- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Üdv. Rendelést hol tudok visszamondani? Még nem küldték el státusza Back Order.
Sajnos elfogyott nekik és Július 6.-ra ígérik ha akkor küldik már nem valószínű hogy befut időre
Csak ügyfélszolgálaton keresztül?
-
erikke17
őstag
Üdv
Rendelt valaki ilyen Xiaomi szúnyog/légy írtót preorderba? Egész pofásnak tűnik ára is jó, no meg eddig Xiaomi termékben nem csalódtam.
Plusz ott az időzítő hasznos dolog, hagyományos párologtatósat felejtettem bedugva nem egyszer
-
erikke17
őstag
Tegnap megjött egy iMars SQ11Mini DV kamera, de sipoló hangot vett csak fel mikrofon. BG-s support mindig segítőkész küldenek egy tiszta újat
-
erikke17
őstag
Egyik Xiaomi fülesem nekem is csúszott. TN szerint már múlt héten postán volt de csak tegnap jött meg. Valami csúszások vannak itt vagy csak túl vannak terhelve haloweenes kacatok miatt. Ilyet tudok elképzelni
Mert Xioami MiJiA éjjeli lámpa időre érkezett meg ma
-
erikke17
őstag
Sziasztok.
Egy kérdés, csak nálam megy a tracking applikacion keresztül? Nem kérek tracking kódot sosem, de simán tudom követni a csomagot
Ami érdekes webes felületen nem találtameg merre van de aplikacion ott a tracking gomb kékkel
Előre is köszi.
-
erikke17
őstag
Sziasztok.
Egy napja tették Flash Deals közé ezt a Xiaomi éjjeli lámpát: [link]
De már kitörölték pedig 5 nap volt még hátra és több száz darab még, direkt néztem tegnap melóban éjjel. Mondom majd ma reggel rendelek kettőt itthon. Ami érdekes, ha rámegyek 6.28Eurós árat mutat majd vissza ugrik 21.67-re
Ami még fura, keresőben is 6.28-at mutat.
Rájöttek, hogy túl jó áron lett volna?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest