- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ecaddsell
aktív tag
Ennél még jobb az amikor elrontják vagy az árat vagy a raktár helyét vagy mindkettőt és nem törlik maguktól, hanem arra várnak, hogy a vevő majd reklamál (addig is náluk van a pénz...).
Pont egy hete vettem kicsivel 12 dolcsi alatt egy lámpát akkuval lengyel raktárból és bár van, annyira jó áron volt (+ free shipping), hogy nem hagyhattam ki. Persze azóta is processing-ben van, azóta már spanyol raktáras lett és majdnem 16 dolcsi lett az ára (és nem free shipping). Persze még ennyiért sem rossz ár és látom viszik is mert már csak 1 van a saját adatuk alapján, reggel még kettő volt, de mondhatták volna, hogy bocs mégsincs.
Azt meg vsz. elég erős kijelenteni innen a fórumból, hogy nem fizetnek áfát, úgy, hogy kb. senkinek sincs rálátása pontosan, hogy működik ez náluk (ugye az Ali az más tészta mert ott a sok kis kereskedőnél nem működhet az ami a Bg-nál igen, hogy nagy tételben hoznak be dolgokat az EU-ban ott ahol kevés adót kell fizetni...).
-
vandor01
senior tag
nekem nincs lekiismeretfurdalasom tenyleg nem erdekel hogy ki mit hogyan kavar
de kulso jelekbol itelve vmi hasonlo mehet.... ugyanaz mint a regi rendszerbencsak leirtam mit "erzek" "gondolok" ami lehet koszonoben sincs az igazsaggal?
nekem mint vevo azonos minoseg mellett ket fontos dolog van!
- AR
- szallitasi idomikor melyik a fontosabb?
Belgaba szallitva az AR a pontokat eltapsolva... BG occobb mint Ali
viszont azonos ar mellett direktben belga TN-el szaliitva
az Ali gyorsabb 10napos szallitassal
a BG meg ki tudja mit es hogyan kavarva 3 het!
valamint a 150ejros hatart figyelembe veve?
Alirol nettoban jon es lehet vele koroket futni es fizetni
BG-nel nincs 150-es limit minden esetben "tartalmazza" az AFA-taztan ha megi megfogjak? majd kiderul mit fogad el a VAMolas?
izgibizgi -
vandor01
senior tag
most itt bukott ki hogy a BG araiban megjelenitett AFA?
Csak kamu! felszamolnak AFA-t aztan vmi okositott kuldessel kuldik be az EUba!
pl belga/holland TN-el valszeg ide fizetnek vmifele vamugyintezest es afa jellegu koltseget
de ez csak amitas! igaz meg mukodik ha valoban Belga/Holland a TN!
megmarad a kaposzta es kecske is jol lakiken belgaba rendelek! a dragasagnak ket TN-je van!
1.323211383300001261572030
ezt adja meg a BG ez egy belga belsos TN ami 24h szolgaltatas azaz feladas utan 24oran belul szallitva van es igen amint megerkezik EWORLDHOME LIMITED-nek azaz belandol belgaba mar hozzak is sarc mentesen 1 napon belul2. LTN169788993
vmi nemzetkozi szam (brucargo) amit csak a global parcel trackingnel lathato... ezzel jon belgaba es itt "atalakul" belga belsos csomira!
jol lathato a mozgasbol sep 27 - oktober 13 bo ket het
de talan 3 het is lehet mire besurran az EU ba....EU-n belul mar elkuldheto mashova is akar Mo-ra is valamifele belga TN-el!
erre rajon meg belga - Mo ut! megkuzedve a HUNos feldolgozassal is!
szoval egy ilyen BG rendeles HUN-ra 4-6het is meglehet?es valszeg a holland TN is hasonlo azt leginkabb aksikra hasznaljak
ilyen hasonlo megoldassal operalnak mas shopok is pl xt-xinte is mar regota
de EZ persze folyamatosan valtozhat es okosodhat az idovel?Special Line for European
We pay custom tax in advance,delivery in 7-15 working days,can ship packages with batteryDe ez is csak amitas! nem fizetnek ezek semmifele tax-ot vagy legalabb is nem annyit es olyant mint amit a vevonek kene..... es IOSS is csak az ablakban mint a BGnel! a szerencsen mulik hogy mi lesz a csomival.... meg az elozo rendszerben nalam fogtak meg ilyent amit brucargo hozott be es managelt!!
engem nem erdekel csak kapjam meg a "drgasagot"
es mielott V reklamal hogy nem igy meg nem ugy... ne faraszd magad...
mert lehet rosszul latom es nem objektivan csak a benyomasaim es szubjektiv vagyok
lehet igazam sincsszoval please vita lezarva! OK V?
-
GBRDVD
tag
Jól sejtettem, a második próbálkozásomat is eldobták. Immár le is zárta, status: Closed, a szöveg meg a buboréksúgóban: "Sorry, your order was canceled. Any points used were returned to your account." Van egy "Repurchase" gomb, de az sem működik. Most beküldöm "rendes" virtuális kártyával...
Semmi infó, semmi email, semmi tájékoztatás, csak úgy odavet ilyen megjegyzéseket, meg törli a kifizetett rendelést. Ahelyett, hogy indokolna, hogy mi nem tetszik neki és miért.
Az eldobható tekintetében van némi igazságod, de jelenleg még ki kell deríteni, egyáltalán az-e a baj. Informálok, ha van változás.
-
GBRDVD
tag
Köszönöm, ki fogom próbálni, ha a másodszorra is elutasítják. Én úgy gondoltam volna, hogy virtuális kártya, virtuális kártya, nincs különbség. De lehet, hogy ők máshogy gondolják.
Az ilyen későbbi, esetleges utólagos terhelések miatt bízom jobban az eldobhatóban, ha már egyszer van.
-
maestro87
őstag
Én még mindig többet cáfoltam mint te. Leírnak neked egy darab "papírra" egy számot és már készpénznek veszed. Szörnyen naiv vagy. Ez a tényközlés.
Ugye te se hiszed el, hogy az áfa miatt a gyártó ad majd +20% kedvezményt nekik?
Látszik, hogy nem vagy képben a BG árakkal. Tavaly sokkal jobban emelkedtek az árak mint július 1 után. Kosárba tett ~90db termék ára nem igazán változott július 1-re virradóra, de még az elkövetkező hetekben sem. És én kuponos árakat nézek mindig, nem a kamu eredeti árat meg flash sale árakat.+ nem az olcsó, nem kelendő termékeket kell alapul venni, mert azoknak irreálisan magas szokott lenni az áruk (és sok mindentől is függ), na meg változott a szállítás mód is. Július 1 előtt alig volt free shipping, most meg már a legtöbb BG Express free shipping, de ugye olyan nincs.
És ki beszélt itt magánszemélyről? Ne idézz már tőlem olyat amit nem írtam. Azt se tudod, hogy mit mire írtam...
Igen, ahol nem emelkedtek az árak jelentősen, ott nem valódi az áfa. A hülye is látja, csak te nem...
Befejeztem, mert tényleg nincs értelme veled vitázni. -
yogibear
addikt
Jogos és bosszantó a szállítás késlekedés, a későbbi feladás, de tényleg igaz az hogy az EU Priority Line az mindig Kínából indul és így eleve hosszabb lesz akármit is írnak
Viszont az AliExpress-hez nem célszerű hasonlítani,Nem értek egyet, mert amiket utóbbi időben rendeltem és kínai raktárasok voltak (szintén BG Express) kb 10 nap alatt ideértek a Flyt Express/Paketa útvonalon... vagyis a BG-nek is van gyors szállítási útvonala... Az utolsó kettő kapott belga "rendszámot", azóta sincs hír róluk, az előzőeknek meg csak számokból álló "rendszámuk" volt, azok az említett útvonalon mind meg is jöttek 10 nap alatt...
Ami különbséget látok, az az, hogy a Paketa útvonal esetén a Parcelsapp szerint a feladó "MR. D", míg a belga rendszámosoknál "EW", vagyis Eworld Ltd... -
maestro87
őstag
Téged észérvekkel se lehet meggyőzni...
Most komolyan, egy kamu számla mit bizonyít?
Az Inclusive of VAT csak ügyes marketing, hogy a félősökkel elhitesse, hogy kifizeted az áfát és nem kell tartani attól, hogy itthon is kérik. Jár is a csillagos ötös a marketing osztálynak, mert sok emberrel sikerült ezt elhitetni, így hajlandók drágábban is vásárolni.
Más, kisebb webáruházak is követték a példájukat, biztos ők is befizetik a 27%-ot, kivéve ha nem áfamentes szállítást választasz.
Annak aki rendelt már előtte is Banggood-ról és tisztában van az árakkal, tök nyilvánvaló hogy nem fizetnek áfát, mert július 1 után az árak nem emelkedtek 27%-kal (20%-kal sem), úgy mint Aliexpress-en.
Vagy te mivel magyarázod, hogy pl. a Xiaomi telefonok ára - amin alapból kevés haszon van és fix áras terméknek tekinthető - jóformán semmit se változott, holott az Aliexpress-en lévőkre meg rákerült a 27% áfa?
Hirtelen átment Banggood szeretetszolgálatba és elkezdett haszon nélkül telefonokat árulni csakhogy befizethesse az áfát? Kétlem.A módja nem érdekel hogy fizetik, az érdekel, hogy befizetik-e! De minden jel arra mutat, hogy nem. Visszatérve az IOSS-re, ők állították hogy van nekik, de az árakon ez nagyon nem látszik, pedig EU raktáras csomagra is fizetnünk kellene áfát.
És tényleg nem rendeltem még Banggood-ról, csak közel 300 rendelésen vagyok túl és napi szinten követem az árakat.
Ja, és elméletileg tudsz rendelni nettóban Aliexpress-ről meg eBay-ről is.
Banggood-on nincs még hasonló sem..."You can update your VAT information to verify your account as business buyer. After account verified, you can order without tax in AliExpress.
According to the new EU e-Commerce VAT rules, AliExpress as a marketplace shall not collect VAT on purchases made by business buyers with a valid EU VAT ID. Upon importation of the purchased goods into the EU, you will be charged with import VAT (and / or duties and agent fees, etc. as applicable).
If the importation is made using your own IOSS number, you may communicate and provide it to the seller to make sure that the logistics provider could use it for import declaration in the EU. You shall then report the corresponding VAT in your periodic IOSS return.
If the importation is under your name and your valid EORI and EU VAT ID is provided to the customs/broker/or logistics provider, you will typically be entitled to deduct the import VAT paid with your competent tax authority in your tax returns if the VAT deduction criteria are met. For more details, please consult your tax advisor or the competent tax authority based on your specific circumstances.
Please be informed that AliExpress is not involved in the customs clearance operations for business purchases and you may contact the seller to confirm logistics and customs related aspects depending on your situation.
Note: Currently, this process only applicable for UK and countries of European Union."Szóval ha a számládról mégis kiderül, hogy kamu, lehet egy kereskedő megütheti a bokáját a jó tanácsaid miatt egy áfa visszaigénylés esetén. Ezért nem kellene terjeszteni a mesét. De jól írtad, ehhez már annyira nem értek, nincs vállalkozásom.
-
maestro87
őstag
Ahogy egy olyan kínai webáruház állítása sem mérvadó akik július 1 előtt is már trükköztek a szállítással.
Ha te sem vagy biztos benne, akkor meg pláne nem kellene terjeszteni, hogy ők becsületesen fizetik az áfát, mert minket lehet nem érint de aki pl. cégként vásárolna annak lehet nem mindegy, hogy milyen árakat lát Banggood-on.
Egyébként az is amellett szól hogy nem fizetünk áfát, hogy Banggood-on nem tudsz úgy nettóban vásárolni mint Aliexpress-en.
Szóval elég sok érv szól amellett, hogy valójában nem áfás árakat látunk... -
maestro87
őstag
Pont hogy nem azt írják:
"Ez tehát egy IOSS-hez hasonló rendszer, de mivel 150 euró feletti termékekre is működik, és kevés plusz költséggel juthatunk így a kínai raktáras termékekhez, sokkal inkább tekinthető a klasszikus áfamentes szállítások utódjának."Szerintem ha kerülni kell bizonyos szállítási módokat, akkor ott valami sumákolás van...
Már miért ne lenne összefüggésbe? Az nem tartozik a IOSS-hez hogy a NAV megkapja a 27%-ot? 19% áfából hogy fog kapni 27%-ot? Sehogy.
"ha eredetileg Kínából indult nem kell IOSS, könyvelésileg EU-n belül lesz vásárolva."
Itt a lényeg, hogy behozzák valahogy az EU-ba, hogy ne kelljen fizetni. És jóformán el is tűntek az áfás szállítási módok (mindent futár hoz, kivéve EU raktár), így nincs is értelme már az IOSS-nek. Bár EU raktárra is be kellene szedniük a magyar áfát ahogy azt az Aliexpress is teszi...És nem érdekel hova fizetik be közvetlenül és hogy kerül a NAV-hoz, ez már csak szőrszálhasogatás a részedről.
-
De valóban nem található olyan ahol konkrétan látnánk az azonosítót, így sem megerősíteni, sem megcáfolni nem lehet hogy tényleg van nekik,szóval lehet hogy az van amit te írsz, viszont ők utalgatnak rá, csak nem osztják meg.
Egyébként az Amazon is titkolja az Íreknél regisztrált azonosítóját (IM4420001201) az AliExpress-é sem közismert valójában és a Wish sem igen közli, egyedül az eBay teszi rá az igazolására az IOSS azonosítóját, amit még ennek ellenére sem mindig találja meg a Posta programja. -
maestro87
őstag
Ha szerinted se 27%-ot fizetnek(fizetünk) akkor nincs miről vitázni, mert nyilvánvaló, hogy nincs IOSS azonosítójuk. Vagy hol olvastad, hogy van? Itt pont azt írja valaki, hogy nincs.
FAQ-ban sem említenek sehol IOSS-t, mert nincs nekik. Ugyanúgy áfamentesen szállítanak mint július 1 előtt az EU Priority Line esetén. Nem véletlenül tűnt el a sima registered posta sem, meg a Meest sem szállít már tőlük július 1 óta. Ehelyett mindent EU-s csomagként adnak fel. Egyedül az USA raktár ami valamiért nem tréfamentes.
Naiv dolog azt hinni, hogy rendesen befizetik a magyar államnak az áfát miközben az árak nem emelkedtek 27%-kal úgy mint Aliexpressen.Valamit biztos fizetnek valakinek, de ebből a magyar állam nem lát semmit.
-
maestro87
őstag
Neked megadták? Mert nekem csak kamuztak, hogy privát információ és nem adhatják meg. Belső ember se tudta megszerezni. Pedig felülvizsgálatnál a Posta kérheti. Ha lenne IOSS azonosítójuk akkor nem fogná meg a Posta a csomagot. De nekem háromból háromszor áfát kellett fizetni itthon az USA raktárról rendelt termékekre.
Szerintem nem fizetnek semmit, 27%-ot biztos nem.
Az inclusiv VAT szöveg csak a vásárlók megnyugtatására van, hogy bátrabban rendeljenek. Az árak sem emelkedtek 27%-kal.bl4ze: Három cucc jött már USA raktárból július 1 óta. És most is tudnék rendelni elég sok mindent.
-
Voice24
őstag
Kezd nem jól alakulni ez a rendelésem is, lassan hozzá fogok szokni a Banggood extra "gyorsaságához". Ahogy írtam, pár napja még október 22. - november 1. volt a várható kiszállítás, ma már október 29. - november 7. szerepel az orders detail-nél, és persze felesleges értesíteni a kedves vásárlót, hogy csúszik a szállítás. Természetesen még a legelső GLS-es bejegyzés látható, vagyis a cucc még nem érkezett meg EU-ba Kínából.
-
Voice24
őstag
Ez azért nem előrendelés, azaz preorder, hanem tényleges rendelés volt. Ahogy írtam, szeptember 2-án szeptember 24-ét adták meg, mint várható beérkezést, jelenleg november 1-nél tartanak. Ez számomra továbbra is azt jelenti, hogy halvány fogalmuk sincs, mikor fogják ténylegesen megkapni. Egy telefon esetében pedig azt nehezen tudom elképzelni, hogy a kínai gyártó 50-100-200 darabos megrendelésre vár ahhoz, hogy beindítsa a gyártósort. A chiphiány lehet valós ok, az bennem is felmerült, mert általában az eu-s verziókból van készlethiány, de ezzel megint visszajutunk oda, hogy a Banggood miért ad meg olyan dátumokat, amiknek valóságtartalmát még ő maga sem tudhatja.
-
csuhi17
csendes tag
Akkor ezek szerint ha valaki egy olyan cuccot rendel amire nagyon kevés az igény lehetséges hogy nem is teljesítik a megrendelést?
Amit rendeltem az egy MingZhan MZ-906 teafőző, ami kicsit húzós árban, de itt volt a legolcsóbb.
Ha valaki akarna ilyet az +~30USD-ért egy teljesen automatát tudna rendelni. Akkor miért ezt rendelné.
Most hogy visszanéztem a régebbi rendeléseimet, párat le kellett mondjak mert 10-15 nap múlva sem tudták elküldeni... Legalább kiírhatnák hogy még mennyi megrendelés kell még hogy teljesítsék... -
csaba17
senior tag
már válaszoltak is(We truly understand your situation, it is normal that the logistic company does not update the exact information on a regular basis. Please don't worry, if you have not received it within that period, please contact us. ), küldtek egy linket https://www.tracktry.com/couriers/belgium-post/LD270000895BE amin szintén ez az egy adat van, és hogy legyek türelmes...
-
yogibear
addikt
Igen, elírtam.
Csak azért fura mert BG Express ez a kettő is, mint az előzőek és mégis BE számot kaptak, az előzőek mindig csak a 10 számjegyűt... és azok Flyt express - Paketa vonalon jöttek és azok mindig itt voltak 15 napon belül...sima küldemény kézbesítési szabályokat alkalmazzák.
Akkor akár el is tűnhet náluk.
-
Erdmis
tag
Nem, én azt írtam, hogy 2 hete rendeltem és 8 napja Feuchtban rostokol. Cseh raktáras, szóval Banggood raktárból rendben elindult. Viszont nem értem miért nem mozdul. Szerintem nem postai könyvelés az oka, de remélem igazad van. Hétfőig várok, aztán újra felveszem a kapcsolatot a Banggood ügyfélszolgálattal.
-
Voice24
őstag
Köszi, igen, forintos a bankszámlám, és a fizetésnél a saját bankom általi átváltás volt kiválasztva. Milyen veszteségre célzol, ha azt kapom vissza, amit fizettem?
yogibear: az én ominózus 16-i rendelésem még mindig "Shipment ready for transport", és most már 800(!) pontot ajánlottak fel engesztelésül. Csak az a baj a pontokkal és a kuponokkal, hogy egy csomó terméknél nem lehet felhasználni őket, ahol meg véletlenül igen, ott a feltüntetett árnál magasabb árból vonják le, így legtöbbször kuponnal drágább, mint anélkül...
-
Rick4
félisten
Nem, ebay, nade az a kínai, amelyik itt árul, ott nem árulhat? Ez utóbbi kérdés nyilván csak abból fakad, mert ezt a részét tényleg nem ismerem, itt volt több vitás ügyem, és vlaójában mindig egyértelmű bizonyítékaim voltak, igazat is adtak nekem, de ami amott megtörténhez, arra elvileg itt is van esély.
De ha azt mondod, ez kizárt, az igen pozitív, és egy fontos kérdés lett egyértleműsítve! -
falikep
csendes tag
Megnéztem a levélküldemények árait, így alakulnak, max. 11e Ft, de akkor mindent be van pipálva. Kicsit megijesztet, hogy aztán majd fals címre küldöm, és visszakapom (ezt itthon egy Vaterás vásárló játszotta el, még a visszaszállításért is fizetem pluszban). Viszont a csomagolás nincs meg, akkor is tudom küldeni? Még aznap kidobtam, nem számítottam erre a lehetőségre.
-
falikep
csendes tag
Megnéztem, postacsomag esetén EMS Pack 18.000 Ft, EMS Print 7600. Ha jól gondolom előbbit kellene választani, de az meg már jóval a Paypal értékhatára felett van. Ha jól gondolom, érdemes elfogadni a 3000 Ft-ot, mert visszaküldeni sokkal több pénz lenne, még Paypal segítséggel, és teljes visszatérítéssel is. Köszi az infót!
Szerk: na ha meg tényleg úgy van, amit Rick4 írt, akkor semmiképp nem érdemes küldeni.
-
Rick4
félisten
Tegyük hzzá, amennyiben a kínainak olyan kedve van, ad egy cyímet, oda megérkezik a cosmag, majd nem veszi át, és ennyi. Mivel sosem kerül a csomag delivered státuszba, sosem lesz meg a jóváírás, azaz 1 hónap múlva visszakaphatja a saját cuccát.
Azért is tudom, mert én pontosan így jártam. Semmilyen meggoldás nem let trá, hónapokig írkáltam a paypalnak és az eladónak is. Paypal szépen lezárta az ügyet, és soha nem akarta újra megnyitni. -
Rick4
félisten
Nem mondtam, hogy nincs adószáma, biztosan van, azt mondtam, nincs a számlán. És nincs a vámhatázozaton sem, pont most kaptam egyet, elég friss, ezen sincs, és soha 17 év alatt egyetlenegy számljukon se láttam. Az ő oldalukról név, cím, pá!
Ebay-en is kértem, hogy az ebay adjon számlát, mert hogy ugye a global shiping program, és a rajta keresztül DDP-vel vmegfizetett áfa, valahol megy a közösbe, de tuti nem itt, mivel a hollandoknál vámolnak, ezügyben chateltem már több emberrel, beszéltem mindenféle Prakesh, meg Pryanka nevűvel, térjünk vissza ré később. Halvány gőzük sincs, mit akarok, és főleg miért...
-
Rick4
félisten
Persze, de egy amerikai, meg az összes angolszász jogrendszeren nyugvó állam cégei, a távol- keleti cégek, tehát a bolygó 75%-a nem tud olyan számlát adni, amit itt kérnek, itt viszont elfogadnak olyan számlát, amit az amerikaiak és a többiek adnak.
DDP paritással jönnek a csomagjaim, azaz előre fizetek mindent, a szállító nem kér pénzt a vámügyintézésért, vámhatározatot kapok a megvásárolt dolgok után befizetett adóról, szóval szerintem jól van ez így.Ebből itt szerintem kimaradt valami, amitől nem lett értelmezhető, mégis milyen változásokra gondolsz?
(szerintem felel meg a 2021-től történő változások miatt) -
Rick4
félisten
Amerikai autók alkatrészeivel foglalkozom vek óta, egyetlenegy számlán sincs rajta egyik amerikai eladó adószáma sem. Van ebben az évben kb 40M Ft-nyi vásárlásom, ahol 38M-nyin nincs rajta semmiféle adószám, csak eladó, név, cím, én cégen neve, címe, összeg, termék, darab, és viszlát.
-
Rick4
félisten
Azt írja a banggood, hogy:
Thank you for your e-mail.
We regret to tell you that all product (which stated inclusive of VAT)ship to your country are included VAT. And we can provide invoice with VAT inforamtion. So you will knwo how much you have paid for VAT.
We apologize for any inconvenience caused and appreciate your understanding. -
Rick4
félisten
ösdzönöm, már feltettem a kérdéseket nekik, hogy EU-s cégként tudnak- akarnak-e, illetve hogy lesz-e a számlán olyan sor, hogy a végösszegből mennyi az áfa? Várom a választ, beszámolok róla, mi volt a végkifejlet, a látható számláról pedig kérdezem a könyvelőt.
Köszönöm az infókat.Ki lakik amúgy Szegeden?
-
Rick4
félisten
Tehát a jelen állapotok szerint nem tudnak a számlán áfát feltülteni, (pedig a termék oldalán ott van, hogy inclusive VAT), vagy pedig EU-s adószámos cégnek nem tudnak nettós eu-s számlát adni, de ha tudnának is, a nav nem fogadja el? Akor innentől kútba esik, legalábbis ezen a vonalon keresztül...
-
csuhi17
csendes tag
Már végignéztem és nincs ott, se a telefonos appban sem. "régebben már töröltem megrendeléseket."
A rendelés törléses emailemre ezt írták vissza:
We're sorry that your order 102825930 is deposit order, the deposit payment has been confirmed, we're unable to cancel it for you.Lehetséges hogy csak egy adott dátum után tudom törölni a megrendelést?
A promóciós email alapján a deposit-ra aug 25.- 31.-ig van a lehetőségem.
A maradék összeg kiegyenlítése meg aug 31- szept. 1. között.Ha nincs ötlet, akkor megvárom mi lesz a vége és majd megírom a tapasztalatom, már csak pár nap.
Ha mást nem itthon továbbadom...szerk.:
Köszönöm, akkor nem pörgök miatta. -
anadroid
senior tag
Ma meg értesítettek, hogy fizethetek 3 USD letétet, és akkor augusztus végén olcsóbban (értsd: a korábbi árhoz képest 15%-kal többért) megvehetem. A letét kiválasztásakor viszont a korábbi készlethiányos lapra dob. Ezeknél nemhogy elmentek, de el is költöztek hazulról.
A PP és a Zen visszatérítés reggelre megjött.
-
anadroid
senior tag
Csak az a baj, hogy előtte néhány nappal 3 rendelésnél is teljesen simán működött (Zen és PP fizetésnél is). Én inkább azt gyanítom, hogy a készletnyilvántartásuk nem áll a helyzet magaslatán (a megrendeléseimet követően zuhanórepülésben csökkent a még meglevő készlet, 6-ról 4-re, azután meg 0-ra). Próbára megrendelném az olcsóbbat is, de arra nincs szükség a drágább nélkül, így ezt nem tudom bizonyítani.
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
Már irtam nekik kérem vissza a lóvét de már kétszer azt írja várni kellene még egy hetet blablabla... Belinkeli a nyomkövető oldalt ahol van a nyomkövetési szám, de alatta az összes hozzászólás arról szól nem kapták meg a cuccot.
Ma reggel megint írtam eltelt töb mint 40 nap a rendeléstől számolva mire várjak.
Gondolod vissza utalnak vagy máshol kell nekik jelezni. -
jozsi252
veterán
No information about your package, vagy valami hasonló szöveget kaptam. De most rákerestem megint és most már dobott ki infót a
Found in: Packeta Flyt Express
Tracked with couriers: DHL Express DHL Express Packeta Flyt Express*Nem a számolgatás miatt írtam hogy 10 számjegyű karakterrel rendelkező TN-t kaptam, hanem hogy aki csak számokat kapott szintén ezzel a szállítási móddal, hátha egyből tudja.
Köszi a segítséget! -
19Pityus53
újonc
Természetesen a "sárga narancs gombra" kattintottam, de ott sem volt lehetőség a kuponkód aktiválására. Az eredeti 162,42 dollárt vonták volna le. Beléptem a PayPal fiókomba, de ott is a magasabb összeg szerepelt. Ezért nem is léptem tovább, hanem visszavontam a vásárlási igényemet. de ha a fotók alapján, vagy más módon megmutatod, hogy hol érvényesítsem ennél a terméknél a kupont, akkor előbbre jutok.
-
törölt tag
-
hevizms
addikt
Hát igen.
De inkább tényleg az lenne a fontos számomra hogy egyáltalán feladták e. ? Ameddig semmi mozgást nem látok,addig nem tudhatom
Volt már sajnos ilyen a rendelések közt hogy a.szallitast megrendelték papíron csak éppen nem adták fel soha,amikor megreklamaltam kiderült nincs olyanjuk csak éppen elfelejtették ezt közölni
. . Nyilván a pénzem visszakaptam,de utána várhattam megint egy csomó ideig míg máshonnan megrendeltem ugyanazt .
Ez a bekerült a GLS rendszerébe ez kb számomra ez a kategória..
De tudom hogy megkapom nincs gond,csak jó lett volna látni hogy tényleg elindult Európa felé. -
hevizms
addikt
"Dehogy nem, azt mondja hogy a GLS fogja kézbesíteni"
Hat ez nem nagy infó . Ez kb annyit ér hogy majd egyszer valamikor feladjuk ha kedvünk tartja és akkor majd a GLS közvetíti Nyilván ezt én is láttam hisz írtam is hogy néztem már a Belga GLS nyomkövetőt.De engem az odáig tartó út nyomkövetese érdekelt volna hogy van e rá valami oldal ..Én ilyen vagyok. Szeretem nézegetni hogy mozog a csomagom. Megnyugtat. Nyilván nem vagyunk egyformák.
De ha erre az útra (Hong kong -Europa ) nincs nyomkövető lehetőség,akkor nincs . Igazából úgy tűnik így ,mintha fel sem adták volna . Persze értem hogy valószínűleg nem így van,de pont ezért én szeretem látni ha mozog a csomagom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Egér probléma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest