Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

A versenyből sajnos nem lett semmi, mert shooter és predator bojkottálnak mindent, ami velem kapcsolatos és emellett összesen 1 nevezési díj jutott el hozzám, ez pedig a Gergő és az én csapatomé volt...

A korábbi vitákhoz annyit hozzátennék, hogy ez a lámulás (bevallom, hogy az), amit csinálok 1v1-ben, elég könnyedén verhető, csak tudni kell a forszát. De azt azért hozzá kell tennem, hogy a rangom nem véletlenül lett ilyen magas, szimplán annyit gyakoroltam az elmúlt pár hónapban a pvp-t, hogy mostanra enélkül is könnyedén tudnám tartani a Ruler rangot. Magasabbat nem mondok, mert igazából fogalmam sincs, pontosan milyen skilljeim vannak, de unrankedban ma 4-ből 3x megvertem enélkül egy jelenleg Hero rangú stonekin játékost (DuqueAlbe-t) és tegnap 3-ból 3x egy Ruler rangú pure fire srácot (YenGFarM-ot) úgy, hogy a ranked paklijukkal jöttek. Jelenleg csak egy paklitípus van, ami miatt nem biztos, hogy tudnám tartani a rangomat, s sajnos ezzel játszik a legtöbb játékos... Természetesen a lostra gondolok itt.

Új hozzászólás Aktív témák