- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
-
Krogoth
senior tag
Vicc az egész posta.
Szegeden nem értem, hogy miért kell minden át nem vett/ki nem hozott csomagot a Híd utcai postára zsúfolni.
Múltkor majd fél óra volt, mire megkaptam 11 óra körül.
Előtte be kellett ugranom a Csabai utcaiba is (melóhely miatt). Voltunk 2-3-an és hozzá vagy 6 ügyintéző.
fu#&ink logic -
Krogoth
senior tag
Ugyan ilyen TN-m van.
RG981636050BEHonlapon a rendeléseknél a tracing infónál azt írja nincs adat, csak belelépve a rendelésbe látom, hogy van hozzá tn.
Nálam eltelt kb. 2 hét mire elkezdett mutatni valamit. Addig ugyan azt mutatta, mint a tiéd most.
26-án célországba elküldve, 27-én már kézbesítve... -
cbrfireblade
aktív tag
Köszi!
Ha egy termék hibás van értelme jelezni? (Anélkül, hogy videót kellene a yutyúkra feltöltenem vagy egyéb módon videózással bajlódnom... )
Rendeltem egy [ilyet] , de a fekete kis rögzítő csavarban szét van a menet, használhatatlan az egész. (de egyébként is sz@rt nem ér) -
BB9000
senior tag
Az újraküldést tracking numberrel kértem. Az talán nagyobb eséllyel megérkezik. Az összefoglalóban is olvastam, hogy TR-rel szokták újraküldeni.
A postáról jó tapasztalatom is van. Nemrég felhívott egy másik -szintén kínából rendelt- csomag miatt a postás kisasszony, hogy aznap még érte mehetek, mielőtt visszaküldenék. A csomagon ugyanis rajta volt a mobil számom is. Kiderült, hogy a kézbesítő kolléga "elfelejtett" értesítőt bedobni, ezért nem is tudtam arról, hogy csomagom érkezett. Ebben nem az a jó, hogy trehány volt a kézbesítő, hanem hogy az ő hibáját a kolléganője kijavította.
Másféle tapasztalatom is van. Bementem egy másik csomagért a postára, értesítővel együtt. Kikeresték, de aláírni nem kellett. Gyanús volt, hogy túl nagy a kezembe nyomott csomag. Kisebb cuccot vártam épp akkor. De felbontottam. Tök más volt benne, aztán néztem meg a címzést. ÚÚÚÚ ez nem is az én nevemre jött! Természetesen visszaadtam és kértem az enyémet. Az is meglett pár perc múlva. Ez egy egyszerű tévesztés, de emiatt a másik csomag gazdája már bontottan kapta a csomagját.
-
Beni2360
félisten
Olvastam az előzményt csak akkor nem szóltam hozzá.
A második szállítmány LVS egy héttel később jött mint a TN-s.
Ez van a rendelési oldalon: - Levélben kaptam az LVS ....... infót. És nem LS amit írtam, megkerestem a zacsit.
A rendelésnél csak ennyi volt:
Shipping Method:Standard Shipping
Payment Method: PayPal Express Checkout
Track Number:
Standard Shipping
No logistics info temporary.
Na de a lényeg, hogy aug.31.volt a rendelés és itt voltak 2,3 hét alatt.
Nálam kezdenek a rendelések a GB-ről ide átjönni megbízhatóbbak. -
Beni2360
félisten
papírt dob be, mert mondta,hogy meghurcolták őket mert volt sérült csomag útközben. - hát ezt nem igazán tudtam értelmezni.
Egy csomag kiszállítása a posta dolga és az is benne van, hogy kell vele bánni.
na én rendeltem két egyforma terméket Broadlink RM Mini 3 ami kb 10x10x10 dobozban volt. Az egyiket TN-nel a másikat sima szállítással. Igaz családi házas területen állandóan 98% otthon vagyunk, Gyál. Nyugdíjasok előnye. A TN-t a postás hölgy hozta mint mindent. A másikat LS ..... csomag meg meglepetésemre a csomagos hozta ki és átnyújtotta a kapun keresztül.Ki érti ezeket az új rendeleteket.
-
Na reklamált küldeményem állapota változott.
2017.09.24. | 01:49 Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2017.09.27. | 01:45 Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sorting
3 napig a Nemzetközi Kicserélő Központ fogja volt a szegény tolltartó doboz. -
mikej95
aktív tag
Nekem múlt héten megérkezett egy auguszus 18-án elvileg gépre tett csomagom(28 nap jó), de a másik vele egy géppel érkező nagyobb értékű (~3500 HUF "nagy érték") csomagról azóta sincs semmi. Ennek postán járok majd utána először. Bár nem tudom mivel tud többet mondani tündibündi a pult mögött, mint a webes követés.
Még két rendelésnek szeptember 8 és 13-óta van követési száma, csak a szám nem él egyik esetben sem. Ezekkel megvárom a 10 munkanapot, volt már rá példa Gearbest rendelésnél is, hogy a tengeren túl tökölt a posta. A gazdaságos Mi Band 2 pedig "back order" státuszban van szeptember 9 óta, pedig weboldal szerint már múlt péntek kaptak készletet.
Összességébe nem tesz jót olvasni ezt a topikot csak ideges lesz az ember.
-
cbrfireblade
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Te válaszoltál az én hozzászólásomra először ott is nem nyomon követett küldeményről írtam (és nem is neked szántam azt ha jól látom)
Sokfajta nyomon követés nem teljesen követhető ideig óráig más országig határig esetleg, GB is kér pénzt olyan nyomon követésért ami valóságban nem teljesen nyomon követhető van ilyen
-
mikej95
aktív tag
"És az is biztos, hogy amelyeket Shanghai Pudong reptérről küldenek azok állandóan késve érkeznek."
Ez bekerülhetne a téma összefoglalóba.
2 olyan rendelésem van beragadva, amiket marginálisan drágábban (~500 Forinttal nagyobb végösszeg) berendelhettem volna a HK raktárból, persze az onnan rendelt cuccokat a 1-2 nap helyett, 6-9 nap alatt adják postára a legtöbb termék esetében, de az a pár nap különbség elolvad a gyakorlatban. A pár napja rendelt akciós cuccok pedig, ha ideérnek emberi időben (60 nap) már jó. -
Talala
senior tag
-
Talala
senior tag
Nekem is van 08.28. Rendelésem ami már a postán pihen. Ezért is furcsállom hogy a korábban rendeltek meg még sehol és a nyomkövetés is befagyott. Reklamálni csak emailben tudok vagy paypalon keresztül? Keresgélve a neten\topikban láttam hogy van akinél megjelent a refund lehetősek a rendelésnél ami nálam nincs.
-
maestro87
őstag
Én nem ilyen email-re gondolok. A puzzle játékban nyitottam ládát amiben ajándék blitzwolf kábel volt és mintha azt írták volna, hogy küldenek valami megerősítő emailt. Na ilyet nem kaptam még, és a rendeléseim között sem szerepel és picit aggódok, nehogy az legyen megint, hogy valami bug miatt nem kaptam meg az email-t és keresztet vethetek a kábelre.
-
Czimby
addikt
Korábban is előfordult ilyen, nyugodtan várjátok ki amíg újra lesz készleten!
Én a Redmi Note 3-ra 2 hónapot vártam, szerintem megérte.
Nem értem az embereket szidják itt a Banggodot ahelyett, hogy ürülnének egy ilyen lehetőségnek.
(Ez most nem konkrétan neked szólt, de ott a chat-ben és itt a fórumon is jó páran erősen gyalázkodtak) -
sambenez
addikt
Igen ez az, csak a +8$ most kicsit sok nekem mert 3-at akartam venni.
Pont annyi idő volt rá mint erre a kamerára: https://www.banggood.com/Digoo-DG-M1Z-1080P-SHARK-2_8mm-5_0MP-Lens-Wired-Wireless-Security-Wifi-IP-Camera-Smart-Home-Mornitor-p-1165986.html
Itt sincs darabszám, ezért nem szép ha idő előtt változtatnak.zeon.hu:Ja, tök vicces.
-
cbrfireblade
aktív tag
A nem tn-es csomag meg nem érkezése esetén a feladó puszta jó indulatán múlik csak, hogy kártérít...
Minden elismerésem ebből a szempontból a "kínaiak" előtt, hogy pénzt adnak vissza vagy újraküldik a csomagot.... próbálnád ezt meg itthon "eljátszani" bármelyik kereskedővel, küldene egy nagy ló....tNem tudom eldönteni, hogy tn-nel kérjem vagy simán... pontokkal még vagy 4-500 forintot tudok levenni az árból ami egész jó, de azt elvinné a tn.... na majd agyalok még.
-
cbrfireblade
aktív tag
Most már biztos (számomra), hogy kamu az egész app-os nyomkövetés tn nélküli csomagoknál... eddig csak a véletlen volt, hogy kb úgy érkezett ahogy az app. szerint kellett. Ma jött egy csomagom, ami az app szerint Szingapúrban van.
Innentől nem is nézem, hogy hol járnak a csomagjaim az app szerint. -
mikej95
aktív tag
Örülök neki.
Tisztában vagyok vele, hogy a magyar posta minimum 2x annyit ül a csomagon mint ameddig a nemzetközi szállítás tart.
Volt már vagy ~40 db kis értékű rendelésem az évek során (ali, ebay, banggood, gearbest, dx, stb), mind megérkezett (sok apró vacak, semmi amiért könnyet ejtene az ember), kivéve egy után gyártott akkumulátor Németországból, de azt újraküldték 60 nap után.Csak eddig minden alkalommal vették a fáradságot és rögzítették, hogy beérkezett, mielőtt elkezdtek volna vele bűvészkedni Budaörsön. Ilyen felállás még nem volt.
Off topic, de még mindig nem bírom felfogni, miért nem képesek megoldani évek óta ezt a problémát.
4-5 évvel ezelőtt amikor a bátrabbak még telefonokat hozhattak be, mert, "Úgysem szúrják ki.". Szintén ennyit kellett várni.Belföldön pedig az ellenkezője megy Kész csoda, de az 1 munkanapos üzleti csomagokat minden egyebek nélkül határidőn belül szállítják.
-
-igu-
veterán
A képen egy olyan MasterCard kártya biztonsági beállításai vannak, aminek a költsége gyakorlatilag 0 Ft.
PayPay-hoz egy másik bank VISA kártyáját használom, annál 0.45EUR/hó a költség + a kártya gyártási,és postázási egyszeri költsége volt kb. 15 EUR. A havi költség függ a választott csomagtól, az alapcsomag esetén itt is ingyenes. -
FingR86
őstag
-
C0d3r
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest