittem te is úgy gondolsz erre, mint egy szimpla játékra, aminek semmi következménye, jelentősége nincs. Csak tudod engem is idegesít már valamelyest az, hogy egyszerűen ez a játék csak a lámulásról szól, mert minden színnek megvan a maga lámasága, némelyiknek több is akad, csak ezt sajnos pár ember nem képes beismerni és úgy becsmérli a másikat, hogy közben a saját oldaláról teljesen megfeledkezik. Tegnap pl. megkaptam jópár sor anyázást, de még a családomat is halállal fenyegették egy ranked alatt, az még nálam is kiverte a biztosítékot, pedig nem vagyok egy idegeskedő típus...

Lényeg a lényeg, a rangom nem csak azért ilyen, mert ezzel lámulok, hiszen t1-en a velem egyrangúak fele inkább instant t2-zik, mintsem hogy t1-en megpróbálja felvenni velem a harcot, mert tudják, hogy abban buknának. Van olyan is, aki kisebb t1-harc után instant t3-azik, amint meglátja az épületeimet, hogy minél nagyobb erőt hozhasson le és így a voidstorm ne működjön rajta. Igaz, hogy benne van ez is a rangomban, de ha a t1-rushokat nem tudnám fogni azonos szinten, akkor nem jutottam volna fel idáig. Pl. fire-rel akár t1-en vagy instant t2-vel szerintem max. 2 kezemen meg tudom számolni, hányan tudnak elverni mikor jó formában vagyok.

Gyuriba, akkor meg szimplán néztem, fel tudom-e venni a wellt és elnyomtam, megesik az ilyen az emberrel, mikor fáradt... Szándékosan így nem vennék wellt soha miközben én is veszem a t2-met, mert akkor nincs powerem védeni azt...

Új hozzászólás Aktív témák