- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
HangFalx #21243 üzenetére
Ma beszéltem mindkettejükkel, megpróbálom mára megszervezni a meccsüket. Ha nem sikerül, akkor leléptetem azt, aki nem lesz online. Azaz legkésőbb holnapra meglesz az ellenfeled. És ha törik, ha szakad, a versenyt lezárom péntek délelőtt, mert a hétvégén nem igazán leszek gépközelben sem, mely még jobban visszavetné a szervezést...
-
Gyuri27
félisten
válasz
HangFalx #20112 üzenetére
Az a halál. Minél többet költ neked annál jobb.
Ráadásul egy idő után már full immunis lesz a cc-re, de addig is minden cc hatása rövidül.
Amúgy meg a lightblade tauntja és frost bite pont jó a feladatra.
Persze ha cc-k neked ott a glypt vagy egy másik blade. Van building protekt is frostba.
Szóval nem oly egyszerű frost ellen burrowerezni. -
OnSeT
őstag
válasz
HangFalx #20100 üzenetére
frost mage spamet próbáltad már? mert ha én lehívok 5-6 maget, nincs az a nature aki azt visszaveri t1en
(#20098) gergomester ezt a repet én is csekkolnám. ha jól értem egy silvert fogsz ezzel a módszerrel 120ból mire én küldök egy újabbat 80ért egy másik bázishoz, de ha a bázisod közelében fogod akk ugyanúgy rád robbantom, s akkor még a swift is sebzi a kempet
-
Gyuri27
félisten
válasz
HangFalx #20100 üzenetére
Ott valami baj van. Mondom megint. Frost t1 a legerősebb. Frost t1 simán veri a nature t1-t.
Ha wellt vesz a frost insta t2 naturéval le nem vered.
Motkot meg ki használ? A naturénál amúgy is vigyázni kell a powerre a drága unitok és a szükséges spellek miatt. Nem hogy motkozni. -
phanzetomox
őstag
válasz
HangFalx #20017 üzenetére
Nincs mikrofonom sajna
Igazából az a bajom a magyarok többségével hogy nagyon vérre menően játszanak, nem tudnak vesziteni, hisztiznek, miegymás
És ezt nem szeressem hogy őszinte legyek
Jó lenne csak a játék élvezetéért játszani, ha vesztünk vagy valamit elrontunk akkor röhögünk rajta, ha meg nyerünk akkor örülünk neki. Ha bukjuk is de a meccs izgalmas volt, már megérte.
Csak valahogy ez nem fér össze a magyar sikerorientált habitussalPersze a külföldiek kközt is van sok ilyen de ott legalább nem értem mint hablatyol
-
Cr4Zy
tag
válasz
HangFalx #19965 üzenetére
lehetséges a 2 "o" is, amely ugyanazt jelenti, mint a 2 "x", azaz 1-1 az eredmény, de ez azt jelentené, hogy a saját választott pályán mindkét játékos kikapott a másiktól.
Bocs,ha nem magyaráztam el ezt sem, számomra elég természetesnek tűnt, hogyan megy a pontozás, hiszen sakk és foci bajnokságokban is ugyanilyen táblázatok vannak, annyi különbséggel, hogy oda eredményt írnak, nem pedig x-o -jeleket...
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
HangFalx #19158 üzenetére
A piros hatáskörében 25%-kal többet sebződnek az épületek és orb/well, a lila hatáskörében pedig az épületek 50%-kal kevesebbet sebeznek (régebben tudtam, de már elfelejtettem, hogy church-re, illetve orbra milyen hatással van; illetve ha jól emlékszem ezekre semmit nem hat).
De egyértelműen a piros a jobb. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest