- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gitaroslaci
csendes tag
Heyho!
Továbbra is aktuális nálam a kérdés, hogy vajon mikorra érkezik meg a kábelem? Múlt hónap 16.án rendeltem meg /fizettem ki, utána 30. án jött egy mail a csomagküldő.hu-tól ,hogy várják "Várjuk a csomag átvételét webáruháztól". S továbbra sincs semmi... 2 hetet írtak max a kiszállításra.. elég tré, s lassú.. Mire számíthatok? Még 1 hónap mire egyáltalán elkezdik küldeni? -
gitaroslaci
csendes tag
Sziasztok.
Továbbra se történt semmi. Múlthét pénteken érkezett be elvben EU-ba a kábel amit rendeltem, s azt hittem akkor a héten megérkezik.. De 7 nap után is csak annyit ír a csomagellenőrzésnél, hogy "Várjuk a csomag átvételét webáruháztól." . A webshopos felületen meg már rég azt írja, szállítva.. Ilyenkor mi van? Hány hét még mire megérkezik az az egyetlen szaros kábel? -
gitaroslaci
csendes tag
És ha nem tudom átvenni, mert dolgozom, olyankor mi a teendő? Gondolom az értesítőben van telefonszám. Járható út, hogy felhívom, s megkérem, a munkahelyemre hozza?
-
gitaroslaci
csendes tag
Most kaptam még egy mailt "our order 101923911 has been shipped out, Your Order Now is On Its Way to You"
Köv héten még is lesz ezek szerint kábel ( jó esetben).
Viszont ne haragudjatok meg, lenne még egy kérdésem. Ugye átvételkor nem kell fizetnem plussz költséget (mint kiderül), s feltétlenül otthon kell maradnom, vagy be dobják a postaládába? (nem egy nagy csomag lesz gondolom, hisz csak egy kábel) Csak mert melóhelyről nem szeretnék kikérni felesleges napokat -
gitaroslaci
csendes tag
Most kaptam egy e-mail-t a csomagküldő.hu-tól, hogy :"A(z) EWORLD LIMITED webáruház értesített minket, hogy az Ön rendelését, melynek száma A0003621072400FC, a Csomagküldő.hu fogja Önnek feldolgozni. Jelenleg várjuk, hogy a csomag a(z) EWORLD LIMITED áruházból beérkezzen hozzánk, melyet ezt követően azonnal átadunk a fuvarozó vállalatnak, hogy minél hamarabb eljusson az Ön címére"
Akkor még is elképzelhető, hogy köv héten már itt lesz?
-
gitaroslaci
csendes tag
Mivel még mindig azt írja , hogy "Processing", gondolom nincs esély rá, hogy jövőhéten megérkezzen..?
Már egy hete adtam le a rendelést. Mi tart 1 hétig náluk "feldolgozás" címszó alatt? oO
-
gitaroslaci
csendes tag
És akkor kb mikor lehet rá számítani? (Ha egyáltalán érkezik.. most már kezdek elbizonytalanodni.. Illetve ha úgy döntenék, hol tudom vissza kérni a pénzem? illetve mennyi időbe tellik.. Esetleg ezt a terméket ismeri valaki, s tudna ajánlani egy helyet, ahonnan gyorsabban s biztosabban érkezne meg?)
-
gitaroslaci
csendes tag
Sziasztok!
Most rendeltem először erről a helyről, itt volt a legolcsóbb a kábel amit rendeltem. Olyan kérdésem van, hogy mennyire lehet valós amit írnak, hogy Aug. 1. előtt érkezik? Múlthét Pénteken lett megvásárolva, azóta a vissza igazoló vackon kívül mást nem látok. Vagy false az egész, aztán hónapokkal később érkezik? Csak mert már rohadtul szükségem lenne erre a kábelre , minden meg van a setuphoz, csak ez hiányzik.
Köszi a válaszokat előre is.
Üdv.: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest