- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Phanze, igen, egy bizonyos szintig nagyképű vagyok e játékban, ezt beismerem, de az életet ne keverjük össze ezzel, csak egy játék! Amúgy meg nem egy "kocka külföldi spanom" mondta, hanem még melegében (nagyjából 3/4 4-kor) olvastam a fórumon, amit thesickaleon írt. Igaz, a barátlistámon mindig van legalább 2-3 ember online, s az sem ritka, mikor 20-30, de ez abból adódik, hogy fullon van a barátlistám (pontosan nem tudom, de 240 körül mozog ez a szám). És olyan embereket nem szokásom felvenni, akiket nem ismerek vagy nem szoktam velük beszélgetni.
Informatikusnak tanulok, szerinted megijedek egy kis vírustól? Az áramszünet pedig annyiban érint, hogy elmegy a net (amit kibírok, mert tanulni, beszélgetni, vagy elfoglalni magamat enélkül is tudok) mivel a laptop működik aksiról is. Bár már gondolkoztam egy szünetmentes táp beszerzésén.

Jah egyébként nem mindenem ez a játék, vagy a gép. Az egyetemet, családomat és a barátaimat sokkal fontosabbnak tartom! Jah és arról, hogy nem fognak túlságosan kedvelni, pedig az a véleményem, hogy akik ismernek, azok tudják milyen vagyok, akik meg ismeretség nélkül, csak előítéletek alapján határoznak meg egy embert, hát így jártak, max. eggyel kevesebb emberre számíthatnak, ha bajba kerülnek... Nem azt mondom, mindenkiben van egy bizonyos fokú előítéletesség (beleértve magamat is), de egy játékstílus és pár szóváltás alapján nem lehet megismerni egy embert.
De nagyon eltértünk a témától, a továbbiakban ha ilyen dolgot szeretnél közölni, légy szíves pm-ben mondd, hogy legalább ne szemeteljük tele a topicot.
(#20131) OnSeT: Nem bocsájtok meg!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- GYÁRTÓI GARIS/ÚJ Ryzen 7 9700X/32 GB DDR5 6000 MHZ/ASUS B850 TUF/RX 9070 XT 16 GB/ 2 TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)