Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Szajo #19769 üzenetére

A laggolás/szaggatás miatt indították újra a szervereket 15-én és 16-án is, elvileg javították őket, de gyakorlatilag sajnos nem látszik nagyon a munkájuk... Nekem 10 másodpercnél hosszabb kihagyásaim is szoktak lenni, mostmár direkt figyelni szoktam az órát is a jobb felső sarokban...

Az újaknak, akik pedig tudnak angolul egy több, pontosabban 44 oldalas elég részletes leírást tudok ajánlani a játékról, amit Circada írt valamikor (nem manapság, nagyjából 2009 májusában tehette ezt, de minden ugyanúgy érvényes benne). Ezt itt tudjátok letölteni (egy .pdf kiterjesztésű fájl). Hozzá egyébként a hivatalos fórumon a topic itt található. Akik nem tudnak angolul, azoknak is nagyon ajánlom, mellette egy szótárral, mert olyan infók vannak benne, amikre csak rengeteg játék után jönne rá magától az ember a teljes power-rendszerrel, lapokkal és paklikkal kapcsolatban!

P.S.: Ezt a linket ajánlom hozzáadni az első hozzászóláshoz is, mert rengeteg használható infó van benne.

(#19770) Volgafan: Ha tényleg tome-ról van szó és nem boosterről, akkor abból 1 bfp-t sem látsz viszont sajnos...

Új hozzászólás Aktív témák