- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBRDVD
tag
válasz
Pityu99 #21099 üzenetére
Szia! Még nem néztem meg a kálváriádat, de kíváncsi vagyok rá és visszakeresem. Ezt a felültetet te hol látod, aminek a screenshotját küldted?
Csak jelezném, hogy egy akciósan 3500 Ft-os BlitzWolf micro SD kártya, amely vásárlásakor a BG szerint minden költséget átvállaltak (a letölthető számlán szerepel a 27% áfa!), szintén USA raktárból és svéd postán keresztül tegnap érkezett meg, és 1000 Ft összegű UTÁNVÉTELI ÖSSZEG terhelte a csomagot. Természetesen kifizettem, hiszen:
- A kártya egy ezressel drágábban is jó, bár már nem annyira (még egy ezres, és megvehetem a sarki boltban magyar garanciával).
- 3 hétig vártam rá, ebből 1 hetet dekkolt a NPKK-ban.
- Ha nem fizetem ki, akkor a Posta azonnal visszaküldi. Nincs postán maradás, meg várakozás, türelmi idő, stb. Vissza a feladónak. Erre az egész műveletre, mármint az eldöntésére, hogy fiztetek-e vagy nem (a már kifizetett termékért!), kb. 3 másodpercem van az ajtóban, a postás jelenlétében.Az utánvét ilyesfajta alkalmazását még életemben nem tapasztaltam azóta korábban. Ez most akkor innentől bevett gyakorlat, hogy az "NPKK Vam" így teszi rá a sápját egy olyan termékre, amely után a 27% áfát már megfizettem?
A postás szerint egyébként hatalmas a felháborodás, sokan vannak, akik nem hajlandóak – jogosan! – kifizetni az utólag ráterhelt utánvételi összeget, így inkább nem veszik át a csomagot. Ti tapasztaltatok már hasonlót?
-
GBRDVD
tag
Jól sejtettem, a második próbálkozásomat is eldobták. Immár le is zárta, status: Closed, a szöveg meg a buboréksúgóban: "Sorry, your order was canceled. Any points used were returned to your account." Van egy "Repurchase" gomb, de az sem működik. Most beküldöm "rendes" virtuális kártyával...
Semmi infó, semmi email, semmi tájékoztatás, csak úgy odavet ilyen megjegyzéseket, meg törli a kifizetett rendelést. Ahelyett, hogy indokolna, hogy mi nem tetszik neki és miért.
Az eldobható tekintetében van némi igazságod, de jelenleg még ki kell deríteni, egyáltalán az-e a baj. Informálok, ha van változás.
-
GBRDVD
tag
Köszönöm, ki fogom próbálni, ha a másodszorra is elutasítják. Én úgy gondoltam volna, hogy virtuális kártya, virtuális kártya, nincs különbség. De lehet, hogy ők máshogy gondolják.
Az ilyen későbbi, esetleges utólagos terhelések miatt bízom jobban az eldobhatóban, ha már egyszer van.
-
GBRDVD
tag
Sziasztok!
Ez lenne az első BG rendelésem, máris egy kis problémába ütköztem. Azt hittem, egy revolutos kártyás fizetés után minden automatikusan megy, de nem. A rendelés státusza tegnap a fizetés után "Your order is under review, please wait for a status update or email from customer service"-ra változott. Vártam a visszaigazoló emailt, de semmi. Ma belépve azt tapasztaltam, hogy a státusz még mindig "Processing", de a fizetést hajnalban visszadobták: "Payment Declined" és "válasszon másik kártyát, vagy más fizetési módot".
Mivel a Revoluton is sztornózva lett az összeg, rányomtam az újbóli fizetésre. Most megint várok. Mit nézegetnek ilyenkor? A fizetőnek meg a címzett nevének egyeznie kell? Az lehet baj, hogy Revolut Disposable virtuális kártyával fizettem, ami minden TX-nél új számot generál? Mindig így fizetek, és nem is nagyon vagyok hajlandó ezen változtatni. Elvileg ezt az eladó nem is láthatja, nem? Bár nem biztos, hogy a Disposable a bajuk, simán lehet más is, ez csak a tippem lenne így elsőre. Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest