- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
A normális széket meg kell fizetni, de megtérül több szempontból is ahogy írtad.
Amit linkeltem Concorde az elég durva árban van, amit én láttam az 180 környékén volt, de kinézetre hasonló.
Nekem ezek a "gamer" székek nem jöttek be."a banggoodról se szabad mindent megvenni"
Máshonnan se -
csibe1
addikt
Ezért is kérdeztem, mert valaki nem figyel a véleményekre, hanem csak megveszi, mert olcsó.
Nem baj, valamiből meg kell élni a "gamer" székek gyártóinak még ha valami vacakot is gyártanak.
Széket biztos nem vennék csájnából, és más cuccoknál is el szoktam olvasni a véleményeket guggli fordítóval.
A gearbestet ezért is utáltam, mert nem lehetett kimásolni a véleményeket.
" Nem minden jó vétel csak azért, mert elsőre kicsi ár van kiírva."
Ezt én tudom, de a fenti kolléga ezek szerint nem igazán.
Ránéztem a székre; szép,szép, szép ára is van.
Láttam van belőle Epic nevű is, 12kg terhelhetőséggel, "gamer" dizájn.
Az árában viszont érdekes a szórás, mert valahol annyi, mint az Icon, máshol meg 80 ezerrel drágább.
Egyébként köszi a tippet, ha valami komolyabb széket vennék most már az Icon is számításba kerül.
Itthon is kapni Blitzwolf székeket: [link]
Találtam jó széket, de csufi árban van: [link]Valami hasonlót néztem pár éve, de az 200 körül volt ha jól emlékszem.
-
Minden cégnek van adószáma, az már szükséges a számlákon azoknál amelyiknél van, de cég nem is létezik egyik országban sem enélkül.
A számláknak mindenhol hivatalosan nyilvántartottnak kell lenni és így van sorszáma is, semmi + dolgot nem kérnek, csak annyit amivel a fiktív számlázás elkerülhető. A cég is létezésileg visszakövethető legyen, ami még követelmény. -
Oké ha a könyvelő befogadja, mert ez megfelel a NAV könyvelési elvárásainak (szerintem felel meg a 2021-től történő változások miatt), akkor jó, az ő felelőssége.
Én szeretem ha mindaz rajta van a számlán amit minimálisan előírnak, ha ezt nem tudja az eladó biztosítani, akkor inkább nem vásárolok tőle. Egy rossz számla miatt is fizethetek komoly összegű büntetést, szóval én kerülöm a felesleges pénzkidobási lehetőségeket. -
Mivel szerintük az árban benne van (bár nem részletezik hogy miként mert a vevő országa szerinti áfának kéne lenni és ugyanaz az ár ha egy magyar (27%) vagy francia (20%) veszi meg) és a számla tartalmi elemei is elnagyoltak, nincs pl az áfa részletezve.
Persze lehetne nettó áras és majd az import áfa a vámnak ki lenne fizetve, de nem úgy küldik hogy a vámosokhoz kerüljön.
Mellékelek egy számlaképet, mutasd meg a könyvelőnek lehet hogy azt mondja hogy elfogadható.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eredeti játékok OFF topik
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Egér probléma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest