Hirdetés
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaptam bétakulcsot, az előbb kipróbáltam. Véleményem kb. 1,5 óra játék után.
- a környezet fapados, egy pillanatig sem néz ki jobban, mint a Conan Unleashed.
- a karakterek mozgása, animációi, interakciói semmit nem fejlődtek az előbb említett másik játék óta, és ezt szó szerint kell érteni. 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy simán Ctrl-C Ctrl-V-vel lett átrakva a kódnak ez a része.
- bántóan primitív az egész ahogy kinéz, 2025-ben egy ilyen kinézetű játék más kiadótól ingyen szokott futni. Nagyjából a Star Trek Online-al lehet egy szinten. A mostanában játszott játékaim után ez akkora visszaesés, mintha 15 évet mentem volna vissza az időben.
Aztán a nem létező AI. Pl. rohangálnak a mobok, mert meg akarnak támadni, miközben állok egy oszlop mögött. Aztán a bal oldali beáll egy sarokba, a jobb oldali a másik oldalon szintén egy sarok mögé, onnan néha kiugrik és rálő az oszlopra, a másik meg áll egyhelyben és vár... és így ennyi az AI. Visszaszaladtam 30 métert, mindkettő visszament a helyére, és mintha semmi nem történt volna, csinálták tovább a dolgukat...
Ehhez képest az Ubi játékok a non plus ultra, és ezt most az AC Shadows után teljesen komolyan mondom, sokkal értelmesebben viselkednek ott a mobok, mint itt, megdobálnak kaviccsal, elkezdik átnézni a fedezékeket, elszaladnak hogy odahívják a többieket, volt hogy 10 percen keresztül kerestek, de úgy hogy még a bokrokat is kiírtották hogy nem vagyok-e ott, ésatöbbi.- az egyetlen pozitívum a zene, viszont úgy gondolom, hogy nagyon rossz kezdés hogyha csak ennyit találtam értékelhetőnek cirka 1,5 óra játék után.
Nálam ez így ebben a formában uninstall és repül is lefelé a kívánságlistáról, nem vagyok hajlandó 1 percet sem foglalkozni vele tovább.
-
duvi
nagyúr
Lehet soloban is játszani, de az endgame már PvP terület (ahol az értékesebb nyersanyagok találhatók), ezért ott egyedül nem nagyon lehet labdába rúgni. Az ide vezető út azért elég hosszú és sok a tennivaló, szóval így is sok időt bele lehet tolni. Még tart az NDA szóval egyelőre csak ennyit tudok mondani.
-
nubreed
veterán
Ezt mennyire lehet vajon majd solo-ban tolni? Érdekelne a játék nagyon is, szeretem a Düne világát, de nincs időm multizni, soloban szeretek nyomulni.
-
Raysen623
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tegnap átfutottam egy órás játékmenetet YT-on és aki szereti a túlélő multiplayer játékot, annak ez is tetszeni fog. A Dune világ sokat dob az élményen, főleg ha jönnek megfelelő tartalmak a játékba. Lassan ott tartok, hogy kellene egy demo verzió nekem is.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Kíváncsi vagyok mekkorát fog menni a hype miatt
-
duvi
nagyúr
A béta alapján már eldőlt, hogy számomra preorder
Akinek bejött a Conan Exiles és szereti a Dűne univerzumát, annak csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Építő/felújító topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akinek bejött a Conan Exiles és szereti a Dűne univerzumát, annak csak ajánlani tudom!