- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
csibe1 #20747 üzenetére
Sehonnan se.
Azért a minőség meg a méret egy elektronikia terméknél egész más eredményt hoz, ha olcsón kapod, de vissza kell küldened, illetve egy szék méretű csomag 400K-s vásárlásnál is hozhat annyi differenciát, ami miatt megéri szórakozni, kockáztatni valamennyit.
De egy 35K-s széket 30K-ért visszaküldeni tuti nem buli. -
Rick4
félisten
válasz
csibe1 #20741 üzenetére
Van egy srác a ph-n, ő tolja ezeket a székeket, de hivatalos gari, számla, minden, 100%-ig korrekt hozzáállás, és ugye akkor is felveszi a telefont, ha aznap már harmadszor hyívod valami kérdéssel, szóval minden tekintetben más sztori ez, mint hogy veszel valamit ami elsőre rossz, és nem hogy a pénzt nem adják vissza azonnal, hanem még te küldözgesd vissza. Az se titok, hogy én igen jó áron, 2x 125K-ért jutottam ezekhez hozzá. Sok-e vagy sem, egy óra alatt visszajön az ára, és nem fáradok el benne, kényelmes, szóval az is a topichoz tartozik, hogy a banggoodról se szabad mindent megvenni...
-
Rick4
félisten
válasz
csibe1 #20739 üzenetére
Nem tudom, mások hogy cisnáják, én ritkán kapkodom el a dolgokat, pláne, mivel ilyesmikkel hosszabb időre tervezek, illetve a 193 centimhez 115 kiló társul, és jellmezően munkanapokon reggel 9-től éjfélig gépnél szóval nem mindegy, mit veszek.
Amikor egy éve kijöttek, még szemeztem velük, de mivel azonnal nem kellett vennem, el is felejtettem, most tavasszal kölzötés volt, és sokminden cserélődött, ez is szóba jött, de borzalmas értékelések voltak, úgyhogy 2db noblechairs ikon lett belőle. Csalódásmentesek azóta is. Nem minden jó vétel csak azért, mert elsőre kicsi ár van kiírva. -
Rick4
félisten
Nem, ebay, nade az a kínai, amelyik itt árul, ott nem árulhat? Ez utóbbi kérdés nyilván csak abból fakad, mert ezt a részét tényleg nem ismerem, itt volt több vitás ügyem, és vlaójában mindig egyértelmű bizonyítékaim voltak, igazat is adtak nekem, de ami amott megtörténhez, arra elvileg itt is van esély.
De ha azt mondod, ez kizárt, az igen pozitív, és egy fontos kérdés lett egyértleműsítve! -
Rick4
félisten
Tegyük hzzá, amennyiben a kínainak olyan kedve van, ad egy cyímet, oda megérkezik a cosmag, majd nem veszi át, és ennyi. Mivel sosem kerül a csomag delivered státuszba, sosem lesz meg a jóváírás, azaz 1 hónap múlva visszakaphatja a saját cuccát.
Azért is tudom, mert én pontosan így jártam. Semmilyen meggoldás nem let trá, hónapokig írkáltam a paypalnak és az eladónak is. Paypal szépen lezárta az ügyet, és soha nem akarta újra megnyitni. -
Rick4
félisten
Nem mondtam, hogy nincs adószáma, biztosan van, azt mondtam, nincs a számlán. És nincs a vámhatázozaton sem, pont most kaptam egyet, elég friss, ezen sincs, és soha 17 év alatt egyetlenegy számljukon se láttam. Az ő oldalukról név, cím, pá!
Ebay-en is kértem, hogy az ebay adjon számlát, mert hogy ugye a global shiping program, és a rajta keresztül DDP-vel vmegfizetett áfa, valahol megy a közösbe, de tuti nem itt, mivel a hollandoknál vámolnak, ezügyben chateltem már több emberrel, beszéltem mindenféle Prakesh, meg Pryanka nevűvel, térjünk vissza ré később. Halvány gőzük sincs, mit akarok, és főleg miért...
-
Rick4
félisten
Persze, de egy amerikai, meg az összes angolszász jogrendszeren nyugvó állam cégei, a távol- keleti cégek, tehát a bolygó 75%-a nem tud olyan számlát adni, amit itt kérnek, itt viszont elfogadnak olyan számlát, amit az amerikaiak és a többiek adnak.
DDP paritással jönnek a csomagjaim, azaz előre fizetek mindent, a szállító nem kér pénzt a vámügyintézésért, vámhatározatot kapok a megvásárolt dolgok után befizetett adóról, szóval szerintem jól van ez így.Ebből itt szerintem kimaradt valami, amitől nem lett értelmezhető, mégis milyen változásokra gondolsz?
(szerintem felel meg a 2021-től történő változások miatt) -
Rick4
félisten
Amerikai autók alkatrészeivel foglalkozom vek óta, egyetlenegy számlán sincs rajta egyik amerikai eladó adószáma sem. Van ebben az évben kb 40M Ft-nyi vásárlásom, ahol 38M-nyin nincs rajta semmiféle adószám, csak eladó, név, cím, én cégen neve, címe, összeg, termék, darab, és viszlát.
-
Rick4
félisten
Azt írja a banggood, hogy:
Thank you for your e-mail.
We regret to tell you that all product (which stated inclusive of VAT)ship to your country are included VAT. And we can provide invoice with VAT inforamtion. So you will knwo how much you have paid for VAT.
We apologize for any inconvenience caused and appreciate your understanding. -
Rick4
félisten
ösdzönöm, már feltettem a kérdéseket nekik, hogy EU-s cégként tudnak- akarnak-e, illetve hogy lesz-e a számlán olyan sor, hogy a végösszegből mennyi az áfa? Várom a választ, beszámolok róla, mi volt a végkifejlet, a látható számláról pedig kérdezem a könyvelőt.
Köszönöm az infókat.Ki lakik amúgy Szegeden?
-
Rick4
félisten
Tehát a jelen állapotok szerint nem tudnak a számlán áfát feltülteni, (pedig a termék oldalán ott van, hogy inclusive VAT), vagy pedig EU-s adószámos cégnek nem tudnak nettós eu-s számlát adni, de ha tudnának is, a nav nem fogadja el? Akor innentől kútba esik, legalábbis ezen a vonalon keresztül...
-
Rick4
félisten
Sziasztok, olvasgatok itt, kerestem is kulcsszóra, de ere nem találok megoldást. Adott egy cég, melynek van egy cékhelye, és van egy külső telephely, ahova rendelem az árut. Vásárolnék egy temréket a banggoodról, de se számlázási címet, se egyebet nem látok a saját accountomnál, azaz ha a jelenlegi egyetlen shipping address van, akkor jó címre fogják szállítani, ha a számlázási címet adom meg, akkor lehet oda készül számla, de ha oda szállítják, az nyűgös.
Van erre valakinek bejáratott megoldása?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest