Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
HangFalx
üzenetére
Ma beszéltem mindkettejükkel, megpróbálom mára megszervezni a meccsüket. Ha nem sikerül, akkor leléptetem azt, aki nem lesz online. Azaz legkésőbb holnapra meglesz az ellenfeled. És ha törik, ha szakad, a versenyt lezárom péntek délelőtt, mert a hétvégén nem igazán leszek gépközelben sem, mely még jobban visszavetné a szervezést...
-
Gyuri27
félisten
válasz
HangFalx
üzenetére
Az a halál. Minél többet költ neked annál jobb.

Ráadásul egy idő után már full immunis lesz a cc-re, de addig is minden cc hatása rövidül.
Amúgy meg a lightblade tauntja és frost bite pont jó a feladatra.
Persze ha cc-k neked ott a glypt vagy egy másik blade. Van building protekt is frostba.
Szóval nem oly egyszerű frost ellen burrowerezni. -
OnSeT
őstag
válasz
HangFalx
üzenetére
frost mage spamet próbáltad már? mert ha én lehívok 5-6 maget, nincs az a nature aki azt visszaveri t1en

(#20098) gergomester ezt a repet én is csekkolnám. ha jól értem egy silvert fogsz ezzel a módszerrel 120ból mire én küldök egy újabbat 80ért egy másik bázishoz, de ha a bázisod közelében fogod akk ugyanúgy rád robbantom, s akkor még a swift is sebzi a kempet

-
Gyuri27
félisten
válasz
HangFalx
üzenetére
Ott valami baj van. Mondom megint. Frost t1 a legerősebb. Frost t1 simán veri a nature t1-t.
Ha wellt vesz a frost insta t2 naturéval le nem vered.
Motkot meg ki használ? A naturénál amúgy is vigyázni kell a powerre a drága unitok és a szükséges spellek miatt. Nem hogy motkozni. -
phanzetomox
őstag
válasz
HangFalx
üzenetére
Nincs mikrofonom sajna
Igazából az a bajom a magyarok többségével hogy nagyon vérre menően játszanak, nem tudnak vesziteni, hisztiznek, miegymás
És ezt nem szeressem hogy őszinte legyek
Jó lenne csak a játék élvezetéért játszani, ha vesztünk vagy valamit elrontunk akkor röhögünk rajta, ha meg nyerünk akkor örülünk neki. Ha bukjuk is de a meccs izgalmas volt, már megérte.
Csak valahogy ez nem fér össze a magyar sikerorientált habitussal
Persze a külföldiek kközt is van sok ilyen de ott legalább nem értem mint hablatyol

-
Cr4Zy
tag
válasz
HangFalx
üzenetére
lehetséges a 2 "o" is, amely ugyanazt jelenti, mint a 2 "x", azaz 1-1 az eredmény, de ez azt jelentené, hogy a saját választott pályán mindkét játékos kikapott a másiktól.
Bocs,ha nem magyaráztam el ezt sem, számomra elég természetesnek tűnt, hogyan megy a pontozás, hiszen sakk és foci bajnokságokban is ugyanilyen táblázatok vannak, annyi különbséggel, hogy oda eredményt írnak, nem pedig x-o -jeleket...
-
Cr4Zy
tag
válasz
HangFalx
üzenetére
A piros hatáskörében 25%-kal többet sebződnek az épületek és orb/well, a lila hatáskörében pedig az épületek 50%-kal kevesebbet sebeznek (régebben tudtam, de már elfelejtettem, hogy church-re, illetve orbra milyen hatással van; illetve ha jól emlékszem ezekre semmit nem hat).
De egyértelműen a piros a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fűnyíró topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó lenne csak a játék élvezetéért játszani, ha vesztünk vagy valamit elrontunk akkor röhögünk rajta, ha meg nyerünk akkor örülünk neki. Ha bukjuk is de a meccs izgalmas volt, már megérte.
Vagy iRedy-nek miert 6, miert nem 8? Tenyleg nem akarok kotozkodni, de nem ertem.